Poradna duly
Jana Čurdová
ahojky, Kristy ten příspěvek mě taky zarazil ![]()
Kralishku Verunka šla taky ručičkou napřed
Ještě se tomu smály že je nejdřív zdravila, že je slušná ![]()
Berdo obrovská gratulace
![]()
Teda další mimi skřítek.Kde já vzala toho obříka ![]()
Je vidět že Berda už má v porodech praxi.To byl teda fofr.
Mě je dnes fajn, jsme u našich, tak jsem toho využila že mamka pohlídala Verunku a šla si s Filípkem v poledne lehnout.Spala jsem dvě hodiny a jsem jako znovuzrozená.
Zítra jdem s Verunkou na 14 ti denní prohlídku tak jsem zvědavá.
Taky si říkám co ta Marie píše když už na KO asi byla dnes přece.
J áse jdu naložit do vany, přítel šel na fotbálek a pa ksi dá masi kakao a něco dobrého, kilo sem kilo tam ![]()
Kosatko, skvělé že sis mohla na chvíli odpočinout a něco naspat.
Lucilko, kakao bych si také dala, mňam. Dnes jsem si řekla, že nebudu jíst nic sladkého a je to hrozně těžký
. Už si to pomalu začínám zakazovat, protože jsem už jak ropucha.
Sylvi, to je bezvadný, že jsi narazila u kočárku na takovou akcičku
.
Kralishku, Agatka je fakt krasna ![]()
Ja absolvovala povinnou odpoledni prochazku, uz lezu jak stara baba
Od rana me boli bricho, prcek je asi trochu niz, protoze mi silene tlaci na mocak a na spodek. No, zitra mam KO, tak uvidim, jestli mi aspon neudelaj Hamiltona, rada bych uz do vikendu porodila, nez me tu vsechny preskocite ![]()
Kubi, sbaleno neco je, ale ja furt tak nejak predpokladam, ze zacnu dobalovat az zacnu mit kontrakce/prdne voda, takze se vsadim, ze pak na neco urco zapomenu
Ale preventivne se ted holim porad, vcera jsem byla u holice, takze jsem na kratounko, proste pripravena, jen malej furt nic ![]()
Kubi, mě teď chytá nějaká velká chuť na sladké, což je jindy vyjímečně
No, celkově si připadám nějaká rozežraná
, mám pocit, že co jsem nenabrala za celé těhotenství teď doženu
Ale mám +8kg, tak to ještě jde
Asi si obaluju nervy cukrem či co ![]()
Referovala jsem Iviqv, jak holky vesele rodí, tak psala, že malá Rebeka je zlatíčko a hezky tahá. Jen zatím není co a doufá, že to malá bojovnice nevzdá… ![]()
Příspěvek upraven 13.01.10 v 18:32
Sylvii, ta cena za kocarek je supr, urcite si zvyknes, uvidis ![]()
Tak kdo jste tipoval, že Kecka už je maminka, měl pravdu ![]()
Info mám od Berdy, čte nás, nemůže posílat příspěvky a děkuje za gratulace ![]()
Takže Kecka rodila včera CS. Filípek má 48 cm a 3100 g.
Kecko, moc gratulujeme k Filípkovi, držíme pěsti, ať je brzo líp a Filípek je na tebe hodný. Filípkovi přejeme hodně štěstí a zdraví.
Téda zase gratulace, holky já tak závidííím ale v dobrém
No ale pro pořádek kdypak měla Kecka termín?? Se mi zdá že to dje jeaksi odzadu ![]()
Tak vanu jsem si dala, je mi jaksi líto že Honzík jezdí pořád po hlídání co kdybych rodila a mně už je po něm smutno a je mi ho líto a já pořád nic.
Luci, Kecka měla TP 15.01., tak to moc nepředbíhala ![]()
Nech si Honzíka pár dní doma a vsaď se, že budeš zrovna rodit
Ale je fakt, že takhle dopředu s rozením nepočítám, krom toho nevím, kam bych děti udala ![]()
Jsem říkala příteli že všichni rodí mega rychle a dřív tak říkal že to my pak budem rodit 30hodin
No ale nesmím být pesimista ![]()
Kecko moc ti gratuluji k Filípkovi a ať jste brzo doma. Konečně zase nějakej chlapák
http://www.beruska8.cz/…ekne2/53.gif
Já to včera tušila, bylo mi divný, že se nehlásí
![]()
Kecka měla termín 15.1., takže ani moc nepředběhla ![]()
teeeda,já zírám ,to je úroda ![]()
Kecko: moc gratuluji k miminku, ať se mu líbí na světě
tak už je nás čekatelek pouze 11… ![]()
Jeslti ráno přijdu a další tři budou mít odrozeno, tak se dobrovolně stěhuju do února ![]()
Luci : neblázni, trend rychlých porodů se musí udržet… ![]()
Přidávám se ke gratulantům. **Kecko, hodně radosti s malým Filípkem a jemu zdravíčko. Ať jste brzo doma!!!
**