Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5269
31.12.09 10:26

Dobry rano kocky, koukam, ze se tu zaciname predhanet, kdo porodi driv :) Ja opet cekam na PA, snad dneska dorazi, no..
Zziny,ja taky vubec nevim, jak na tom jsem, nikdo me nevysetruje, nedela monitor, holt az to prijde, tak to prijde, neboj, dockame se vsechny :) Ja teda jen doufam, ze to nebude dneska, protoze mame na vecer listky do divadla :mrgreen:
Vsem preju krasny den a pokud se tu uz neukazete, tak vse nej do noveho roku, zdravy a hodny miminka a at ten porod vsechny zvladnem na jednicku!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
31.12.09 10:45

Ahoj maminy,
chtěla bych Vám popřát hodně štěstíčka,zdravíčka a aby se Vám splnilo přesně to o čem sníte. Dále Vám přeji co nejpohodovější porody a miminka zlatíčka.

http://www.beruska8.cz/…troj2/44.gif http://www.beruska8.cz/…piti2/97.gif http://www.beruska8.cz/…troj2/44.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
31.12.09 10:47

Odpoledne jedu k mamce. Už se těším, mamka bydlí v jedenáctym patře a má výhled na celou Prahu. Ohňostroje jsou vždycky úžasný a jak je nahoře, tak neni slyšet hluk. Oproti mě, máme byt ve druhém patře a to je hukot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
31.12.09 11:04

Též přeji vše nej do roku 2010, ať jsme všichni zdraví, miminka dělají jen radost a my jsme šťastné! :srdce: :huban: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
31.12.09 11:22

Kecko ti budu koukat do oken :mrgreen: :mrgreen:
Mamka bydlí v Horních Počernicích úplně na začátku, ten první nejvyšší panelák.
Tak budem kousek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
31.12.09 11:41

Monana: wau…to budeš mít lepší výhled než my :( Máme okna směrem z Prahy a to přímo do dalšího paneláku. Závidím a moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
31.12.09 12:31

Tak PA dorazila, jenze nas moc nepotesila. Malej je podle pohmatu malinkej, prej max. 2.5 kila a odpovida o aspon 3 tydny mensimu. Takze mam prijit v pondeli na utz a pak se uvidi. Rikala, ze to nemusi nic znamenat, ze proste irsky deti jsou vetsi a tak, ale stejne me to dost rozhodilo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
31.12.09 12:56

Tak jsem zase tady! Byla jsem na kontrole ve „své“ porodnici v Písku a musím konstatovat, že jsem nadšená. Chování personálu předčilo moje očekávání, byli moc příjemní a vyšetření se nedá vůbec srovnávat s tou řezničinou v Budějovicích, kterou jsem podstoupila v pondělí. Po tom jsem celý den krvácela… Dneska vše ok, doktor mě pochválil za monitor, jaké mám krásné velehory :lol: a rodit se prý ještě nechystám. Pokud to na mě nepřijde, tak jdu zase příští čtvrtek. Dneska byl se mnou manžel a taky si pochvaloval, jak se nám věnovali, jak nám sestra vysvětlila ta čísla na monitoru a vůbec.

Tak jsem to zhodnotila, musela jsem se podělit o zkušenost. Doufám, že u porodu to bude taky v cajku. Ale podle referencí určitě jo :-D :-D :-D . Tak zatím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
31.12.09 15:14

PF 2010!
Hlavně ať to máme všechny brzo co nejvíc bezbolestně za sebou a porodíme zdravá a hodná miminka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
31.12.09 16:16

Ahoj maminy,
přeji všem vše nejlepší do Nového roku, hlavně pevné zdravíčko vám i miminku, porod bez komplikací a samé radostné chvíle :kytka: .
Mausko, nedělej si starosti. To je zvláštní, že PA podle hmatu pozná kolik má malý asi kg 8-o . Je to jen odhad, tak se neboj.
Monano, tak jestli připustíš aby byl ex u porodu, tak ať tě tam rovnou i odveze, to je jasné. Jde jen o tebe, jak ty to cítíš a vnímáš. Myslím si, že určitě víš jestli ho tam chceš nebo ne. Ty sama musíš vědět, jestli tě tam podpoří a pomůže.
Kristy, tak to je fajn, že jsi zažila takovou péči a že je ti po prohlídce příjemně. Jen je škoda, že to podobně neprobíhá všude viď. Já jdu poprvé na monitor v pondělí, tak jsem zvědavá, co tam předvede ten můj doktor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
31.12.09 16:19

Kralishku, takže ty zřejmě nejpozději v pondělí rodíš :mrgreen: :lol: . To je dobře, jen ať už je malá na světě viď. Ty jo, za týden touto dobou jí budeš držet v náruči :andel: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8737
31.12.09 17:02

Ahoj holky,

přidávám se s přáním do nového roku, hlavně hodně zdraví, štěstí, lásky, co nejrychlejší porod bez komplikací a hodně radostí z miminek :kytka:

Já dnes byla v porodnici na příjmu, aby mi píchli další injekci B12. Jsem se trošku bála, abych tam jakože „neotravovala“, ale musím říct, že PA byla přímo úžasná. Furt se na mě smála a jestli opravdu jen tu injekci, jestli nemáme dělat i monitor… prostě super :palec: Taky jsem se jí ptala na tatínky u porodu a povídala, že pokud není nemocný, tak tam může být se mnou úplně bez problémů :dance: Na ten výtok mi říkala, že si myslí, že se čípek čistí po tom pondělním vyšetření a že to je normální.
Jinak manžel to pojal jako nácvik odjezdu do porodnice, takže když tam viděl dveře s označením šatna otců, tak si tam chtěl jít odložit aspoň bundu. Jsem ho z tama musela tahat, jak malýho kluka :mrgreen:
Jo a taky za tu chvilku, co jsem ležela na příjmu, tak se narodilo miminko. Nejdřív jsem pořád slyšela, jak někdo říká (spíš teda už křičí) tlačte, tlačte a najednou takový krásný brekot miminka. Málem jsem se jim tam z toho rozbrečela a řekla, že už chci takyyyy :-P

Holky, pěkně si toho dnešního Silvestra užijte a pokud zapůsobí úplněk, částečné zatmění měsíce nebo kdo ví co ještě, tak hooodně štěstí a ať to máte rychle za sebou :wink:

Pa Paja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8737
31.12.09 17:10

Mausko chápu, že Tě PA vylekala, ale vem si, jak těžko odhadují velikost miminek tady v Čechách a to ten odhad dělají na základě ultrazvuku. Nevím, moc bych tomu odhadu podle pohmatu nevěřila :nevim: Ale jak píšu, taky by mě to asi dostalo. Tak v pondělí hodně štěstí a ať je vše v pořádku.

Kralishku neboj, uvidíš, že mimi bude v pořádku. V pondělí budu držet palečky, ať je vše v pořádku a případný porod máte rychle za sebou :wink:

KPKristy koukám, že jsem se dnes z té porodnice vrátila s úplně stejnými pocity. Jsem si v autě tak libovala, že když tam jsou takhle hodný, tak se člověk hned míň bojí toho neznáma.

:mavam: :mavam: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
31.12.09 17:29

Ahoj maminy,
tak pořád koukám na mobil, jestli něterá mamča nepíše, ře porodila a ono nic. Holt, až na vyjímky tu budou všichni vzorní ledňáčci :-D

Poctivě jsem dočetla :-) , ale moc si z toho nepamatuju, jsme ještě mírně „jetá“, usnula jsem na gauči :wink: Tak vám radši jenom popřeju do Nového roku, abych ještě něco nepopletla :wink:

Do Nového roku přeju maminám, miminkům i ostatním členům rodiny hlavně hodně štěstí a zdraví. Mamkám - čekatelkám hlavně pohodový a rychlý porod a hodná miminka. :kytka: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
31.12.09 17:36

To je hezké, že máte dobré pocity z kontrol a mausko z PA si nic nedělej…fakt je to jen odhad a kontrola ti to potvrdí. Proč taky rodit mageslůně :)
Frag: furt koukám kdy písneš další kousek :)
To jsou rány, hauuuuuuuuuuu… Kočka nám zcvokne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí