Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
11.1.10 20:11

kralishku, to se krásně čte!! Já už se taky těším na mimi. Doufám, že nám to půjde hladce. Myslím kojení a tak.

Co se týká váhy, taky jsem to ve finále přestala řešit. Minulý čtvrtek jsem měla +23kg, to znamená 83 celkem :oops: a od té doby na váhu nelezu a sladké si dávám pořád. Nějak spoléhám, že to pak půjde dolů, uvidíme. Ale teď se mi nechce tím zabývat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
11.1.10 20:13

Jééé Kralishku vítejte doma :kytka: :dance: , ať Ti i nadále malá přináší radost a hezky si na sebe v prvních dnech zvyknete :huban: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
11.1.10 20:16

Kubi díky za radu… jinak mi krev teče i normálně, ale teď v těhotenství je to pořád, každý den… asi to bude i tím tlakem, protože mám spíš lehce vyšší tlak. A můžou ty kapky i v těhotenství? Teď už se vlastně stejně může asi skoro vše…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
11.1.10 20:18

Kralishku to jsi ta kkrásně napsala :srdce:
Holky kolem nás se ted rodí samej Lukášek tak nevím-začínáme doma debatit o jménu. :roll:
Já už jsem zkulturněná a jdu odpočívat.
Jo a přítel mi zas dal dotaz prý co budem dělat o víkendu............copak já vím :roll: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
11.1.10 20:20

Lucilko je pravda, že Lukášků je teď celkem dost, ale jméno je to moc pěkné. Jinak mu máš doma říct, že o víkendu budete rodit. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
11.1.10 20:22

No uvidíme co mi řeknou zítra.
Babi si chce honzíka ještě nechat a chtějí plánovat kdo kdy ho bude mít n ahlídání až budu v porodnici a tak-jak to mám vědět kdy tam skončím-to jsou dotazy :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
11.1.10 20:33

Jé, Kralishku vítej doma :-) jj, je to láska veliká :-)

Tak si to hezky užívej..
Stejně je to dobrý, jak si člověk jednu chvíli neumí představit, že bude mít mimi a druhý den ho prostě má a stará se o něj a miluje ho a je to úplně přirozený a dokonalý :-)
Já jsem takový dumavec od přírody, takže teĎ zas děsně přemýslím o tom, jaké to bude mít dvě.. neumím si to druhé představit.. stejně jako jsem neuměla to první :-) vůbec to není rutina, jsem stejně napnutá a natěšená jako u Barunky.. JAk bude vypadat, jaká bude…
A taky jsem moc zvědavá, jak to funguje s tou násobenou láskou.. no MOC se těšim! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
11.1.10 20:39

Berdo, já myslím, že to ta přesušená sliznice nebude. To bys podle toho popisu poznala a možná by ti i něco uslého překáželo v nose :-) . Ty kapky se v těhu mohou, napsal mi je doktor na nosním, ale nevím, zda jsou volně prodejné. Tlakem to samozřejmě může být také. Myslím, že s tím stejně nic nesvedeš :nevim: .
Lucilko, chi to je dobrý, že by Lukášek na konec nebyl Lukášek :mrgreen: ? Lidé často mění jména až v porodnici, takže máte ještě čas :lol: . A jaké se ti líbí ještě jiné jméno?
Sylvi, četla jsem ten tvůj porod a je to opravdu mooooc hezky napsané :-D :palec: . Obzvlášť milé je, jak ses pořád cítila kvůli něčemu provinile a omlouvala se :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
11.1.10 20:40

LUC prave ze jo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
11.1.10 20:40

LUC prave ze jo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
11.1.10 20:42

No, s těmi jmény je to zajímavý. My máme například dvě pro kluka a dvě pro holku a budeme se rozhodovat, až toho prcka uvidíme, co se nám na něj bude hodit :lol: . Naštěstí jsme nemuseli nic vyplňovat, jinak nevím. Prostě jsem Váhy a podle toho to vypadá i v zásadních věcech :oops: . V Písku to nechtějí vědět předem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
11.1.10 20:46

Kubi manža se mi smál ještě asi měsíc a pořád to někde dával k dobru, jak to přeháním (že jsem prý vůbec nekřičela) a jak jsem se pořád omlouvala :-)
No já jsem hrozně nechtěla být hysterická.. chtěla jsem spolupracovat, nestěžovat si, být statečná.. No a tak když mi po každé kontrakci s tlačením utekl takový nějaký hlasitější výdech, bylo mi taaaaak trapně a říkala jsem si, jak je to musí chudáky všechny otravovat :-)

Doufám, že tentokrát třeba bude epidurál a vydržím potichu jako myška :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
11.1.10 20:50
Berda74 píše:
Nemáte holky některá zkušenost s krvácením z nosu… pořád mi teče krev a vůbec nic mi nepomáhá, ani prášky, ani leptání u doktorů, ale snad mě to přejde po porodu, uvidíme. :nevim: :nevim:

Ahoj BERDU,omlouvám se že sem zas lezu,ale já krvácení z nosu měla v těhu taky a pak to přešlo samo..tak ještě počkej a když to v porodnici nepřejde,tak to řekni sestře :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
11.1.10 21:06

Sylvi, po pravdě tvůj výdech po kontrakcích asi ani nikdo nevnímal. Já myslím, že tam tedy zažívají holky co křičí z plných plic a to i sprostě. Já se také bojím toho, že budu nějaká hysterická a neschopná :-? , ale tak jsi mi ty rozhodně nepřipadala!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
11.1.10 21:10

Kubi já takovýhle věci trochu moc řešim.. abych neobtěžovala a tak :-) u doktorů zvlᚍ.. vždycky se snažím všechno vydržet, po operacích hned vstát a chodi a starat se o sebe a tak :-)
no jsem zvědavá, jak to bude vypadat tentokrát.. už mám aspoň představu, ale jestli mi to k něčemu bude, to nevím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí