Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1927
3.1.10 12:39

Monano: no doufám, že v tom Podolí, že bude místo, rozhodně registrovaná tam jsem. Stresovat, kde mě jako milostivě vemou fakt nemám jako prvorodička zapotřebí :) Navíc jak jsem původně Brňajda, tak to tu ani jinde neznám a ráda bych známe prostředí :)
Hmm..asi jdu taky otevřít řepu, dobrej nápad. Mňam.

Holky obdivuji vás, co máte už druhé a víc, jsem na sebe hrozně zvědavá. Manžel má kočku, Matýsek, takovej hravej raplík - 4 roky má, tož su zvědavá jak to s mimi pude… Budu furt muset bejt ve střehu. Manžel je v poho, prej se nic nestane… ale moc dobře vím, že kocour bude lovit dítě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
3.1.10 12:40

Já bych právě chtěla matriku vyřídit zítra,mám i kontrolu u doktora, takže bych to vzala jednim vrzem:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
3.1.10 12:46

Knizska: taky nevím co ty obyč pokoje… a ráda bych ty nejlevnější nadstandart, jinak obyč… Berda tam rodila tuším. Četla jsi tu na emiminu nahoře v nabídce recenze na porodnici? Já jo, nějak to ale přežijem, hlavně jde o prcky, viď.

Kristy: mně malej spí celej den a od 19-1h hraje první ligu ve fotbale… Dej si kafe, lehni si a ona se začne hned mrcasit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
3.1.10 13:01

Kecko, četla jsem ty zkušenosti, taky jsem si teď prošla pečlivě stránky Podolí a klasika pokoje by měly být maximálně po 3 maminkách.
Ty levnější nadstandarty jsem také detailně studovala a skoro nevim, jestli nepůjdu na normální pokoj tak jako tak, protože za 700-1500 denně máš jen takový pidikamrlík, nic moc. Jediná opravdová výhoda jsou ty neomezené návštěvy a soukromí, taky ty sprchy a WC samostatně. Na normálních pokojích mají návštěvy jen hodinu denně, nebo na chodbě o 2 hodiny dýl, to mi připadá docela málo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
3.1.10 13:02

Kristy já jsem před dvouma dny, měla též pocit že se mímís přestal hýbat. A to na hodně dlouhou dobu, skoro na půl dne. A to jinak mám aktivku. Už jsem začínala plašit, ale večer jsem měla zase čutálistu/tku. Momentálně mám opět pocit, jako by se chtělo mimčo prokopat ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
3.1.10 13:07

bre odpoledne,
je tak prvni lednova princezna :dance: :dance: :dance:
Pajo moc gratulujeme a prejeme hodne raodsti a zdravicka
:kytka: :kytka: :kytka:

Sylvii tak mít mín jak pred porodem pri odjezdu se mi urco nepovede. S malou jsem puvodni vahu dohnala az pred prvnimi narozkama. Je super kdyz se deti takhle hraji…my tu meli vcera 4. Jen by to chtelo mit jeden pokoj jako hernu :D

Nic jdu udelat ryzi a pak se ozvu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
3.1.10 13:10

Knizska: já právě taky nevím… Konvice, lednice… a klid na volání a fňukání a wc, by balo fajn. Ale návštěvy krom manžela ani moc nechci, budu prvně kojit v životě a asi ani nestojím o rady a úsměvy :) Uvidíme..rozhodne až porod a kapacita :) Přes 900,–Kč za pokoj nejdu na 100%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
3.1.10 13:11

Berdo já mám rozdíl týden. Ten druhý termín mám až 19.1. Je to podle UTZ v 1.trimestru.
Matriku máme vyřízenou už dlouho a ted v pordoce se mnou spsali i všechny papíry k příjmu a je to nachystané. říkali mit am že mě můj dr poslal docela pozdě (až ve 39.týdnu).
Uvidíme co mi v úterý řeknou, rodit můžu normálně a udělají mi to měření prcka a tak.

• Citovat
  • Upravit
bamba
3.1.10 13:13

u nás stojí 500 na noc a asi ho zase vemem, jepravda že po císaři je tam člověk 7 dní a to je pálka, ale můj chlap je do večera v práci a tak za mnou chodil až kolem 20.hodiny večer a to by na normoš pokoji ani nešlo.hlavně jsem byla ráda že mám klid a nidko na mě nečučí když se učím kojit a přebalovat a tak :oops:

• Citovat
  • Upravit
46669
3.1.10 13:20

Monano, taky jsem si všimla, že nevíš, co budeš mít. To je hezký, myslela jsem, že jsem tady jediná, kdo se nechává překvapit… Ale fakt je, že už jsem šíleně zvědavá a na každé kontrole mě láká nechat si to říct. Teď už to samozřejmě ten týden vydržím… :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
3.1.10 13:23

K těm nadstandartům: v Pze máte teda palby! V Písku stojí teď nadstandart 300/den. Když ale rodila ségra přede dvěma lety, tak platila 500/den. Když ho budou pro mě mít, tak ho chci na stopro… Svůj záchod, sprchu a ty návštěvy, pamatuju si, jak jsme za ségrou přijely s mamkou a byly jsme u ní celé odpoledne. Na norm. pokoji by to nešlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
3.1.10 13:32

Kristy ty si ale nechtěla vědět co čekáš. Já to chtěla vědět od začátku. Ve 20tt nám řekla že bude holčička, ale vůbec si tím jistá nebyla. Protože mímo dělalo zrovínka přemety a prostě ho nemohla dohonit. A od té doby se mimís stydí, a nechce ukázat nic. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
3.1.10 13:36

Aha, takže nechtěné překvapení :-) ! Ale to je dobře, v těhu se jinak dozvíme všechno, tak aspoň tohle bude překvápko. Mě na tom nejvíc baví, jak se všichni dohadujou a tipujou. Dokonce jsou lidi, který si myslí, že to vím a nechci jim to říct a přemlovají mě a nevěří, že to nevím. A já ani nemám žádný tušení nebo pocit, prostě překvapení se vším všudy… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
3.1.10 13:40

belavue u nás se taky matrika vyřizuje v porodnici, když tam jdeš na první kontrolu.

Knizsko myslím, že v Podolí jsou normálně na pokoji asi tři maminky, hrozně záleží na koho narazíš. :-) Já když tam rodila před 3 lety, tak jsem taky měla nadstandard, naštěstí to byl ten levnější, protože jsem tam nakonec byla 10 dní, ale i tak mi nabízeli v průběhu i normální pokoj, aby nás to prej nezrujnovalo. :lol: Ale jelikož jsem neměla převážně malou u sebe, tak asi bylo lepší když jsem byla sama a nebylo mi tak líto, že nemůže být malá se mnou. Jinak myslím, že pokud tam nejsi tak dlouho, tak se to dá vydržet i na normálním pokoji, ale fakt záleží na koho narazíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
3.1.10 13:44

Minulé těhu jsem to věděla na 100% s amniocentézy. Nikomu jsme to s manželem neřekli, a musím potvrdit že sranda to byla. Tipovali, dokonce proběhly i sázky. A já jsem byla vedle jak ta jedle od začátku jsem si totiž myslela že čekám holčičku. Když jsem tenkrát volala o výsledky s amnia a řekli mi že čekám chlapečka. Nechtěla jsem tomu věřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí