Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3657
12.1.10 12:43

Notko taky se připojuji k velké gratulaci.

http://www.beruska8.cz/…ekne2/76.gif

Jak to tak čtu, tak snad všechny maminy co už to mají za sebou, měly rychlovky. Doufám, že tenhle trend vydrží pro nás pro všechny co ještě čekáme na zázrak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
12.1.10 12:43

Zziny moc se nechtělo manželovi.Oznámil mi to někdy v šestém měsíci.Nejdřív jsem byla naštvaná, proč to mám jako vyžrat sama, pak jsem se s tim nějak smířila a když to vezmu zpětně tak mi tam fakt vůbec nechyběl.
Notko velká gratulace :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
12.1.10 12:44

taky mi přijde že je tu nějak vylidněno.Že by všichni rodili :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
12.1.10 12:50

kosatko: takže se dá říct, že bez chlapa to bylo lepší ? taky jsem si s tou myšlenkou teď pohrávala, protože mně tam teda platnej opravdu nebyl, ale zase je fakt , že je to pro něho asi životní zážitek, takže to nechám na něm… i když jak říkám, nakonec stejně o tom rozhodne asi vlastně Leonka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
12.1.10 12:52

Hola hola, já teda náhodou nerodím :cert:
Kontrola proběhla normálně, vše je prý OK, jen už nemám čípek a rodit můžu kdykoli 8-o
Tvářili se, že kontrola za týden už asi nebude…ale uvidíme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
12.1.10 12:56

jéé jsem si uvařila k obídku fazolový kotlík. Takže dneska bych doktorům opravdu nepřála, aby mě šli rodit. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
12.1.10 12:58

Knizsko néé, že budeš předbíhat. Pěkně popořádku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
12.1.10 13:03

monano: oběd :think: :mrgreen: :mrgreen:

knizsko: tak tak , žádný předbíhání, nějak se to tady začíná rozmáhat

jinak jsem se nepochlubila, že kdyby u mě nic, tak mám 23. vyvolávačku :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
12.1.10 13:05

Holky žádný předbíhání jo :twisted: Pěkně popořadě.
Já tvrdla půl dne v poradně, tady v porodce je fakt hrozný systém-ještě že jsem si dnes vzala pití.
No a pravda je taková že je vůbec nezajímá termín podle MS který mám dneska a řídí se tím ejjich spočítaným 19.1. na vyvolání porodu zatím ensjem připravená, jen čípek se mi zkrátil ale jsem uzavřená. Takže v pondělí jdu k primáři a ten rozhodne co a jak. Já jsem z toho tak rozalděná, pořád že budu rodit předčasně a ted tady budu strašit.
Gratulace k novým mimiskům. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
12.1.10 13:06

Holky jak je to u vás??drží se termínu podle MS nebo pdole UTZ??
Mně můj gyndr řekl že mě po císaři nenechají přenášet ale oni se pořád drží toho termínu o týden později-takže než pak rozhdonou co a jak tak budu vlastně přenášet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
12.1.10 13:08

Zziny nevim jestli lepší, ale rozhodně se to bez něj dá úplně v pohodě.
Do 23. máš čas, to určitě porodíš sama bez vyvolání
Monano tak fazolový kotlík bych si určitě nedala :mrgreen: To by měla Verunka radost :lol:
Ještě že nemusim mít všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
12.1.10 13:14

Ahoj maminy,

no, já počírám s tím, že si nemsylíte, že bych rodila, bo jsem včera taktně upozornila, že se jen tak něco nechystá :lol:

Notko, gratuluju k miminku :-)

Pajo, malá je krásná, přijde mi, že na té fotce má takový šibalský a slastný výraz :-) Přeju, ať je dál hodná :-)

K chlapovi u porodu: při prvním porodu jsme strávila celou noc sama a bylo to šílený. Pak mažel dorazil asi hoďku před tím, než se Věrka narodila a taky si pamatuju, že měl takové tendence si mi stoupnout za záda a šahat na mě, když jsem hopsala na míči a myslela jsem, že ho zabiju, bo mi bylo děsný teplo :-?
Ale jinak byl u každého porodu a musím říct, že jsem byla moooc ráda a neskonale šťastná, nechtěla bych tam být sama ani omylem…

Zziny, teda 23.1. by se mi to už vůbec nehodilo 8-o Věrka má zápis do ZŠ a chlap má v práci nějaké „ohlédnutí za min. rokem“, to nechci vidět, jak to budeme stíhat :roll:

Jsem zvědavá, co Iviqv :think: Vidím to tak na večer :wink:

Byli jsm evenku, teda, dneska je fakt kosa :roll: Jsem děti oblíkala asi stejnou dobu, co jsme byli venku. Nevím, jeslti se mi to úsilí vůbec vyplatilo :lol: Ale jo, děti se proběhly, Míšu jsem tahala 3× z hromady sněhu, řval, že uvízl a ve finále se mu za krk nasypal sníh ze stromu :-? Už se fakt moc těším na jaro. Na jednom konci ulice sníh, na druhým konci projedeme za roh a končíme :roll:
Mějte se, já jdu na rizoto. M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
12.1.10 13:15

Luci u mě se řídí taky podle ULZ. Prý je pro ně rozhodující na určení TP ULZ v prvním trimestru. Pak už se každé miminko vyvíjí a mohutní individuálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
12.1.10 13:15

Luci : ti doktoři jsou na ranu, že ? já to mám to stejný, podle nich už od 26 tt rodím a stejně prd…
Jinak dneska mám termín podle UTZ , ale mimoško to asi neví :nevim: :mrgreen: , a Mudři se drží termínu podle MS, což je u mě ten pozdější, i by podle toho vyvolávali..

kosatko: já ti nevím s tím porodem, nějak je ticho po pěšině :mrgreen: :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
12.1.10 15:22

Ahojda, tak my se hlasime z kontroly ve 3 tydnech, mala pribira uplne neskutecne, mame ted 3410g (pred 20 dny nas propousteli s 2470g), takze skoro kilo nahore :wink: U ortopeda ok, nalez odpovida tomu, jak jsme mali a mame nosit siroke baleni jeste mesic a pak prijit na kontrolu.
Jinak dneska rve jak tur, od 12 hodin byla ticho asi ctvrt hodiny, tak ji mam na ruce a pisu :roll: :lol:
Gratulace k novym miminkum a Ivi drzim palecky, treba uz ma taky mimi u sebe.
Koncim, ubulenec si me zada :lol:
 Alik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí