Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9216
13.1.10 17:57

ahojky, Kristy ten příspěvek mě taky zarazil :nevim:
Kralishku Verunka šla taky ručičkou napřed :lol: Ještě se tomu smály že je nejdřív zdravila, že je slušná :lol:
Berdo obrovská gratulace :kytka: :kytka:
Teda další mimi skřítek.Kde já vzala toho obříka :mrgreen:
Je vidět že Berda už má v porodech praxi.To byl teda fofr.
Mě je dnes fajn, jsme u našich, tak jsem toho využila že mamka pohlídala Verunku a šla si s Filípkem v poledne lehnout.Spala jsem dvě hodiny a jsem jako znovuzrozená.
Zítra jdem s Verunkou na 14 ti denní prohlídku tak jsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
13.1.10 18:06

Taky si říkám co ta Marie píše když už na KO asi byla dnes přece.
J áse jdu naložit do vany, přítel šel na fotbálek a pa ksi dá masi kakao a něco dobrého, kilo sem kilo tam :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
13.1.10 18:17

Kosatko, skvělé že sis mohla na chvíli odpočinout a něco naspat.
Lucilko, kakao bych si také dala, mňam. Dnes jsem si řekla, že nebudu jíst nic sladkého a je to hrozně těžký :oops: . Už si to pomalu začínám zakazovat, protože jsem už jak ropucha.
Sylvi, to je bezvadný, že jsi narazila u kočárku na takovou akcičku :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
13.1.10 18:26

Kralishku, Agatka je fakt krasna :srdce:
Ja absolvovala povinnou odpoledni prochazku, uz lezu jak stara baba :lol: Od rana me boli bricho, prcek je asi trochu niz, protoze mi silene tlaci na mocak a na spodek. No, zitra mam KO, tak uvidim, jestli mi aspon neudelaj Hamiltona, rada bych uz do vikendu porodila, nez me tu vsechny preskocite :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
13.1.10 18:31

Kubi, sbaleno neco je, ale ja furt tak nejak predpokladam, ze zacnu dobalovat az zacnu mit kontrakce/prdne voda, takze se vsadim, ze pak na neco urco zapomenu 8-) Ale preventivne se ted holim porad, vcera jsem byla u holice, takze jsem na kratounko, proste pripravena, jen malej furt nic :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
13.1.10 18:32

Kubi, mě teď chytá nějaká velká chuť na sladké, což je jindy vyjímečně :wink: No, celkově si připadám nějaká rozežraná :oops:, mám pocit, že co jsem nenabrala za celé těhotenství teď doženu :roll: Ale mám +8kg, tak to ještě jde :-) Asi si obaluju nervy cukrem či co :lol:

Referovala jsem Iviqv, jak holky vesele rodí, tak psala, že malá Rebeka je zlatíčko a hezky tahá. Jen zatím není co a doufá, že to malá bojovnice nevzdá… :-)

Příspěvek upraven 13.01.10 v 18:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
13.1.10 18:32

Sylvii, ta cena za kocarek je supr, urcite si zvyknes, uvidis ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
13.1.10 18:38

Tak kdo jste tipoval, že Kecka už je maminka, měl pravdu :-)
Info mám od Berdy, čte nás, nemůže posílat příspěvky a děkuje za gratulace :-)

Takže Kecka rodila včera CS. Filípek má 48 cm a 3100 g. 

Kecko, moc gratulujeme k Filípkovi, držíme pěsti, ať je brzo líp a Filípek je na tebe hodný. Filípkovi přejeme hodně štěstí a zdraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
13.1.10 18:44

Téda zase gratulace, holky já tak závidííím ale v dobrém :oops: No ale pro pořádek kdypak měla Kecka termín?? Se mi zdá že to dje jeaksi odzadu 8-o
Tak vanu jsem si dala, je mi jaksi líto že Honzík jezdí pořád po hlídání co kdybych rodila a mně už je po něm smutno a je mi ho líto a já pořád nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
13.1.10 18:46

Luci, Kecka měla TP 15.01., tak to moc nepředbíhala :lol:
Nech si Honzíka pár dní doma a vsaď se, že budeš zrovna rodit :wink: Ale je fakt, že takhle dopředu s rozením nepočítám, krom toho nevím, kam bych děti udala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
13.1.10 18:48

Jsem říkala příteli že všichni rodí mega rychle a dřív tak říkal že to my pak budem rodit 30hodin 8-) No ale nesmím být pesimista :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
13.1.10 18:53

Kecko moc ti gratuluji k Filípkovi a ať jste brzo doma. Konečně zase nějakej chlapák

http://www.beruska8.cz/…ekne2/53.gif

Já to včera tušila, bylo mi divný, že se nehlásí :lol: :lol:

Kecka měla termín 15.1., takže ani moc nepředběhla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
13.1.10 19:06

Kecko, moc gratuluju k Filipkovi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
13.1.10 19:10

teeeda,já zírám ,to je úroda :mrgreen:

Kecko: moc gratuluji k miminku, ať se mu líbí na světě :kytka: 

tak už je nás čekatelek pouze 11… :wink:

Jeslti ráno přijdu a další tři budou mít odrozeno, tak se dobrovolně stěhuju do února :mrgreen:

Luci : neblázni, trend rychlých porodů se musí udržet… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
13.1.10 19:32

Přidávám se ke gratulantům. **Kecko, hodně radosti s malým Filípkem a jemu zdravíčko. Ať jste brzo doma!!! :andel: **

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí