Poradna duly
Jana Čurdová
Zziny, hele, já zažila porod jen s oxytocinem a byl to humus
Zase nevím, jak to bolí po té tabletě, ještě jsem neměla tu čest
Po oxytocinu to bolelo jak sviňa, ale řekla bych, že to bylo spíš proto, že mi nic nebylo a najednou lup, silný kontrakce
A holt se to mimčo nějak ven dostat musí
Holky, netrapte se teorií, jak bude vyvolání vypadat
Já taky tuším, že to u mě jen tak samo nepůjde…
, tak vás v tom taky nenechám ![]()
No já toho čtu moc a to je moje chyba
říkali mi něco o taletě kerá se ale dává až kdy je hrdlo trochu otevřené.
mamka mě ted nabádá at jdu zavčas k dr s tou virozou aby mi řekla co a jak a nerozjelo se mi to víc tak nevím.
Fragi: máš svatou pravdu, ale prostě v té hlavě to hlodá, jinak tableta je menší zlo než ten oxytocin..takže… no snad se tomu všechny vyhnem …
Luci: no nevím, stejně ti mudra nic moc nedá, pokud nemáš horečky, tak bych se na to asi vykašlala, ještě tam chytíš co nemáš…
jen aby zase nezakázali návštěvy v porodce…
Já počkám venku a ona mě hned vezme víš Zziny. Aspon se projdu a nakoupím ![]()
jenom si říkám že s chřipkou by mi ani toho císaře dělat nemohli nebo jo??
hmm, to asi nee, a tobě teda nebudou klasicky vyvolávat , ty by jsi šla Luci hned na dalšího císaře ?? automaticky ?
Nene oni napřed zkusí vyvolávačku ale pokud by to nepostupovalo tak mě kuchnou nějak zavčasu😉
Uvidím co se v pondělí dovím, měla jsme jít dnes ale pak mi řekli že v pondělí, no aspon má prcek víc času jít sám.
Holky já zas přibral kilo-to není možné. Celé těhu jsem přibírala docela málo a najednou v posledních týdnech kilo týdně a to prý se už nepřibírá. ![]()
Ahoj holky, jen k te vyvolavacce - mi jak praskla voda a mela jsem streptokoka, tak mi davali tu tabletu na vyvolani. Dali mi ji v 1 rano (pry jsem byla otevrena na 1 a pul a dali mi ji) a kolem 2 zacaly kontrakce, kolem 3 rano uz dost husty (tak po 5 minutach), od 5 rano jsem byla otevrena na 5 a sla jsem na sal a 6:27 se mala narodila. Byl to humus, ale jen par hodin. Sestricka, co me nechavala trpet na JIPce a neverila, ze rodim (spis to neresila) mi jeste ve 4 rano tvrdila, ze jsem otevrena malo a ze to bude trvat x hodin a ze teprve poznam, jak to ma bolet. No myslim, ze na JIPce jsem si odbyla to nejhorsi a z toho salu uz horsi vzpominku nemam, fakt uz to vic nebolelo ![]()
Tak se nebojte, muze to byt i dost rychle ![]()
Drzim moc palecky ![]()
Alik
Teda Aliku to byl povzbuzjící sestřička ![]()
tak já si dám obídek a letím k té dr. a nakoupit.
Ahojda maminky,
jejej co se vám to děje s těma nemocema
?
Lucilko, fakt do sebe naláduj co můžeš. Nevím zda by ti toho císaře udělali s nemocí, ale zase když by hrozila nějaká komplikace kvůli tý jizvě z předešlého císaře tak co by jim zbývalo
. PA v nemocnici říkala, že pokud někdo rodí po císaři nějak déle, tak že ho berou na dalšího, protože jde hlavně o tu sešitou dělohu, aby se neporanila.
Ali, tedy užila sis po tý tabletě asi pěkně
a ještě ta blbá sestra do toho
.
Já byla dnes na monitoru a vše v pořádku. Já to vidím úplně jasně, budu tu dlouho a pak si nebudu mít s kým povídat
.
Tak já jd uholky, taky mě t ouklidnuje že mě nenechají po císaři dlouho trápit ale uvidíme.
Zatím pááááá
Kubi : neboj, myslím, že nás tady bude strašit víc
, ale je fakt, že už tady začíná být jaksi pusto, buď se všechny starají o mimi, nebo leží v porodnici …
No z těch zbývajících se má dneska nahlásit asi ještě mouse, Sylvii a Knizska, tak doufám, že se zase nepředbíhá ![]()
Bel se zatím taky neozývá, ale ta si chudák dospává noc ![]()
Cau kocky, ja tu taky jeste strasim a jeste asi dlouho budu, takze nebojte
Vcera jsem byla na reflexologii, prej do rana budu rodit, hmmmm
Jako prijemny to bylo, pekne jsem si pri tom odpocinula, ale porod to fakt nespustilo, aspon teda zatim. Prijde mi, ze se malej posunul spis vis nez niz ![]()
Lucilko, ten Tantum Verde jsem behem tehu taky pouzivala, docela mi zabiral. Doufam, ze Ti brzy bude lip ![]()
Fragi, neee, ze me predbehnes!! ![]()
Mausko a říkali do kterého rána?
Třeba už malej hledá cestu, ale zatím má špatný směr ![]()
Kdepak, neboj, mě už nějaké předbíhací ambice úplně opustily
![]()
Teď mě dostal chlap hláškou: „Třeba v pondělí BUDEME rodit…“
Ježíši, to množný číslo mě vytočilo ![]()
Včera sousedka opět odchytla manžela, když jsme se vraceli z dětského, jestli už máme miminko
Tak jsem jen z baráku houkla, že miminko ne, ale angínu
![]()
Koukám, že jsem poslední dobou nějaká „nasertivní“, jak by řekla má polovička
Ale zatím to beru celkem sportovně ![]()
Nechala jsem se pokousat od Ondry, dávala jsem mu ATB, tý jo, jeden aby na něm ležel a druhej to do něj cpal
Mi to břicho bude načisto chybět
Simčou ho zalehnu a cpu to do něj ![]()
A teď bych si dala šlofíka, ale asi mi nebude přáno, tak jdu dělat něco užitečnějšího ![]()
Fragolko, vy máte doma ale bitky
, já myslela, že kouše jen náš pejsek když ho držím u veterináře
.
Mausko, tak alespoň, že to bylo příjemné. Ale naděj na vyvolání si myslím fakt byla. Slyšela jsem, že masáž nohou může být dost účiná. Takhle podle psaní jsi tak příjemně trpělivá
.
Lucilko, k těm kilogramům. Známá rodila v prosinci, měla nahoře 22 kg, z porodnice šla prý bez 15 kg a po šestinedělí jí zbyly jen 3 kg. To je ovšem povzbuzující
.
Fragi to ej sranda ten výraz NAsertivní. To já jsmeted taky.
Procházka mi prospěla, mám je nvirozu ale musím se kurýrovat páč prý by mi narkozu s rýmou a kšlem fakt asi nedali. DOstala jsem mastičku na oko-mám ho delší dobu nějaké olezlé a je to prý ekzem a předtsvate si že nesmím jíst čokoládu a exotické ovoce. To nepřežiju-tu čokoládu ![]()