Poradna duly
Jana Čurdová
Ty jo Mausko ty jsi pořád doma
. To je ale napínavé! Nám říkali, že zátku poznáš, že je to dlouhý táhnoucí se hlen, tak ti nevím holka, co z tebe jde
. Jinak čaj se zmrzlinou je také fajn kombinace
.
Sylvi, určitě se ti bude dnes hezky spinkat a zdát něco příjemnýho, když budeš po koncertě
.
Fragolko, aha, já jsem to nějak nepochopila. Takže vy se Simčou čekáte prostě na pátek
.
Zziny, máte ještě týden před sebou, to je haaaafo času
a je to na můj termín
. To si spíš představ, že když budu přenášet týden já, tak se malá narodí v únoru
.
Kubi, ja taky myslela, ze zatka je dlouhy tahly hlen, ale podle PA to je zbytek zatky, tak asi jo no..
Holky díky za rady. Já to vidím stejně, vím, že jen tak nebrečí a i kdyby brečela, že se nudí, tak se jí není co divit. Já bych se v postýlce taky nudila
No prostě chovám a až jednou budu mít pocit, že „vytrapuje“, tak to budu řešit, ale zatím je moooc malinká a já si ji ráda muchlinkám
![]()
Zziny intuicí se snažím řídit, ale nějaký návod by se občas fakt hodil
![]()
Mausko jsem si fakt myslela, že už rodíš. Tož jsem zvědavá, jakou budeš mít noc. Kdyby něco, tak ať to máš rychle za sebou a mimi brzy u sebe.
Fragolko držím palečky, ať Simča do pátku vydrží a pak hurá ven ![]()
Ahoj ![]()
tak jsme zpět. koncert byl prima.. byla jsem pyšná manželka ![]()
Pájo přesně tak… takovýhle miminko si fakt ještě nevymýšlí.. něco mu prostě je.. a i kdyby to byla jen potřeba blízkosti maminky, tak na to má nárok.. ještě nachápe rozumem, ale jen se prostě nějak cítí..
Já teda chovala, když plakala a samo i jinak..ale když byla v pohodě, tak jsem ji dávala hodně na zem na deku nebo na postel a tak.. aby si zase nezvykla být pořád jen v náručí..
Holky já minule přenášela týden a vidím to taky na únor
teda spíš ![]()
Ahoj zbyla kinderjajca, maminky a miminka!
Blahopreju holkam k rychlym porodum a at i vse dalsi se dari tak snadno.
Jinak jak vidite, ja ponocuju, protoze nase holcicka je nocnatko a moc se ji nechce spinkat. Tak nevim, neni na to nejaky trik, jak ji bezpecne uspat - snazim se ji vzdy ukojit, ale asi ani to neni cesta. Jinak si tak pobrekava jakmile ji dam do postylky a furt si tlapickama mudla ksichtik. Na ruce nebo v babyvaku je hodna a necha se udyndat ke spanku. Jakmile ji dam do postylky - pobrekava si. Ufff pro nas obe.
Jinak k tomu deloznimu telisku - ja ho mela, i kdyz jsem byla mlada, bez deti atd. Musim rici, ze to bylo celkem v pohode - tedy aplikovani a nez si telisko naslo misto bylo neprijemne a trochu to chvili pobolivavalo, ale pak bylo na pet let klid - tedy az na to, ze na konci peti let jsem otehotnela mimodelozne. Asi to byla castecne i moje chyba, ze jsem si nenechala telisko vyndat o neco drive a otazkou je, zda by se to nestalo i v jinem pripade. Ale ja muzu tedy telisko doporucit. Nemela jsem vsak Mirenu ale Goldlily ci tak neco.
Ahojky,
Kralishku koukám, že jsme na tom podobně
Zatím se mi naštěstí daří dát malou po udyndání v náruči do postýlky
Teď má ale oči jak baterky a vůbec to na spánek nevypadá
a já bych spala až by se hory zelenaly ![]()
ahoj holky,
Monano gratuluju k maličké.To byl teda fofr ![]()
Já dneska taky ponocuju.Verunka vstávala ve 3 a když teď konečně usnula tak vstával Filípek.
Já chovám.Dokonce jsem četla že takhle malé děti se chovat mají.Vždyť se 9 měsíců nosily v bříšku pěkně v teploučku a najednou by měly být jen v postýlce?
Taky jsem konečně přestala špinit a vypadaly mi všechny stehy.Měla jsem tam jeden uzlík, ty se prý špatně vstřebávaji.
Jdu se nasnídat, už mám hrozný hlad
Tak bude dneska další ledňátko?
Koukam, ze nejsem jedina kdo ponocuje, celou noc tu jedu na kontrakcich, momentalne po 4-5 minutach, ale me PA je to malo, dokud to nebude 2-3 minuty a min. 40-45 sekund dlouhych, tak mam byt doma
No, snad to zvladnem jeste dneska, zacina uz to byt docela dlouhy a narocny
Jee, jak ja vam zavidim, ze mate ty svy tvorecky uz u sebe!
teda, Mausko další porod v přímém přenosu? abys ještě neporodila doma ![]()
Držim moc palečky ať je to rychlovka
Ahoj,
tak mousko, ty už to máš tutový , to je jasný, tak ať to všechno dopadne tak já má a je to rychlý ![]()
Jinak u nás se situace otočila, rodit fakt teď nechce, neb manžel je nemocnej, já to beztak chytnu od něho
i s malou, no snad se do pondělka aspoň trošku dáme do kupy…
…fakt už asi budu muset začít brát něco na nervy..
![]()
Brýtro holky ![]()
Mausko teda nevim nevim, ale podle mě čekat na dvouminutové kontrakce je lehounce riskantní
s kontrakcemi po 4 minutách bych klidně jela!
tak ať pak neporodíš v autě.. budu držet palce!!
Zziny jej, tak se rychle uzdravte, nebo to nejlíp nechyť ty ani malá! mně je taky furt nic moc, v krku bolí a včera se přidala rýma.. holt na koncertě byla zima.
Za chvilku vyrážím do práce na poradu.. fakt se netěším.. úplně to tam už nesnáším. ještě že Pepča s malou jedou se mnou.. tak se tu držte
Zdravím, my jsme prošvihli včerejší termín-) taky se malýmu nějak nechce ven..akorát já dostala léky na tlak a pokud sám do konce týdne nevyleze, tak budou vyvolávat..to se mi faakt nechce..
gratulace k novým mimi!!
Jee, teď jsem si všimla, že se tady ponocovalo, tak kralisku, Pajo, kosatko přístě se asi připojím, neb nemůžu spát…
Sylvi: na poradu by se mi taky nechtělo a co vlastně děláš, jestli to není tajné ? asi mi to nějak uniklo ![]()
hest: napiš , kdy máš přesný termín, dám tě do seznamu kindervajíček.. a ukaž se častěji, taky budu mít vyvolávačku… ![]()
bel, Fragi, kubi: přežily jste noc nebo neee… ![]()
Aha, Hest, všimla jsem si toho termínu..
takže :
Zziny TP 17.1
Josefine tam by měly být dvojčátka TP 17.1
Hest 18.1.
Fragola TP 19.1
Belavue TP 20.1
Kubina TP 25.1
Sylvii TP 27.1
Rainanne TP 28.1