Poradna duly
Jana Čurdová
Mausko fandíme a sržíme palce, ať už máš mimi u sebe!!
Kubi koncert je až za týden
do tý doby budu přeci zdravá
teď mám před sebou pár dní, co můžu být skoro pořád doma.. jen musím holt pracovat a starat se o Barunku..
Bel třeba si Tě tam zítra už nechají ![]()
tak já jdu zas spát.. jsem zvědavá, kolikrát za noc se dneska manža vzbudí a vylítne, jestli rodím.. prý sebou děsně házím, k tomu funím a tak.. znáte to, takže on fakt vždycky vystřelí
no „legrace“ ![]()
tak dobrooou.
MAriee jsem Tě málem přehlídla
to je super, že si to takhle užíváte!!!
a koukám, že jsi na měkko.. krásný.. tak to má být ![]()
Mariee úplně Tě chápu, pěkně si s manželem své štěstí užívejte, na psaní ještě bude spousta času, ale tyhle chvilky už jen tak nevrátíme ![]()
Teda Mausko, jak tak čtu, tak už abys to měla za sebou. Držím palečky ![]()
Bel myslím, že ty ses ptala na ten Yal. U nás je celkem „populární“. Nicméně já jsem se rozhodla pro klasický klystýr, protože nám na kurzech říkali, že to je teplý a tím to pomáhá k uvolnění porodních cest. No nevím, nevím, bylo to všechno jen ne teplý … že já bláhová všemu věřím
![]()
Bel ať kontrola dopadne dobře.
Fragol Filípek pije někdy vodu z vany dodneška
Mausko držim palečky ať už to konečně dopadne
Marie vítej doma.To je krásný že si to tak užíváte.
![]()
U nás dávaji taky klasický klistýr.U prvního těhu jsem se toho bála, ale je to úplně v pohodě
Teď jsem koukala na výpis z účtu, včera mi přišlo už porodný.To čumim že jsou takhle rychlí ![]()
Ahoj maminy a cekatelky,
Fragolka da vedet me nebo Paje, nebojte, mobil kontroluju ![]()
Zuzce byl vcera mesic, tak jsme ji doma zvazili a ma 3780g
No pokud to pujde takhle dal, tak na kontrole v sestinedeli budeme mit 4,5 kg z porodni vahy 2,5 kg
No proste otesanek ![]()
Jinak v sobotu jedem kupovat tu Manducu, ma i novorozeneckou vlozku, tak chci mrne nosit
Jo a kdyby nam nevyhovovala, da se vratit a zaplatit pujcovne 30Kc za den, coz je super ![]()
A taky se chystame rovnou do babycentra v Pardubicich okouknout ty sportovni kocarky a zkusit si je projet aspon po prodejne a slozit, jsem na to hrozne zvedava, pak dam vedet ![]()
Jinak gratulace maminkam a miminkum a cekatelkam pevne nervy ![]()
Alik
Ahoj maminy,
Sylvii, neboj, nerodím… Teda, ještě jsem doma
Jen Zziny se včera ptala, komu dám vědět, až se malá narodí ![]()
Aliiku, tý jo, Zuzance už je měsíc
To tak strašně letí a my tady ještě pořád strašíme ![]()
Kosatko, jo, Míša tu vodu z vany chlastá ve velkým taky, jinak se na ni samozžejmě ani nepodívá
Asi mu chutná aroma koupelové pěny ![]()
Mariee, jen si to pěkně užijte, rodinko ![]()
Tak klistýr je snad jediný, čemu jsem u nás v porodnici unikla
Já už byla vždycky tak vyčištěná při příjmu, že už to se mnou ani nikdo neřešil ![]()
Jo, máme žaluzie
Včera večer přijeli chlápci, že je namontují, rozbalili je a zjistili, že mají lišty, co se montují k bílým oknům. My máme zlatý dub
Rezignovala jsem a prohlásila, ať to tam střelí, jinak bysme čekali další týden. Asi se jim mě zželelo a dostali jsme slevu
![]()
Tož jdu něco dělat. Mějte se a držte se. M.
Ahojky mamušky,
Marie, vítej
. To víš že jo, vychutnej každou chvilinku která jen jde
.
Fragolko, to, že vám přinesli jiný lišty na okna je snad už klasika
. Dneska aby se člověk divil tomu, že se něco vůbec povede tak, jak je v plánu viď. To je pro firmy totiž nadlidský výkon dodat něco dle objednávky a nebo nezničit něco při montáži
.
Ke klistýru můžu toto, dělali mi ho několikrát před operací, vždycky jsem se bála, není to příjemné, ale není to nic strašnýho. Já tu vodu v sobě hlavně moc dlouho neudržím
, takže jsem to měla vždy rychle za sebou
.
Kubi, klíííd, přece se nebudeš rozčilovat kvůli našim lištám ![]()
Já už jsem včera rezignovala a když jsem si představila, že než to vyreklamují a přijedou znova, bude to trvat týden, konstatovala jsem, že z toho porodím a ať to tam namontují… Se nedivím, že nám dali tu slevu
Už jsem se navztekala za poslední 2 týdny dost, tak jsem byal včera fakt v klidu ![]()
Tak se mi to krátí
Jsem nervní jak pes, už na dnešek jsem spala jak zajíc. Tak ještě abych navařila a tak a můžeme rodit
Zátka mi pořád ještě odchází, jinak se nic moc neděje ![]()
Hlásím, že malá ted usnnula po vydateném nakojení tak jen nakukuju a jdu taktéž spát…
Mám dotaz - chodíte už s miminky ven? A na jak dlouho? I když je venku docela kosa? Já byla s malou venku včera na půl hodiny a dnes jsem to chtěla zopakovat a trochu prodloužit, ale nevim nevim, docela se ochladilo ![]()
Ahojky,
Fragi:nerodím
víš přeci,že zde budu tvrdnout jako poslední
..jen nějak od rána nestíhám ..
Ale koukám, že tobě už se to počítá fakt na hodiny a uvidíš Simonku
, určitě to po páté bude hroznej fofr …
ach joo, jak já ti závidím ![]()
Sylvii, Kubi: tak bezva, že jste stále 2 v 1.. aspoň zde fakt nebudu trčet sama jako hlavní přenašečka ![]()
a kde je vůbec MAUSKA , snad už má mimi
..a jsem zvědavá co Bel v porodnici…
Jinak Marie vítej z porodky, po té anabazi k miminku vám malá už bude určitě na světě dělat jen a jen samou radost…