Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2789
1.1.10 11:32

Bré ráno pupíčci…

jen to dobré v novém roce přejeme

Koukám, že máme hodné miminečka…nepředbíhaj a ví kde je lépe :D.

Také se hlásím 2v1 a ani sousedku jsem nevezla. My byli u nich a děti vydrželi až do půlnoci, šli jsme na chvilinku ven a pak usnuli. My seděli až do 3…ale takový papučkový Silvestr jen vedle u sousedů…
Mým snem je být jednou někde na horách, v zasněžené chaloupce :P

také začíním otíkat…večer mám nohy docela veliké, to s Andělou neznám. Na ko jdu až 8 (moje mudr. má 4 asi dovču)

Příspěvek upraven 01.01.10 v 12:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
1.1.10 11:38

Já s Honzíkem taky spoustu neduhů co mám v těhu neznala.
Naštěstí chodím ted na KO každý týden tak kdyby něco nebylo ok snad to dr pozná.Včera jsem měla hroznou migrénu a do večera to ale přešlo.
My nakonec ani do půlnoci nevydrželi, šli jsme spát.Honzík šel spát hodně pozdě až před 22.hod to asi poprvé v životě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
1.1.10 11:41

u nás sněhoprší :pankac: :pankac: :pankac: to bude zase :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
1.1.10 11:44

U nás byla hrozná mlha a ted se to trochu lepší, lilo včera.To byly divné svátky s takovým počasím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
1.1.10 11:50

Ahoj dívky :-) , tak mě se úplněk také netýká, stále jsem 2v1. Už mi chodí i sms od příbuzných a známých, jestli rodím nebo co… Docela už si říkám, že bych i porodila, když je všechno v pořádku. Ale jak píše Lucilka - taky chodím na KO každý týden, tak snad to bude dobrý. Jinak bych měla jít příští čtrvtek (pokud do té doby neporodím) na poslední KO před termínem :-) , ten mám pak v sobotu. To jsem teda zvědavá…

Tak si užívejte první den nového roku a vykročte správnou nožkou :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
1.1.10 11:59

Ahoj holky,

Pavli, tak na mě aspoň Hamilton zabral (3×) :wink: Vydrž, třeba se Kryštůfek za pár hodin umoudří a vyleze :-)

Vyhnala jsem chlapa s dětma ven, se přiznám, že mi dneska nějak obzvlášť lezou všichni na nervy. Jen bych vrčela :oops: Asi si někam zalezu, abych to nešířila dál :wink:

Iviqv, termín „papučkový Silvestr“ je moc pěkný :-D

Zziny, nestraš s únorňátkem. Máš na to ještě skoro celých 31 dnů :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
1.1.10 13:04

Ahoj těhulky,
VikiSam, držím Ti palce, určitě to brzy přijde a Kryštůfek se bude chtít podívat už na maminku :-) . Musíš být asi jako na trní.
Zziny, mně také došlo, že kdybych přenášela a nechali mě 14 dní, tak to bude únorňátko 8-o . Tak snad se nám to nestane a tak dlouho by nás nenechali.

Jinak počasí je opravdu fuj :-? . To se člověku vůbec nechce vystrčit paty z baráku. Jsem také dneska nějaká protivná a utahaná. Už jsem se stačila pohádat s manželem, jestli k obědu brambory nebo rýži :zed: .
Fragolko, měla jsi pravdu, dala jsem si toho šampíčka skleničku a půl a cítila jsem se jako bych vypila půl flašky :-) . Ale bylo mi fajn :mrgreen: .
:mavam: K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
1.1.10 14:11

Holky jsem opravdu jak na trní, nic mě nebaví a ještě k tomu jsem nevrlá jak stará baba. Každý den se ozvou tak 3, 4 přátelé s nechápavými dotazy proč se pořád neozývám. A o rodině ani nemluvím. Nikdo nepije, všichni spí s telefonem pod polštářem a nemluví se o ničem jiném. Kdybych to viděla s nadhledem, tak by mě měl takový zájem vlastně těšit, ale místo toho :zed: :zed: :zed: Právě jsme na návštěvě u našich, je to jen 10km, ale tašku jsem s sebou ani nebrala. Už mám pocit, že snad ani nikdy rodit nebudu :cry:

Fragi: taky bych nejraději všechny na chvíli někam vyhnala, ale Viki je jak na prase nějaká nemocná. Ještě, že jsme aspoń na té návštěvě a babi s dědou se dětem věnují.

Kubi: díky za povzbuzení, lákáme ho pořád na stromeček a nový kočárek, ale kdosi prones, že má asi charakter, že je neúplatný. :lol:

Holky, nebyla jsem tady tak dlouho, že se tady pomalu nevyznám. Kamsi zmizely metříky a seznam s nimi???

A NAKONEC: KRÁSNÝ A DOBRÝ NOVÝ ROK VŠEM MAMINKÁM, MIMINKÁM I TATINKŮM, SKRÁTKA RODINKÁM A NÁM VŠEM DOBRÉ A RYCHLÉ PORODY A ZDRAVÁ MIMINKA V NÁRUČI!!! KOSATCE A ALLIKOVI NAVÍC VELKÁ GRATULACE.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
1.1.10 15:39

Ahoj holky,
tak Vas zdravim v Novem roce. Vypada to, ze jsme vsechny pohromade. My taky slavili trochu „papucovy Silvestr“ u znamych, kde jeste jedna znama ma termin za par (18.1.). Tady Vas posilam foto, at vite, kdo tu do Vas huci. :) [* *]

Jinak z toho nastupu do porodnice v pondeli zacinam byt trochu nervozni. Asi pujdu prerochat tasku/tasky (jednu mam k porodu, druhou po porodu) a napsat si seznam, aby mi do pondeli nehvizdlo.

A s tim neustalym doptavanim vsech - jeste jsi 2v1 to je vopruz, ale zatim jste nejsem na lidi sprosta, tak to snad jeste jde. A musim rici, ze taky zacinam byt otekla jako balon - nohy dam tak max do rozvazenejch kecek.

Takze drzte se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
1.1.10 15:47

No já vyžehlila horu prádla apořád nevím ejstli nejít do nemocnice se zeptat na tu migrénu co mě zase chytá už druhý den. Všude píou že ke konci těhu jsou poruchy vidění nějaké nedobré znamení. Ale zas nechci plašit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
1.1.10 16:00

Lucilko, ja to beru tak, ze je lepsi 3× se zeptat nez 1× litovat, takze mas-li spatny pocit a moznost se poptat, tak se ptej.
Asi tak, jako kdyz jsem dnes do briska stouchala, protoze jsem mela pocit, ze mala malo stoucha me. Asi jsem ji rozzurila, protoze me ted poradne kope do zeber a zaludku. Dobre mi tak:)))).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
1.1.10 16:35

Kralishku, hezká fotečka :lol: . Tašku klíďo přerochej, ať máš klídek.
Lucilko, no jestli se máš šanci zeptat, tak neváhej a zeptej se, za to nic nedáš. Zkus hodně pít, nohy nahoru, ticho a klid. A bolí tě zatím jen hlava? Nezkusila sis slupnout paralen?
VikiSam, to chce taky klid, nestresuj se zbytečně a zkus si psychicky odpočinout. Dej si vanu, nebo sprchu, pusť si oblíbenou hudbu, namaž se nějakým voňavým mlékem a vydechni. Ježiši jsem nějaká chytrá :oops: , to se mi to radí viď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
1.1.10 16:38

VikiSam, metříky uvidíš, když si nahoře na stránce klikneš na „Zobrazovat podpisy“ a seznam je na stránce 76 :-P .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8228
1.1.10 16:40

Ahojky holky, omluvám se, že otravuju, chodím normálně do diskuzí Těhulkky z nově se snařících a snažilky jaro 2009, ale chci se jen zeptat, kdo má podobný termín jako já? 17.1.? Jak se cítíte? Bolí vás celé břicho? Tvrdne vám? jak často? a tlačí vás miminka do žeber až? Děkuju za odpovědi, vím, že se asi ptám blbě, ale zajímá mě to. Každou noc teď ani nespíme s přítelem a furt zkoumáme, zda je to už ono či ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8737
1.1.10 16:42

Ahoj holky,

na nás úplněk taky nezabral :mrgreen: Naštěstí se mě skoro nikdo neptá, jestli už rodím. Úplně vás chápu, protože bych měla asi taky co dělat, abych byla milá :-( Jak jsem měla po tom pondělním popošťouchnutí pocit, že to zabralo a budu snad každou chvíli rodit, tak teď mám pocit, že to nebude ani na konci ledna. Navíc mi poslední dva dny večer natýkají nohy a vůbec … no, co vám budu vykládat :twisted:

Jinak u nás byl taky „papučkový Silvestr“, ale docela mi to přišlo vhod, až na ty petardy :evil: O půl noci jsme si připili nealko šampíčkem a i po něm jsem měla pocit, že je mi nějak veseleji :-P

Kralishku já malou taky pořád pozoruju a snažím se do ní dloubat, aby se hýbala. Včera už jsem z ní byla celkem nesvá, ale večer se do mě vší silou pustila, tak jsem byla hned veselejší. Teď je přes den zase taková klidnější, asi to bude noční dítko :think:

Zítra ráno jdeme na KO do porodnice, tak jsem zvědavá, co mi tam řeknou. Na jednu stranu už aby mě pošťouchli a já porodila, ale na druhou mám jít v pondělí na rehabilitaci s tím obličejem, tak si říkám, jestli by nebylo lepší vydržet alespoň po prvním „cvičení“.

VikiSam držím palečky, ať už to máš co nejdřív za sebou a Kryštůfek je brzy venku :wink:

Lucilko taky bych měla vyžehlit, ale nějak se mi nechce, ach jo :-? máš můj obdiv :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí