Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10388
12.1.10 16:41

Ahojky,
tak dneska je to s emiminem katastrofa. Půl dne jsem se nemohla vůbec připojit a když se mi to povedlo, tak trvalo sto let než jsem se dostala na poslední stránku :pocitac: .
Pajo, malá je krásná a jak se úžasně směje :mrgreen: . Ty jo, si pořád vůbec nedovedu představit, že mám takové miminko v břiše 8-o . Zní mi to úplně jako sci-fi.
Lucilko, TP mám také podle UTZ.

Vyžehlila jsem koš prádla a totálně jsem ztuhla, bolí mě záda jako čert :roll: . A to se ještě chystám nakoupit, protože jsem dostala chuť na těstovinový salát a prostě bez něj dnes nepůjdu spát :-D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
12.1.10 16:44

No já se sem taky nemohla dostat-to je něco jak to blbne.
Honzík jezdí ted po babičkách abych prý odpočívala a nebyla na něj sama ale už se mi stýská a je mi bobiška líto že pořád někde cestuje.
Dnes přijedea zítra odpo jede zas k našim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
12.1.10 16:45

Dala jsem si teplou koupel a jaksi mě píchá v levém třísle tak snad jsem tím nic nepokazila.
Holky a nevíte když mám zkrácený ten čípek na 1/2 phall. nevíte co to znamená??????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
12.1.10 16:59

Tak luci, jediné co jsem k tomu čípku našla. Je jedna otázka do poradny, ale nevím jestli ti to pomůže.

http://www.porodnice.cz/node/19926

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
12.1.10 17:10

Ahojte, tak se hlasim, ze zatim taky nerodim, jen jsem se nemohla cely den prihlasit na emimino, nejak jim to blbne..
Pajo, Emicka je nadherna :srdce:
Notko, vitej doma, taky koukej pridat nejakou fotecku ;)
Aliiku, to je supr, ze mala tak dobre pribira :)
Ivi, asi uz jsi v nemocnici a rodis, drzim moc palce!!
Sylvii, vcera jsem si cetla popis Tveho prvniho porodu a bulela jak zelva, moc hezky jsi to napsala :hug:
U nas skoncila snehova kalamita, jenze pro zmenu netece voda, protoze aby lidem nezmrzla voda v trubkach, tak ji nechavali pustenou non-stop (voda tu je zadarmo) a ted proste neni.. Predstava, ze si nebudu moc dat ani sprchu pred cestou do porodnice me teda dost desi.. Taky tu hlasi, ze budou zaplavy, chjo, proste raj na zemi :roll: No, ale na porod to zatim moc nevypada, bricho tvrdne, ale to je tak vsechno.. Ve ctvrtek jdu na KO, tak uvidime co bude dal, ale tady nechavaj prenaset 14 dni, takze to jeste muzu mit na dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
12.1.10 17:45

Ahoj holky :-)

tak jsme dneska s manžou a tou kamarádkou, co čeká svojčata, oblezly pár obchodů s kočárky.. a světe zboř se, já snad nakonec fakt půjdu do toho Phils and Ted.. a budu strkat mimi do trouby.. uaaaaaaa.. měla jsem jen dva na výběr, prostě hlavní kritérium bylo, abych v pohodě cestovala MHD, takže žádný dlouhý, široký ani bystrozraký :-) iCandy nebo Phil.. No a viděla jsem oba a sice iCandy je pro to druhé děcko asi víc rovnoprávný, na druhou stranu mi na něm několik věcí dost vadí a na miminko bych viděla míň než v Philovi..
Jen se s tím ještě potřebuju vnitřně smířit.. A taky se mi najednou moc nechce prodat Teutonku :-) abych měla doma po ruce i normální kočárek, kdyby se šlo ven třeba jen s malou.. no nevim. zas ale ty prachy..

NOtka má miminko! Gratuluju!!

Ad manžel u porodu: teda pro mě nezbytná věc :-) v první době sloužil jako věšák při každé kontrakci.. jen tak jsem to zvládala, že jsem se o něj opřela a funěla.. jeho blízkost mi děsně pomáhá. nic speciálního dělat nemusel. Nejhorší pro mě naopak byla ta hodina a něco na přípravě a hlavně v té děsivé sprše, kde být nemohl :-) Na sále mě ani nedržel za ruku (držela jsem si nohy :-), ale to, že tam byl, pro mě byl balzám na duši.. já prostě mezi samými cizími lidmi, když mi není dobře, se cítím hrozně špatně.. opuštěně.
Takže já bych bez manži asi neodrodila :-)

Holky, já mám na posledních třech kontrolách nejdřív CS1, pak CS2 a pak CS3 .. co to znamená? při jakým CD se rodí? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
12.1.10 18:05

Tak jsem tipovala dobře :-) Tlumočím další zprávu o miminku :-)

Dnes 15.17 přišla na svět Rebeka. Skřítek váží 2600 g a měří 45 cm. Petr a Ivana

Ivi, moc gratulujeme a přejeme hodně zdraví a malé princezně štěstí do života :-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
12.1.10 18:12

Jééé Ivi, tak už to máš za sebou. Přeji tobě i Rebece rychlý návrat domů a hodně štěstíčka

http://www.beruska8.cz/…ekne2/93.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
12.1.10 18:20

Tyjo, tomu se rika rychlovka :) Ivi, moc gratuluju!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
12.1.10 18:22

Teda já gratuluju k miminku a závidím tu rychlost.
Teda holyk ale žádné předbíhání tady.
Já si čtu na netu o těch vyvolávačkách a moc se teda netěším :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
12.1.10 18:23

Rychlovka to jo, ale koukám, že se nám tady přestává dodržovat pořadí :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
12.1.10 18:23

Omlouvám se za vlez kočky…

Zpráva od Šmouli:

Tak už jsem vykoukla na svět v 15:03, jmenuji se Josefinka, měřím 45 cm a vážím 2.400 ! 

Všem přeji rychlé a bezproblémové porody a zdravá miminka!!!! Nedávno rodil listopad (my) a už je leden 8-o to to letí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
12.1.10 18:25

Lucilko, tak to nečti, nemá to cenu, budeš se zbytečně stresovat :wink: A to mimčo jednou prostě vylézt musí :-) A pořád je lepší vyvolávačka než druhý CS, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
12.1.10 18:27

Ježíš, holky, neblbněte, já musím jít taky něco dělat, ne sedět u počítače :mrgreen: :lol:

Betty, díky za dobré zprávy :kytka: :-)

Šmoulince gratulujeme k miminku :-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
12.1.10 18:30

Nestíhám zírat!!! Člověk tady chvilku není a hned se narodí dvě princezničky. Holky, hodně štěstí vám i miminkům a rychlý návrat domů. A já už chci taky… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí