Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8737
21.1.10 12:38

Ahoj holky,

i když nereaguji, pečlivě sleduji :lol:

Knizsko já jsem včera vyrazila ven s malou v kočárku taky poprvé. Dnes tu je i teď -4, takže dokud to zase nesleze na nulu, tak to asi nebudu riskovat. Já sama mám být kvůli tomu licnímu nervu v teple, takže zatím jsme více méně doma, ale už se moc těším, jak budeme pravidelně vyrážet :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
21.1.10 12:58

Ahoj holky a miminka

už jsme od sobot doma. Jen nějak netíháme… malá je líná papat tak mám málo mlíčka.. tak kojíme, odsáváme a aspoň chvilkama se věnuji Andělce. Ale jinak je zlatíčko a když usne tak spí i 4 hodky a mám problém ji vzbudit. …ještě že tu mám mamku…

jinka gratuluji ke všem miminkám

zatím papa

Příspěvek upraven 21.01.10 v 13:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
21.1.10 13:06

nas trpaslíček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
21.1.10 13:09

druhý den :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
21.1.10 13:11

Ivi Rebeka je krááááásňoučká! Takový prťátečko!

Holky, já si vůůůbec neumim představit, že budu mít zase takovýhle maličkatý miminečko :-) Barucha už je hrozně veliká, tak jsem si odvykla..
Vy, co máte už druhý (pátý) :-) jaký to je, mít najednou zase maličký?? :-) jiný než u prvního, nebo jste pokaždý stejně vyjukaný?? :-) já asi budu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
21.1.10 13:51

ahoj, Iviqv vítej doma, malá je nádherná :hug:
Knizsko já bych ještě s tim chozenim ven počkala.My už teda chodíme, ale vy jste mladší.Nám doktorka řekla nejdřív desátý den po porodu a to tak na 15 minut a postupně zvyšovat.Taky nesmí být větší zima než mínus 5 stupnů.Já to kdyžtak dělám tak že Verunku obléknu a otevřu na verandě okno a tam jí dám spinkat.
Sylvi asi je člověk vyjukanej míň, ale je to krásný mít zase mimouška :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
21.1.10 14:20

Ahojky, taky jenom nakukuju, Ondrášek spinká a já bych měla trochu poklidit. Ale radši na něj zírám, je to slaďouš! :-)
Co se týká procházek, zrovna dneska jsem byla u doktorky. Ráno jsem volala, jestli máme v tý zimě přijít a ona, že jen pokud máme odvoz autem, tak jsem si ho musela sjednat. Že prý miminku zatím stačí pět minut nebo vyvětrat, že dneska je fakt zima. S kočárem by nám to trvalo půl hodiny… Jinak včerejší počasí bylo docela fajn, ale dneska to u nás dost fouká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
21.1.10 14:36

Ahoj holky, jen chci pozdravit, pokochat se nad vasimi miminky a nahlasit, ze u nas nic noveho..takze holt zitra uvidime co nam reknou s tim vyvolavanim-( ale tak jeste treba neco bude v noci-) musim doufat-) ale je to lehce na masli, jak se vsichni ptaj kde to vazne…moji rodice mi dneska jako volali, ze nase ovce uz maji prvni jehne a druha polehava, ze kde to zdrzuju ja-) nadherny, v ramci rodiny budu soutezit s ovcema-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
21.1.10 14:48

k procházkám - to jste mě uklidnily, protože jsem týden po porodu a pořád docela dost unavená, tak uvítám, že nemusím navlíkat mrně a vyrážet ven. Nekdo říká jako že je dobrý chodit ven každý den, ale ono se to nepo…

mimochodem, jak jste na tom váhou?
já 4. den po porodu - 6
7. den už - 10
(celkem jsem přibrala 16 kg) - takže ještě 5-6kg a budu jakko před těhu. Ale to asi nebudu, poněvadž se teď docela cpu, mám úplně vlčí hlad a žízeň :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
21.1.10 15:00

Zziny, tak to jo, já už myslela, že trháš partu :wink: No, pokud to bude fofr, budu šťastná, ale moc tomu nevěřím :think: Mně teda můj gynekolog u posledního porodu říkal, že už mám „utahanou“ dělohu (4. porod a v dost rychle po sobě), ale když jsem to tak viděla, že oxytocin dávali dalším třem maminám, které byly prvorodičky, tak nevím… :roll: A netuším, jestli se mám bát nebo ne :-?

Iviqv, malá je úžasná, koukám, že se skoro všude v porodnicích dávají mimčům čepky, u nás teda ne :wink:

Sylvii, ono to mimčo je vždycky šupa, i když bys jich měla doma 10, budeš zvyklá na „větší kousky“ a ne takové drobínky :wink: Chvíli je to nezvyk, ale zase se zajedeš 8-)

Zrovna dneska jsem si říkala, že to na procházky zrovna není :roll: Nepřišlo mi to ani jako terno pro naše starší, krom toho, že sebou mydlili o zem a ta zima nic moc. Tak jsem to po 20 min. zabalila a šli jsme domů 8-o
A jinak nám v porodnici říkali, že druhý den můžeme vyrazit ven, a to prosím i u Věrky před 6 lety v únoru, a to celkem slušně mrzlo, ale bylo jasno a nefučelo…

Ti naši miláčci dneska dělají jak čuňata, mi to snad dělají naschvál nebo co :cert: :roll:

Jsem zvědavá na Mausku, pořád nic :nevim:

Příspěvek upraven 21.01.10 v 15:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
21.1.10 15:01

Knizsko já 3 týdny po porodu mám navrch ještě 4 kila,ale už to mám takhle týden.Ty kila přetim šly dolu sami, teď se to zastavilo.Taky mám hrozný hlad a chutě.Ale kila teď neřeš, musíš hodně jíst a pít když kojíš.Já mám teda depky s toho břicha :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
21.1.10 15:09

ivi: vítej doma z porodky, krásnej uzlíček :kytka: fakt že jo…

holky, já vám ty mimoška tak závidím, začínám se bát té vyvolávačky :roll:

kosatko: a nezkoušela jsi na to břicho ten stahovací pás ?

Fragi: a v kolik jdeš zítra na KO ? teda pokud se jí dožiješ vcelku :mrgreen: a to myslíš, že by si tě tam hned nechali ?
O oxytocynu mně ani nemluv…a já tak chtěla napodruhý rodit normálně , v klidu a rychle… takhle to vidím, že tam budu trčet od pondělí do čtvrtka než porodím, no vůbec mě jaksi opustil zbytek optimismu, což fakt není dobrý, ale co s tím to nevím :nevim:

..no a kde je ta Mauska

Hest: tak bezva, že netrháš partu… jinak je to s náma hrozný, jsme horší než ovce :lol: , ani v termínu porodit neumíme, že ?

Sylvi: taky si říkám, že nebudu vědět co s mimoškem …krom toho zase se nám život obrátí totálně naruby..teda si myslím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
21.1.10 15:15

Zziny, já jdu zítra na 8 hod, takže předpokládám, střihneme s mým MUDrem. Hamiltona a pak mě ještě pustí domů, jestli se to rozjede… No ale předpokládat můžu cokoli, ale třeba se to bude vyvíjet úplně jinak :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
21.1.10 15:17

Ovce :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Zziny pás jsem nezkoušela, koukala jsem na internet že stoj 550 korun.Tak váhám.Byla bych ráda kdyby to trochu fungovalo,ale nějak si to neumim představit.Podle mě to půjde jen cvičenim.Ale ty sis ho chválila že? Tak že bych se mrkla na to porodný ? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
21.1.10 15:17

Ahojek ve spolek,
takže partu těch, co se nemůžou rozrodit zatím trhat nebudu :lol: že prej nález nulový, ani náznak ani nic :roll:
Budu teď chodit každý den do nemocnice na monitory a v pondělí mě pošlou na nějaké vyšetření a podle toho se uvidí, jestli mě vyvolají hned a nebo mě nechají týden..Víc prý ne, tak snad už budu mít příští týden miminko!!!
Ale musím se přiznat, že ve mě byla na tom porodním oddělení a vedle porodních sálů malá dušička.. Všude se ozývala miminka :-)
navíc jsem tam zahlídla maminu,se kterou jsem se potkala v pondělí u doktora! Měla mít termín v únoru a dneska se tam procházela už s miminkem v náručí!! chjo se někdo má :wink:
Jinak ty moje záda jsou čím dál horší, dneska mi je od půl třetí do čtyř přítel nahříval, no a nakonec jsme je namazali ibalginovou mastí.. Doktorka v nemocnici říkala, že teď už se nic nestane a že když v noci nebudu moct vydržet, tak si mám dát 20kapek algifenu..

No jelikož mi je teda prd, tak jsem dneska dodatečně vyřídila tu matriku :lol:

ivi:krásná holčička :andel:

Koukám, že Zziny i Fragi jsou taky stále v celku :lol:
Kolik že nás teda zbývá? Jsem nějaká dezorientovaná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení