Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9066
11.1.10 12:41

Ahoj holky, tak my rveme porad, jsem zvedava, co na to zitra nase MUDra, jdeme na kontrolu ve 3 tydnech a na kycle.
K navstevam - ja byla docela rada, ze v porodce byly zakazany. A doma jsme to s obojimi rodici zavedli tak, ze nestojime o navstevu ale o pomoc, tak chodi vzdy na 3-4 hodiny, abychom se mohli s manzelem vyspat a oni si zatim uzijou malou :wink: :lol: :lol:
Jinak dneska se mi uz totalne po tom Sabu pozvracela, tak kapicky vysazujem. No asi budem mit nonstop rvouci dite, nez budem moct od mesice Baby Calm nebo Probiotika :roll:
Tak jednou rukou pisu a druhou houpu :roll:
 Alik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
11.1.10 13:52

Aliiku teda, bereš to ještě, koukám, sportovně :-) já byla hotová i když malá řvala asi jen dva měsíce a to hlavně večer.. rozhodně ne nonstop :-)
Tak ať to brzy ustane. Je to, myslíš, od bříška?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
11.1.10 14:21

Ahojky, tady je příspěvků! Nestíhám dočítat, včera večer mi emimino nějak nešlo otevřít, tak jsem vás změškala :-) .

Dneska jsem byla na monitoru, všechno je v pořádku, zatím nerodím a závěr je stále stejný. Pokud neporodím do čtvrtka, mám se ve čtvrtek ráno dostavit na příjem… Uf, nervíky trochu pracujou, ale je mi dobře, tak jsem ráda. V každým případě už to nebude dlouho trvat a budu mít mimčo u sebe :srdce: .

Tak já jdu dočíst asi pět stránek, hezké odpoledne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
11.1.10 14:37

Ahojda maminky,
Knizska, tak to je dobrý s tím termínem menstruace :lol: , mně by asi také bylo blbé to teď přiznávat. No co no, když porodíš dřív, tak alespoň budeš vědět proč :mrgreen: . Koukala jsem, že podle té pravé menstruace jsi vlastně teď v termínu :dance: .
Ivi, teď nevím, zda jsem to nepochopila nějak blbě :oops: . To u vás v porodnici na novorozeneckém dávají miminkům čaj z flašky 8-o 8-o ?
Luci, já mám gelové nehty a na rukou to vůbec nevadí. Kdybys šla pod narkózu, tak stačí aby doktoři viděli nehty na nohou a i tam může být gel, pokud bude čirý a nebudou nehty barevně nalakované. Já jsem z gelovek na rukou nadšená :pankac: . Moje nehty jsou strašně silný, měla jsem s nimi práci (pořád to lakovat a pilovat) a jakmile byly dlouhý, tak jsem s nima byla vyloženě nebezpečná a škrábala sebe i okolí. Ty gelový mám udělaný krátký, vypadá to hezky čistě a upraveně a hlavně jsou od nehtařky dobře zpilovaný. Jejej to jsem se rozepsala o nehtech :oops: .
Sylvi, to máš dobrý, že jsi vyřešila vlasy trvalou. To já jak už jsem jednou psala, jsem si je zrovna trvalou totálně zničila a teď bych nad nima snad brečela. Trvalá mi udělala na hlavě vyloženě hnusnou krepatou deku :cry: . Máš asi silné vlasy, že ti chytla dobře. Ve čtvrtek jdu ke kadeřnici, nejlepší by bylo vlasy úplně ostříhat a tím se trochu tý trvči zbavit, ale když já si také myslím, že budu potřebovat strčit vlasy do culíku. Tak hold budu muset přežít s hnusným culíkem ze zničených chrounů :twisted: .
Ali, jejej takže si s malou takhle užíváte, přeji pevný nervíky. Je dobré, že si můžeš říkat, že to není na vždy a jednou to skončit musí.
Marie, takže takhle: Transfer mi dělali toho 5.5., embrijko bylo 4 dny staré a termín mám 25. ledna. Celé těhu mě ujišťují, že termín je nejpřesnější podle UTZ ve 12. týdnu. Takže ty si vlastně můžeš vybrat :mrgreen: . Podle mých doktorů bys měla tedy rodit v lednu :palec: .

Dnes jsem byla na monitoru a KO, vše je v pořádku a k porodu se nechystáme.
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
11.1.10 14:38

Kristy myslím, že včera nás bylo víc komu to nešlo otevřít, řekla bych že problém byl na emiminu. Tak koukám, že máš jít na příjem, tak budu držet palečky a třeba do té doby porodíš sama, někdy to přijde hrozně rychle… Ale bude super, že tady budeme mít další mimčo, a že už budeš mít miminko už u sebe. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
11.1.10 14:39

No Kristy, za týden touto dobou budeš už chovat :lol: :dance: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
11.1.10 14:51

Kristy to je dobře že tě nenechají dlouho přenášet :wink:
Jinak holky ty ceny u vás v Podolí to je děs. Mně přijde i moc těch 500na den, ale za to pohodlí to stojí.
Já t ted měla kamrádku z nývalé práce tak jsme pokecaly, prý vypadám výborně a sluší mi to-toš to mě potěšilo protože si tak už delší dobu nepřipadám :lol:
Takže ani ven dnes nejdu když nemusím a budu lenošit, j é já si na to nicnedělání zvyknu a co potom.
Aliku nám kapičky taky nepomáhali ale jsitila to sem tam ta rektální rourka a cvičit s nožkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
11.1.10 15:33

Kubi já už mám trvalou potřetí a vlasy úúúplně v pohodě. Kvalita vlasů stejná jako předtím, ale drží :-) Po první byly teda takový suchý.. ale druhá a teď super. Je fakt, že ta první byla v takovém normálním kadeřnictví a teď jsem byla v dražším salonku.. :-)
Já to teda nějak extra nekudrnatim (normálně fénuju a pak i rozčešu), jde mi hlavně o objem.. abych prostě neměla ty vlasy zplihlý. K mojí postavě se to nehodí :-) takže jsem fakt hrozně spokojená.
Až najdu chvilku, vyblejsknu se a hodím sem opět jedno modelové foto :-D
Já totiž normálně s delšími vlasy musím děsně blbnout. aby měly trochu ten objem, takže fénovat jak zběsilá, podtáčet, ale hlavně to dělat denně.. teď jsem si hlavu nemyla už 4 dny.. prostě BOMBA :-)

Tak, holky, jdu zas makat.. dneska musím dodělat jeden kus práce a ve čtvrtek další.. kdybych náhodou rodila a tohle nebylo hotový, bude průser.. I když.. už v práci vlastně ani nemám podepsanou novou smlouvu.. No ale znáte to..
A to mám ještě před sebou velkou prezentaci.. jsem teda ale zvědavá, na kdy to šéfová plánuje, protože s mimčem do práce prezentovat asi těžko pofrčím.. a zatím ticho po pěšině.
No, jakmile dodělám report, co dělám teď, pošlu ho a budu se moct zeptat, jak si to jako představuje :-) už abych byla bez práce.. fakt se na to těšim! :)

zatím paaaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
11.1.10 15:42

Tak koukám, že ty ceny za nadstandard jsou fakt šílený 8-o
U nás stojí taky 500Kč na noc, ale je na celé šestinedělí jeden, takže máme vymalováno :wink:

Aliiku, tak to je super, že jste takhle povolali prarodiče a aspoň se mezitím trochu vzpamatujete :-) Neboj, bude líp :-) Přeju, ať je to co nejdřív :-)

Iviqv, čaj mimčům? Tý jo, u nás je to zase úplně naopak, tam je problém dostat příkrm, když ti děcko řve hlady na celou porodnici :roll:
Tak ať dneska nerodíš :-)

Já jsem po KO, jsme OK, ale na CS jsem opět nasbírala 3 trapné bodíky = stejný nález jako minule. K porodu to prý nevypadá ani omylem, za týden jdeme na další KO :zed: Tak jediný, kdo z toho má velikánskou radost, je manžel, že mu zřejmě přibude další týden (a hlavně víkend) na budovatelskou činnost :wink:
Tož mě to nějak nepotěšilo. Už bych to ráda měla za sebou a nepřipadala si jako slonice :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
11.1.10 15:51

Ahojte spisovatelky. Jsem po KO a též jen CS 3…
Jinak celou noc mě bolely kyčle, nemohu ani chodit, takže jsme teď spala a jsem jak přejetá parním válcem a víc nenapíšu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
11.1.10 15:53

Když píšete o vlasech a nehtech - ráno jsem zjistila, že mám oloupaný nehty a zarostlý obočí a co kdyby si mě nechali v porodnici??? Naštěstí nenechali, tak na to dneska vlítnu, ať jsem připravená :lol: . A vlasy si umeju buď ve středu večer a nebo to nestihnu, tak se to taky nepo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
11.1.10 15:55

Kecko, s kyčlema taky bojuju. Noci jsou zajímavý a ráno, než to rozchodím taky děs… Nejhorší je, že se nedá ležet. Na zádech nemůžu vůbec, to se dusím a na bocích bolí ty kyčle. Už jen pár dnů… Doufám, že to pak přejde!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
11.1.10 15:59

Kristy, Kecko kdyčle přejdou.. já kvůli nim minule poslední měsíc skoro nespala.. po porodu jako když utne :-) a tentokrát nic.. naštěstí.. teD mám zas úplně jiný potíže..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
11.1.10 16:07

No vidíš Fragolko, on to ten manžel měl možná na konec dobře spočítaný :mrgreen: .
Lucilko, máš můj obdiv, že tě baví lenošit, to ti závidím. Já se doma po pravdě už dost nudím :-? . Ležet a koukat na telku mě rozhodně nebere, uklizeno mám a vše pro malou je připravené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
11.1.10 16:11

Ahojte bublinky, tak ja jsem si rano zajela k holici a ted uz fakt muzu rodit 8-) Jen kdyby se ale malemu chtelo, coz se zatim moc nechce :-D
Jo, a kdyz jsme u nadstandardu, tady se ceny za pokoj pohybujou v radu tisicu eur, navic je jich minimum, takze sance na ne nulova. Klasicky pokoje jsou bezne po 8-10, casto i vic, kdyz je plno, coz v posledni dobe je, protoze je tu baby boom. Pokud bych se do porodnice dostala jeste driv, nez budu otevrena na min. 3 cm, tak by me soupli na pokoj c.3, ten je vyhlasenej, bezne je na nem az 17 zenskych, fakt maso. Tudiz opravdu doufam ze dorazime do nemocnice az budu uz pekne otevrena, malyho rychle porodime a za par hodin zas pojedem domu. Vyhoda je, ze pak za nama bude kazdy den dochazet PA, minimalne prvnich 7-10 dni a se vsim pomahat a tak. No, teorie prima, v praxi to chci videt :mrgreen:
Kristy, neboj, do ctvrtka je casu dost, urcite budes mit do te doby mimco u sebe ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí