Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24837
15.1.10 21:56

My jsme byly doma všechny ženský v květnu - mamča 9.5., já 13. a ségra 14.5. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
15.1.10 22:01

to jste měly opravdu veselo, a alespoň jste to slavily dohromady.
Manžel má ještě dvě ségry a obě se narodily 18. srpna akorát jedna je o tři roky starší.
To jsou dobré perličky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
15.1.10 23:09

Mně to právě přijde takový blbý, když slaví všichni najednou :roll: Není nad to, slavit pěkně postupně :wink: , ale člověk si nevybere, že jo :wink: A my jsme to Ondrovi taky moc dobře nezařídili :lol: Jen se manžel onehdá smál, že když budou naše děti mít každý dvě děti, že se pak naše rodinné oslavy v úzkém kruhu budou konat na Strahově :lol: :mrgreen:

No nic, koukám, že je tu pusto a prázdno, jdu zalehnout, veškeré nápady a úmysly s rozením šly zase do kytek :nevim: Začínám být nervní jak sáňky v létě :mrgreen:
Dobrou, M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
16.1.10 07:39

Ahoj,

tak jsem zvědavá , kdo z vás přežil noc vcelku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
16.1.10 08:03

já se hlásím stále celá. V podbříšku mě teda stále bodá, ale to je opravdu všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
16.1.10 08:16

Monana: tebe alespoň někde bodá, ale já už jsem se dneska probudila totálně znechucená a nas*aná na celý těhu :cert: , dneska bude blbej den …fakt už mi to tak neuvěřitelně leze krkem, břicho , pálení žáhy a všechno… Chudák rodinka, to si dneska se mnou užijou, padám nebudu kazit náladu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
16.1.10 08:23

Ahojky,
taky se hlásím stále v celku :-? V noci to ale vypadalo , že se možná něco děje, ale nakonec niiiic…
K tomu pálení žáhy můžu říct, že mě za celou dobu ani jednou nepálila…ani nohy mi neotékaj tak aspoň něco… Zato jsem se ale včera blbě vyspala a bolí mě záda..nejvíc pod lopatkama…
Tak jsem si postěžovala a teď se jdu najíst :lol:
jooooo a ještě navíc se mi zdá, že můj drahý chrápe čím dál více :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
16.1.10 08:42

Ahojda holky, taky si jdu postezovat a moc vas nepotesim. Taky me strasne boli zada z tahani naseho broucka a z kojeni, takhle me v tehotenstvi nikdy nebolely :roll: Ona jak ma prdanky tak se musi chovat a natrasat nebo drzet v klubicku ci na tygrika a ja uz z toho nejak nemuzu…
Tak jsem se rozhodla, ze koupim Manducu, ze noseni temto detem moc pomaha a i v budoucnu ji na vylety vyuzijem, tak jsem na to zvedava. Za tyden ci dva si ji pojedu vybrat, uz se tesim. Nemate s ni nektera zkusenosti?
Jinak vsem cekatelkam a trpitelkam preju rychle porody a miminka brzy u sebe. I kdyz ja bych ted tak brala byt zase par dni tehu bez rvouciho dracka co me budi a chvili se vyspaaaat :lol: :lol:
 Alik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
16.1.10 09:10

Ahoj,

koukám, že jen tak tady mimčo nebude :roll: Teda, aspoň u nás ne :wink: Ale nějak mě pobolívá v krku, tak jsem z toho od rána celá urvaná 8-o Krom toho stála noc za nic, Ondra fňukal, ale celkově vypadá o moc líp :-)

Aliiku, s Manducou neporadím, já jsem se doškobrtala jen k babyvaku, ale na Davču a Ondru super věc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
16.1.10 09:14

Brýtro:

hlášení: stav 2v1 :-)

Tyjo, tak pro mě šátky a podobný věci moc nejsou.. záda mě z toho bolej ještě víc.. :-(

ale pro Barunku budeme kupovat krosnu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
16.1.10 09:15

No pro mě to taky není, koupili jsme na Honzíka a nic pro nás. není na d kočárek. Dali jsme za něj 500 a měli ho tak jednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
16.1.10 09:38

Ahoj devcata,
tak vidim, ze se pri tehotenstvi drzite zuby nehty. Neni divu, ze se miminkam ven nechce - vsak ony vedi, ze pak je budete furt jen prebalovat (a to je u nas temer vzdy breku a kriku), krmit, pak je budou bolet briska a kroutit se jak kobry:D.
Musim zaklepat, ze Agatka je celkem v pohode az na nejake mensi pobrekavani, tak v podstate je to opravdu jen prebalit, nakrmit, chvili se krouti a pak spinka a za par hodin to same. Takze zlate.
Jinak musim rici, ze papirove plenky u me sklizi mega obdiv, protoze at je plenka vahove i dvojnasobna, zda se, ze Agatka ma prdelku v suchu. Takze za papirovky bych nekomu dala Nobelovku! :D

A dodatecne preju Monane vse nejlepsi k narozeninam, a Miriam a dalsim holkam gratulace k narozeni miminek. At Vam delaji jen radost!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
16.1.10 10:55

Holky, tak praskla voda......... ale prča je, že nee mně- takovej luxus jsem si fakt nedovolila, ale na bytovce, prostě před bytovkou máme kluziště a voda neteče :mrgreen: a to mám rozvařenej oběd a vůbec …

Ali: taky mě hrozně bolely od L ruce a záda , ale to až jí byly tak tři měsíce, vím, že mně to z ničeho nic přestalo po 3 týdnech, asi si svaly zvykly :mrgreen: A co kolíbačka v autosedačce ? to by se malé nelíbilo ?

kralishek: jj bez papírovek si taky neumím život představit , jsou houby eko matka :nevim: :-)

bel: a co bylo v noci, poslíčci?

Fragi: takže příznaky přešly ? no ale hlavně, že malýmu je líp..

mono, Sylvi, luci, : jsem ráda, že držíte partu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
16.1.10 11:18

Zziny, manžel s tchánem montovali lišty k plovoucí podlaze a navrtali topení :cert: Tak jestli tě to potěší, nejsi v tom sama :wink: Mě už fakt trefí, koukám, že jediná možnost, jak si u nás zachránit holý život, je odjet do porodnice :lol:

Hi, hi, já jsem se po narození Davči divila, proč mě pořád tak bolí koleno a kyčel a bylo to tím, jak jsme ho houpala právě v sedačce :wink: Ale byla tam spokojený :-P

Taky nejsem ani bio ani eko matka, no, ale kvůli tomu, že bych mohla mít eventuelně lepší pocit, látkovat nezačnu, to ani omylem :roll: Se přiznám, že náš malej flákač (Míša) pořád nosí plínu :zed: a pomalu a jistě mě s tím ničí, ale už nevím, co s ním :nevim: Davča se dal aspoň uplatit, měl za chození na nočník slíbený traktor, ale ten náš moula ani omylem… Takže mít od ledna tři děti na plínách a prát, tak mě trefí 8-o

Mějte se a držte se, jdu dodělat oběd. M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
16.1.10 11:30

Zziny: tak jsem tak napjatě začala číst "praskla voda… " a ono žádné mimčo nebude :lol: teda zatím :lol: Jj nejspíš poslíčci, já nikdy nevím,když mě začne bolet břicho, jestli jsou to poslíčci nebo ne, nemohla jsem se totiž jít naložit do teplé vody, aby to bud přešlo nebo ne, protože teplou vodu nám včera asi v 6 večer vypli a pustili ji někdy ráno… takže jsem se musela chtě nechtě umýt ve studené :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí