Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24837
16.1.10 23:04

Sylvii, babička koupila nočník pro Věrku kolem 10 měsíců, hlavní závada byla v tom, že nočník poté, co se do něj dítko vyčůralo, zahrál. Zatímco jiné dítě by mělo radost, naše Věrka z něj s řevem prchala a na nočník jsme ji znova dostali až po tom 2 roce. Mezitím se nočníku bála jak čert kříže :roll: Zkusit to můžete a když to nepůjde, odložíte na neurčito, Barunka je ještě malá a má na plínky nárok :-) Ale zase, kdyby se zadařilo, bylo by to fajn… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
16.1.10 23:04

ještě se musím pochlubit.. jak jsem tu řešila Barunčino uspávání večer.. že mi stejně dycky chvilku bečí, když ji dám do postýlky a odejdu. Tak poslední dva týdny to fakt byla vždycky max. minuta a dnes a včera už vůbec nic! prostě jsem ji dala do postýlky do pokojíčku, chytla za ruku, zazpívala píšničku, pohladila a odešla.. a .. NIC! :-) a spinká cca do sedmi. tak jsem fakt ráda a doufám, že to vydrží..

jen mě děsí, že sotva se jedno dítě naučilo spít samo celou noc bez pláčů (teda teĎ zrovna si tam kňourla, což se stane třeba dvakrát za noc.. ale hned zase spí), budu vstávat co dvě hodiny :-) jojo, kdo chce kam :-)

tak už opravdu dobrou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
17.1.10 04:17

Dobré ráno děvčata,jsem Lucilky máma a byla jsem pověřena vám napsat,Luci je v porodnici,praskla jí voda,je na kapačcea čeká a čeká.....zatím se moc neotvírá,snad to půjde rychle.

• Citovat
  • Upravit
9216
17.1.10 06:16

Jé , máme další miminko!
Kristy gratuluju k Ondráškovi :kytka: :kytka:
On ti to čekání určitě vynahradí.
Lucilko myslim na tebe, ať je to rychlé.
Monano ta houpačka vypadá super, i když nechápu proč máš radost že je až do tolika kilo.Vždyť tobě by stačila dětská :mrgreen: :mrgreen:
Filip je bez plín asi od dvou let, ale jen na čurání.Když chce kakat , řekne si o plínu ještě dneska a když jí nedostana tak nekaká.Klidně by nekakal několik dní.Zkoušeli jsem všechno možné a nic :zed: :zed:
Dneska Verunka vydržela střídavě koukat a brečet do půl jedné v noci, pak jsme spali v kuse do půl šestý.Asi jí taky začínaji trápit prdíky protože někdy brečí hrozně a pěkně se u toho kroutí.
Filípek ke kašli dostal ještě teploty, ale dneska v noci už spal docela dobře, tak snad se to chýlí k lepšímu konci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
17.1.10 06:20

teda holky tak s kilama po porodu by to šlo, ale to břícho :oops:
Nevíte od kdy se může cvičit na břišní svaly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
17.1.10 07:45

Ahoj

Kristy : veliká gratulace k miminku

Lucilko: teda ty zrádkyně :mrgreen: , každopádně moc držím palce at je to rychlovka :palec:

Mon, Frag, Sylvi, Kubi, mousko- jak jste na tom ? taky jste mně zdrhly do porodky ? :-D

Fragi: malá se taky hrajícího nočníku bála, nakonec to vyhrál nočník v podobě záchoda ještě po švíci, tudíž starý 10 let :think:

Mon: křesílko je krásný, ale nemám zkušenost…

Kubi: taky už bych si něco koupila na sebe

Sylvi: tak to je prima, že uspávání začíná být Ok  :palec:

kosatko: mně na břicho nejvíc pomohl stahovací pás

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
17.1.10 07:49

Ještě holky, pokud zde někdo zbyl, chci se zeptat, jestli byste se nechaly takhle ve špitále dlouho trápit vyvolávačkou ? já bych snad kdyby den nic nezabralo podepsala revers a šla na dva dny domů a tak…protože moc nevím co s Leonkou, neměl by kdo hlídat takovou dlouhou dobu.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
17.1.10 08:27

Ahoj.. nebojte, já jsem v celku a nic se rozhodně nechystá :-)

Luci jééé, tak ať to máš rychle za sebou a miminko v náručí!!!

Zziny já ti nevim.. neumím si to představit.. ale revers bych asi nedala.. těžko říct, jak to tam bylo a co se dělo.. já doktorům relativně věřím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
17.1.10 08:35

Dobré ranko,Lukášek se narodil císařem v 7,20.3080g,49 cm.Lucka se neotvírala.

• Citovat
  • Upravit
3952
17.1.10 08:56

Luci velká gratulace k Lukáškovi :-) kolik že nás ještě zbývá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
17.1.10 08:56

Dobre rano holky,
k posilovani briska - cetla jsem, ze sikme brisni svaly se muzou hned, jakmile clovek nekrvaci ci nespini, ale prime brisni svaly az po 3 mesicich po porodu :wink:
Jinak Sylvi, my hlubokej mame, takze spis ne, za tyden si chceme jet do babycentra obhlednout Quinny, Jane a pripadne i Teutonku nazivo, tak pak pripadne dam vedet. Jde nam hlavne o to, aby byl lehkej, skladnej a vhodnej do mesta i treba na brusle. Protoze jeden tank doma uz mame (k tomu hlubokemu mame i sportovni sedacku, ale je to vazne tezkej starsi 4kolovej kocarek), tak bych nerada koupila neco tezkeho, jsem zvedava na porovnani a projeti si tech kocarku nazivo, pak dam vedet poznatky :wink: :lol:
Jo a moc velika gratulace k novym miminkum Kristy i Luci :srdce: :kytka:
Peknou nedeli, Alik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
17.1.10 09:50

Tak a to je malý Ondrášek od Kristy :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
17.1.10 09:53

Jé, tak než se proberu, je tady další miminko :-)

Lucilko, moc gratulujeme k Lukáškovi. Ať jste oba zdraví :-) Mamině přejeme, ať se dá brzo dohormady a Lukáškovi hodně zdraví a štěstí :kytka: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
17.1.10 10:03

Kosatko, na to břicho v podobě prázdného boxovacího pytle se fakt netěším 8-o Škoda, že to nejde nějak vyfouknout :wink: Ale neboj, nemůže být všechno hned, máš na to dalších 9 měsíců než se bříško vrátí do stavu před těhu :-)

Zziny, koukám, že věci prověřené roky používání jsou stejně nejlepší :palec: Třeba ten nočník. Už bych nikdy nekoupila nočník ve tvaru lachtana, ale něco takového, na co si to dítě sedne i bez pomoci a nebudou mu vadit stažený tepláčky u kotníků :-D
Neboj, na porodnici to nevypadá :wink: , ale když jsem to ráno četla o Lucilce, moc mi to nepřidalo :roll: Nějak se nám to blíží 8-o Ještěže je tady Mauska, která zakázala rodit :mrgreen:
Teda, s tou vyvolávačkou nevím, ale fakt jsem myslela, že se jde na věc hned ten den nástupu do porodnice. Taky bych tam nerada čumákovala :roll:

U nás byla veselá noc, Ondru budím na ATB kolem 4 hod a on byl evidentně vyspanej a chtěl se bavit. Tak jsme chvíli koukali na TV, pak souhlasil, že půjdeme spát, v ložnici málem zbořil posýlku, tak se pak koukal na Svět Elmo kdo ví do kdy :roll: Jsem mrtvá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
17.1.10 10:12

Lukášek

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat