Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3952
20.1.10 22:40

Mausko fandíme a sržíme palce, ať už máš mimi u sebe!!

Kubi koncert je až za týden :-) do tý doby budu přeci zdravá :-)teď mám před sebou pár dní, co můžu být skoro pořád doma.. jen musím holt pracovat a starat se o Barunku..

Bel třeba si Tě tam zítra už nechají :-)

tak já jdu zas spát.. jsem zvědavá, kolikrát za noc se dneska manža vzbudí a vylítne, jestli rodím.. prý sebou děsně házím, k tomu funím a tak.. znáte to, takže on fakt vždycky vystřelí :-) no „legrace“ :-)

tak dobrooou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
20.1.10 22:44

MAriee jsem Tě málem přehlídla :-) to je super, že si to takhle užíváte!!! :-) a koukám, že jsi na měkko.. krásný.. tak to má být :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8737
21.1.10 00:36

Mariee úplně Tě chápu, pěkně si s manželem své štěstí užívejte, na psaní ještě bude spousta času, ale tyhle chvilky už jen tak nevrátíme :wink:

Teda Mausko, jak tak čtu, tak už abys to měla za sebou. Držím palečky :-P

Bel myslím, že ty ses ptala na ten Yal. U nás je celkem „populární“. Nicméně já jsem se rozhodla pro klasický klystýr, protože nám na kurzech říkali, že to je teplý a tím to pomáhá k uvolnění porodních cest. No nevím, nevím, bylo to všechno jen ne teplý … že já bláhová všemu věřím :zed: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
21.1.10 07:12

Bel ať kontrola dopadne dobře.
Fragol Filípek pije někdy vodu z vany dodneška
Mausko držim palečky ať už to konečně dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
21.1.10 07:15

Marie vítej doma.To je krásný že si to tak užíváte. :hug: :hug:
U nás dávaji taky klasický klistýr.U prvního těhu jsem se toho bála, ale je to úplně v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
21.1.10 07:17

Teď jsem koukala na výpis z účtu, včera mi přišlo už porodný.To čumim že jsou takhle rychlí :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
21.1.10 08:21

Ahoj maminy a cekatelky,
Fragolka da vedet me nebo Paje, nebojte, mobil kontroluju :wink:
Zuzce byl vcera mesic, tak jsme ji doma zvazili a ma 3780g :wink: No pokud to pujde takhle dal, tak na kontrole v sestinedeli budeme mit 4,5 kg z porodni vahy 2,5 kg :roll: No proste otesanek :lol:
Jinak v sobotu jedem kupovat tu Manducu, ma i novorozeneckou vlozku, tak chci mrne nosit :wink: Jo a kdyby nam nevyhovovala, da se vratit a zaplatit pujcovne 30Kc za den, coz je super :-D
A taky se chystame rovnou do babycentra v Pardubicich okouknout ty sportovni kocarky a zkusit si je projet aspon po prodejne a slozit, jsem na to hrozne zvedava, pak dam vedet :wink:
Jinak gratulace maminkam a miminkum a cekatelkam pevne nervy :kytka:
 Alik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
21.1.10 09:00

cooo? něco jsem přehlídla? Fragol rodí???

My stále 2v1 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
21.1.10 09:25

Ahoj maminy,
Sylvii, neboj, nerodím… Teda, ještě jsem doma :wink: Jen Zziny se včera ptala, komu dám vědět, až se malá narodí :-)

Aliiku, tý jo, Zuzance už je měsíc 8-o To tak strašně letí a my tady ještě pořád strašíme :wink:

Kosatko, jo, Míša tu vodu z vany chlastá ve velkým taky, jinak se na ni samozžejmě ani nepodívá :lol: Asi mu chutná aroma koupelové pěny :cert:

Mariee, jen si to pěkně užijte, rodinko :-D

Tak klistýr je snad jediný, čemu jsem u nás v porodnici unikla :lol: Já už byla vždycky tak vyčištěná při příjmu, že už to se mnou ani nikdo neřešil :-D

Jo, máme žaluzie :wink: Včera večer přijeli chlápci, že je namontují, rozbalili je a zjistili, že mají lišty, co se montují k bílým oknům. My máme zlatý dub :roll: Rezignovala jsem a prohlásila, ať to tam střelí, jinak bysme čekali další týden. Asi se jim mě zželelo a dostali jsme slevu :lol: :dance:

Tož jdu něco dělat. Mějte se a držte se. M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
21.1.10 10:15

Ahojky mamušky,
Marie, vítej :kytka: . To víš že jo, vychutnej každou chvilinku která jen jde :andel: :hug: .
Fragolko, to, že vám přinesli jiný lišty na okna je snad už klasika :cert: . Dneska aby se člověk divil tomu, že se něco vůbec povede tak, jak je v plánu viď. To je pro firmy totiž nadlidský výkon dodat něco dle objednávky a nebo nezničit něco při montáži :evil: .

Ke klistýru můžu toto, dělali mi ho několikrát před operací, vždycky jsem se bála, není to příjemné, ale není to nic strašnýho. Já tu vodu v sobě hlavně moc dlouho neudržím :oops: , takže jsem to měla vždy rychle za sebou :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
21.1.10 10:15

Jsem se Fragolko s těch lišt úplně rozčílila za tebe :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
21.1.10 11:30

Kubi, klíííd, přece se nebudeš rozčilovat kvůli našim lištám :wink:

Já už jsem včera rezignovala a když jsem si představila, že než to vyreklamují a přijedou znova, bude to trvat týden, konstatovala jsem, že z toho porodím a ať to tam namontují… Se nedivím, že nám dali tu slevu :mrgreen: Už jsem se navztekala za poslední 2 týdny dost, tak jsem byal včera fakt v klidu 8-)

Tak se mi to krátí :wink: Jsem nervní jak pes, už na dnešek jsem spala jak zajíc. Tak ještě abych navařila a tak a můžeme rodit :wink: Zátka mi pořád ještě odchází, jinak se nic moc neděje :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
21.1.10 11:31

Kde zase všechny jste???

Zziny, nerodíš? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
21.1.10 11:49

Hlásím, že malá ted usnnula po vydateném nakojení tak jen nakukuju a jdu taktéž spát…

Mám dotaz - chodíte už s miminky ven? A na jak dlouho? I když je venku docela kosa? Já byla s malou venku včera na půl hodiny a dnes jsem to chtěla zopakovat a trochu prodloužit, ale nevim nevim, docela se ochladilo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
21.1.10 12:04

Ahojky,

Fragi:nerodím :mrgreen: víš přeci,že zde budu tvrdnout jako poslední :zed: ..jen nějak od rána nestíhám ..
Ale koukám, že tobě už se to počítá fakt na hodiny a uvidíš Simonku :palec: , určitě to po páté bude hroznej fofr …
ach joo, jak já ti závidím :roll:

Sylvii, Kubi: tak bezva, že jste stále 2 v 1.. aspoň zde fakt nebudu trčet sama jako hlavní přenašečka :mrgreen:

a kde je vůbec MAUSKA , snad už má mimi

..a jsem zvědavá co Bel v porodnici…

Jinak Marie vítej z porodky, po té anabazi k miminku vám malá už bude určitě na světě dělat jen a jen samou radost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí