Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1927
3.1.10 10:49

Jééééé ledňátko!!!!!!!!!!!!! Moc gratuluji a přeji zdravíčko, štěstíčko, samou radost celé rodince a moooooooc závidím. :kytka: :huban: :srdce:

Manžel právě šel silikonovat dveře, včera jsme se nemohli dostat do auta :), už se těším jak rodím a čekám před autem, jestli mě odveze :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
3.1.10 10:59

No jéje…taktéž gratulace a přání oststním 2 v jednom, aby to proběhlo taky takhle rychle :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
3.1.10 11:00

Ahoj holky píšu z PC mé mamky. T o jsem já Lucilka.
Gratulujeme Páje k mimišku-teda vy máte tak rychlé porody-závidím :oops: :wink:
U nás se to prý vůbec nechystá, takže půjdu ještě 2× do poradny a pokud neporodím normálně do termínu půjdu na císař. Ale možnost že budu rodit normálně je veliká, vše mám bez problémů.Ale pořád nevím co mě čeká tak se porodu trochu bojím. :oops: Jinak na mě v nemocnici byli hodní a vyšetření mi dělali v pátek i sobotu a jsem klidnější.

• Citovat
  • Upravit
1299
3.1.10 11:14

Pajo velká gratulace k Emičce, to byl ale asi fofr a také vítám první ledňátko. :dance: Hlavně že jste obě v pořádku a malé přeji do života hodně štěstíčka a zdravíčka. :kytka: :srdce: :kytka: :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
3.1.10 11:17

HA! Další mimi!!! MOOOC GRATULUJEME PÁJE a EMIČKU VÍTÁME NA SVĚTĚ!

My jsme přežili silvestrovský výlet, malá si zařádila mezi kamarády, jen ji ten Silvestr tak zmohl, že včera spala do poledne!!!! a pak zas v autě do Prahy, takže večerka byla pak až v deset … uaaaa..

Monano teda to mě fakt nadzvedlo ze židle, co píšeš.. jako že se Ti ještě bude mstít matka přítele milenky za to, že Tě manžel opustil před porodem 2.prcka?? fakt jsem úplně vzteklá!!!!!!! fuj!
tak hlavně ať je všechno v pořádku. A ten Tvůj je teda fakt superman..taky by se k tomu mohl postavit jako chlap a nezatěžovat Tebe..

Fragol zrovna včera jsem o Tobě mluvila s kamarády cestou domů.. čekají svojčátka.. Ty jsi fakt nadmatka :-)

Ivi minulé těhu jsem přibrala 12 kg, z toho 5 až v posledním měsíci.. holt voda, no.. neřeš :-) já z porodnice odcházela -14, takže míň než před těhu. zas to zmizí

Beckovko malej je krááásnej! :-)

Jsem taky hotová.. noci už jsou fakt děsný, mám pocit, že mi malá vždycky zalehne všechny orgány.. a takhle mlecí a kopací mimčo jsem teda prvně neměla.. bude to pěkný čertík :-)

Já minule neměla ani poslíčky, ani neodešla zátka, ani nepraskla voda.. prostě jsem až rovnou rodila a začínám mít pocit, že to tak bude i teĎ a že budu zase přenášet, takže se z malé stane asi únorátko :-)

Jo a vypadá to, že máme kupce na kočárek.. sice samozřejmě prodělám, ale aspoň tu nebude trčet..

tak.. jdu řešit oběd :-) ale budu jukat, jestli Viki nebo Berda neodfrčí do porodnice :-)
Já vám začala mít děsný strach, že to nebudu zvládat.. roční Barunku a miminko.. :-( tak snad to půjde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
3.1.10 11:20

KPKristy to je super, že už Ti nemoc pomalu ustupuje, já už jsem na tom taky líp.

Kecko to bude prima, až bude rozmrazovat auto a Ty budeš mít porodní bolesti, snad to nemáte do porodky daleko. :-)

Lucilko to ještě nic neznamená, že Ti řeknou že se nic nechystá, mě to naposledy taky řekli a za dva dny byla malá na světě. Může to pak přijít hrozně rychle a porod pak bude taky rychlý. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
3.1.10 11:26

Jo holky já už bych taky neměla přibírat a ted mám i 2kila za týden, ale říkala mi sestra v nwemocnici že je to těmi Vánoci. Já jím tolik cukroví a všeho :oops: Takže z ničeho nic mám už 16kg.
No a na porod jsem fakt zvědavá, budu trnout jestli se to rozjede normálně nebo ne a měly jste rpavdu s tím termínem porodu, v porodce mi berou až ten druhý podle UTZ v 1. trimestru. :roll:

• Citovat
  • Upravit
1299
3.1.10 11:31

Sylvii neboj, určitě to zvládneš. :-) Sice jsem slyšela, že snad lepší je mít dvojčátka než mít takhle děti brzy po sobě, ale koukej jak to s přehledem zvládá Fragolka. :-) :-)

Jdu taky vařit, asi udělám bramboračku. Tak všem hezký a klidný den holky. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
3.1.10 11:33

Lucilko já mám teda jen jeden termín, druhý mi doktor teď ani podle UTZ nepsal. A jaký máš rozdíl mezi prvním termínem a druhým?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
3.1.10 12:04

Jééééééé takže první ledňátko je tady :dance: :dance: :dance:
Moc gratuluju!! Emička je fakt krásné jméno, ať Vám dělá jen radost :srdce: :kytka:

Jinak dobré poledne :-)
Já jsem před malou chvilkou vstala, nespavost mě jaksi už netrápí, i když je pravda, že dřív než po půlnoci neusnu, ale zato spím pěkně dlouho…
Vzbudil mě až přítel, jede totiž k rodičům a potřeboval se ujistit, že mu tady nezačnu rodit :lol: Tak jsem si jen rýpla, že to máme už od silvestra přece zakázané, takže bychom si to se Sofčou nedovolily :lol:
Kecko: alespoň vám auto jezdí :-) ačkoliv, když se do
něj pak nedostanete, tak je to taky blbý :-D
My jsme dali v listopadu do opravy tlumičů a všeho možného spoustu peněz a od Vánoc nám zase nejezdí!!! Tak nevim, chlapík v servisu řekl, že dřív než během příštího týdne na něho mít čas nebude, tak jsem zvědavá… Jsem moc nechtěla jet do porodky taxikem, ale asi mi nic jiného nezbyde kdyby něco :-?
Holky, máte všechny už vyřízenou matriku????????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
3.1.10 12:22

Belavue: no ještě kdyžtak sanitka… :) Autíko taky dost často zlobí… To že včera pak nakonec jelo nic neznamená, chi.
Matriku mám, tu se řeší 3 týdny před termínem.

Jdu vařit masisko na houbách, snad jsou jedlé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
3.1.10 12:28

Beckovko malej je opravdu k sežrání. Já už se tak těším, ale zároveň se trochu obávám jak to zvládnu ještě s Honzíkem. Zase ale, kdyř kouknu na Fragi, tak se ujišťuji že všechno jde. :lol: :pankac:

Holky na váhu zásadně dobrovolně nechodit. Ještě si dělat stresíky takhle :mrgreen:

Kecko a kde vůbec budeš rodit?

Dneska jsme dojedli zbytky: Brokolicovou polívku a holanďáky s brrr kaší. A k tomu jsem neodolala si dát červenou řepu.. mňam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
3.1.10 12:33

Lucilko, zlatých šestnáct kg nacíc!!! Já už mám 22 a to je teprve mazec. Sice všichni říkají, že mám jen břicho, ale já vím nejlíp, jaký je to tahat takovou nadváhu. Doufám, že to půjde pryč, tlustým lidem se musí hnusně žít… Zvedám se půl hodiny, v noci chrápu,…

Berdo, dobře, že je ti taky líp.

Holky, dneska se miminko nějak málo hejbe. Asi nejde o nic vážnýho, cítím ho tak jednou za hodinu nebo hodinu a půl, ale není to málo? Jsem zvyklá, že tam rejdí víc, ale už asi plaším kvůli všemu a zbytečně… Máte s tím nějaký zkušenosti?

Dneska říkám ségře, že už máme další mimi na lednu a ona prý, abych nebyla poslední :-) . Tak doufám, že vy co jste po mě dodržíte termín, abych tady fakt nestrašila :-) :mrgreen: !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
3.1.10 12:33

Hezké popoledne, mám dotaz na ty, které se chystají rodit v Podolí…
Nevíte náhodou, kolik tak bývá maminek na normálních poporodních pokojích? Uvažovala jsem dloooouho o nadstandartu, ale je to opravdu dosti drahota a ty levnější pokoje prostě nepočítám, že budou volné, když jich podle informací na netu mají malinko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
3.1.10 12:36

belavue, já jsem matriku vyřizovala v porodnici, když jsem se tam byla zapsat v 36.tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí