Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3952
21.1.10 21:11

Fragol držím moc palce :-) ať je Simonka brzy u maminky :-)

Kristy mrazit, prodávat :-) teda já ti závidim.. já naopak měla málo odstříkat 30ml byl zázrak a Baru řvala a řvala :-) budu ho od Tebe kupovat :-)

holky, jsem dead, jdu spinkat a zítra do porodky na kontrolu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
21.1.10 22:08

Ahoj holky, hlásim příchod z porodky. Čekala jsem propuštění až zítra, ale slitovali se. A za vzornou morálku nás propustili už dnes.

Ještě jsem nekokala na nové přírustky, takže dodatečně velkou gratulaci k miminkům.

Já myslela, když jsem se dnes vrátila že mě trefí šlak. Tchán tady udělal takový bordel, že jsem celé odpoledne uklízela a ráno budu pokračovat. Páč mi jsem zítra přijde mudra.

Jinak první den doma s oběma, na můj vkus dosti drsný. Když jsem začala kojit, Honza chtěl jít kakat. Navečer, když jsme musela být o Lucky. Honza chtěl jít spinkat a chtěl hladit. Snažim se, ale je toho na mě trochu moc. Musim si udělat nějakej řád a pořádek. Jinak si to asi hodím.
A do školky Honzíka dát nemůžu, páč tam řáděj neštovice a spála. Takže další průser.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
21.1.10 22:39

Monano: vítej zpátky-)
Kubina: jojo, uvidíme co mi zítra poví v porodnici-) jestli si mě tam nenechají, tak se určo nejpozději odpoledne ozvu)
Fragolko: ju tak to maji aspon blizko k sobe, ja mam dva sourozence o osmnnact a patnact let starsi a jsou to pro me skoro cizi lidi-)

Pro dnesek se loucim, jdu do hajan, rano se chci dokopat k nejakemu drivejsimu vstavani, abychom treba predbehli ty vsechny maminy co dorazi az na devatou-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
21.1.10 23:10

Jé, Hest, koukám, že jsem ti odpovídala úplně na něco jiného než jsi se ptala :mrgreen:
No, myslíš jako, že od 3 dětí už se to jedno tak nějak „ztratí“ :wink: No, možná na tom něco je, ale když je uřvaný mimino, je to celekm peklo 8-o Když jsou už trochu větší, je to super, vyhrají si spolu :wink: Ale jinak tvrdě propaguju, že od 3. dítka by měly mít maminy na břiše zip a taky bych občas brala, kdyby mi narostl jeden pár rukou a oči vzadu na hlavě :mrgreen: Občas by to nebylo marný :lol:
Teda, to jsou slušný věkový rozdíly. Tak to chápu, mně už přijde i třeba těch 8 let dost… No a 5 děti po takových intervalech, to bysme ani nestihli, bo bych byla už dávno v přechodu :wink:

Kristy, já chci taky mlíko :-D Patřím k těm, které doslova „vypotí“ nějaké kapičky a tím to končí 8-o I když věřím, že tohle musí být taky na hlavu, ale říkám si, že pořád lepší přebytky než nedostatky :think:

Mon, vítejte s Lucinkou doma :-) :kytka: Tak toho návratu a následného čurbesu se bojím taky :roll: Už se vidím, jak volám MUDře. co nejpozději, aby přišla až ten další den, abych tu pohromu nějak poklidila :-D Předpokládám, že manžel moc šůrovat nebude :-?
A neboj, ono se to vstřebá :-) Najedeš na nějaký systém a bude klid :palec:

No nic, asi půjdu zkusit spát, ale jsme tak nervní, že budu spát na jedno oko :-( Držte pěsti a doufám, že bude Simča zítra na světě :-)
Dobrou, M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
22.1.10 04:21

Dobré ráno, Monano vítej doma.Neboj, za pár dní se to podá.Měla jsem úplně stejné pocity.Za chvíli se zajedete.
Kristy mlíčko si opravdu zamrazuj.Dělám to taky tak.Vydrží v mrazáku měsíc.Ono se pak hodí, třeba v těch růstových spurtech, kdy miminka rostou rychle a mlíčko jim nestačí.Nebo když budeš potřebovat pohlídat.
A vy co se bojíte že bude mlíčka málo, zkuste homeopatika ricinus communis 5 ch.dost si to každý chválí.taky je mám doma koupené kdyby náhodou.
Fragolo moc na tebe myslim a držim palečky.Ať máš brzo Simonku u sebe :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8737
22.1.10 05:20

Kristy s tím mlíčkem jsem to měla podobně. Manželovi jsem říkala, že už vím, jak se cítí naši zemědělci, když lijou mléko do polí :mrgreen: Nejdřív jsem z toho byla zoufalá, protože jsem moc nevěděla, co s tím. Ale zavolala jsem laktační poradkyni a ta mi říkala, že mám odstříkat do úlevy a pak prsa zchladit, že tím se na chvíli zastaví tvorba mlíčka. No a do 2 dnů až týdne, že se to srovná a měla pravdu :pankac:

Fragolko držím palečky, ať Ti to dnes všechno dobře dopadne a večer máš Simonku u sebe :potlesk:

Mon vítej doma. Tchán je fakt „poklad“, ale co už člověk nadělá. Chápu, že chceš mít uklizeno, když má přijít dr. Já jsem taky utírala prach a hnala manžela, ať ještě povysává :oops: Přeji Ti, ať si všichni tři brzy najdete nějaký režim :wink:

Malá si brouká v postýlce, ale nebrečí, tak jdu zkontrolovat, zda nemá ublinknuto a kdyžtak půjdu asi zalíst do pelechu. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
22.1.10 07:11

Ahoj, je čas vám udělat pá pá :mavam: :mrgreen:

Holky, to byla noc, propotila jsem 2 košile, sakra, proč jen se tak bojím :cert: Včera už jsem normálně myslela, že mi praskla voda 8-o , ale byl to asi pozůstatek zátky, prostě pořád cítím jakýsi intenzivní pocit vlhka :lol: Pardon za popis :wink:

Tak se držte, za chvíli vyrážíme, manžel jel pro tchána, aby zatím pohlídal 4 spící kulichy. Až vstanou, nebude to mí tak jednoduchý :lol:

Mějte se pěkně, včechny zdravím a doufám, že jsem zpátky jak na koňovi a s dobrýma zprávama (a hlavně se Simčou :-D )
Ahoj, M. :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
22.1.10 08:22

Brýtro holky :-)

dneska mám radost, protože Barunka už nepobekává v postýlce ani ráno.. prostě si jen zavolala „tatu, tatu“ a my jsme pro ni zašli :-) je to super.. a bylo to v osm! :-)

takže teď honem pádím do porodky na kontrolu..

mějte se hezky a Fragol.. myslím na Tebe!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
22.1.10 08:59

Pajo, já si taky jen ulevuju. Ono to odstříkávání není žádná sranda. Třicítku odsávám skoro hodinu, protože mám rozkousaný bradavky a bolí to, ale musím, jinak by mi prsa snad praskly… Ale pomalu už Ondrášek pochopil, že musí vždycky vysát hodně, aby se mamce ulevilo, tak snad to bude brzo srovnaný.

Včera jsme byli poprvé u doktorky a Ondra přibral za jeden den stopadesát gramů :-) , tak taky doufám, že nám to vydrží. Jdeme se vážit zase příští čtrvrtek, uvidíme… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
22.1.10 09:32

Ahoj,

Fragi: takže ještě jednou DRŽÍM POŘÁDNĚ PALCE :pankac:

Mon: vítej doma, věřím, že to musí být chaos, ale říkaj si , že nejhorší už máš za sebou… Až bude chvilka klidu, napiš dojmy z druhýho porodu a něco pozitivního ať do pondělí neumřu strachy :wink: :mrgreen:

Jinak je zvláštní, že mauska se neozývá :nevim: , takže

MAUSKA ?????????????­????????????????????
Zziny TP 17.1
Hest 18.1.
FRAGOLA 19.1 ??????????????????????????????
belavue TP 20.1
Kubina TP 25.1
Sylvii TP 27.1
Rainanne TP 28.1

takže Hest, Bel, Kubi ? kde jste…

Sylvii : chválím za vzorné nahlášení :); je bezva , že malá je tak šikovná , pak dej po kontrole echo, jestli taky nezačínáš předbíhat :mrgreen:

Ještě mám dotaz, nevíte, zda na mě v pondělí, když jdu na vyvolávačku , dostane manžel v porodnici OČR - jakože na těch 9 dnů ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
22.1.10 09:40

Ahoj vsem,
holcicku jsem prebalila, nakrmila a ulozila, tak mam moznost Vam napsat.

Kristy, ty mas ale otesanka. To Agata konecne zacala pribirat predpisovych 40g za den, ale vic to snad ani nejde. Bych se ukojila k smrti. :D

Jinak Zziny, podle zakona by OCR dostat mel a prikladam odkaz - http://www.sagit.cz/…heslatxt.asp?…

Jinak blahopreju k miminkam a vsem, kterym se mimi jeste schovavaji v brisku preju, at to vse dobre probehne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
22.1.10 09:47

kralishku, ale co mě to stojí sil!! Ty bradavky mám tak zdevastovaný, že při kojení sténám bolestí a málem mi tečou slzy. Když vidím, jak malej papá, tak mi to délá radost, ale je to utrpení… Holky, co kojily mě uklidňujou, že to brzo přejde, a pak už to bude hezký, ale teď si říkám, že ty matky, co hlásají, jak je kojení krásné a příjemné, se zbláznily. Snad to ve zdraví překonám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
22.1.10 09:56

Kristy vydrž , určitě se to spraví.
Zziny OČR určitě dostane, ale jen na tolik dní co ty budeš v nemocnici.Pak už by to musel napsat jiný doktor. Já (nebo manžel ) v nemocnici dostala při propouštění rovnou i ukončení OČR.
Mauska se fakt dlouho neozvala.Snad už má mimíska u sebe :hug:
Fragolo myslim na tebe, těšim se na zprávy jak to s tebou vypadá a nejvíc na tu že Simonka už se vylodila :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
22.1.10 09:57

Zziny do pondělí je ještě spoustu času, tak to třeba stihnete i bez vyvolávačky.Nebo máš před sebou poslední klidný víkend :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
22.1.10 10:17

Holky, tak jsem doma :zed:

Jsem z toho hotová, udělali mi amnioskopii, UZ, Simča je v pořádku, já taky, ale na nervy, už jsem myslela, že se to nějak hne :roll: Pokud se přes víkend nerozrodím, zopakujeme si to v pondělí 8-o Krom toho, můj MUDr. zrovna operoval, tak jsem z toho všeho nějaká špatná :-?
Ale mám radost, že Simča je OK, mávala nám z UZ :wink: a že mě pustili domů a nedrží v nemocnici :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí