Poradna duly
Jana Čurdová
Hezké ranko,
MOn: tak obrrrr gratulace k LUCINCE a bleskovému porodu , jsem ráda, že jsem se nespletla, když jsem tvrdila, že máš už 2/3 za sebou…
Bel: no huraa, aspoň ty jsi tu celá, snad se ostatní taky ukážou ![]()
Fragi: přesně jak říkáš, není nad to když začnou kontrakce
, ale to mám strašnýho smolíka, neb mě břicho tvrdlo mírně naposledy snad v 6 měsíci…no budu ráda i za tu vodu, lepší než nic…ale stejně už to fakt vidím na vyvolávačku… to by jeden brečel.. ![]()
Kubi: taky jsem hodně přemýšlela o dálkové VŠ, ale při mateřské je to naprosto nereálný, teda u mě neb pořádně nemám hlídací babičky..
, dokonce jsem se i učila na přijimačky, ale malá po mě doslova pořád „lozila“ a to se nedalo, prostě nedalo…
Sylvi: to jsi fakt borec, nechápu, kde bereš tolik energie
mausko: tak jak jsi na tom, u tebe a u Fragi to vidím jen už jako otázku hodin…
Ještě si dovolím okopčit seznam kindervajec…
Mauska TP 11.1.
Zziny TP 17.1
Josefine tam by měly být dvojčátka TP 17.1
Fragola TP 19.1
Belavue TP 20.1
Kubina TP 25.1
Knizska TP 26.1
Sylvii TP 27.1
Rainanne TP 28.1
Milé holky!
snažila jsem se vám napsat z mobili z porodnice, ale technika stávkovala… 13. ledna mi ve23 praskla voda a jeli jsme do Podolí, kde řekli, že mají plno a poslali nás rodit na Bulovku…
a tam se druhý den narodila Amálie, 3920g, 50 cm. Včera nás pustili, tak dospávám… Všechny těhule i maminky zdravím
postupně budu dočítat
Knizska: no páni, obrovská gratulace k holčičce
..bylo to nějaké podezřelé, že jsi se přestala objevovat ![]()
Tak znovu ![]()
Mauska TP 11.1.
Zziny TP 17.1
Fragola TP 19.1
Belavue TP 20.1
Kubina TP 25.1
Sylvii TP 27.1
Rainanne TP 28.1
Knizsko, jé, tak ty taky.. tak moc gratuluju! Paráda ![]()
Zziny no já tý energie právě už moc nemám.. fakt se těším, až budu bez práce a nejlíp s hotovou školou.. děti, sbory a tu a tam nějaké kino a návštěva by mi stačily.
Ale je fakt, že jsem dost zvyklá pořád něco dělat, takže když pak přijedu na Moravu, kde se švagrové fakt jen starají o děti (teda třeba o jedno) a celé dny tráví u maminky a NIC jiného nedělají, tak to si vůůůbec neumím představit. Bych to nevydržela.
Alee já mám vůbec divnej život.. takovej moc krásnej, páč ani nejsem pořád sama doma.. manža jezdí do práce jen 1-2 týdně a jinak je doma..
V létě je to horší.
Pájo mnooo.. nervy
je fakt, že jsem včera trochu znervózněla
Na druhou stranu není nic, co by mi případně nemohl přinést manža, takže žádná tragedie.. ale dneska už teda něco sbalim..
Holky, noc byla fakt děsivá.. zdálo se mi o vás všech, měly jsme nějaký megasraz a já tam celou dobu rodila
do toho jsem se samozřejmě pořád probouzela.. no bylo mi mizerně.. tak jsem docela ráda, že už je ráno..
Bry ranko zeny:)
Moni, ty blaho, to byla rychlovka, moc gratuluju k Lucince
Knizsko, obrovske gratulace k Amalce ![]()
No, ja se du poradit, jestli mi prdla voda nebo ne? Nekdy v sest jsem sla na zachod, gatky mokry a trochu naruzovely od krve, tak jsem si rikala, ze asi zatka nebo co? No, ale zda se, ze to ze me porad pokapava, zatim naruzovele?? K tomu mi vesele tvrdne bricho, cca kazdych 8 min, je to neprijemny, bolavy jako pri MS, ale ne zas tak moc.. tak ja nevim ![]()
Tak si, Zziny, myslím můžeš v seznámku škrtnout i Mausku
Držím pěsti ![]()
Mausko, řekla bych, že TO JE ONO ![]()
Knizsko, veliká gratulace k Amálce, přejeme hodně štěstí a zdraví
![]()
Téda jo, tady se fakt rodí jak o život ![]()
Mám depku, jít dneska do poradny, co se na mě chystá ![]()
Bel, držím pěsti, ať má pro tebe tvůj MUDr. jen dobré zprávy ![]()
Taky gratuluju knizsce k holčičce
![]()
Fragi: taky držím pěsti, ať tě v poradně potěší ![]()
Bel, já jsem v současné době ve fázi, že bych TO odložila na neurčito ![]()
Ahojda holky,
Monano, moc gratuluji k Lucince
. To snad není ani možný, jak rychlý to bylo
. Já chci taky takhle rodit prosíííím. Malá je krásná, jsem z vás celá šťastná
.
Knizsko, také moc gratuluji k Amálce
. Bylo podivné, že jsi tu tak dlouho nebyla a ona už byla malá dávno na světě
.
Mausko, podle toho co píšeš to opravdu zřejmě začíná
. Držím palečky a ty se kočko drž!! Myslím na TEBE!
Bel, tak na konec se to zabrzdilo viď
. Typuji, že do dvou dnů to máš za sebou
.
Sylvi, tak možná je opravdu fakt na čase něco pobalit
. Já mám už sbalený i malý kazeťák, abychom si mohli popřípadně dlouho chvíli zkrátit příjemnou hudbou
.
Já byla dnes na KO a k porodu se prý vůbec nic nechystá
. Takže v klidu začínáme další týden a zítra můžu jít na nehty
.
Tak oprava, protože mauska to má jistý ![]()
Zziny TP 17.1
Fragola TP 19.1
Belavue TP 20.1
Kubina TP 25.1
Sylvii TP 27.1
Rainanne TP 28.1
Ještě sem tam se zde objeví hest a Callamaika, ale nevím termín..
Sylvii: ty jsi štasnej člověk, plno energii a optimismu..to bych taky potřebovala ![]()
Fragi: taky jdu do poradny… a to s totální nechutí, no ale je to naposled, naplánuje vyvolávačku…
Tady je zase totální sněhová kalamita tak o to víc se mi tak nechce… jo a momentálně se mně taky rodit nechce, ale jelikož to vůbec nehrozí, tak jsem v poho …
Bel: a jak se vyvíjí situace u tebe ? ![]()
Kubi: takových už zde bylo, že se k porodu nic nechystalo a najednou šup šup..
..
Chjo, tak ja nevim, ted ze me nic netece, bolesti jsou jen takovy neurcity, nepravidelny…
Ja snad toho naseho bobecka nikdy neporodim ![]()
Dovolím si Monaně pogratulovat k Lucince,tak tomu říkám fofr.Přeju hlavně aby byly holky zdravé.