Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1353
30.12.09 16:18

No tak koukám, že se zde začíná rozmáhat předbíhání kdo dřív bude rodit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak to nee, hezky popořadě :mrgreen:
Jinak jsem se chtěla zeptat, podle jakého termínu se vlastně řídí vaši doktoři, já mám podle UTZ ve 12. týdnu (což má prý vypovídající hodnotu) termín 12.1 a podle MS 17.1. - tak jedu podle tý horší varianty .. a co vy ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
30.12.09 16:24

Tak u mě souhlasí termín jak podle MS, tak UTZ, protože jsem otěhotněla přesně v polovině plodných dnů :-) , a to je toho 9. 1. , a pak mi napsal ještě termín podle pohybů, což je taková zastaralá blbost a to mám 30. 12., takže dnes :-) . Ale podle těch pohybů se to nedá, každá je začně cítit jinak, takže to neberu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
30.12.09 16:28

Já mám podle MS termín 12.1. a podle UTZ 18.1. a řídím se tím prvním. Pak mi dokonce řekli že t ovidí i na 10.1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8737
30.12.09 16:32

Ahoj holky,

dnes jsem tu měla naši a ségru s rodinou, tak jsem se k počítači dostala až teď a koukám jak puk, že už máme další miminko :dance:

Kosatko velká gratulace k Verunce, ať jste obě v pořádku! :kytka: :kytka: :kytka:

:think: taky jsem zvědavá, kdo z nás bude další :lol:

Teda holky, když čtu jak probíhají kontroly v Praze, tak to si u nás v HK nemám opravdu na co stěžovat, když už nic, tak si vždycky aspoň v klidu sednu :wink: Zítra jdu na injekci přímo na příjem na porodní sály, tak už si chystám na co všechno se jich tam chci vyptat :mrgreen:

Zatím se mějte fajn. Mausko, doufám, že PA brzy dorazí a všechny se pěkně opatrujte :wink:

Papa Paja :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
30.12.09 16:50

Moje zkušenost s oběma možnými TP je taková, že záleží na doktorovi…
Ale většina se držela toho podle menstruace, jen teď najednou při první návštěvě v porodnici se ta doktorka řídila tím podle UTZ. Ale vždy nezapomenou dodat, že se to liší minimálně (+/- 4 dny), tak že je to jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
30.12.09 16:50

Zziny, tak můj MUDr. bere jako TP taky ten podle UZ, ale je fakt, že TP podle UZ mi nikdo neřekl u prvních 3 dětí :-? Až u Ondry a TP podle UZ i podle MS jsem přetáhla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
30.12.09 17:07

Mě zase v porodce říkali, že berou TP podle utz do 12 týdne. Podle toho jak bylo mimčo velké tenkrát, se přiklonili spíše k 17.1. Jinak podle MS mám 7.1.
Pak se v tom vyznejte, ono jak to tak pozoruju. Na nějakým TP vůbec nezáleží, mimča se roděj jak samy chtějí. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
30.12.09 17:12

No ale snad by mě nenechali přenášet 14 dní po tom druhém termínu 8-o No jsem zvědavá co m iřeknou v úterý v porodce k čmu se kloní a jestli mě nechjí rodit normálně.
Mně ted jaski natekly nohy a mezi prsty to mám jakoby zapařené a hrozně mě to rozčiluje. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
30.12.09 17:13

Tak jsem mluvila s PA, prej na me dneska „zapomela“, tak se stavi prej zitra… :zed: Jinak tady se TP ridi podle posledni MS, utz berou s rezervou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
30.12.09 17:15

Tak koukám, že podle termínů se fakt řídit asi moc nemůžeme :mrgreen: :mrgreen: no jsem sama zvědavá, kdy se prckovi uráčí ven..ale tipuju to až na druhou půlku ledna :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
30.12.09 18:08

Mně, stejně jako u prvního těhu, sedí termín podle MS a termín podle UZ přesně na den.. celou dobu :-) tak asi budu zase čekat dýl.. a budu až únor..uaaaaaaaaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
30.12.09 18:42

termín? no mě ho před vánoci poosunuli na 28.1. měla jsem 23. al emy jsme po umělém a tedy víme přesně den oplodnění, ale měli jsme prodlouženou kultivaci (embryjka se déle pečou v líhni ;-)) a ke všemu jsem před tím byla na něk měsíců uvedená do umělého přechodu, tak si sestra MS vymyslila a takto to dopadlo. že to špatně spočetla a všimli si tho až těd v prosinci :-)))) tak 28.1. máme TP.. ale toho 23. mi vycházelo podle UZ :-)
takže jsem vlastně zvědavá kdy to bude.. hlavně nevím vůbec váhu miminka :) a to jako ani odhadem. v prosinci 9. mi řekla asi 1500 a to mi přijde jako blbost..no třeba bude prtous po mě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
30.12.09 19:00

Ahoj holky, :kytka:

tak člověk tady jeden den není a hned je tady nové mimčo :-) to je super. :potlesk: :potlesk: :palec: :palec: :kytka: :kytka:

Kosatko velká gratulace k Verunce :kytka: :srdce: :palec: :palec: Přeji malé Verunce hodně štěstíčka a hlavně zdravíčka, to je asi nejdůležitější. Ale nebylo to nějak hopem? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
30.12.09 19:05

Aliiku rozhodně odsávat, Libenar jsem taky měla a odsávačku na vysavač taky máme, je super. Jen někdy myslím že u takhle malého miminka i stačí, když se odsává pusou, taky jsme to tak dělali, ale i tak myslím že uškodit to nemůže ani přes vysavač, pokud nemáte extra výkonný. Chodit ven teda nevím, raději bych asi na chvíli vyvětrala pokud má tento problém. Jinak pokud tam není chladněji než -5 stupňů, tak bys ven mohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
30.12.09 20:57

Holky, třeba mi některá poradíte… V pondělí jsem byla na vyšetření a jak jsem psala, bylo to docela ostrý. Trochu jsem krvácela (na což mě doktor upozornil, takže to jsem neřešila) a druhý den (včera) jsem ještě trochu špinila. Mohla to být hlenová zátka? Vím, že na základě zátky se nedá říct, kdy porodím, prý odchází až čtrnáct dní předem, ale jen mě zajímá, jestli to mohlo být ono… Asi už nemám co řešit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí