Poradna duly
Jana Čurdová
Kristy vítejte doma.Dobrý nápad si sebou vzít ségru.Možná fakt lepší než chlap.
Zziny dík za návod jak vložit fotku.
holky můžete mi někdo napsat jak se poznají hemeroidy?
![]()
Tak jdu zkontrolovat stav ![]()
Mauska je tipuju už v porodnici..snad teda.
Fragi , co ty ? rozjíždí se něco
. A kdo nám vůbec tady z toho zbytku dá vědět, že je miminko na světě ?
Bel, Kubi, Sylvi, tak aspoň vy mě v tom nenechte… pak si to nějak naplánujem a porodím všechny zaráz a bude ![]()
No i když já teď fakt nechci, protože dneska je tutový, že by manžel na sál nemohl …a já dostávám nějakej tuberáckej kašel ![]()
Sylvi : a co ty a nemoc ? …ale ty to ještě nějak během týdne zdoláš …
Kristy: páni, je to takový hodně netradiční brát si k porodu sestru, ale je to super že ti takhle pomohla, mně byl manžel v tomto ohledu na sále stejně k ničemu
, sama jsem nevěděla co dělat natož on..
tak jdu…jsem zvědavá, jaká bude situace, až se zde ráno objevím
…možná další dvě mimča na světě..
A všem díky za pochvalu dětiček.Hrozně se tu pyšnim ![]()
Snad už se všem mimískum brzy bude chtít na svět
Zziny, tady jsem rozjetá akorát já
Nejhorší jsou záda, počítám, že toho pátku se dožiju 2v1
Makám jak šroubek
Už jsem i vzala kluky strojkem, aby mi nechodili jak hipísáci
a Ondra se konečně koupal ve velký vaně, tak z toho mám velkou radost, protože ještě min. týden by řval jak tur
Ale dneska si to vyloženě užíval, jen „nutně“ musel pít vodu z vany ![]()
Sylvii, já to oblečení točím vlastně pořád dokola, takže jediné, co jsem měla uklizené, bylo to miminkovské oblečení a od vel. 92 výš používáme ![]()
Dneska budeme mít žaluzie, takže paráda, nakonec to ještě stihneme než se malá narodí ![]()
Teeeda Kristy, můj porod je tomu tvému hooodně podobný…
po prasknutí vody se dobrých 7 hodin nic nedělo, pak mi další 4 hodiny říkali, že se otevírám pomalu (i když já už viděla mžitky) no pak najednou jdeme na klystýr, a jeje klystýr už nestihneme, rychle na sál, tam sprcha, tu už stihneme jen krátce a pak 10 minut strašných boletí, třikrát zalačit..a jeje holčička má skoro 4 kg, maminko ![]()
jo a zátka odešla tak že jsem to ani nezpozorovala, někdy v noci po prasknutí vody asi ![]()
tak už máme sestavenou postýlku, mimi se teoreticky může narodit.. má kde spát i v čem se vozit
ale ještě ten koncert bych ráda stihla..
jinak je mi zase blbě.. večery jsou prostě špatný..
ahojte holky, jen hlásím, že jsme OK. Mám tu mamku na výpomoc, tak je mi blbé sedět u netu, takže se ukážu až v pondělí. Takže se opatrujte ![]()
ahojky, ja hlasim ze dnesni kontrola probehla ok, hrdlo se mi zkracuje…no tak uvidime co do patku..myslim ze mi dneska odesla hlenova zatka, takovy krvavy cary, uz aby se to rozjelo…v patek se kdyztak rozhodne co to vyvolani..je to proste linej chlap, se mu nechce ven-)
zdravim holky, jen v rychlosti, dopracovali jsme se na kontrakce po 5 min, tak uvidime co dal, do nemocnice pojedem snad za par hodin, podle PA snad porodime jeste dneska, no uvidime
Diky ze na me myslite, snad brzy budu moc poslat sms Fragol ![]()
mausko, držím pěsti, ať to máš brzo za sebou. Já, když měla kontrakce po pěti minutách, jsem lezla po zdi. Jinak, jak tady píšete o tom, že kontroly ok a ještě nic, tak jsem ráda, že už to mám za sebou!
Hojky,
tak já jdu dneska výjmečně brzo spát,zítra mě čeká ta návštěva nemocnice,tak jsem zvědavá co mi poví.. Je mi totiž pořád stejně - podezřele dobře ![]()
Doufám, že až sem zítra kouknu, tak tady bude další ledňátko… ![]()
Brou kočky ![]()
Mausko, drží palce už i můj manžel
, jsem mu sdělovala, že bude brzy další mimi a pak že ještě pořád není.
Zziny a Sylvi, kurýrujte co to jen jde, ať je ta nemoc fuč
. Sylvi, ale to zase není úplně ideální chodit ještě na koncert, když ti není dobře
. Ale ty se tak těšíš viď.
Zziny, buď si jistá, že já tě v tom nenechám! Hlavně ty máš jasné, že nejpozději do týdne máš mimi
.
ještě Mausko : držím palečky, at už to jde jak po másle..drž se! ![]()
dodatečně gratuluji dalším novopečeným maminkám k jejich miminečkům
ať jsou zdravoučký a krásně přibírají
posílám jim pusinku
**jen se tak hlásím jsem ostuda a chtěla jsem se ozvat dřív, ale… doma jsme od nedělel večer, pustili nás dopolko i přes mírnou žloutenku, ale kalamita sněhu a kalamitní stav taťky dovolil odchod z porodky až později odpol ![]()
chtěla jsem vám popsat porod, ale jistě na to bude ještě mnoho času.. snažím se vás dočíst nebo číst, ale… ale taťka si vzal týden volno a chceme si ty první chvíle ožít do poslední minutky.. ted si nějako uvědomujeme více než kdy dříve, jaké neskonalé štěstí nás potkalo. a děkujeme Bohu, že nás po tolika nezdarech a miminek andílcích obdaroval něčím tak zázračným a krásným jako je Johanka
no a je to tady .. už zase bulím… ach jo ![]()
takže jsem chtěla naznačit, že moc toho v prvních dnech nenapíšu.. ne že by nebyl čas, ale chceme si to právem vychutnávat
**
jen tedy asi vás nedočtu, to je fááákt na dlouho ![]()
zatím všem pááá marjánka