Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3657
15.1.10 13:56

Tak tak. Dneska jdu odpo s Honzíkem na návštěvu ke kamarádce. Tak se rozšoupnu a dám si klíďo vínečko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
15.1.10 14:00

Na Kristy myslím taky, snad už to má za sebou.
Já si taky chtěla dát porod ke včerejšku k narozkám - a nic. Pak ještě příbuzný na Slovensku plašej s datumem 18.1 to je jejich syn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
15.1.10 14:04

Jee Mon, ty jsi měla narozky a nic neřekneš, tak všechno NEJ NEJ.. :kytka:
na návštěvě se klído rozsoupni, ale stejně víš, že pařby na tebe nazabíraj :mrgreen:

Luci: do 22 . ještě dlouuha doba.. to určo zvládneš dřív

ad Kristy: myslím, že by asi dala přes Fragi vědět, doufám, že nenastoupil trend dlouhých porodů :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
15.1.10 14:08

děkuji Zziny, takový věk už se přece nehlásí :lol:  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
15.1.10 14:11

Mon, taky dodatečně všechno nej k narozkám :-D :kytka:

Kristy se nehlásí, tak nevím :nevim: Pak ještě spolíhám na tu její ségru, že by nám dala vědět do diskuze :think: Ale u Kraliskha to vyvolávání trvalo taky děsně dlouho :-?

Tak jsem uložila jedno dítko, Ondra už padal na pusu, tak bude snad po vyspní lepší, včera jen šmudla seděl v křesle a ospale koukal. Dneska vypadá o dost líp, tak jen čekám, kdy začnou i ostatní 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
15.1.10 14:21

Mon tak vše nejlepší k narozkám :dance:
No že by fakt začaly ted ty dlouhé porody 8-o :roll: nene to by se mi nelíbilo 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
15.1.10 14:55

Monano, přeji vše nejlepší k narozeninám, bezproblémový porod, hodné a zdravé miminko a pak samé štěstí :hug: .
Zziny, ona to o těch narkozkách Monana psala myslím v pondělí :oops: .
Lucilko, tak jestli si říkáš, že jsi tank, tak si vzpomeň na to, že já mám navrch 21 kg :roll: . Takže kočko jsi na tom ještě dobře :lol: :jazyk: .

Já dnes večer jedu navštívit mamku, vezmu s sebou asi Avanti :-P a rozšoupnu se :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
15.1.10 15:03

My máme doma taky šampáno ještě-to bych si dala a taky domácí vaječný koňak. to si dám trošk uasi hned :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
15.1.10 15:15

Teda holky, tady nějak polevuje morálka a místo rození se snad bude chlastat, ne? :mrgreen:
Ha, my máme doma červený, tak to dneska vidím aspoň na trochu svařáčku, já nevím proč, ale poslední dny jsem pořád děsně zmrzlá :roll: Tak mám aspoň důvod :-P Teď se budu muset zahřát jedině prací :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
15.1.10 15:20

Já se tu dnes taky chumlám do flaušové mikiny.
Já jen lenivým a lenivým :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
15.1.10 15:27

Lucilko, já tě snad pozvu k nám, tady je práce :lol: No jo, ty jsi vlastně marod :-? , tak to odpočívej :-)

Holky, je mi divně, nějak přituhuje. Bolí mě záda a je mi i tak nějak pochybně od žaludku :-? Tož jsem zvědavá, co z toho vyleze… Ale jak se znám, zase nic :nevim: Jdu to rozchodit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
15.1.10 15:33

A já mám zase roupy a přemýšlím, co budeme dělat o víkendu. Mě to doma prostě nebaví :-? .
Tak že by ta Sylvi opravdu rodila? Možná se jen pořádně potí v posteli, když jí nebylo dobře :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
15.1.10 15:34

Ty jo Fragolko, že bys nám rodila :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
15.1.10 15:34

ahoj, Monano všechno nejlepší :kytka:
Teda já na alkohol nemám ani pomyšlení, ale po dnešním dnu mě poprvé za těhu a kojení přepadla chuť na cigaretu :oops: :oops:
Verunka celé dopoledne brečela, já do toho vařila, a když konečně usnula, šla jsem dát spát i Filípka.Nemohl usnout, půl hodiny jsem u něj ležela.Pak spal 10 minut, začal kašlat a já měla pozvracený celý postele v ložnici(nechtěl jít spát do pokojíčku), podlahu v ložnici, v chodbě a v koupelně.A bylo po spaní.
Dneska se fakt nemůžu dočkat až manžel dorazí z práce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
15.1.10 15:35

a trochu pozitivního - přibrala jsem 18 kilo a teď mám navrch už jen 4 . A to se fakt cpu.Kam se hrabe těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí