Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12419
13.1.10 15:44

Jejda já už chci taky mimuško.
kralishk ua jak dlouho po vyvolání jsi porodila??bylo to dlouhé a bylaj jsi už trochu otevřená a tak???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
13.1.10 15:53

Ahoj Lucilko,
no od pondeli jsem byla v porodnici - to mi jen udelali zatezovy test - oxytocin po kapkach, aby videli, zda deloha chce ci nechce spolupracovat. Nechtela:).
Pak mi davali tabletku do delozniho hrdla na vyvolani v utery, ve stredu rano - to jsem mela takove slaboucke bolesti a pak zase nic.
Ve ctvrtek ale uz jsem dostala tabletku rano a jeste tak kolem jedenacte. Po te druhe uz bolesti zacaly vetsi, ale daly se snest. Kolem druhe jsem jeste dostala injekci oxytocinu a po tom zacaly bolesti vetsi, ne uplne pravidelne, ale jak zesilovaly, tak se mi to prestavalo pozdavat, az jsem sla si to trochu nahrat do sprchy no a kdyz jsem vylezla ze sprchy a zrovna prisel muj mily, tak mi zrovna praskla voda. A to jsem myslela ze chcipnu:), ale jak jsem psala… od te doby to byl fofr, byt bolelo to jako cert, ale dnes uz mi ta vzpominka zacina trochu mizet a hlavne - uz 6. den po porodu muzu sedet uz temer bez problemu i kdyz me trochu nastrihli! Jupiiii. Agatka sla totiz ven tak trochu jako superman - rucickou napred.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
13.1.10 15:53

A jeste jedna fotecka na poslintani obrazovky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
13.1.10 16:01

Kralishku moc vám to spolu slušíííí!! je kouzelná!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
13.1.10 16:02

Kralishku, malá Agátka je moc krásná :-P . Ty se tak máš, že už to máš za sebou :jazyk: . To vyvolávání pro tebe muselo být ale neskutečně dlouhý, jsi dobrá, že jsi to takhle zvládla :palec: .
Lucilko, já myslím, že tobě to takto dlouho vyvolávat nebudou. Možná ti dají rovnou na začátku tu injekci oxytocinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
13.1.10 16:08

Mimišk oje to krásný, já už se těším až si to svoje taky pomuchlám a hlavn ě budu vidět naživo že je v pořádku.
Kralishku to teda ale bylo dlouhé ti povím 8-o Jak to tak čtu tak t opřítele pošlu do práce a zavolám ho až později asi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
13.1.10 16:10

Kubi dr říkal že aby mi mohli dát jakousi tabletu, musela bych být aspon trošku pootevřená. že když nebudu nachystaná vůbec ta kt obude na dlouho. No uvidím, každopádně mám jít na KO k primáři a ten rozhodne co a jak a prý si zlomil nohu mi dnes říkaly holky ve zpívání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
13.1.10 16:50

Kraliskhu, malá je nádherná :-) Když to tak čtu, tak se malé ven opravdu moc nechtělo :wink: Ale už to máte obě za sebou a bude jen a jen líp :-)

Když Agátku vidím, tak bych rodila :wink: Aspoň, že je na konci porodních bolestí takováhle krásná odměna :-D A doživotní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
13.1.10 16:50

Holky, diky za pochvalu. Ona je fakt krasna:)

Jinak Lucilko, ja taky nebyla otevrena, tedy byla cca na 1,5 a tvrdy cipek, tak proto to tak trvalo. Musim rici, ze spise jsem se po - st nudila, protoze jsem furt byla v porodnici, zas tak moc se toho nedelo, jen furt nekdo lezl do pokoje na kontroly a vysetreni, az jsem mela pocit, ze do me sahaj jak pro desetikacku do portmonky. Nechteli to zase zbytecne moc hojit, kdyz dle monitoru bylo mimi v pohode. Ctvrtek uz ale rusnej byl.
A je fakt, ze kdyz jsem byla na nadstandardu, tak jsem mela moznost zalenosit a vyspat se do haleluja. Aspon mam ted z ceho fungovat:D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
13.1.10 16:58

kralisku je fakt nádherná a opravdu slintám. A moc se těším. Jen mě teď napadlo, když čtu tvé peripetie, jestli mě náhodou nečeká to samé :-? . Zítra nastoupím, budu zavřená a budou mě několik dní dusit… Ale snad ne. Já už budu mít zítra pět dní po termínu, tys měla jen dva, tuším. Hlavně, že je ti dobře a jste obě v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
13.1.10 16:59

No ta kto já uvidím co budou dělat se mnou, já bych zase nechtěla trávit dny v porodce zbytečně kvůli Honzíkovi. No nechám se překvapit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
13.1.10 17:07

Holky, já mám takovou radost, že se z toho musím vykecat :-)
Rozhodla jsem se tedy pro ten Phils&Ted a koukala na ceny.. jelikož chci ten model Vibe, tak se mi zase protočily panenky.. cena 16999,– jen sporťák + cca 2800,– ještě sedačka pro druhý dítě…

No ale hledala jsem hledala a našla obchod, kde ho zrovna doprodávaj ze skladu, měli poslední a celý sakum prdum i s druhou sedačkou to vyjde na 13 999,– to je skoro 6000,– míň. Tak jsem fakt happy :-) I když si na něj budu muset zvyknout, aspoň nebyl tak drahej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
13.1.10 17:32

Sylvii, tak to jsi kápla na dobrou cenu :palec: My ten náš kupovali za necelých 17000Kč a v ceně bylo to sedátko pro druhé dítě a ještě cestovní postýlka :-) Přiznám se, že postýlka mě nenadchla, tda, rozhodně ne ro naše chlapáky :wink: , takže putovala dál :-)
A neboj, zvykneš si :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
13.1.10 17:36

holky díky za odpovědi. právě, že nechci plašit, tak se ptám… já si právě říkala, zda to může být zátka…tak špinění neva, dobrá ;-) no a to tvrdnutí budu dělat, že nic, páč monana říkala už žádné předběhnutí ve frontě :-)

sylvi jj náušničky ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
13.1.10 17:43

holky, zdá se mi to nebo příspěvek od Mariee je tady už potřetí stejný?!?! Asi nějaký omyl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí