Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12419
13.1.10 20:23

No mně zas jedna paní dens říkala že mám nízko bříško že to bude rychle-tak jsem jsem jí řekla že to už mám asi měsíc.
No ale mám radost že zítra se nechám ostříhat a zkulturnit-nikomu to neřeknu a pak je příjemně překvapím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
13.1.10 20:29

Tak to ja mam Simcu skoro pod krkem :lol:
Ale mně přišlo, že se to klesání břicha na mě moc neprojevuje a už se radši moc nepozoruju :wink:
Mně se vždycky líbí, jak všichni ostatní ví, kdy ta chudák ženská porodí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
13.1.10 20:34

No všichni t opoznají že Fragi?
Já mám břicho hodně dole ale už fakt dlouho. Noa ještě se mi líbí takové ty rady že tohle a tohle datum by bylo pěkné :roll:
J áse jdu natáhnout dobrou a kristy držíme palečky i pěsti. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
13.1.10 20:37

Jo, to s tím datumem fakt bytostně nesnáším :cert: Jak kdyby to nebylo fuk, který den se mrňouek narodí…Jde přece o zdravý mimčo a ne nějakou numerologii :zed:
Lucil, dobrou a přeju pěkný zkulturnění :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
13.1.10 20:40

Jéé Lucilko tak to je super, že ses rozhodla a zítra tě kadeřnice navštíví :potlesk: :dance: . Určitě se potom budeš cítit mnohem lépe. Docela ti tu známou závidím. Poslední roky hledám někoho, kdo mi poradí a řekne co by mi slušelo, ale zatím jsem narazila na všechny ty kadeřnice, co se ptají co budeme dělat a v podstatě nic neporadí.
Kristy, zítra na vás budu moc myslet a držet palce. Já tu určitě budu čekat ještě těhotná než se vrátíš z porodnice! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
13.1.10 20:44

Fragi plně s tebou souhlasím! Je nejdůležitější, aby byl mimísci zdraví a ne kdy se vylodí… Si už připadám jak dostihový kůn s těma hláškama typu "vsadím se, že to bude… " a nebo ještě lepší je "MUSÍ to být 17.1 protože to už je strejda, sestřenka a jejich pes!!! "
neva, že mám termín 20..prostě podle některých MUSIM.. :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
13.1.10 21:59

Holčiny, moc vám všem děkuju, že na mě myslíte!!! Jsem už trochu na nerv, ale celkem neunavená, spíš taková rozjetá. Nevím, jestli dneska usnu. Když bude mít ségra čas, tak vám sem napíše, jak jsem na tom, jinak pošlu Fragolce sms. Tak se mějte krásně a až tu budu příště, tak chci víc miminek. Tak se snažte :-) . Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
13.1.10 22:03

Kristy, to chápu, taky bych nespala :think: A když už, tak mizerně :wink:
Každopádně ještě jednou „Tfuj, tfuj“, ať je to bez problémů a jsem zvědavá, jestli budou řady Ledňáčků posíleny o holčičku nebo chlapečka :-D
Drž se a hodně štěstí :kytka: :-) a netrpělivě čekáme na echo :wink:

Bel, přirovnání s dostihovým koněm je fakt trefný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
13.1.10 23:20

Ahoj :-)

tak jsme dorazili s manžou ze sboru.. malá musela dneska chudák s náma :-) byla tam ještě sedmiměsíční dcerka kamarádky, tak řádily.. Barunka jí pořád pusinkovala :-)

KECKO obr gratulace!!!!!! TO je fakt, konečně zase kluk!

Kristy budu na Tebe myslet!

Luci hezky se zkrášli :-) pak nebude kdy.. Jo a takový to jak všichni říkaj, ať si člověk užívá, že pak na to bude s láskou vzpomínat.. mno.. poslední měsíc těhu je mi tak bídně, že na to teda s láskou vzpomínat nebudu.. ani u Barunky jsem to tak nikdy neměla :-) radši starosti s mimčem než tenhle děsnej bezmocnej velrybí stav.. je mi fakt zle :-( už skoro furt..

Jinak já asi vůbec nepoznám, jestli mám břicho nahoře, dole, nebo nakřivo :-) ani u Barunky jsem před porodem nějak nepozorovala nějakou změnu .. :-(
takže prostě až to začně, tak to začně.. už aby..

Fragol ještě dotaz k PT, prosím prosím. Jde mi o zateplení obou dětí teď v zimě. Miminko dole je v poho. To půjde buď do fusaku, nebo do zavinovačky a vložené tašky.. a tak.. Ale co s Barunkou nahoře na tom přídavném sedadle? je takový menší, ne? vleze se tam s fusakem? řešila jsi to? A ten nánožník od emitexu je použitelný i když je nahoře ta přídavná sedačka?
Díky moc…

Ještě vám musím říct, že jsem koukala do toho obchodu, kde jsem vyhmátla tu akci a fakt už byla jen na jeden kus.. teď už tam zas kočárek prodávají za původní cenu!! :-) Tak mám fakt radost!! jsme hoodně ušetřili.

zase mě chytly průdušky, tak jdu čajíčkovat a medíčkova a pak spát, zítra a pozítří máme zase nadupanej program :( a já bych tak jen ležela a odpočívala..

brou noc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
13.1.10 23:21

Už jste asi všechnu fuč, ale pro pořádek vám to sem hodím :wink:

Psala Mariee, byla celý den v Podolí, x Dr. se dohadovalo, kdy ma termín. Byla z toho utahaná, trochu zase špinila. Dala si sprchu a s tvrdým břichem šla na sraz sestřiček :wink: Ty ji odborným okem přesvědčily, že TO JE ONO :-) Táta měl vybitý tel., ale vyzvedl ji z hospody s kontrakcema po 5 min. Teď ji přijali a prý se nezdá, otevřená na 6-7 cm. Mariee píše doslova: „To jsem matka, vytáhnou mě z restaurace, abych porodila“ :lol: :lol: Pusu všem, Marjánka

Tak teda, dneska je to zase hukot :wink: Doufám, že se co nejdřív dovíme, že Marjánka už je mamča :-)
Dobrou, M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
13.1.10 23:25

Sylvii, už mi to moc nemyslí, tak abych nepsala blbosti, ten fusak nahoře vyzkoušený nemám, zítra ozkouším (i ten nánožník), nechci plácat nesmysly. Já v zimě s 2 dětma nejezdila, teď už mám v kočáře jen Ondru. Vyzkouším a zítra napíšu :-) . M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
13.1.10 23:34

Kristy, moc drzim palce a budu na Tebe zitra moc myslet, at to mas rychle za sebou a prtouska u sebe :hug:
Lucilko, jen si doprej ostrihani, ja byla vcera a jsem taaak rada, protoze vim, ze po porodu bych se na strihani a melir jen tak nedostala.
Jinak u me je to s tim datumem narozeni to samy, brachovo malej se narodil loni 15. ledna, takze cela rodina je hic, ze se ten nas prtous musi prece taky narodit 15tyho aby to mohli slavit spolu :roll: Jejich starosti bych chtela mit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
13.1.10 23:37

Jeziis, to je hukot, tak moc drzim Marii palce, at to ma rychle a co nejmene bolestne za sebou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
14.1.10 07:10

Hezké ranko :wink:

Kristy: myslím na tebe, ať je to rychlovka nebo třeba už se zadařilo v noci ??

tedaaa… i ty Mariee ? :mrgreen:

no jde to fakt odzadu, já dobrovolně už rezignovala včera večer, protože poslední dny mě tak neskutečně pálí žáha, že je jistý, že mimoško si plete „směr jízdy“. Jestli mně něco padá dolů, tak to není břicho, ale jen prsa :roll:

Luci : kadeřnici až do domu závidím…, ale je fakt, že já už nikde rok nebyla, protože posledně jsem se nad výsledkem neskutečně vytočila, teď to pižlám sama jako za starých dobrých časů a spokojenost :mrgreen:

Sylvi: taky je mi zle už skoro pořád, jakože od žaludku a vůbec, včera už jsem byla ze svýho stavu fakt zoufalá a pomalu večer zlostí brečela, že ještě nic…

Fragi: no já to s tím únorem myslela tak, že jestli to půjde takovýmhle tempem (2 -3 mimča denně), tak do 20.1. máte všichni odrozeno, tak abych tady netrčla s břichem sama samotinká :lol: :mrgreen: …no ale jak říkám, včera večer nastala naprostá rezignace, prostě ven to mimčo někdy musí..takže kašlu na to , nějak to dopadne, budu se tady zatím kochat miminkama… :mrgreen:

ad datumy : ty lidi jsou vážně na palici, já jsem se už při Leonce zařekla, že nikdy nebudu mít vůči kámoškám takovýhle blbý kecy , prupovídky a rady… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
14.1.10 07:10

ahoj, tak jsem dočetla a nestačim zírat 8-o
Marie tys to teda vzala hopem :mrgreen: tak se těšim na info o miminku.
Kecko moc gratuluju k Filípkovi, ať je hodnej a dělá ti radost.Vybrali jste moc hezké jméno :lol:
Kristy myslim na tebe, ať je to rychlovka a máš brzy mimi u sebe.
Poslední měsíc těhu - u Filípka mi nebylo vůbec nic, docela jsem si to užívala.Teď při Verunce to byl příšerný měsíc, ještě do toho ta chřipka.No užívám si bez břicha a ani náhodou bych to nevrátila.
Luci užij si kadeřnici.
Sylvii to jste teda měli fakt štěstí s tim kočárkem.
My jsme pořád u našich , dneska valíme k té doktorce tak jsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí