Poradna duly
Jana Čurdová
Aliiku přesně jak píšeš. Občas nás taky prdíky potrápí a to se pak kroutíme a jediný co ji utiší je, že ji vezmu do náruče. Dnes jsem si koupila fenyklový čaj, tak se začnu prolévat jím a uvidíme, zda se nám to zlepší.
Pajo, já jsem zastánce toho, že mimčo brečí, že má nějaký důvod, rozmazlený být v tomhle věku ještě nemůže
Jak které dítko chování „vyžaduje“, třeba Ondra s Věrkou byli vyloženě odchovaní na rukách, u Míši a Davči mi přišlo, že je jim chování protivný, vztekali se a uklidnili se, až když jsem ho položila do postýlky
Takže každej prcek je jiný a brečet nenechávám ![]()
Jinak jsem po KO, prý se nic nechystá
V pátek jdu na amnioskopii, teda, pokud se Simča nerozhodne vylézt a jelikož slouží můj gynekolog, mám to spečetěný
Ale jinak už je mi celkem mizerně, Simča tlačí děsně, bolí mě třísla, podbřišek, už mi přijde, že sotva lezu ![]()
Bel, s Mirenou nevím, zkušenost nemám, ale spíš jsem myslela, že se dá zavést ženě, která už rodila, že tam věk nehraje až takovou roli. Ale jinak nevím ![]()
Fragolko, do pátku je ale času až až
. Třeba se Simonka přihlásí dřív. ![]()
Bel, o tom tělísku také nic nevím
, jen to, že bych ho nechtěla
.
Tak Mauska už možná odfrčela
.
Fragi: takže tě taky nepotěšili
Já bych jenom nechtěla ležet v nemocnici a čekat na porod ![]()
Ahojda
tak u nás taky nic.. je mi přesně mizerně jako Fragolce.. ale porod? ani náhodou.. ale jestli budu takhle teĎ každou noc rodit ve snech, tak potěš.. bylo to fakt děsný, pořád jsem se probouzela a nevěděla, jestli ty kontrakce byly sen nebo skutečnost.. ![]()
Přidávám jedno foto u dnešní procházky s troubou, jak říkám P&T ![]()
A ještě.. Barunce se kočárek faaaakt líbí.. nemohli jme ji včera od něj dostat pryč.. a chtěla si sednout opravdu všude ![]()
Sylvi, fotky jsou moc hezký
. Barunka má úžasný očíčka, úplně jako pomněnky. To je dobře, že jste všichni s kočárkem spokojení
.
Já se nudím, už jsem vařila, vypucovala koupelnu a kuchyňskou linku. Ještě mám koš prádla na žehlení, ale bolí mě jaksi záda, tak abych to zas nepřehnala.
Sylvii, tak koukám, že Barunka může jezdit i bez toho přídavného sedátka
No jo, každé dítko je jiné, manžel, když dovezl sporťák pro Věrku, tak řvala jak tur, děsně se ho bála a zlomilo se to, až když jsme ji do sporťáku posadili venku ![]()
Kubi, když já bych právě ráda rodila v ten pátek s mým gynekologem
Ježíši, to zase budou nervy
Ideální by bylo začít rodit v noci na pátek a pak by se to přes pátek mohlo zvládnout ![]()
Ale já mám takovej blbej pocit, že do pátku nevydržím, už jsem měla na CTG sem tam kopeček, no, je to nějaký moc napínavý ![]()
Jo, psala Berda, ještě jsou s malou v porodnici, má žloutenku. Všechny zdraví, Lucilce a Monaně gratuluje k miminkám ![]()
Tak se hlásím z kontroly, 25. 1. nástup ráno na vyvolávačku ![]()
Jinak mě vyděsili na monitoru k smrti, protože tou sondou vůbec nemohla najít srdíčko mimča , už jsem myslela na nejhorší
; no a pak ho naštěstí našla, ale úplně jaksi bokem, tak si říkám, jestli se prtě nepřetočilo..nikdo to nezjišťuje..
, ani mě neprohlíželi…
Fragi: tak ty s tím kolotočem co máš doma určo do pátku nevydržíš..to se máš … beztak ti za chvílu rupne voda a bude ![]()
Bel: já myslím, že tobě určo vyvolávat nebudou, vdyž budeš mít ve čtvr teprve den po termínu , ne
Jinak já vím, že tělísko si do sebe nikdo žádný dát nenechám, takže bohužel o tělískách nevím nic…
Ale jinak taky přemýšlím, co pak za antiko… ![]()
Pajo, Aliku : já vám strašně závidím ty mimoška, já už chci takyy
, jinak co se rad týče , tak jen vím, že jsem se pořád řídila svým šestým smyslem, protože opravdu každý mimčo je jiný
škoda, že to nedávaj v porodce s návodem k použití ![]()
..Mauska už to má asi tutový, za chvilku bude SMS…
Kubi: měla jsem uklízecí mánii před týdnem, bohužel byt už je zase v původním stavu
a já už jaksi nemám chuť něco pucovat apod…
Sylvi: koukám, že už ti z toho porodu taky slušně hrabe
- viz tvé sny ; krásný fotky ..
Prdlas holky, porad jsem tu a jeste asi dlooouuuho budu
Tak to asi byla zatka, protoze dal uz nic netece, bricho tvrdne tak nejak po 8-10 min, ale moc to neboli, takze jsme zvladli dlouho prochazku, ted si davam caj z maliniku a zmrzlinu. Na KO k PA jdu ve ctvrtek, mam zavolat, kdyby se neco vic delo, proste zadna rychlovka to nebude..
Sylvii, krasny fotky, mala vypada s PT spokojene ![]()
Fragol, tak snad do patku vydrzis v celku ![]()
Zziny, mimco je nejspis normalne hlavickou dolu, ale mozna lezi na boku, tak byl posledne pri KO nas prdolka taky.
sladkááááááááááá!!
holky, jelikož nerodím, vyrážím na manžův koncert
poprvé budu já v hledišti a on zpívat.. vždycky to bylo buď spolu v hledišti nebo na jevišti, nebo on chodil na mě.. a teď má taky jen svůj sbor.. tak se moc těším, jak na něj budu zbožně shlížet.. nebo aspoň shlížet.
Tak zatím ahoj, ještě v noci skouknu, jestli se tu něco neděje ![]()
Sylvii, uzij si manzelovo koncert, ten muj jel do skoly, chudak celej nervozni, jestli jako neco neprosvihne, tak jsem ho musela ujistit, ze s rychlosti, kterou se vsechno vyvyji, urco nic neprosvihne ![]()