Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10388
14.1.10 19:04

Ahoj maminky, žjůůůů, tak člověk tu den není a hned takové novinky :lol: .
Marie, moc gratuluji k holčičce :kytka: :kytka: :dance: , přeji oboum hodně zdravíčka, ať je Johanka hodná a hezky papá a spinká.
Aliku, k těm kočárkům, kdybych volila mezi těma dvěma jako ty, tak bych si vybrala Jane. Kámošky ho mají, je lehký a také prostorný. Jedinou stížnost kterou jsem slyšla byla ta, že to madlo které má dítě před sebou když sedí (doufám že rozumíš) je docela vysoké a nevidí přes něj.
Lucilko, jak jsi ostříhaná? Nějaká změna?
Fragolko, to mě mrzí, že má Ondrášek angínu. Snad mu brzy atb zaberou a nebude se to šířit dál.
Sylvi, a nemůžeš si vzít třeba paralen? Možná by ti trochu pomohl. Ještě onemocnět to je fakt k vzteku :roll: . Držím palce, ať vitamíny zaberou.

Ty jo, tak Kristy teď rodí, hodně na ní myslím.
Já byla také u tý kadeřnice, pěkně si na mě zařádila a ostříhala docela dost. I tu ofinu mi na konec ustříhla :wink::mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
14.1.10 19:26

Kubi mám to jen trošku zkrácené, vzadu, boky i ofinu.
Ani to nemám moc sestříhané aby se to dobře udržovalo ale zas vypadám trochu jako člověk.
Jdu si dát teplou vanu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
14.1.10 19:27

Jé Kubitak gratuluju ke změně v účesu-to budem ale krásný maminky 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
14.1.10 19:46

Lucilko, No já nevím, jsem z toho docela v rozpacích, je to úplně něco jiného než podlouhlé mikádo. Ale manželovi se to prý líbí :-D , tak to jsem ráda. Závidím ti ty vany, já kdybych se tak hodně koupala, tak se asi uškrábu :-( , mám šíleně suchou pleť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
14.1.10 20:02

ahojda,
tak na mě asi taky leze nějaká chřipajzna nebo něco :-( třeští mi hlava, mám rýmu…chjo
Máte nějakou rychlou radu, co mám přidat k čaji, ať jsem co nejdřív fit? :think:
nechci rodit nemocná :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
14.1.10 20:03

Já vanu miluju,to mi bude v šestinedělí chybět.
Jsem zvědavá kdo další se zase předběhne-ted je na řadě Kristy. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
14.1.10 20:03

Bel mně se zdá že pomáhá zázvor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
14.1.10 20:08

díky Luci…zkusím to… No vana mi taky bude chybět, napouštím si ji skoro každý den..jen když jsem moc unavená tak se sprchnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
14.1.10 20:12

vana - denně :-) je to takový rituálek a naučil se to ode mě i manža :-) chodíme tam relaxovat.. na půl hodinky.. čteme si tam.. horká voda… aaaaaah :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
14.1.10 20:21

joooo sylvi, tak to si budeš muset najít jiný druh relaxování :-D :wink: naštěstí na dobu určitou :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
14.1.10 20:29

Tak j ájdu odpočívat, nevím že to tvrdnutí břicha mě zlobí navečer a v noci-celý den je t ojinak OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
14.1.10 20:35

Belavue, zázvor je opravdu výbornej :pankac:, klidně stačí jen vhodit dvě ukrojený kolečka do čaje. Někdo si ho strouhá i na chleba s máslem, ale to je pro mě už moc hořké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
14.1.10 20:45

Kubi: no na ten chleba bych si ho asi taky nedala, ale čaj prubnu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
14.1.10 22:37

Bel, taky hlasuju pro zazvor :palec: At ti je brzy lip!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
15.1.10 04:45

Dobré ránko,
včera jsem tu byla skoro jako poslední a dneska už tu smrdím jako první :lol:
Nemůžu spát no :zed: Buď spím celé dny a nebo sotva 3hodiny…usla jsem totiž někdy po čtvrt na dvě…
Jsem zvědavá kolik dneska bude miminek :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital