Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5269
16.1.10 13:08

Teda Zziny, takovy soky hned po ranu :lol:
Ja se taky hlasim v celku, bricho se mi v poslednich 24 hodinach snad zdojnasobilo a trochu kleslo, ale jinak nic moc. Takze vyrazime na dlouhou prochazku, trochu pohybu toho naseho bambulu treba rozpohybujem smerem dolu 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
16.1.10 13:13

Ehm, ted koukam kolik je vlastne hodin a ono zas takovy rano neni :mrgreen: Nojo, ale my ted teprv vstavame a snidame :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
16.1.10 17:41

juj, tady je dneska nějaký podezřelý klid :think: že by další miminka?? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
16.1.10 17:53

Bel, tak u nás teda ani omylem :-D Ale jsem zvědavá, kdo bude další :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
16.1.10 18:12

Bel, kez by :-D Ted jsem vydrhla potahy na gauci a kreslech a premejslim, co dal. Teda, ze se nekdy budu ujizdet na domacich pracech me fakt nikdy nenapadlo :mrgreen: No, vecer se chystame nekam na peknou veceri, mozna kino, at nam to cekani na prcka lepe utika 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
16.1.10 18:13

u nás taky nic nového. Snad akorát to , že mi Honzík usnul před hodinou na gauči a nějak ho nemohu vzbudit. To zase bude noční šichta. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
16.1.10 18:20

Tak moje přítomnost už snad nikoho ani neudivuje :mrgreen:

Fragi: tak už všechno opraveno ? u nás už naštěstí voda ok…

bel: taky máte dobrej systém s teplou vodou :roll:

mauska: véču závidím :wink:

mon: takhle jsem to měla včera, pak tady do 11 večera dítko houpalo jak o život :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
16.1.10 18:21

no a kde je zbytek ? asi se fakt rodí … nebo že by jen víkendové mrtvo ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
16.1.10 18:34

Já prosím nerodím :-) ale zato nám přišly penízky, takže objednávám.. už máme snad všechno ke kočárku + postýlku a novou sedačku pro Barču.. se těšim :-)

Jsem tu dneska měla holčinu tady z emimina, která četla, že chci prodat Teutonku, tak we na ni dneska přijeli podívat.. ale bohužel si ji nevzali.. půjčila jsem jim ji na procházku a prý nejsou na trojkolku.. :-( no je to asi o zvyk, když to člověk neměl :-)

Tak musím dát inzerát.. už ji chci pryč. jeden kočár v předsíničce stačí :-) a peníze jsou potřeba. Jen nemůžu najít fakturu, to mě štve.. protože jinak by měla být ještě skoro rok v záruce.. i když zatím funguje vše na 100%..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
16.1.10 18:41

mausko: já jsem dneska taky nějak ujetá, dostala jsem odpoledne strašnou chuť žehlit :lol: :lol: Přítele jsem pobavila, když jsem si ztěžovala, že máme málo prádla na žehlení :lol:
No ale fakt je to nějaké podezřelé tady :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
16.1.10 18:46

Silvi, jen se zeptam, Ty prodavas teutonii jako vsecko? Nebo jenom sportak? Ja prave jak shanim jen sportak, tak premyslim o Jane nebo Quinny kvuli cene, nova Teutonia mi prisla na nas moc draha, ale kdyby byla z druhe ruky… Kdyztak dej vedet :wink:
 Alik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
16.1.10 18:52

Aliku prodávám samo i s korbou.. co já bych s ní :-( prostě komplet za 10 000,– (korba, sporťák, adaptéry na maxi cosi, pláštěnka..) Takže asi nic pro vás..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
16.1.10 18:55

Zziny, no, není nad to, když si někdo přidělá práci, že? :cert: Tím myslím manžela s tchánem, místo aby dělali užitečný věci, dělají takový skopičiny :-? Tak jsme půl dne netopili, mně neschne prádlo, do toho nemocný Ondra, no, fakt jsem si to tady přes týden užívala, když nikdo nic nevrtal :zed: Až to bude hotový, já se normálně zkulákám :dance:

Mon, Zziny, vy máte taky taková noční zvířátka? :wink: Teda, jen já myslela, že máme takový exoty, co odpoledne zavřou na chvíli oči a jdou spát kolem 23 hod :lol: Teda, někteří to zvládají i bez toho spánku :wink:

Nemohla jsem najít takovou tu zmenšující vložku do sedačky, hledala jsem ji týden, přerovnala skříně, odložené oblečení ve sklepě a nikde nic. Až dneska mi blesklo, když jsem psala o tom babyvaku, že by mohla být u něj a ono jo :dance: Takže jsem konečně ready a můžu v klidu rodit :lol:

Mausko, užijte si (snad už poslední) večeři jen ve dvou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
16.1.10 18:57

Bel, na zehleni jsem se chtela vrhnout taky, ale taky jsem zhodnotila, ze je toho malo a ze pockam do zitra, az vsechno pradlo na susaku uschne (a abych mela zitra co delat) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
16.1.10 19:00

Fragol, diky, taky doufam, ze je to dneska naposled, zitra jsem si naplanovala porod, protoze to je jedinej den, kdy se pobliz nemocnice da zaparkovat zadarmo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí