Poradna duly
Jana Čurdová
Tak tak. Dneska jdu odpo s Honzíkem na návštěvu ke kamarádce. Tak se rozšoupnu a dám si klíďo vínečko ![]()
Na Kristy myslím taky, snad už to má za sebou.
Já si taky chtěla dát porod ke včerejšku k narozkám - a nic. Pak ještě příbuzný na Slovensku plašej s datumem 18.1 to je jejich syn.
Jee Mon, ty jsi měla narozky a nic neřekneš, tak všechno NEJ NEJ.. ![]()
na návštěvě se klído rozsoupni, ale stejně víš, že pařby na tebe nazabíraj ![]()
Luci: do 22 . ještě dlouuha doba.. to určo zvládneš dřív
ad Kristy: myslím, že by asi dala přes Fragi vědět, doufám, že nenastoupil trend dlouhých porodů ![]()
Mon, taky dodatečně všechno nej k narozkám
![]()
Kristy se nehlásí, tak nevím
Pak ještě spolíhám na tu její ségru, že by nám dala vědět do diskuze
Ale u Kraliskha to vyvolávání trvalo taky děsně dlouho ![]()
Tak jsem uložila jedno dítko, Ondra už padal na pusu, tak bude snad po vyspní lepší, včera jen šmudla seděl v křesle a ospale koukal. Dneska vypadá o dost líp, tak jen čekám, kdy začnou i ostatní ![]()
Mon tak vše nejlepší k narozkám ![]()
No že by fakt začaly ted ty dlouhé porody
nene to by se mi nelíbilo ![]()
Monano, přeji vše nejlepší k narozeninám, bezproblémový porod, hodné a zdravé miminko a pak samé štěstí
.
Zziny, ona to o těch narkozkách Monana psala myslím v pondělí
.
Lucilko, tak jestli si říkáš, že jsi tank, tak si vzpomeň na to, že já mám navrch 21 kg
. Takže kočko jsi na tom ještě dobře
.
Já dnes večer jedu navštívit mamku, vezmu s sebou asi Avanti
a rozšoupnu se
.
My máme doma taky šampáno ještě-to bych si dala a taky domácí vaječný koňak. to si dám trošk uasi hned ![]()
Teda holky, tady nějak polevuje morálka a místo rození se snad bude chlastat, ne? ![]()
Ha, my máme doma červený, tak to dneska vidím aspoň na trochu svařáčku, já nevím proč, ale poslední dny jsem pořád děsně zmrzlá
Tak mám aspoň důvod
Teď se budu muset zahřát jedině prací ![]()
Já se tu dnes taky chumlám do flaušové mikiny.
Já jen lenivým a lenivým ![]()
Lucilko, já tě snad pozvu k nám, tady je práce
No jo, ty jsi vlastně marod
, tak to odpočívej ![]()
Holky, je mi divně, nějak přituhuje. Bolí mě záda a je mi i tak nějak pochybně od žaludku
Tož jsem zvědavá, co z toho vyleze… Ale jak se znám, zase nic
Jdu to rozchodit ![]()
A já mám zase roupy a přemýšlím, co budeme dělat o víkendu. Mě to doma prostě nebaví
.
Tak že by ta Sylvi opravdu rodila? Možná se jen pořádně potí v posteli, když jí nebylo dobře
.
ahoj, Monano všechno nejlepší ![]()
Teda já na alkohol nemám ani pomyšlení, ale po dnešním dnu mě poprvé za těhu a kojení přepadla chuť na cigaretu
![]()
Verunka celé dopoledne brečela, já do toho vařila, a když konečně usnula, šla jsem dát spát i Filípka.Nemohl usnout, půl hodiny jsem u něj ležela.Pak spal 10 minut, začal kašlat a já měla pozvracený celý postele v ložnici(nechtěl jít spát do pokojíčku), podlahu v ložnici, v chodbě a v koupelně.A bylo po spaní.
Dneska se fakt nemůžu dočkat až manžel dorazí z práce
a trochu pozitivního - přibrala jsem 18 kilo a teď mám navrch už jen 4 . A to se fakt cpu.Kam se hrabe těhotenství.