Poradna duly
Jana Čurdová
Mon, tak tfuj, tfuj, ať to jde rychle
Držím pěsti a pak dej vědět. M.
Žjů Sylvi tak ty toho stíháš také požehnaně! Obdivuji tě, fandím každému, kdo má chuť do vzdělávání. Já mám jen maturitu, na vejšku jsem se po škole nedostala a při práci jsem na to potom neměla myšlenky. Už teď ale lituji, že jsem se nepřekonala a nezačala dálkově.
Fragolko, my také neumíme vůbec zpívat
, horší je to, že já neumím ani vůbec kreslit. Mám nulovou představivost, takže chudinka Eliška, bude muset čekat vždycky na tatínka.
Kecko, vitej doma ![]()
Kubi, ja jsem taky nespivajici, takze nas prcek bude max. poslouchat cdcka ![]()
Kubi myslím, že na VŠ dálkově není nikdy pozdě.. takže když budeš chtít, ještě můžeš!!! ![]()
Jo, holky, my zase zpíváme furt
doufám, že holky to budou mír rády a ne nesnášet.. uvidíme.. zatím se to Barče líbí a hlavně si užívá moře tet a strejdů na všech těch soustředěních našich sborů
poprvé byla ve třech týdnech.. no magořina..
ale zato je to milé společenské dítě ![]()
Jeee, Sylvii, to je hezky, vsadim se, ze obe holciny budou brzy zpivat s vama ![]()
Holky, tak tomu říkám fofr ![]()
Monaně se ve 22:52 narodila Lucinka, váží 2900 g měří 48 cm.
Mon, moc gratulujeme, Lucince přejeme hodně štěstí a zdraví
A fakt závidíme takový porod ![]()
Tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyjo.. to je teda ale fakt mazec.. ještě hodinu a půl předtím nám tady psala..
Tak to je fakt krááása!!!
Mon gratulace obrovská a cena za nejrychlejší porod
já chi takyyyyy ![]()
Já jsem totálně grogy.. pro dnešek má dopracováno a teď mě čeká dolaďování dokumentů s kolegy, kteří mi nedodávají, co mají a pak se to dohání najednou a je to děs.. tak se moooc těším na příští týden..
jdu padnout.. brou noc..
Ještě mě tak napadá, když to tady sleduju, že bych možná měla začít shánět nějakou tu tašku do porodky a něco si do ní zabalit.. já teĎ začít rodit, tak jsem úplně v pytli.. dyk já nic nemám!! ![]()
tak brou..
Ahoj holky,
tak jsem před chvílí nakrmila a malá nemůže zabrat, tak ji mám na ruce a říkala jsem si, že dočtu, co je nového a úplně koukám
![]()
Kristy, Lucilko a Mon obr gratulace k mimískům, ať jste zdraví a v pořádku brzy doma ![]()
Sylvii ty máš teda nervy, tašku už bych zabalila
![]()
Zdá se, že malá zabírá, tak ji zkusím dát do postýlky a půjdu taky chrupkat ![]()
Papa P.
Dobré ránko,
hlásím se v celku, noc byla v pohodě, žádné bolení… a to jsem se tááááák těšila ![]()
Mooooc gratuluju Mon k Lucince
Fakt bleskovka ![]()
Jak říká Sylvi tady se rodí v přímém přenosu ![]()
Mno, jelikož se se mnou nic neděje, tak jdu dneska na půl druhou k doktorovi a jestli mi po včerejšku řekne, že jsem stále zavřená, tak mě asi klepne.. ![]()