Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24837
17.1.10 15:30

Sylvii, tak já jsem tuhle prohlašovala, že od třetího dítěte by měla mít ženská na břiše zip :mrgreen:
Mně se do toho taky nechce, ani trochu :-? Ale nebudu se plašit dopředu a děsit ostatní :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
17.1.10 15:59

Mě je taky nějak divně.. od oběda mám dost divné bolesti.. tak nevim, ale před chvílí to přešlo, tak uvidíme…
Taky bych ten porod nejraději přeskočila a to ani nevím do čeho jdu :-D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
17.1.10 16:13

Holky to jsou opravdu lákavé nápady, zip na břiše, nebo někam utéct a taky by bylo dobrý se probudit a mít miminko u sebe. To se ale poštěstí těm plánovaným císařům, podle mě to fakt nemusí být špatný, já bych to klíďo brala :pankac: .
Sylvi, to je fajn, že ti kočárek vyhovuje. Na ty maličkosti si určitě rychle zvykneš a pak ti to nebude už ani připadat.
Fragolko, on to určitě manžel zvládne, neměj obavy. On si sice většinou chlap poradí jinak než ženská (což je tak, že by nás to ani nenapadlo :mrgreen: ), ale ve finále to dopadne dobře.
Belavue, tak šup do vany :pankac: .

U nás už asi 4 hodiny nepřetržitě sněží a napadlo toho tedy až až. Za oknem to vypadá hezky, ale ty silnice budou zase v čudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
17.1.10 16:13

Bel buď ráda.. mně přijde, že je lepší nevědět :-) já se prvně tolik nebála :-)
ale tady to jsou všechno rychlovky a určitě budou porody super :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
17.1.10 16:17

Sylvi jj, ono se prý říká, že druhého ( a nebo pátého Fragi :wink: :-D ) porodu se ženské bojí více, protože už ví do čeho jdou:-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
17.1.10 16:34

No jo, sladká nevědomost :-D Kde jsou ty časy :wink:

Kubi, já věřím, že to chlap zvládne, kdyžtak povolá babičku, ale já jsem nějaká nervní z toho, že budu muset odjet a tak, no… Krom toho se teď nervuju, aby bylo všechno uklizený, vypráno, vyžehleno, navařeno a tak no… To vlastně znamená, že se nic nechystá, protože až mi bude opravdu zle, tak mi tyhle věci budou ukradený :mrgreen:

Se to se mě pořád ještě tluče, jeden den bych rodila a druhý to odložila na neurčito :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
17.1.10 17:29

No holky nechci plašit, začala jsem mít bolesti po šesti minutách. Za chvilku dovařim jídlo a půjdu si dát koupel, abych věděla co a jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
17.1.10 17:32

Jejda Monana, tak už i ty nás opouštíš, no koneckonců jsi skoro na řadě … tak jestli je to vončo, tak moc držím palce, at je to pohodovej fofr

Jinak holky, já mám taky strach a jakej… :roll: , přesně jak říká Fragi, děsně se to ve mě tluče, jednou bych nejrači už rodila, pak si říkám že ještě nechci… ach jo, at už to máme všechny za sebou…

tak snad se tady ráno ještě s někým potkám :wink: myslím nějaké to kindervejce :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
17.1.10 17:34

Mon: jestli se zde ještě ukážeš a budeš mít náladu, napiš mi prosím jak to jakože je, to ti třeba celý den nic nebylo a najednou ti začly kontrakce po 6 minutách ? a jak silný ? promin, že se ptám jak blb, ale celkem mě to zajímá …
drž se holka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
17.1.10 17:34

Moni, no neblazni, za chvilku tu zbydu jen ja 8-o No, ale drzim palce kocko, dej vedet, jak na tom jsi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
17.1.10 17:37

Teda ve me se to netluce, ja uz bych jen rodila :mrgreen: My si uzili supr odpoledne na plazi, za chvilku si dam vanu a pak masaz od F., no, aspon si to cekani nejak zprijemnime ne? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
17.1.10 17:38

Sylvii, zavidim Ti, ze uz jezdis s PT, ten nas tu zatim stoji v jidelne a ceka na pasazera :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
17.1.10 17:40

už nevím kdo se ptal. Ono mě pobolívalo břicho už od pátku, ale nic hroznýho. Dneska kolem třetí jsem to nějak začala vnímat, ale byla jsem s Honzíkem venku na prochajdě s bobama. Takže jsem nějak nesledovala čas.
A když jsme se vrátili teprve jsem si to začala zapisovat. Takže vlastně od 16:42 co jsme dorazlili to mám po šesti minutách. Není to nic drastického, začne bolet v podbříšku + v kříži. Ale dá se to. :mrgreen:
Uvidim po vaně, třeba to bude planý poplach.

Ale mám vás holky hozený na liště. Takže určo dám vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
17.1.10 17:41

Mon, neblázni, čeká se na Mausku :wink: Jinak samo držíme pěsti a kdyby něco, dej echo, ju :-) Že by bylo mimčo jako Švýcarský hodinky? Drž se :kytka:

Zziny, já tady ráno budu :-) Leda by mi prdla voda, a to mi přijde nepravděpodobný :roll: I když nikdy neříkej nikdy, že? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
17.1.10 17:45

přesně tak. Nikdy neříkej nikdy. Já ještě potkala před prochajdou sousedku. A taky jsem jí tvrdila, že se k ničemu nechystám :think:

Jdu si napustit tu vanu, úplně se toho bojim. Teda, co se s toho vyklube.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí