Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24837
17.1.10 21:19

Mon, tak tfuj, tfuj, ať to jde rychle :-) Držím pěsti a pak dej vědět. M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
17.1.10 21:24

Mon držíííííííííííím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
17.1.10 21:26

Monano myslíme na tebe !!! Tfuj tfuj …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
17.1.10 21:31

Moni, drz se kocko a moc na Tebe myslim!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
17.1.10 21:32

Bel, co Ty, jak jsi na tom??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
17.1.10 21:38

Žjů Sylvi tak ty toho stíháš také požehnaně! Obdivuji tě, fandím každému, kdo má chuť do vzdělávání. Já mám jen maturitu, na vejšku jsem se po škole nedostala a při práci jsem na to potom neměla myšlenky. Už teď ale lituji, že jsem se nepřekonala a nezačala dálkově.
Fragolko, my také neumíme vůbec zpívat :oops: , horší je to, že já neumím ani vůbec kreslit. Mám nulovou představivost, takže chudinka Eliška, bude muset čekat vždycky na tatínka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
17.1.10 21:42

Kecko, vitej doma :-)
Kubi, ja jsem taky nespivajici, takze nas prcek bude max. poslouchat cdcka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
17.1.10 22:23

Kubi myslím, že na VŠ dálkově není nikdy pozdě.. takže když budeš chtít, ještě můžeš!!! :-)

Jo, holky, my zase zpíváme furt :-) doufám, že holky to budou mír rády a ne nesnášet.. uvidíme.. zatím se to Barče líbí a hlavně si užívá moře tet a strejdů na všech těch soustředěních našich sborů :-) poprvé byla ve třech týdnech.. no magořina.. :-) ale zato je to milé společenské dítě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
17.1.10 22:52

Jeee, Sylvii, to je hezky, vsadim se, ze obe holciny budou brzy zpivat s vama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
17.1.10 23:27

Holky, tak tomu říkám fofr 8-o

Monaně se ve 22:52 narodila Lucinka, váží 2900 g měří 48 cm.

Mon, moc gratulujeme, Lucince přejeme hodně štěstí a zdraví :-) :kytka: A fakt závidíme takový porod :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
17.1.10 23:46

Lucinka od Monany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
18.1.10 00:17

Tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyjo.. to je teda ale fakt mazec.. ještě hodinu a půl předtím nám tady psala..
Tak to je fakt krááása!!!

Mon gratulace obrovská a cena za nejrychlejší porod :-) já chi takyyyyy :-)

Já jsem totálně grogy.. pro dnešek má dopracováno a teď mě čeká dolaďování dokumentů s kolegy, kteří mi nedodávají, co mají a pak se to dohání najednou a je to děs.. tak se moooc těším na příští týden..

jdu padnout.. brou noc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
18.1.10 00:27

Ještě mě tak napadá, když to tady sleduju, že bych možná měla začít shánět nějakou tu tašku do porodky a něco si do ní zabalit.. já teĎ začít rodit, tak jsem úplně v pytli.. dyk já nic nemám!! :-)

tak brou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8737
18.1.10 03:20

Ahoj holky,

tak jsem před chvílí nakrmila a malá nemůže zabrat, tak ji mám na ruce a říkala jsem si, že dočtu, co je nového a úplně koukám :lol: 8-o

Kristy, Lucilko a Mon obr gratulace k mimískům, ať jste zdraví a v pořádku brzy doma :wink:

Sylvii ty máš teda nervy, tašku už bych zabalila :think: :-D

Zdá se, že malá zabírá, tak ji zkusím dát do postýlky a půjdu taky chrupkat :wink:

Papa P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
18.1.10 06:06

Dobré ránko,
hlásím se v celku, noc byla v pohodě, žádné bolení… a to jsem se tááááák těšila :roll:

Mooooc gratuluju Mon k Lucince :potlesk: :potlesk: :srdce: :srdce: :dance: :dance: Fakt bleskovka :-D
Jak říká Sylvi tady se rodí v přímém přenosu :lol:

Mno, jelikož se se mnou nic neděje, tak jdu dneska na půl druhou k doktorovi a jestli mi po včerejšku řekne, že jsem stále zavřená, tak mě asi klepne.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí