Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3952
17.1.10 19:59

Hihihi, čekat na dvě hodiny pravidelných kontrakcí po pěti minutách už teda nebudu :-D kdo četl můj porod, ví proč.. to bylo furt 6-7-8-5-7-5-5, ale úplně pravidelný teda ne.. a pak najednou 2-1-2-2-1-2 :-) a frčeli jsme..

Já myslím prostě, když už jsou kontrakce takhle nějak pravidelný (5-7 minut) delší dobu (cca ty 2 hodiny), tak už se klidně jet může. Já jsem samo ráda, že jsem minule nakonec omylem čekala tak dlouho, protože v porodnici jsem pak už byla jen cca 2 hodinky (ale tlačila jsem už ve sprše :-) .. ale taky to mohlo jít ještě rychleji.. teď radši pojedu dřív..

Zziny neboj, myslím, že Tě v tom nenechám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
17.1.10 20:02

PS: tyjo, tady to začíná být napínavý, jak se rodí v přímým přenosu :-) holky, moc na vás myslím!

Já pracuju a je mi teda nic moc.. břicho tvrdne a bolí.. ale to už pár dní a nic z toho.. uaaaa.. už to chci mít za sebouuuu.. ale ještě mám holt pár úkolů přednostně :-) takže nemůžu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
17.1.10 20:06

Monano přeji ti hodně štěstí, sil a bleskovku :-) . Drž se kočko, brzy budeš mít miminko u sebe :hug: .
Bel, držím palce, no uvidíš jak se to bude vyvíjet dál.
Zziny, neboj se já tady budu :pankac: !!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
17.1.10 20:12

Sylvi, ty jsi pořád taková pracovitá :wink: . Máš asi náročnou práci :think: . Od kdy začala Barunka tak hezky v klidu spinkat? Já mám kámošku, ta má rok a půl starýho chlapečka, v noci se budí po dvou hodinách a ona ho kojí 8-o . To si vůbec nedokážu představit. Ale takovou hodnou holčičku jako máš ty jo :-P .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
17.1.10 20:24

Kubi já jsem právě děsně nepracovitá.. takže teď doháním práci za měsíc zpítky. už mě ta práce fakt vadí.. měla jsem skončit v prosinci a nenechali mě.. a to mám ještě teď v lednu něco prezentovat a dělat reporty. nevím, jak si to představují, když mám rodit.. ale zatím se neozvali..

Barunka a spánek.. no ona byla vždycky docela hezky spinkací. Ono se tedy říká, že kojené děti se v noci budí, kdežto děti na UM ne.. Barča spí už tak od půl roka cca od 20-22 hodin do nejdřív 5, pak 6 a teď standartně tak do 7-8, někdy dýl :-) Nicméně do těch 10m než jsem ji přesunula vedle do pokoje, se cca 3× za noc budila a museli jsme ji dát dudlík.. v posledních dvou měsícíh před přemístěním se budila s pláčem a potřebovala víc utěšovat. Ale jak říkám, co spí vedle, tak max 1 probuzení za noc a posledních 14 dní nic.. poslední dva dny uložení bez slziček.. hurááááá :-) takže jo, je to moooc hodná holka :-)

tuším, že ta druhá bude rarach :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
17.1.10 20:32

Sylvi to je opravdu moc hodná, je to zlatíčko :-). Já jsem to právě o té UM slyšela, že děti jsou po ní prostě nasycený a vydrží chrnět.
To, že máš ještě v lednu dělat prezentaci mi připadá tak trochu jako sci-fi! Máš nějakýho krutýho zaměstnavatele a nebo jsi na něj moc hodná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
17.1.10 20:32

No holky už jsou trochu hustší, ale stále po šesti. Honzík už je u mamky a blbne se psem. Takže se můžu uklidnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
17.1.10 20:34

Ještě se zeptát, jestli vás moc nestresuju. Když vám to naděluji takhle on-line.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
17.1.10 20:46

Mon držím palce!! nestresuješ! jen se poděl!! přímý přenos je prima :-) hlavně, ať to jde rychle… jéé, já se tak těšim, až přijde zpráva :-)

Kubi mno, šéfová je kráva.. já bylav práci dycky spokojená.. měla jsem bezva poměr čas - peníze, fajn kolegy. navíc jsem od operace směla pracovat z domova (vždycky jsem tam byla na půl úvazku.. ještě dělám furt nějaký ty školy).. ale poslední rok nová šéfová, nové všechno.. a ona je fakt děs.. od srpna mě honí kvůli té prezentaci, už jsem asi 10× všechno předělávala.. Prezentace je od listopadu připravená v Powerpointu.. a když jsem se v prosinci optala, kdy že tedy (měla jsem i dva termíny v kalendáři), tak mi bylo sděleno, že toho teď mají hodně a že to odložili na leden.. a pak, když jsem nepřijala její nabídku plného úvazku (nebo nic) a juchala, že teda aspoň v lednu v klidu porodím, bylo mi řečeno, že mě ale ještě do konce února potřebují (prezentace, reporty a předání novému člověku.. no jsem fakt zvědavá.. smlouvu jsem už na 2010 nepodepisovala.. tak nevim..ale o prachy si teda řeknu :-) uaaa. já už chci být maminka jen na mateřský!!!

PS: právě zkusil Barču uložit manža.. zazpíval dvě ukolébavky a opět ani slzička.. já jsem taaak šťastná :-) že to vydrží, že jo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
17.1.10 20:46

Monano nestresuješ! Jen piš pokud budeš chtít. To spíš se bojím já, abych nějak nevystresovala tebe. Jsi sama doma? A ten kdo tě poveze už to ví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
17.1.10 20:55

Ty jo Sylvi, tak to je šéfová docela nesolidní. Když jsi měla presentaci připravenou na termíny, které jsi měla dané a pak to přesunuli na dobu, kdy už tam nemáš být, tak je to její smůla a neměla by to po tobě chtít. A to, že nemá zaučeného nového člověka je také asi její blbost. Přeci věděla, že jsi těhotná a že se může stát cokoliv. Tím jak jsi psala, že děláš ještě nějaké školy jsi myslela to, že ještě studuješ??
To víš, že to Barunce určitě vydrží, je fakt hodňoučká :-P .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
17.1.10 21:01

Kubi máš recht.. šéfová je nesolidní.. a to se mi teď od Vánoc neozvala! dneska jsem jí psala já, jak to teda bude, že budu co nevidět rodit. Nicméně to beru tak, že dodělám, co je třeba. Pokud bude chtít něco po porodu, tak ten nový člověk za mnou musí domů, abych ho zaučila.. a holt dostanu ještě dva platy.. teda doufáááám!!!!
jo jo, já jsem věčnej student. Dělala jsem mezinárodní vztahy, ale když jsem to dostudovala, došlo mi, že na to nejsem (kostýmky, jednání :-) a že chci učit.. takže jsem ještě pak šla na peďák.. tam už mám vlastně dostudováno, zbývá mi diplomka a poslední státnice.. ale stejně už je to děs..
Nicméně jsem si takhle hezky prodloužila mládí :-) od 19 do 30 žiju jako studentík, kterej si docela fajn a časově nenáročnou prací docela hezky vydělává :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
17.1.10 21:04

Mon, tý jo, abys neušetřila za SMS :mrgreen: Tím myslím, abys nakonec neporodila doma a ještě on-line a nemusíš mi už pak ani dávat vědět :lol: Teda, já jsem zvědavá, jak to dopadne… Doufám, že to půjde rychle :palec: No jo, není nad kontrakce a pak teprv plodovka :wink: Krom toho je lepší nechat plodovku na prasknutí v nemocnici, člověk to pak nemusí doma uklízet :lol:

Sylvii, se nediv, že Barunka po ukolébavce spinká, když má doma dva zpěváky :-) To my zazpívat dětem před spaním, tak asi neusnou :lol: My jsme s manželem na zpěv antitalenti :wink: To manžel jednou, když byl Davča menší, začal zpívat, Davča se na něj podíval, zakryl mu rukou pusu a povídá „Táto, nezpívej!“ :lol:

Zziny, mně občas tvrdne břicho, ale nikde nic. A dřív než plodovka, tak mi rupnou nervy z manžela :lol: Zase mu nevyšly budovatelské plány a prý to MUSÍM vydržet do čtvrtka :roll: Já ho fakt jednou zakousnu :lol:
Ale Simča mě dneska šacuje kdo ví kde, nevím, nějak moc divočí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
17.1.10 21:08

Je mi jedno kde mi odteče plodovka, hlavně ať odtejká pomaličku. Aby me neklesl tlak. Toho se nejvíc bojím.

Doma jsem sama, teda s tchánem ale ten je ve svým pokoji.

Psala jsem to mužíčkovi, teda jestli chce být u porodu. A prej do půl desátý přijede. Tak na to jsem taky zvědavá, jak to bude dál pokračovat.

Brácha už mi po skypu psal, že už Honzík vytuhnul. A ptal se po mě jen jednou - zmeťour.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
17.1.10 21:17

no tak teď jsem měla 5 po 4 minutách a jednu po 2 minutách. Tak se asi s váma rozloučim a pojedu. Tak pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí