Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
bamba
3.1.10 19:55

Mně CS nikdo ani jednou neřekl ale ted mě vyšetřoval mladý doktorr a měl ve mně taky snad celou ruku ale nebolelo to-naštěstí. říkal že cítí hlavičku ale čípek tuhý a jsem zavřená.

• Citovat
  • Upravit
bamba
3.1.10 19:56

Jsem to já Lucilka-píšu od mamky-jsme tu na návštěvě :wink:

• Citovat
  • Upravit
1299
3.1.10 20:06

belavue nevím kdy máš termín a kde rodíš, jen vím že mě taky doktor ještě neposlal do porodnice a když jsem si tam jen tak raději zavolala, abych věděla kdy se tam mám objednat, tak mi sestra vysvětlila, že to už jsem měla udělat ve 32. týdnu. I když mi monitor doktor dělá pravidelně. Tak se na to raději informuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
3.1.10 20:07

belavue, já taky měla chuť ho praštit, jenže jsem neměla volné ruce, držela jsem se za břicho, aby mi někam neodskočilo. Netušila jsem, že když tebou někdo cloumá uvnitř, břicho může lítat sem a tam. Ale to je asi ojedinělý případ, nechci nikoho strašit. Můj gyn ani doktor v Písku takhle nevyšetřují, takže to určitě není běžný. Asi co doktor, to metoda a já kápla zrovna na řezníka :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
3.1.10 20:09

Taky jsem se do porodnice zapsala ve 36.tt, ale s tím, že můžu chodit na monitory kdekoli. Doktor mě pak předal až necelé dva týdny před termínem, tak teď už jezdím do porodnice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
3.1.10 20:12

Berdo, Fragy a Alky, děkuji za zájem o mé koutky :-D . Železo ještě nikoho nenapadlo, takže to zítra na mudru vybalím také. Zítra na KO nebude můj obvyklý nepříjemný doktor, ale má ho zastupovat nějaká neznámá doktorka. Tak se těším, že bude vyšetření probíhat normálně (a né bolestivě za keců, že to musím vydržet). Také mi snad natočí i ten monitor. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
3.1.10 20:19

Holky já také pořád chodím jen ke svému doktorovi a o monitoru v porodnici nic neříkal :nevim: .
Kecko, tak já tu řeším, že mám koutky 4 měsíce a ty jsi je měla 4 roky 8-o 8-o . No to je hrůza! Musela jsi z toho být po takové době už na psychárnu :think: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
3.1.10 20:24

Kubi o tom železe, jsem taky viděla nějakou zmínku.

Jěště mě bodání nepřestalo, ale to asi nic s porodem společnýho nemá. Jenom je to děsně nepříjemný. Půjdu hodit spršku, třeba to zmizne. Honzík dnes chrápe od sedmi, asi jsem ho dnes uhonila. Ale ty následky :mrgreen:

Já chodím do porodky od 36tt. Dělají monitor a vyšetření podvozku. Jak na tom jsem. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
3.1.10 20:59

Kubino, nechci dělat chytrou, železo jsem nikdy nebrala, ale slyšela jsem, že způsobuje zácpu. Právě holky, které ho v těhu braly kvůli anémii pak měly problém s tímhle… Tak se třeba ještě poptej na dávky a tak

Jinak holky, já jsem dneska nějak divně neunavená, ani jsem si po o nelehla a před chvílí jsem ještě cídila koupelnu. Kromě občasného tvrdnutí břicha jsem dneska fresh. A jak jsem psala, že se mimi moc nehýbe, tak už docela jo. Sice míň, než obvykle, ale dává o sobě občas vědět :-D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
3.1.10 21:10

Kristy ty máš chuť ještě po večer čistit koupelnu? Že bych se na ní nevybodla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
3.1.10 21:19

Vždyť píšu, že jsem nějak fresh :lol: . Ta koupelna už to zasloužila, tak jsem musela využít toho, že mi je dneska lehko. Ale už nic nedělám, to já se zase nepředřu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
3.1.10 21:41

Ahoj Holky,
ja tedy koukam… mame o ditko vice. Jupiii.
No a ja zitra nastupuju do porodnice. Tak nam drzte palce a uvidime, kdy malou uvidime. Dam nasi super-mame Fragole vedet. Jinak dnes jsem dokoupila posledni veci a uz jen dobalit, poradne se vyspat a pak v deset vyrazit.
Tak Vam nevim, zda je lepsi, kdyz clovek vi, kdy ho to ceka. Mam trochu (DOST) obavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
3.1.10 21:43

Sylvii, ale jo, ony si děti vyhrajou, pak se pobijou, no, taková normální sourozenecká láska a nevraživost :wink: Za tím převládá to, že se mají rádi. Naštěstí :wink: Ale musím říct, že se Davča nejvíc zajímá, co miminko a tak, je sladkej :-P Tak doufám, že mu to vydrží do té doby, než se malá narodí :-D

Bel, Kubi, já chodím taky jen k mému gynekologovi a pásy mi točí u něj, do nemocnice pojedu až při velkém finále :mrgreen:

Jinak dneska už nejsem frsh vůbec :-? Uvařila jsem na zítřek, vyžehlila haldu prádla a už sotva lezu, děsně mě bolí záda a kyčle, tak sebou půjdu po sprše plácnout na gauč :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
3.1.10 21:52

Kraliskhu, tak držíme pěsti a pokud se bude něco dít, tak ať to jde rychle :-) :kytka:
Hele, ono si nevybereš, jestli je to naplánovaný nebo ne… Já třeba při posledních dvou porodech věděla, že půjdu na KO, MUDr. mi udělá Hamiltona a já (asi) ještě týž den porodím…a měla jsem tu jistotu, že bude u porodu můj MUDr. Když o tom tak přemýšlím, asi je lepší sladká nevědomost :nevim: Záleží na člověku. Co by jiné za tu jistotu daly :wink: Zase se nebudeš nervit, jestli je to tady a tak… Neboj, zvládneš to :-) Tfuj, tfuj, ať jste oba zdraví a máš u sebe co nejdřív miminko :mavam:

Příspěvek upraven 03.01.10 v 21:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
3.1.10 21:52

tak ja chtela dnes zehlit, ale jsem nejaka ko…jen jsem byla s malou na prochajde…

zitra odjizdi polovicka nekam pod Jested a nevi kdy se vrati:)
a bere sebou jediny funkcni pc. Tak se par dni neozvu

Kralishku at to mate rychle za sebou a brzo se tulis s mimiskem

papa holky a kdyby jste jeste nektera rodila…at je to bez problemu
:hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení