Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24837
15.1.10 10:07

Zziny, hele, já zažila porod jen s oxytocinem a byl to humus :roll: Zase nevím, jak to bolí po té tabletě, ještě jsem neměla tu čest :wink: Po oxytocinu to bolelo jak sviňa, ale řekla bych, že to bylo spíš proto, že mi nic nebylo a najednou lup, silný kontrakce 8-o A holt se to mimčo nějak ven dostat musí :wink: Holky, netrapte se teorií, jak bude vyvolání vypadat :-) Já taky tuším, že to u mě jen tak samo nepůjde… :roll:, tak vás v tom taky nenechám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
15.1.10 10:10

No já toho čtu moc a to je moje chyba :oops: říkali mi něco o taletě kerá se ale dává až kdy je hrdlo trochu otevřené.
mamka mě ted nabádá at jdu zavčas k dr s tou virozou aby mi řekla co a jak a nerozjelo se mi to víc tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
15.1.10 10:21

Fragi: máš svatou pravdu, ale prostě v té hlavě to hlodá, jinak tableta je menší zlo než ten oxytocin..takže… no snad se tomu všechny vyhnem …

Luci: no nevím, stejně ti mudra nic moc nedá, pokud nemáš horečky, tak bych se na to asi vykašlala, ještě tam chytíš co nemáš…

jen aby zase nezakázali návštěvy v porodce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
15.1.10 10:23

Já počkám venku a ona mě hned vezme víš Zziny. Aspon se projdu a nakoupím :wink:
jenom si říkám že s chřipkou by mi ani toho císaře dělat nemohli nebo jo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
15.1.10 10:30

hmm, to asi nee, a tobě teda nebudou klasicky vyvolávat , ty by jsi šla Luci hned na dalšího císaře ?? automaticky ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
15.1.10 10:42

Nene oni napřed zkusí vyvolávačku ale pokud by to nepostupovalo tak mě kuchnou nějak zavčasu😉
Uvidím co se v pondělí dovím, měla jsme jít dnes ale pak mi řekli že v pondělí, no aspon má prcek víc času jít sám.
Holky já zas přibral kilo-to není možné. Celé těhu jsem přibírala docela málo a najednou v posledních týdnech kilo týdně a to prý se už nepřibírá. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
15.1.10 10:53

Ahoj holky, jen k te vyvolavacce - mi jak praskla voda a mela jsem streptokoka, tak mi davali tu tabletu na vyvolani. Dali mi ji v 1 rano (pry jsem byla otevrena na 1 a pul a dali mi ji) a kolem 2 zacaly kontrakce, kolem 3 rano uz dost husty (tak po 5 minutach), od 5 rano jsem byla otevrena na 5 a sla jsem na sal a 6:27 se mala narodila. Byl to humus, ale jen par hodin. Sestricka, co me nechavala trpet na JIPce a neverila, ze rodim (spis to neresila) mi jeste ve 4 rano tvrdila, ze jsem otevrena malo a ze to bude trvat x hodin a ze teprve poznam, jak to ma bolet. No myslim, ze na JIPce jsem si odbyla to nejhorsi a z toho salu uz horsi vzpominku nemam, fakt uz to vic nebolelo :wink:
Tak se nebojte, muze to byt i dost rychle :hug:
Drzim moc palecky :kytka:
 Alik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
15.1.10 11:18

Teda Aliku to byl povzbuzjící sestřička :roll:
tak já si dám obídek a letím k té dr. a nakoupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
15.1.10 11:26

Ahojda maminky,
jejej co se vám to děje s těma nemocema 8-o ?
Lucilko, fakt do sebe naláduj co můžeš. Nevím zda by ti toho císaře udělali s nemocí, ale zase když by hrozila nějaká komplikace kvůli tý jizvě z předešlého císaře tak co by jim zbývalo :nevim: . PA v nemocnici říkala, že pokud někdo rodí po císaři nějak déle, tak že ho berou na dalšího, protože jde hlavně o tu sešitou dělohu, aby se neporanila.
Ali, tedy užila sis po tý tabletě asi pěkně :think: a ještě ta blbá sestra do toho :roll: .

Já byla dnes na monitoru a vše v pořádku. Já to vidím úplně jasně, budu tu dlouho a pak si nebudu mít s kým povídat :-( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
15.1.10 11:35

Tak já jd uholky, taky mě t ouklidnuje že mě nenechají po císaři dlouho trápit ale uvidíme.
Zatím pááááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
15.1.10 11:40

Kubi : neboj, myslím, že nás tady bude strašit víc :mrgreen:, ale je fakt, že už tady začíná být jaksi pusto, buď se všechny starají o mimi, nebo leží v porodnici …

No z těch zbývajících se má dneska nahlásit asi ještě mouse, Sylvii a Knizska, tak doufám, že se zase nepředbíhá 8-)
Bel se zatím taky neozývá, ale ta si chudák dospává noc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
15.1.10 12:17

Cau kocky, ja tu taky jeste strasim a jeste asi dlouho budu, takze nebojte ;) Vcera jsem byla na reflexologii, prej do rana budu rodit, hmmmm :cert: Jako prijemny to bylo, pekne jsem si pri tom odpocinula, ale porod to fakt nespustilo, aspon teda zatim. Prijde mi, ze se malej posunul spis vis nez niz :roll:
Lucilko, ten Tantum Verde jsem behem tehu taky pouzivala, docela mi zabiral. Doufam, ze Ti brzy bude lip :hug:
Fragi, neee, ze me predbehnes!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
15.1.10 12:50

Mausko a říkali do kterého rána? :mrgreen: Třeba už malej hledá cestu, ale zatím má špatný směr :lol:
Kdepak, neboj, mě už nějaké předbíhací ambice úplně opustily :wink: :lol:

Teď mě dostal chlap hláškou: „Třeba v pondělí BUDEME rodit…“ :cert: Ježíši, to množný číslo mě vytočilo :zed:

Včera sousedka opět odchytla manžela, když jsme se vraceli z dětského, jestli už máme miminko :roll: Tak jsem jen z baráku houkla, že miminko ne, ale angínu 8-o :mrgreen:
Koukám, že jsem poslední dobou nějaká „nasertivní“, jak by řekla má polovička :wink: Ale zatím to beru celkem sportovně :dance:

Nechala jsem se pokousat od Ondry, dávala jsem mu ATB, tý jo, jeden aby na něm ležel a druhej to do něj cpal :roll: Mi to břicho bude načisto chybět :lol: Simčou ho zalehnu a cpu to do něj :wink:

A teď bych si dala šlofíka, ale asi mi nebude přáno, tak jdu dělat něco užitečnějšího :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
15.1.10 12:59

Fragolko, vy máte doma ale bitky :-) , já myslela, že kouše jen náš pejsek když ho držím u veterináře :mrgreen: .
Mausko, tak alespoň, že to bylo příjemné. Ale naděj na vyvolání si myslím fakt byla. Slyšela jsem, že masáž nohou může být dost účiná. Takhle podle psaní jsi tak příjemně trpělivá :palec: .
Lucilko, k těm kilogramům. Známá rodila v prosinci, měla nahoře 22 kg, z porodnice šla prý bez 15 kg a po šestinedělí jí zbyly jen 3 kg. To je ovšem povzbuzující :dance: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
15.1.10 13:06

Fragi to ej sranda ten výraz NAsertivní. To já jsmeted taky.
Procházka mi prospěla, mám je nvirozu ale musím se kurýrovat páč prý by mi narkozu s rýmou a kšlem fakt asi nedali. DOstala jsem mastičku na oko-mám ho delší dobu nějaké olezlé a je to prý ekzem a předtsvate si že nesmím jíst čokoládu a exotické ovoce. To nepřežiju-tu čokoládu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí