Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9216
20.1.10 04:45

Mausko tak jak? myslim na tebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8737
20.1.10 05:34

Kosatko pěkný máš to kulíšky :palec:

Mausko držím palečky a doufám, že už se to pořádně rozjelo :wink:

Fragolko koupání v porodnici to byl fakt zážitek :-) Jeden den mi to ukázali a druhý den, že budu koupat sama s dohledem sestry. Tak jsem se s ní domluvila, že si mám vše nachystat a ona hned přijde. Přišla a řekla mi, že jí přišel ortoped, tak ať vykoupu sama, že jsme prý holky šikovný :roll: nejdřív jsem na malou koukala a vůbec nevěděla co, ale pak mi ji začalo být líto, protože ji samo byla zima, tak jsem honem vykoupala a bylo to, ale hlavně že si nechali podepsat, že mám za sebou koupání s dohledem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
20.1.10 06:52

hezké ranko,

tak zbyl tu někdo ze 7 statečných ? :mrgreen:

Pajo: když nad tím tak přemýšlím, tak já se to mimčo fakt budu bát vzít asi do ruky :mrgreen: , něco tak malýho jsem nedržela ani nepamatuju, ještě že aspoň první druhej den koupou sestry :lol: , jsem fakt jak kdybych nikdy nerodila

kosatko: to jsou andílci, bezva, že malá bude mít velkýho bráchu ochránce :palec:

MAUSKO: tak to mě moc mrzí, že se to tak hrozně vleče, i když třeba teď už je miminko na světě…no a jestli ne, nechápu, proč ti nedají aspoň nějaký tabletky na jakoby vyvolání :nevim: Ono se to řekne chodit- to mi taky pořád tvrdily, že to půjde rychleji, ale já už prostě mohla pak jen a jen ležet :roll: , a co do vany ?? to by nepomohlo ?? nebo ještě sex ?? …
No každopádně moc držím palce , zvládneš to, miminko se určitě umoudří..myslíme na tebe.. :kytka:

Bel: co se týče Yalu, tak fakt nevím, u nás naštěstí klystýr nedávaj :dance: - teda doufám, že se to nezměnilo, prostě odbourali holení a klystýr a zvládaj to i bez toho..já osobně jsem za to fakt ráda..

Smouli: ještě jednou gratulujeme,už to dávno víme :dance: :kytka: a nahod fotku miminka

Knizsko , Fragi: přidávám se k nevyspalým z porodky, těch 5 dní na poporodním mě po tom děs porodu totálně dorazilo :roll: , malá byla hodná, ale pořád tam řval někdo jinej…a vůbec , poprvý jsem se taky trochu „vyspala“ až doma, jenže pak asi půl roku po dvou hoďkách kojení, takže jsem byla fakt nakonec suma sumarum rok nepoužitelná.....teď si to nějak neumím představit s Leonkou za zadkem :roll: , Fragi jak to děláš, že to zvládneš ?

Frag: máte teda boj s těma řemeslníkama, to aby ses náhodou před porodem nenudila že..

Kubi: jj máš pravdu, je zde nějak smutno a mrtvo , neb 7 statečných myslí stále jen na porod, no a mamky se moc neozývají, krom Knizsky, kosatky , páji a Aliika…

Sylvii: tak to je super, taky bych takovou náhodu potřebovala jako sůl, zatím jsem dělala jen jakoby mzdo. účt. a trochu jsem čichla i k té personalistice a vím, že by mě to hooodně bavilo…Co ses musela našprtat za zákony a tak, resp. cos k tomu tak asi potřebovala…
Jee, já teda otravuju s těma otázkama :think: :kytka:

Jinak u nás se slušně rozjíždí marodka, zítra budu na odpis, a to teda do sebe cpeme možný i nemožný,no naštěstí po nějakým začínajícím porodu ani vidu ani slechu… :roll: , jak to děláte, že máte aspon ty poslíčky, já fakt v tomto směru prdd :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
20.1.10 07:19

Zziny já když měla v porodnici Verunku prvně převléci a přebalit, bála jsem se na ní sáhnout, a vůbec jsem byla jak dřevo.Absolutně nemá vliv jestli máš už jedno doma :mrgreen:
No ale pak už to šlo samo :lol:
Jinak jak už jsem tu psala, já si v porodnici odpočinula jako už dlouho ne.Sama na pokoji, a malou mi 3 dny nosili jen na kojení.Takže u mě došlo i na tu televizi kterou jsem si myslela že vůbec nepustim :oops:
Jsem zvědavá jestli někdo už nerodí.
Včera u nás bylo fakt krásně . 6 stupnů nad nulou, nefoukalo, prostě paráda.Dneska to bude horší, je tam zase nová zásilka sněhu :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
20.1.10 07:22

Jinak jsem fakt talent.Nechápu že jednou když kliknu na ty odkazy, mám tam 3 malý fotky který nejdou otevřít.A když na odkaz kliknu podruhé, objeví se jedna velká fotka :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
20.1.10 08:16

Ahoj holky :-)

tak já jsem pořád tady.. jen je mi zase hůř.. v krku bolí čím dál tím víc, kašel začal být suchý hnus.. no prostě nic moc :-( ale musím do té práce..
v noci sebou házím, manža se mě už dva dny v noci ptal, jestli se něco děje a dneska vyděšeně vyskočil, jestli rodím :-) nerodím.. jen je mi prostě mizerně.. ach jo..

Zziny učila jsem se všechno tam za pochodu a vlastně nic speciálního. hodně jsem komunikovala s uchazeči.. jsem docela diplomat a utěšovatel :-) nedělala jsem ani mzdy ani docházku, fakt jen nábor.. samo jsem byla na školeních - komunikace, vedení pohovoru atd.. ale jináč nic :-)
TeĎ jsem sice z té práce na prášky, ale těch předchozích 8 let bylo super..navíc jsem byla nakonec hrozně hezky finančně hodnocená na to, kolik mi to zabíralo času :-)
A jsem ráda, že tu zkušenost mám.. tím že jsem jinak nepracovala a teď mám děti.. byla bych jinak bez praxe.
Takže zkusím po dětech to své vysvěné školství, ale umím si představit, že mě to brzy vyšťaví.. stačily mi praxe.. on když to člověk chce dělat dobře a zajímavě, tak nad tím stráví moooře času.. navíc je to fakt stres.. oproti práci v kanclu teda děs.. a pak mě fakt nadzvednou lidi, co plácaj, že učitel jde ve dvě domů, má prázdniny a vlastně nic nedělá.. uaaa :-)
No ale pokud bych to nevydržela, tak bych pak měla asi docela slušnou šanci někde zužitkovat všechno dohromady - ty moje mezinárodní vztahy (EU), peďák + personalistiku.. vyšlo mi z toho vzdělávání v nějaký mezinárodní firmě :-) hezky to mám naplánovaný :-) ale nábor už dělat nechci..

to jsem se zase rozjela.. jdu do vany :-)

Mausko tak co, kočko? myslím na tebe!

Teda holky, vy jste musely podepisovat, že jste koupaly s dohledem a tak? Nám teda u Baru taky všechno jen jednou ukázali a bylo.. ale člověk to rychle zvládne :-) musí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
20.1.10 08:46

tak holky šup, podávat hlášení o stavu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
20.1.10 09:35

Stav 2v1 :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
20.1.10 10:01

U nas stav 1 na 1 - Zuzi mi lezi na kline a v klidu spinka, ale beda kdyz ji odlozim :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
20.1.10 10:11

Tak jsem dočetla, nějak nám doma teď vázne morálka, Ondra večer vyvádí v postýlce, tak jsem ho vytáhla ven, tak asi půl hodinky kroužil kolem notebooku, no, musím říct, že to bylo lepší než televize :lol: Manželovi stčil do ruky hračku - takovou „palubní desku“, má to volant a tlačítka a sám se postavil k počítači :mrgreen:

Kosatko, kulisci jsou super :palec: :-)

Zziny, já ti ani nevím, jak to zvládám, prostě musím, ale jak už jsem psala několikrát, kluci byli oproti Věrce zlatý, i kdyz teda padat na hubu se se všema dá celkem slušně :wink:

Sylvii, tak ať se vyléčíš :-)
Já taky nic o koupání nepodepisovala :wink:

Tak se držte. Jsme zvědavá, co dneska Mauska :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
20.1.10 11:44

:zed: Já hlásím nakojeno, přebaleno, uspáno :-D

V porodnici jsem musela taky podepsat, že jsem koupala s dozorem a nebyla to pravda - byl nával rodiček, tak ukázala sestřička několika nejadnou a poraďte si. Tak jsem to nechala až v klidu na domů :mrgreen:

Aliiiiku, Zuzien krásně přibírá :potlesk:
Zziny, noční kojení po 2 hodinách jsem měla tuhle noc a je to děs, takže když píšeš, že to u vás bylo 2 roky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
20.1.10 12:07

:wink: Tak koukám, že mauska se nehlásí …

a co je horší, ani Bel a Kubina … :roll:

kosatko, když píšeš příspěvěk, tak pod tím dole je ikonka „Procházet“, takže klikne a vybereš z PC, kt. fotku chceš vložit…

Sylvii:díky za info; tak to ti parádně vyšlo… a vůbec tu kariéru máš dobře naplánovanou :wink: , to já jsem na sebe za tři roky zvědavá , co se týče zaměstnání :roll: :roll:

knizska , Alik : váš stav 1 na 1 vám závidím čím dál víc :zed: , už je to opravdu otrava …

knizsko: nee, trvalo to jen rok (plus minus) :mrgreen: :lol: :mrgreen: ), resp. jak jsem ji odstavila, tak spala celou noc jak špalek…no teď jsem s tím tak piplat nebudu..to jsem ale naivní co :mrgreen:

Fragi: koukám, že nálada upadá :wink: , nezoufej, když si to Simonka nerozmyslí, tak máš aspoń pátek jistej, ale mě to čekání do pondělka asi zabije :roll: a kdoví jak pak dlouho budu trčet ve špitále…

jinak už nevím jak zabavit Leonku a to už jsem myslela, že v této době budu mít dávno po porodu a bude zase ve školce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
20.1.10 12:09

Ahojda,
Ali, Zuzanka opravdu krásné přibírá :lol: , asi papá jako o závod :mrgreen: .
Sylvi, přeji brzké uzdravení a ať to máš v práci rychle za sebou! Do TP máš ještě týden, tak se snad do té doby nemoc vzdá :think: , tedy jestli nebudeš předbíhat :-D .
Kosatko, to je fajn, že sis v porodnici takhle odpočinula :palec: , třeba mě to také potká :wink: .

Já byla dnes na józe a je mi po tom cvičení fajnově a hezky jsem se odreagovala. Pořád myslím na Mausku :andel: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
20.1.10 12:29

Tak ja se hlasim, porad 2v1, vecer jsme se sli trochu projit, ale zacalo strasne prset, takze jsme akorat zmokli, pak jsem si dala vanu a usnula u Harryho Pottera. Kontrakce jsou nepravidelny, v noci jsem se moc nevyspala, ale cekala jsem to horsi no. Ted je mam po cca 8-10 min, jinak proste nic :( Aspon, ze se malej porad trochu hejba, tak snad je v pohode, odpo zavolam PA, co bude dal. Kdyz nam na kurzu v nemocnici rikali, ze kontrakce boli, ale clovek aspon vi, ze cca do 24 hodin bude mit prcka u sebe, takze tam to svetlo na konci tunelu proste vidi, tak jsem jim verila, ale toto?? Predstava, ze se to muze tahnout jeste buhvi jak dlouho bez nejakyho progresu me docela desi… :-(
Kosatko, moc krasny deticky :hug:
Sylvii, at je Ti brzy lip kocko!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
20.1.10 12:32

Dobré poledne spolutrpitelky :wink:
hlásím, že se u nás nic neděje, ba naopak je mi daleko lépe než třeba minulý měsíc :lol: Si ze mě ta moje prďolka dělá srandu…
Akorát se zádama to bylo ráno hrozné :zed: .. nevydržela jsem ani sedět u pc, proto se hlásím až teď…ale na vaše rady jsem to nahřála a mamina mi kousek namazala malilinkatou kapičkou mastičky,tak trochu povolilo..jinak bych si neoblíkla ani ponožky :zed:
Tak to jsme tady ten zbytek, co je stále ve stavu 2v1 docela nahraní jak tak koukám… rychlé porody už jsou vybrané a my pořád nic :lol: :lol: No já se uklidňuju aspoň tím, že prostě porodit musím :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí