Poradna duly
Jana Čurdová
Lukášek je krásnej ![]()
Lucilko ať vás pustí brzy domu
Já teď vyžehlila pidi věci a těšim se že dnes vyrazim s malou kočárkem.Musim ale počkat až bude Filípek spát, aby mu to nebylo líto že on ven nemůže
Hojky…
tak konečně nějaká akce tady
Mooooc Gratuluju Kristy a Lucilce k miminečkům!! Hlavně ať je hodně zdravíčka a ať dělají jenom radost
![]()
Luci: tak to byl asi fofr, moc gratuluju k Lukáškovi
..obě miminka jsou moc krásný, já už chci takyyy…
Tak shrnutí, zbývá:
mouska ??
Fragi
Monana ??
já
Belavue
kubina ??
Knizska ??
Sylviii
snad jsem nikoho nezapomněla
Fragi: taky s každým přibývajícím miminkem jde můj optimismus do kytek, doufám, že si to holky nevyloží špatně ( i když ony určo ví, jak to myslím)
, a jdeš zítra na kontrolu ? bude zase Hamilton?
bel: ty máš termín 20. ? to ještě třeba zvládneš před.. ![]()
Kristy HURÁ moc gratulujeme. Ondráškovi přeji hodně štěstíčka. Téénn je sladkej
Luci tak než jsem stačila dočíst a držet palečky ať to máš rychlé. Koukám, že níže už máš Lukáška na světě.
Takže velká gratulace a hodně štěstíčka - je nádhernej
Ahojda,
jééééé, máme dvě miminka
.
Kristy, Lucilko, moc vám gratuluji k chlapečkům
, všem přeji pevné zdravíčko, ať vám jde papání a rychlou rekonvalescenci. Těším se s vámi
.
Tak se obě konečně dočkaly a ani jedna to zrovna lehké neměla.
Jinak já jak říkám, budu tu dlouho, takže žádnej strej
.
Ali, když jsme se rozhodli kupovat kočárek, jeli jsme pro Jane trojkolku a přivezli si Teutonku čtyřkolku
. Tak jsem zvědavá, jak vyberete. Bylo to ale tím, že jsme neřešili, jak je kočár velikej, když se složí, protože máme u auta veliký kufr. Jane zabere mnohem míň místa než ta Teutonie, ta je po složení o mnohem větší. ![]()
Mausko doufám, že se ti poštěstilo a nikdo tě nepředbíhá ![]()
Zziny Kdybych už v porodce byla, asi bych na revers nešla. I když by to byl vopruz.
Jinak vám asi došlo, že jsem pořád v celku. Partu netrhám ![]()
Seznam zbývajících: ![]()
Mauska TP 11.1.
Monana TP 17.1.
Zziny TP 17.1
Josefine tam by měly být dvojčátka TP 17.1
Fragola TP 19.1
Belavue TP 20.1
Kubina TP 25.1
Knizska TP 26.1
Sylvii TP 27.1
Rainanne TP 28.1
Zziny: já bych to mooc ráda stihla před
I když zítra jsme chtěli jet pro auto, jelikož ten náš starý vrak už se nevyplatí opravovat
Tak by si Sofinka mohla počkat, aby nás měl taťka v čem odvézt do porodnice:-))
Koukám ale že ty máš termín dneska ![]()
Zziny, já doufám, že mě Hamilton zítra nečeká, protože můj MUDr. zítra v nemocnici rohodně neslouží
, vždycky to bylo tak, že jsme se domluvili, když sloužil, já dopoledne dorazila, udělal mi Hamiltona a odpoledne/večer se rodilo. Nějak na to na zítřek nemám moc náladu
Ještě bych i pár dní brala, už jen kvůli Ondrovi, no
Normálně začínám mít strach ![]()
Psala Mariee, malá má žloutenku, ale podle toho, jak dopadnou výsledky, půjdou možná dnes domů
Všechny zdraví ![]()
Kristy psala, že se mají s Ondráškem dobře, Ondra se pěkně přisává, Lucilce mám vyřídit gratulaci a ostatní pozdravovat ![]()
Obrovske gratulace Kristy i Lucilce!!! Moc krasny chlapeckove to jsou, ja chci takyyyyy!!!!
Nebojte holky, ja tu budu jeste dlouho
Vcera jsme si zasli pekne pesky na veceri do uzasne thajske restaurace, dala jsem si vinko, vanu, doslo i na sexik, ale s malym to proste ani nehlo
Aspon, ze pocasi se tu zmenilo, zacalo irske jaro, je asi 12 stupnu, slunicko, tak vyrazime k mori na prochazku.
K tomu vyvolani, me PA rekla, ze kdyz se malej nevylodi sam do 14 dnu po terminu, tak zacnou vyvolavat a muze to trvat az 4 dny! Nejdriv by mi davali nejakej gel, to muze trvat az dva dny, pak by prdli vodu, dalsi den a pak teprv oxytocin, coz je dalsi den. Ale v Cechach to asi funguje trochu jinac, ne?
Fragolko, no to mi ani neříkej, že zrovna TY začínáš mít strach
. Když ho máš ty a jsi zkušená rodička, tak to také bojím bojím.
Mausko, tééda vy jste měli hezký sobotní večer
, to se moc hezky čte
. A k moři na procházku
zní jako hotovej balzám na duši.
Já se dnes nějak nudím, musíme jet nakoupit jídlo a pak nevím
.
Kubi, já ti nevím, no, já mám strach před každým porodem
A tak nějak se bojím toho všeho okolo, prostě jsem vystresovaná, aby bylo všechno nachystaný, aby to manžel zvládl s dětma a tak. No, samé praktické věci, víš
Neboj, bude to dobrý
A zase, když se něčeho bojím, dopadá to daleko líp, než když jsem si s něčím moc jistá ![]()
Mausko, fakt to zní dobře, taky bych si dala říct
Teda, tu večeři bych brala taky, ale hlavně těch 12 st. ![]()
Vyhnala jsem chlapa na nákup, dostal smyk do kopce, tak už měl prý i strach
To počasí je hnus
Já chci jaro ![]()
Tak eventulenímu rození zdar
a já jdu pracovat ![]()
ahoj holky.. jsme zpátky z nákupu (pěšky.. auto mám e pořád v servisu).. no byl to nadlidský výkon a teď bych šla spát.. a to samo všechno odtahal manža..
nicméně jsem si aspoň zajezdila s P&T.. musím říct, že sníh zvládl sna líp než Teutonka, Barča v něm sedí hezky pohodlně.. fusak se tam krásně vejde.. a dopředu a dozadu se s ním jezdí báječně. Jediný, co mi zatím vadí je, že nemá moc páku v řidítku (madle), tudíž se mi s ním zatím docela špatně zatáčí (jednou rukou ho teda neutáhnu) a tudíž taky zvedání na obrubník nic moc.. musím fakt nad madlo a zabrat.. Ale to si asi musím zvyknout.. My měli na Teutonce na řidítku tak těžkou tašku, že stačilo ťuknout a kočár stál na zadních
nicméně zas nám takhle párkrát málem fakt spadl. Taky si zvykám, že je to madlo užší.. Ale až na to teda PT zatím fakt super ![]()
Joj, holky, taky už se bojim
ráno mi bylo tak podivně, tak jsem si říkala, že by už a úplně jsem měla chuť utéct.. nechce se mi do toho ani trochu ![]()
nicméně zatím nic a už je mi zas normálně..
Kdyby se tak ten porod dal přeskočit ![]()