Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky,
tak opět obrovská gratulace k novému mimískovi.. Ať dělá mamince Marušce Johanka jenom radost
![]()
Ale že ji ty termíny popletli že??napřed ji straší 9.2. a pak porodí takhle rychle.
Já už čekím na tu kadeřnici.
Ahoj holky, KPKristy je v porodnici, večer jí budou vyvolávat porod, zatím chodí po vyšetřeních a utz…tak jí držme palce… ![]()
Ahoj kocky,
takze jsem po KO a na porod to vuuubec nevypada, PA rikala, ze budu rada, kdyz to nebude v unoru ![]()
Takze jsem si domluvila na vecer reflexologii s jednou holcinou, co je odbornice na vyvolani porodu, protoze manzovo a moje domlouvani prckovi proste nezabira ![]()
Fragol, co Davidek, doufam, ze to neni nic vaznyho a uz je mu lip ![]()
Tak jsem nic neprošvihla
Byli jsme s Miškou na tříleté prohlídce, Ondru jsem brala s sebou, tak má angínu
Tož aspoň víme, co to je a nebudu se nervit, co se z toho vlastně vyklube
Má ATB, takže to snad zvládneme dobře ![]()
Pajo, tomu se aspoň říká cílená podpora tvorby mléka
Ale pořád lepší hodně než málo ![]()
Tak já jdu za marodem, ať mu není smutno
Trochu se prospal, teplotu má sraženou, tak hned vypadá líp, už začal i povídat
M.
Ahoj bříška i maminky ![]()
Mariee, gratulace k Johance!! Kdysi jsem taky chtěla Johanku ![]()
tak jsme dnes slavnostně prodali náš ABC design tank a zítra nám příjde ten Phil
tak se těším.. pořád mám z toho kaufu děsnou radost ![]()
Horší je můj zdravotní stav.. Fragol moc Ti přeju, ať to Ondráška přejde a aŤ se to nerozjede v celé rodině.
Já včera začala kašlat, v noci mě začalo bolet v krku a mám zatím mírně zvýšenou teplotu.. no bojim se jak ďas.. jít rodit nemocná.. to bych nedala.. ![]()
Tak, holky, musím jít pracovat.. tak zatím..
Sylvii, tak jsem zkoušla dát ten fusak do PaT, jde to, dokonce Emitexový s tím spodním dílem. Ani to nějak nezavazí přes kolo a Barunka tam bude ěkně zachumlaná
Ale nánožník ztrácí smysl, ten už je tam na nic, protože prcek sedí moc vysoko. Ale zase zimu byste takhle s 2 fusaky přežít v pohodě mohli
Teda, hlavně holky ![]()
Uzdrav se
Sakryš, my se od října držíme a teď, pár dnů před porodem tohle
Jsem z toho špatná, už mi přijde, že mě bolí v krku, ale možná to mám spíš psychický ![]()
Jo, abych nezapomněla, psala Kecka, už se bude o Filípka starat odpoledne a od zítřka ho bude mít u sebe pořád
A jinak se ptala, jak rodíme ![]()
No to by bylo holky abychom to zvládly celé bez nemocí a ted ve finále bychom měly být marodné ![]()
Já s iuvařila maliník-už jsem ho přepitá ![]()
Hlavu už mám hotovou-kamarádka chtěla za ostříhání mě, mamči a dědu 150Kč ![]()
Já už se chci taky starat
Dnes nebo zítra porodit by byla paráda, V neděli pondělí by nás pustili a Hnozík byy strávil víkend s tatínkem. pokud mě ale nakoenc kuchnou budu tam zas min týden.
Fragol díky moc.. tak to mě fakt těší.. jsem se trochu bála, že Barunku nebudu moct zafusakovat.. přeci jen je zima..
Jinak pro malou spíš koupím tu vloženou tašku a v ní bude v zimní zavinovačce od Emitexu.. nějak mi v tý tašce to dítě přijde víc chráněný v tom PT… a stabilní
myslíš, že to stačí? teplá zavinovačka a taška? pod tím normální oblečení.. nebo ještě kombinéza?
Já mám takový teplý fusak a podle toho jak moc mrzlo-tak honzík měl jendu vrstvu oblečení a flaušovou kombinézu a byl v té vložné tašce. Když byla moc zima měl i svetýrek a na fusaku deku-ale to bylo párkrát.
já si taky myslim.. mně zas loni přišlo, že když je Barča v kombinéze (normální péřovce) a ještě fusaku, že se tam peče.. takže jsme ji dávali normálně jen v dlouhým bodýčku a dupačkách (a čepičce
do fusaku.. a když byla fakt zima, tak jsme ještě na ni do fusaku dali deku.
Jen prostě zatím nevím, jak tepelně izoluje ta vložená taška.. nikdy jsem nic takovýho neměla. Ale připadá mi, že oblečení třeba s mikinkou, zavinovačka, případně deka a dítě v tašce by mělo stačit.. ![]()
Sylvii, já bych tu jednu kombinézku pořídila, přece jen je rozdíl klasická hluboká korba a to řešení za tou fólií u PaT
Bůh ví, jaký budou mrazy
Ale je fakt, že s mimčem nebudeš někde trajdat, když bude kdo ví kolik pod nulou
Ono to možná půjde i bez té kombinézy
Je fakt, že tu deku můžeš přihodit
Ale opravdu jen tipuju, my jezdíme s PaT od května, a to už bylo krásně ![]()
Jo a ještě si pořiď batoh, protože s 2 dětma nějaká taška na rukojeť už opravdu nehrozí a pokud už obě děti sedí, tak už kočárek nemá ani nákupní koš, tam má dítko nohy
Ale už mlčím, nebo z toho kočárku nebudeš spát
![]()
jasně, s batohem počítám… to je holt dań.. tak se mi líbilo, že nemusím nic nosit
no ale co…
s tou zimou uvidíme.. kombinézu máme. ale v mrazech stejně chodit nebudem.. už jednou jsem to nějak zvládla, tak to půjde i podruhý ![]()
tak ještě jednou dík za info ![]()
holky, já tu šílim. potřebuju dodělat práci a nejdůležitější soubor se mi nějak pokazil.. bez něj neudělám nic.. je to věc, na který dělám průběžně celej rok.. jsou tam všechna dala.. příšerný.. když se mi nepodaří nějak to obnovit, tak jsem v háji..