Poradna duly
Jana Čurdová
Teda Zziny, takovy soky hned po ranu ![]()
Ja se taky hlasim v celku, bricho se mi v poslednich 24 hodinach snad zdojnasobilo a trochu kleslo, ale jinak nic moc. Takze vyrazime na dlouhou prochazku, trochu pohybu toho naseho bambulu treba rozpohybujem smerem dolu ![]()
Ehm, ted koukam kolik je vlastne hodin a ono zas takovy rano neni
Nojo, ale my ted teprv vstavame a snidame ![]()
juj, tady je dneska nějaký podezřelý klid
že by další miminka?? ![]()
Bel, tak u nás teda ani omylem
Ale jsem zvědavá, kdo bude další ![]()
Bel, kez by
Ted jsem vydrhla potahy na gauci a kreslech a premejslim, co dal. Teda, ze se nekdy budu ujizdet na domacich pracech me fakt nikdy nenapadlo
No, vecer se chystame nekam na peknou veceri, mozna kino, at nam to cekani na prcka lepe utika ![]()
u nás taky nic nového. Snad akorát to , že mi Honzík usnul před hodinou na gauči a nějak ho nemohu vzbudit. To zase bude noční šichta. ![]()
Tak moje přítomnost už snad nikoho ani neudivuje ![]()
Fragi: tak už všechno opraveno ? u nás už naštěstí voda ok…
bel: taky máte dobrej systém s teplou vodou ![]()
mauska: véču závidím ![]()
mon: takhle jsem to měla včera, pak tady do 11 večera dítko houpalo jak o život
![]()
no a kde je zbytek ? asi se fakt rodí … nebo že by jen víkendové mrtvo ..
Já prosím nerodím
ale zato nám přišly penízky, takže objednávám.. už máme snad všechno ke kočárku + postýlku a novou sedačku pro Barču.. se těšim ![]()
Jsem tu dneska měla holčinu tady z emimina, která četla, že chci prodat Teutonku, tak we na ni dneska přijeli podívat.. ale bohužel si ji nevzali.. půjčila jsem jim ji na procházku a prý nejsou na trojkolku..
no je to asi o zvyk, když to člověk neměl ![]()
Tak musím dát inzerát.. už ji chci pryč. jeden kočár v předsíničce stačí
a peníze jsou potřeba. Jen nemůžu najít fakturu, to mě štve.. protože jinak by měla být ještě skoro rok v záruce.. i když zatím funguje vše na 100%..
mausko: já jsem dneska taky nějak ujetá, dostala jsem odpoledne strašnou chuť žehlit
Přítele jsem pobavila, když jsem si ztěžovala, že máme málo prádla na žehlení ![]()
No ale fakt je to nějaké podezřelé tady
![]()
Silvi, jen se zeptam, Ty prodavas teutonii jako vsecko? Nebo jenom sportak? Ja prave jak shanim jen sportak, tak premyslim o Jane nebo Quinny kvuli cene, nova Teutonia mi prisla na nas moc draha, ale kdyby byla z druhe ruky… Kdyztak dej vedet ![]()
Alik
Aliku prodávám samo i s korbou.. co já bych s ní
prostě komplet za 10 000,– (korba, sporťák, adaptéry na maxi cosi, pláštěnka..) Takže asi nic pro vás..
Zziny, no, není nad to, když si někdo přidělá práci, že?
Tím myslím manžela s tchánem, místo aby dělali užitečný věci, dělají takový skopičiny
Tak jsme půl dne netopili, mně neschne prádlo, do toho nemocný Ondra, no, fakt jsem si to tady přes týden užívala, když nikdo nic nevrtal
Až to bude hotový, já se normálně zkulákám ![]()
Mon, Zziny, vy máte taky taková noční zvířátka?
Teda, jen já myslela, že máme takový exoty, co odpoledne zavřou na chvíli oči a jdou spát kolem 23 hod
Teda, někteří to zvládají i bez toho spánku ![]()
Nemohla jsem najít takovou tu zmenšující vložku do sedačky, hledala jsem ji týden, přerovnala skříně, odložené oblečení ve sklepě a nikde nic. Až dneska mi blesklo, když jsem psala o tom babyvaku, že by mohla být u něj a ono jo
Takže jsem konečně ready a můžu v klidu rodit ![]()
Mausko, užijte si (snad už poslední) večeři jen ve dvou ![]()
Bel, na zehleni jsem se chtela vrhnout taky, ale taky jsem zhodnotila, ze je toho malo a ze pockam do zitra, az vsechno pradlo na susaku uschne (a abych mela zitra co delat) ![]()
Fragol, diky, taky doufam, ze je to dneska naposled, zitra jsem si naplanovala porod, protoze to je jedinej den, kdy se pobliz nemocnice da zaparkovat zadarmo ![]()