Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
3.1.10 21:59

kralishek, nějak jsem to asi nepostřehla… Zítra nastupuješ kvůli plánovanému císaři nebo proč? Asi mi to v diskusi uniklo. Každopádně ti přeju hodně štěstí a zdravé miminko :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8228
3.1.10 22:00

Kralishku, tak držím pěsti i já i moje Pepinka v bříšku!!! At to máte hlavně rychlé a bez problémů. CO víc ti přát… :-) myslím na tebe, i když tě neznám… ale my baby držíme při sobě, ne? Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
3.1.10 22:00

Kralishku, neboj, vsechno dobre dopadne :hug: Ja osobne bych radej mela termin kdy porodim nez to cekani. Moc drzim palce!!
Ja dneska po odpoledni prochazce chytla druhy dech a vysmejcila jsem celej barak, ted sotva lezu, takze si asi dam vanu a postel budu doufat, ze se aspon trochu vyspim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8228
3.1.10 22:01

Pošlu vám foto, aby jste věděly, s kým máte tu čest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
3.1.10 22:04

Kralishku taky držím palce a určitě to dobře dopadne. Vždycky to tak je, že když jdeš na plánovaný porod tak z toho máš větší obavy než když to přijde samo a dřív, ale určitě bude vše v pořádku, jen je to asi divný pocit. Tak se drž a dej vědět, myslíme na Tebe. :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
3.1.10 22:06

Smoulinko a kde máš schovanou Pepinku? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
3.1.10 22:13

Kralishku držím pěsti. Přeji rychlý porod :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
3.1.10 22:20

Smoulinko, taky by mě zajímalo, jak stará je ta fotka. Takhle jsem já vypadala v pátém měsíci :lol: . Neříkej, že je aktuální, to ti neuvěřím. A nebo máš štěstí a nemusíš před sebou tahat balón jako já (nebo my…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
3.1.10 22:22

Pokouším se teda taky poslat foto z 33.tt (nyní 40.tt), snad se zadaří…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
3.1.10 22:33

Teda holky, pěkný pupíky… asi bych taky měla doma někomu říct ať mě vyfotí, ať máme aspoň fotku z těhotenství. :-) Normálně jsem doma fotograf já a tudíž nejsem skoro na žádné fotce, teda ne že by mi to vadilo. :-)
Kristy a to nemáš aktuálnější fotku? :-P Jinak je fotečka moc povedená, jen trochu starší. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
3.1.10 22:34

Smoulinko… to by me taky zajimalo z jakeho tydne foto je… ja mela takove bricho v rijnu :D

KPkristy…nadherna fotecka

jste kocky kocky :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
3.1.10 23:03

Kralishku moc držím palce!! určitě bude všechno ok :-) taky bych možná radši věděla, kdy to přijde :-)

Tak vy tady s fotkama, jo? nemám žádnou nahatou, ale mám z 35tt jednu oblečenou..

Příspěvek upraven 03.01.10 v 23:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
3.1.10 23:04

.. a ještě vám sem hodím jednu s tím mým prvním zlatíčkem.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8228
3.1.10 23:19

no ta fotka je ze dneška :-) Pepinku mám schovanou v bříšku přeci :-) mě se to rozlezlo ta váda, co jsem přibrala i do zadku a do boků jsem se dost rozjela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
4.1.10 06:54

Pěkné ranko :wink:

chjo, jdu tady zase naříkat :-D … od včerejška je mi děsně šoufl od žaludku, bohužel s počínajícím porodem to rozhodně nesouvisí a ještě do toho chytáme další kolo nachlazení nebo chřipky nebo co to do háje zase je :cert:

Kralishku: tak to je prima,už je to asi jen otázka hodin a máš mimčo u sebe, držím palce

Jinak já osobně se bojím vyvolávačky už jen z toho důvody, že bych věděla kdy přesně jdu do porodky a tak, raději ať to fakt přijde samo…i tak z toho zase budu vycukaná, ale pro mě pořád lepší než přesný datum :roll:

Sylvi, Kristy , Smoulinko: krásný fotky :wink: ,

ale teda Smulinko, jestli je toto fakt čerstvá, tak si teď s prominutím připadám jak „tlustý prasátko“ :oops: :mrgreen: :mrgreen: ..
Jinak já už podle doktorů taky od 26. tt rodím a ono houbelec, nakonec ještě budu přenášet o sto šest :roll: :roll:

Fragi: tak co ? dneska v noci tě žádná SMS o novém mimču nevzbudila ? :-D

no a zbytek jsem zapomněla.. :zed:

tak zatím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest