Poradna duly
Jana Čurdová
kralishek, nějak jsem to asi nepostřehla… Zítra nastupuješ kvůli plánovanému císaři nebo proč? Asi mi to v diskusi uniklo. Každopádně ti přeju hodně štěstí a zdravé miminko ![]()
Kralishku, tak držím pěsti i já i moje Pepinka v bříšku!!! At to máte hlavně rychlé a bez problémů. CO víc ti přát…
myslím na tebe, i když tě neznám… ale my baby držíme při sobě, ne? Pa
Kralishku, neboj, vsechno dobre dopadne
Ja osobne bych radej mela termin kdy porodim nez to cekani. Moc drzim palce!!
Ja dneska po odpoledni prochazce chytla druhy dech a vysmejcila jsem celej barak, ted sotva lezu, takze si asi dam vanu a postel budu doufat, ze se aspon trochu vyspim.
Kralishku taky držím palce a určitě to dobře dopadne. Vždycky to tak je, že když jdeš na plánovaný porod tak z toho máš větší obavy než když to přijde samo a dřív, ale určitě bude vše v pořádku, jen je to asi divný pocit. Tak se drž a dej vědět, myslíme na Tebe.
![]()
Smoulinko, taky by mě zajímalo, jak stará je ta fotka. Takhle jsem já vypadala v pátém měsíci
. Neříkej, že je aktuální, to ti neuvěřím. A nebo máš štěstí a nemusíš před sebou tahat balón jako já (nebo my…)
Pokouším se teda taky poslat foto z 33.tt (nyní 40.tt), snad se zadaří…
Teda holky, pěkný pupíky… asi bych taky měla doma někomu říct ať mě vyfotí, ať máme aspoň fotku z těhotenství.
Normálně jsem doma fotograf já a tudíž nejsem skoro na žádné fotce, teda ne že by mi to vadilo. ![]()
Kristy a to nemáš aktuálnější fotku?
Jinak je fotečka moc povedená, jen trochu starší. ![]()
Smoulinko… to by me taky zajimalo z jakeho tydne foto je… ja mela takove bricho v rijnu ![]()
KPkristy…nadherna fotecka
jste kocky kocky ![]()
Kralishku moc držím palce!! určitě bude všechno ok
taky bych možná radši věděla, kdy to přijde ![]()
Tak vy tady s fotkama, jo? nemám žádnou nahatou, ale mám z 35tt jednu oblečenou..
Příspěvek upraven 03.01.10 v 23:05
no ta fotka je ze dneška
Pepinku mám schovanou v bříšku přeci
mě se to rozlezlo ta váda, co jsem přibrala i do zadku a do boků jsem se dost rozjela…
Pěkné ranko ![]()
chjo, jdu tady zase naříkat
… od včerejška je mi děsně šoufl od žaludku, bohužel s počínajícím porodem to rozhodně nesouvisí a ještě do toho chytáme další kolo nachlazení nebo chřipky nebo co to do háje zase je ![]()
Kralishku: tak to je prima,už je to asi jen otázka hodin a máš mimčo u sebe, držím palce
Jinak já osobně se bojím vyvolávačky už jen z toho důvody, že bych věděla kdy přesně jdu do porodky a tak, raději ať to fakt přijde samo…i tak z toho zase budu vycukaná, ale pro mě pořád lepší než přesný datum ![]()
Sylvi, Kristy , Smoulinko: krásný fotky
,
ale teda Smulinko, jestli je toto fakt čerstvá, tak si teď s prominutím připadám jak „tlustý prasátko“
..
Jinak já už podle doktorů taky od 26. tt rodím a ono houbelec, nakonec ještě budu přenášet o sto šest
![]()
Fragi: tak co ? dneska v noci tě žádná SMS o novém mimču nevzbudila ? ![]()
no a zbytek jsem zapomněla.. ![]()
tak zatím