Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10388
18.1.10 19:31

Ty jo Mausko ty jsi pořád doma 8-o . To je ale napínavé! Nám říkali, že zátku poznáš, že je to dlouhý táhnoucí se hlen, tak ti nevím holka, co z tebe jde :wink: . Jinak čaj se zmrzlinou je také fajn kombinace :mrgreen: .
Sylvi, určitě se ti bude dnes hezky spinkat a zdát něco příjemnýho, když budeš po koncertě :-P .
Fragolko, aha, já jsem to nějak nepochopila. Takže vy se Simčou čekáte prostě na pátek :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
18.1.10 19:35

Zziny, máte ještě týden před sebou, to je haaaafo času :wink: a je to na můj termín :lol: . To si spíš představ, že když budu přenášet týden já, tak se malá narodí v únoru :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
18.1.10 19:56

Kubi, ja taky myslela, ze zatka je dlouhy tahly hlen, ale podle PA to je zbytek zatky, tak asi jo no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8737
18.1.10 21:11

Holky díky za rady. Já to vidím stejně, vím, že jen tak nebrečí a i kdyby brečela, že se nudí, tak se jí není co divit. Já bych se v postýlce taky nudila :wink: No prostě chovám a až jednou budu mít pocit, že „vytrapuje“, tak to budu řešit, ale zatím je moooc malinká a já si ji ráda muchlinkám :-P :srdce:

Zziny intuicí se snažím řídit, ale nějaký návod by se občas fakt hodil :think: :mrgreen:

Mausko jsem si fakt myslela, že už rodíš. Tož jsem zvědavá, jakou budeš mít noc. Kdyby něco, tak ať to máš rychle za sebou a mimi brzy u sebe.

Fragolko držím palečky, ať Simča do pátku vydrží a pak hurá ven :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
18.1.10 23:26

Ahoj :-)

tak jsme zpět. koncert byl prima.. byla jsem pyšná manželka :-)

Pájo přesně tak… takovýhle miminko si fakt ještě nevymýšlí.. něco mu prostě je.. a i kdyby to byla jen potřeba blízkosti maminky, tak na to má nárok.. ještě nachápe rozumem, ale jen se prostě nějak cítí..
Já teda chovala, když plakala a samo i jinak..ale když byla v pohodě, tak jsem ji dávala hodně na zem na deku nebo na postel a tak.. aby si zase nezvykla být pořád jen v náručí..

Holky já minule přenášela týden a vidím to taky na únor :-) teda spíš :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
19.1.10 03:15

Ahoj zbyla kinderjajca, maminky a miminka!
Blahopreju holkam k rychlym porodum a at i vse dalsi se dari tak snadno.
Jinak jak vidite, ja ponocuju, protoze nase holcicka je nocnatko a moc se ji nechce spinkat. Tak nevim, neni na to nejaky trik, jak ji bezpecne uspat - snazim se ji vzdy ukojit, ale asi ani to neni cesta. Jinak si tak pobrekava jakmile ji dam do postylky a furt si tlapickama mudla ksichtik. Na ruce nebo v babyvaku je hodna a necha se udyndat ke spanku. Jakmile ji dam do postylky - pobrekava si. Ufff pro nas obe.

Jinak k tomu deloznimu telisku - ja ho mela, i kdyz jsem byla mlada, bez deti atd. Musim rici, ze to bylo celkem v pohode - tedy aplikovani a nez si telisko naslo misto bylo neprijemne a trochu to chvili pobolivavalo, ale pak bylo na pet let klid - tedy az na to, ze na konci peti let jsem otehotnela mimodelozne. Asi to byla castecne i moje chyba, ze jsem si nenechala telisko vyndat o neco drive a otazkou je, zda by se to nestalo i v jinem pripade. Ale ja muzu tedy telisko doporucit. Nemela jsem vsak Mirenu ale Goldlily ci tak neco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8737
19.1.10 04:24

