Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1268
19.1.10 21:30

Mausko: bobku :-( to musí být fakt děs :-( A my tady čekáme na tvou sms o narození mimíska 8-o
Držím palečky, aby se porod rozjel a rychle dotáhl do konce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8228
19.1.10 21:31

hojky holky, jen vám chci napsat, že už je naše malé sluníčko na světě. víc mám v podpisu dole. papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
19.1.10 21:37

Bel, diky moc, uz jsem se tesila, ze budem mit toho naseho bobika brzy u sebe a ono porad nic, je to fakt mizerie:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
19.1.10 21:40

Mausko, tý jo, držím pěsti, ať se malý umoudří a porod se pořádně rozjede :-) Teda, to mě mrzí, že máš takový komplikace :-? Chápu, že jsi radši doma, když je to v Irsku takhle 8-o Holka, drž se :-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
19.1.10 21:42

Jeje Mausko, co se ti to děje 8-o ? To musí být šílený :-( . Ještě jsem nic podobného neslyšela, tak nemůžu poradit a mrzí mě to. Úplně tě chápu, že chceš být doma a né v nemocnici, je lepší být ve svém. No já nevím, ta rada víc se hýbat je sice rada, ale ty bys potřebovala teď asi spíš trochu odfrknout a vyspat se. Jenomže to asi přes ty bolesti nepůjde viď. Holka moc na tebe myslím! Jinak PA říkala, že otevírání urychluje chodit a co nejvíc zůstávat na nohou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
19.1.10 21:50

Tak jsem Mausko koukala na babské rady na urychlení, prý mytí podlahy a chůze po schodech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
19.1.10 21:52

Knizsko, to tě chápu, nevyspání z porodnice znám dokonale :roll: a už jen proto bych šla dobrovolě na „samotku“ :wink: Já jsem vždycky po příchodu z porodnice padla a jsem vděčná chlapovi, že mě nechal vyspat. Jo, je to někdy krutý :-?

Pajo, tak já měla před prvním koupáním Věrky v porodnici děsný strach, pamatuju si to, jako dnes :wink: Na pokoj vlítla dětská sestřička a musely jsme dělat všechno, jak řekla 8-o a ona jen udělovala rozkazy a já jsem bya nějak aktivně o krok kupředu, tak mě ještě stihla sjet, že ji mám poslouchat :roll:

Bel, co se zády nevím, napadá mě nahřát, jinak nevím :nevim: Mě to chytlo po porodu Ondry, ale to jsem aspoň už mohla nějaké léky, ale každý ohnutí nad postýlkou pro mě bylo utrpení :roll:

Koukám, že Kubi měla pravdu, že je tady teď nějak smutno :-?
Tak vás aspoň pobavím, co u nás doma. Včera u nás byli chlápci na namontování záchodu a umyvadla a dneska manžel konstatoval, že nám na dvou místech prošlápli podestu 8-o Oni mají totiž oba tak 150-170 kg a ještě když nesli nářadí, tak to takhle dopadlo 8-o Už se tomu musím smát… Sice trochu hystericky, ale nehroutím se :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
19.1.10 21:54

Mausko, jo, jo, schody prý fungují :-) Ale spíš by ti pomohlo se vyspat, co? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
19.1.10 21:57

Fragi: ty máš opravdu doma veselo :-) :wink: S nahřátím to zkusím, snad to povolí aspon trošku…
Jinak z nevyspání mám taky trochu strach, protože jsem pak fakt protivná :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
19.1.10 21:58

Holky, dik ze ne me myslite, jojo, schody v nasem domecku jsem uz vyslapala snad stokrat, ted se jdem trochu projit a kdyz nic, tak si zkusim aspon na chvilku lehnout a odpocinout :nevim: Tyjo, jsem nikdy netusila, ze porodit dite je takova veda 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
19.1.10 21:58

super rada se schodama :palec: hned zítra vyzkouším, do toho čtvrtého patra to bude lahoda :lol: Já už si od začátku těhu dělám srandu, že porodím kvůli těm schodům, tak třeba na tom něco bude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
19.1.10 22:00

Kubi, podlahu jsem myla vcera (tim jsem si nejspis spustila ty kontrakce), ale kdyz nic jinyho nezabere, tak ji klidne vydrhnu znova :mrgreen: Teda ja jsem fakt tragicka, to je des.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
19.1.10 22:38

:mrgreen: Mausko nejsi tragická, to může potkat každou! U toho drhnutí podlahy bylo ještě napsáno s rejžákem, prostě zakleknout a ať to frčí :-D . A nebo hoď schody a drhnutí za hlavu a jdi se trochu vyspat a nabrat sílu.
Fragolko, tomu s prošláplou podestou se říká přirozené ztráty :wink: . Když se to nebere s humorem, tak by se z toho člověk asi fakt zbláznil :zed: . Co naděláš ...... :lol:
Bel, to musí být pěkný hafíci :-P . Já mám pejsky moc ráda, my máme prťavého jezevčíka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
19.1.10 23:27

Ahojky :-) tak jsem opět zpět ze sboru.. a domů mi zatím přivezli matraci do postýlky.. zítra by měla dorazit postýlka a autosedajda pro Barču.. se těším :-)

Mausko ach jooooo.. tak ať se malej otočí rychle.. musí to být nic moc.. ale je asi dobře, že jsi zůstala doma! a nejsi sama!! držím palce!!

Bel já osobně si myslím, že klystýr je přeci jen lepoší/spolehlivější/účinnější než YAL.. ale nevím, Yal jsem neměla.. nicméně klystýru jsem se děsila a ono to vůůůůbec nic nejni!! :-)

Kubi jej, tak to mně krev nevadí.. za dobu největšího rozpuku myastenie mi jí nabrali litry, k tomu milion infuzí.. takže ať si do mě píchá kdo chce kdy chce :-) to plivání je faaaaakt horší :-)

Fragol jo, potvrzuju, že pes je dobrej.. naše Lízinka je prťavá (nemá ani 2 kila :-) ale jako vysavač a mop po Barunce funguje skvěle :-)

Zziny s tou personalistikou to byla náhoda.. hledala jsem původně brigádu při vejšce na dva dny v týdnu.. a kamarád, co dělá v pojišťovně a už tenkrát byl ředitel, dal můj životopis na personální. Nic ale neměli, nicméně po pár týdnech se ozvali, že by možná potřebovali pomoc přímo tam. Prvního půl roku jsem seděla na rohu něčího stolu a kopírovala a tiskla.. no ale pak se mě ujal šéf, který ve mně nějak viděl potenciál a začal mě zasvěcovat a dostala jsem stůl a PC a začala dostávat další úkoly a tak to prostě došlo tam, že jsem po asi dvou letech už dělala samostatně nábor + mi zůstala ta administrativa.. no a jsem tam už 9 let..
Po pravdě, málokdo tam má na to školu.. :-)

tak.. jdu na chvíli číst a pak spinkat..
do té práce jdu nakonec zítra a je mi z toho fakt zle.. navíc manža je pryč, tak s sebou na poradu musím vzít malou :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
20.1.10 04:36

ahoj, protože jsem tatar a neumim sem vložit fotku, tak alespoň dva odkazy.
Toť mé ratolesti.
Jsem zvědavá jestli to půjde otevřít :think:

http://jarka01.rajce.idnes.cz/www/#…

http://jarka01.rajce.idnes.cz/www/#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení