Poradna duly
Jana Čurdová
takže :
MAUSKA ?????????????????????????????????
Zziny TP 17.1
Hest 18.1.
Fragola TP 19.1 ???????????
(ty už napůl rodíš)
Belavue TP 20.1
Kubina TP 25.1
Sylvii TP 27.1
Rainanne TP 28.1
Fragi: no to je fakt už za pár, ale třeba to Simi stihne ještě dřív…, jinak věřím, že zítřek je tutovka, max. sobota ráno..
kosatko: pás fakt super, mám od Anity - jsou to nějaký ty poporodní kalhotky, děsně sexy
, nosila jsem to hned jak jsem přišla domů a asi tak 3-4 týdny a fakt nebylo pak znát, že jsem rodila…já teda myslím, že to bylo pásem, protože jinak kámošky ho neměli a jedna je jako nit , ale má prostě to bříško po porodu holt vytahaný.. No investice to byla, ale nelituju…jooo a nejsem dealerka , aby sis nemyslela
![]()
Bel : no aspon víš na čem jsi, mě nikdo neprohlížel tuším od toho 30 tt .. ale jelikož se absolutně nic neděje, tak je jistý, že jsem naprosto nedobytná
, koukám, že budeme mít veselý pondělní ráno, když obě vydržíme 2 v 1
Jinak Leonka naznala, že brácha nechce vylézt , protože pro něho nemáme koupenej dudlík- což fakt nemám (malá do nedala nikdy do pusy
), já ho snad půjdu koupit nebo co
![]()
Zziny tak honem koupit dudlík ![]()
Jo mě ho Filípek taky nedal do pusy a Verunka ho krásně vzala a je s nim celkem hodná.Brala jsem si ho už do porodnice
Já s tim pásem jen nevim jestli na to už není pozdě 3 týdny po porodu.Asi jsem ho měla mít hned
Zziny, tak to abych si ty pásy koupila rovnou 2 a vrstvila
Holt břicho po pěti dětech, to bude masakr
Říkám si, že to bříško „vycpaný“
Simčou vypadá pěkně, horší, až když bude bez mimča ![]()
Tý brďo, zítra… Sakra, mám strach, ale těším se…
Mazej pro dudlík
, třeba to Davídka irituje a čeká a čeká
Já koupila 2, ale jestli budou mít takový úspěch jak u Ondry, byla to zbytečná investice ![]()
Bel, třeba se ten nález pak změní ze dne na den a pojede to… ![]()
Hest, tak to srovnání s ovcema je super
Vidíš a ty se s tím takhle cajdáš ![]()
kosatko: no taky mě to pak napadlo, že by bylo lepší asi mít ho hned po porodu
, ale vážně nevím, rozhodně tím nic nezkazíš…jen teda jako ještě pro upřesnění, ono to moje břicho stálo za prd i před těhu
(žádnej vymakanej pekáč buchet a tak aby sis nemyslela
), ale fakt po tom pásu vypadalo naprosto stejně. Dokonce i když jsem pak přišla o miminko ve 3. měsíci - to už jsem měla břicho pěkně vyvalený- tak jsme ho nosila taky a byla to otázka týdne a fakt se zatáhlo opět zpátky, doufám v tento zázrak i do třetice …
Jooo a taky bych potřebovala něco podobnýho na prsa.. ![]()
Fragi: s tím tvým bříškem to určo nebude žádná hrůza, protože jak jsem pochopila, tak v těhu skoro nepřibíráš , beztak jsi na tom ještě líp jak já před prvním těhu ![]()
jinak o strachu ani nemluvím, já se už asi do pondělí prostě nevyspím
…Jinak se přidává do toho ještě strach, aby mimčo bylo Ok a vůbec, což jsem při prvním porodu považovala za samozřejmost
![]()
no asi zítra něco udělám s tím dudlíkem ![]()
http://www.luxusnipradlo.cz/…-1885-anita/
jinak toto mám, ale valím oči
kolik za to teď chtějí, před těma 3-4 rokama to stálo tuším 800 Kč…no to už si fakt člověk rozmyslí…ale třeba jsou k sehnání nějaký „použitý“ na MMB a tak (já to teda nosila zásadně na spodní prádlo
a ještě se to dole v rozkroku rozepíná, takže rozepnutý - no prostě jen jako pás kolem břicha)
Děkujeme holky,
malá je andílek..jen to tahání z prsu ji moc nejde. první 2 dny tahala jak piranka, jenze neteklo nic. pak ji jeste chytla slaba zloutenka a bylo. Snad to nejak rozkojime. Uz jsem si i pujcila el. odsavacku. A fakt tady v nemocnici dávájí mimískům nějaký čaj.
sylvi rebeka má o 6cm méne jako mela Anda. andelka mi pripada jako obrik
Fragy jsem se smála z toho kulicha…al mela ho jen Beka a pak jeste jedna mrnava holcicka.
jo a taky mi pichali oxy…ale jen malinko..mla ksem pry silné kontrakce jenze ne pravidelne. -jak mi ho pichli tak pak byla malá na 3 kontrakce venku
Krásný porod
A venku s malou do kocaru az bude nad nulou a mit nad 2.5kilo
Ivi: a jaký byl druhý porod , dá se říct suma sumárum, že byl lehčí a kratší …??
jsem ráda, že vás ty ovce pobavily-))
Fragi: Asi se tě už holky ptaly, ale můžu se zeptat jak staré máš děti? Mj. máš můj obdiv-) Je to pravda, že je rodíl jedno a dvě a od tří dál už tolik ne?
Ahojda,
Ivi, malá je opravdu krásná
a ten kulich je dokonalej
.
Zziny, ty kalhoty vypadají fakt dobře
. Já o nich také začala uvažovat, ale co nevím je ta velikost
. Bylo by lepší mít je hned po porodu, ale takhle dopředu to neodhadnu. S tím dudlíkem je to lehrační
, co ty dětičky někdy nevymyslí
.
Fragolko, na zítra držím palce
!
Je to stejně zvláštní, holky už tady rozebírají, zda chodit s miminkama ven a my pořád funíme s bříškama
.
hest: a kdy jdeš na další KO, nebo co s tebou mají v plánu ? jak dlouho tě nechají event. přenášet ?
Kubi : tak já mám velikost „S“ , při normálním stavu mám 165 cm a 58 kg
, jestli ti to nějak pomůže. Jinak na boku mají tři řady háčků a je fakt, že jsem přišla z porodky a pochopitelně to měla zapnutý na tom největším obvodu a pak si to postupně koriguješ až jakoby do „plochýho pasu“ jestli se to u mě dá tak nazvat ![]()
Jedna známá mi říkala, že v Brně dokonce hned po porodu jí dali něco jako „kámen“ na břicho, právě kvůli tomu zatahování svalů
.
Fragi: kdyby jsem tě už 2 v 1 nepotkala, tak držím zítra palce a myslím na tebe, bude to fofr , uvidíš, beztak už teď máš půl porodu za sebou ani o tom nevíš ![]()
tak pěkný večer…
zziny: jj jdu na KO, kde by mi měli říct co teda s tím vyvoláním..předpokládám, že to nechají až na pondělí, že si nebudou chtít komplikovat víkend-) ale věci si s sebou raději vezmu-)) kdyby náhodou-))
Kubi, tak i když už to mám za sebou, ruce brní pořád. Sice v noci už netuhnou, ale ty prostředníčky skoro necítím. Stejně jako předtím. Ale ještě nezoufám, prý do tří týdnů po porodu by to mělo zmizet… ![]()
Hest, mrkni na metříky
Možná je máš vypnuté
, poklud ju, tak Věrce bude 6, Davča 4 roky a 4 měsíce, Míša měl 3 roky o Vánocích a Ondrovi je 1 rok a 3/4
Ale nepřijde mi, že těch víc dětí je teď taková rarita, celkem dost lidí má 3 děti, dřív to podle mě tolik nebývalo ![]()
Jinak mám celkem strach, co z Věrky vypadne při zápisu do ZŠ, měla by jít v pátek nebo sobotu, podle toho, jak to vyjde se mnou
Moc mě mrzí, že u toho nebudu
, tak snad to s taťuldou nějak zvládnou
Jen mě dneska dostala, protože si zpívala písničku z filmu „Drahé tety a já“ - „Teta sem, teta tam, obě v náruč pojmu a pak jim udělám ze života vojnu“ Tak doufám, že to nedá k dobru u toho zápisu ![]()
Zítra držte, co se dá. Díky
Dám vědět
Ostatním přeju rychlé porody a zdravá a krásná miminka
![]()
Kristy, děkuji za info
. No, když už netuhnou, tak je vidět, že se s nimi něco děje
, tak ti kočko držím palce, aby přestaly i brnět! Já si pořád tuhnutí užívám až až, hlavně v noci mám prsty ohnutý jak hrábě
.
Zziny, oni tam ty velikosti nejsou právě uváděny na S,M,L, ale od 60 do 95. Tak předpokládám, že 60 a 65 jsou snad S.
Hest, mně říkala mudra, že po týdnu přenášení bych nastoupila do nemocnice. Takže podle ní bys mohla mít nástup až v pondělí
.
Fragolko, pořádně se na ten zítřek vyspinkej a naber síly
!
Taky držím pěsti Fragol. Snad to bude brzo za tebou. A na ostatní taky myslím, ať už máte všechny svá miminka u sebe, je to nádhera.
Ondrášek krásně spinká a já jdu odstříkávat mlíčko. Mám ho jak pro regiment a brouček nestíhá všechno vypít. Liju tu blahodárnou tekutinu do umyvadla, ale jinak bych umřela, prsa mám napnutý k prasknutí. Tak papa a dobrou ![]()