Ahojky,

Kralishku koukám, že jsme na tom podobně :-) Zatím se mi naštěstí daří dát malou po udyndání v náruči do postýlky :wink: Teď má ale oči jak baterky a vůbec to na spánek nevypadá :-? a já bych spala až by se hory zelenaly :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
19.1.10 05:46

ahoj holky,
Monano gratuluju k maličké.To byl teda fofr 8-o
Já dneska taky ponocuju.Verunka vstávala ve 3 a když teď konečně usnula tak vstával Filípek.
Já chovám.Dokonce jsem četla že takhle malé děti se chovat mají.Vždyť se 9 měsíců nosily v bříšku pěkně v teploučku a najednou by měly být jen v postýlce?
Taky jsem konečně přestala špinit a vypadaly mi všechny stehy.Měla jsem tam jeden uzlík, ty se prý špatně vstřebávaji.
Jdu se nasnídat, už mám hrozný hlad
Tak bude dneska další ledňátko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
19.1.10 06:39

Koukam, ze nejsem jedina kdo ponocuje, celou noc tu jedu na kontrakcich, momentalne po 4-5 minutach, ale me PA je to malo, dokud to nebude 2-3 minuty a min. 40-45 sekund dlouhych, tak mam byt doma :nevim: No, snad to zvladnem jeste dneska, zacina uz to byt docela dlouhy a narocny :cert: Jee, jak ja vam zavidim, ze mate ty svy tvorecky uz u sebe!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
19.1.10 06:42

teda, Mausko další porod v přímém přenosu? abys ještě neporodila doma :lol:
Držim moc palečky ať je to rychlovka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
19.1.10 07:32

Ahoj,

tak mousko, ty už to máš tutový , to je jasný, tak ať to všechno dopadne tak já má a je to rychlý :palec:

Jinak u nás se situace otočila, rodit fakt teď nechce, neb manžel je nemocnej, já to beztak chytnu od něho :roll: :roll: i s malou, no snad se do pondělka aspoň trošku dáme do kupy…

…fakt už asi budu muset začít brát něco na nervy.. :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
19.1.10 08:22

Brýtro holky :-)

Mausko teda nevim nevim, ale podle mě čekat na dvouminutové kontrakce je lehounce riskantní :-) s kontrakcemi po 4 minutách bych klidně jela! :-) tak ať pak neporodíš v autě.. budu držet palce!!

Zziny jej, tak se rychle uzdravte, nebo to nejlíp nechyť ty ani malá! mně je taky furt nic moc, v krku bolí a včera se přidala rýma.. holt na koncertě byla zima.

Za chvilku vyrážím do práce na poradu.. fakt se netěším.. úplně to tam už nesnáším. ještě že Pepča s malou jedou se mnou.. tak se tu držte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
19.1.10 08:34

Zdravím, my jsme prošvihli včerejší termín-) taky se malýmu nějak nechce ven..akorát já dostala léky na tlak a pokud sám do konce týdne nevyleze, tak budou vyvolávat..to se mi faakt nechce..

gratulace k novým mimi!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
19.1.10 08:42

Jee, teď jsem si všimla, že se tady ponocovalo, tak kralisku, Pajo, kosatko přístě se asi připojím, neb nemůžu spát…

Sylvi: na poradu by se mi taky nechtělo a co vlastně děláš, jestli to není tajné ? asi mi to nějak uniklo :oops:

hest: napiš , kdy máš přesný termín, dám tě do seznamu kindervajíček.. a ukaž se častěji, taky budu mít vyvolávačku… :poblion:

bel, Fragi, kubi: přežily jste noc nebo neee… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
19.1.10 08:44

Aha, Hest, všimla jsem si toho termínu..

takže :

Zziny TP 17.1
Josefine tam by měly být dvojčátka TP 17.1
Hest 18.1.
Fragola TP 19.1
Belavue TP 20.1
Kubina TP 25.1
Sylvii TP 27.1
Rainanne TP 28.1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit