Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
43
27.12.09 11:32

Fragola
Tak já si to taky představit nedokážu, ale tak nejsem první ani poslední kdo má dvojčata tak snad to zvládnu i když to bude chtít hodně sil..No už se to blíží, nastupuju ve středu a pak už to může přijít každým dnem, tak jsem zvědavá kdyže to bude ta slavná událost :-) :-)
Jinak žáha mě pálí jako čert,ale kamarádka z lékarny mi poradila Rennie a musím říci, že zabírá..jinak bych se asi zbláznila :-(
jinak břícho mám plný strií jak mi to popraskalo, tak toho se asi už nezbavím, ale co se dá dělat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
27.12.09 11:33

Fragolo já nevim.U Filípka mi praskla voda, takže žádné příznaky neznám.teď už mám asi 5 dní průjem, jenže nevim jestli to není ještě k té chřipce.Občas mi pořádně trvrdne břicho, ale jinak nic.Jsem fakt jak kdybych rodila poprvné.I když to jsem se tolik nebála. :mrgreen:
Teď zrovna si Verunka vesele kope :wink:
Jinak u nás pořád trvá zákaz návštěv, tak to máme spočítaný.Nevěřim že se to teď během pár dní změní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
27.12.09 11:49

Ahoj všem

všem malým oslavencům vše nej :kytka:

monano: bezva, že nakonec byli Vánoce v poklidu :wink:

joisefine: a to jdeš hned na vyvolání nebo si tě tam vlastně spíš takhle nechávají "pod dozorem " ? :wink:

kosatko: já se taky bojím a za tři týdny to teprve nechci vidět, ale když je to druhý, tak to MUSÍ jít rozhodně líp , ne ? :-D Taky mám hrůzu z toho, že se mi strašně bude stýska po Leony :roll: :-)

Kristy: tak snad to nachlazení do porodu zdoláš, taky se toho bojím

Berdo: tak tvůj druhý porod bych brala všema deseti.. :mrgreen:

Fragi: a bolí ten Hamilton ?

jinak jestli vás trápí otoky, zkuste koňskou mast…moc jsem tomu nevěřila, ale asi to zabírá, i když to smrdí jak…

Tak jsem hrozně zvědavá, kdy bude další mimi …tipuju do Silvestra ještě 2 „kousky“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
27.12.09 12:07

Joisefine, to víš, že to zvládneš :-) Jen se vždycky musím smát, že já tvrdím, že by mě z dvojčat trefilo a maminy od dvojčátek zase říkají, že by je trefilo z věkového rozpětí našich dětí :mrgreen: Asi má každé něco do sebe :-D

Kosatko a to víš jistě, že k porodu nepouští? Já četla, že někde k porodu pouští, i když byl zákaz návštěv, tak nevím :-? U nás byl teda zákaz návštěv jen na ARU, tak doufám, že to vyjde, bo bez manžela nerodím. Neměla bych komu nadávat :mrgreen:

Zziny, Hamilton není příjemný, ve chvíli, kdy mi ho můj gynekolog dělal, tak jsem myslela, že mu odejdu z křesla, ale proti porodu je to pohoda a trvá to jen chvilku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
27.12.09 12:36

Zziny
tak zatím tam budu jen pod dozorem a porod by měl být ve 36tt jako poslední možný termín což teda vychází na týden od 11.-17.ledna, ale podle poslední kontroly to možná bude ještě dříve..tak uvidíme, snad tam ve středu hned nepřijedu a hned na to nevlítnou :-) :-) jde o to že jak mají jen jednu placentu, tak ta pomalu stárne, proto jdou takhle brzo jinak u dovjvaječných kde každé miminko má palcentu svojí..ty tam vlastně můžou zůstat až do konce… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
27.12.09 12:39

Fragola
no koukám kolik máš dítek ty, tak to si spíše nedovedu představit..ale třeba vás holky brzo doženu, protože většinou bývají po dvojčátkách jednovaječných zase dvojčátka, taks e mi to doma bude hezky kupit.. :lol: :lol: :lol:
taková Klabzubova jedenáctka… :-) :-)
tatínkovi to nějak nevadí, ale hlavně aby to jedny dvojčátka byly aspoň chlapečci… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
27.12.09 12:57

AHOJKY,

vše nejlepší Rebece a Miškovi :hug: a :hug: :kytka:

…budu psát teď méně…včera mi odešel notas do vecných lovist.Jeste že je doma polovicka.
Zítra jedu taky na kontrolu. O monitoru nebyla řeč. A pak jedeme ke tchánovcum na pár dní.

U nás je nastydlá Anda a polovicku boli v krku, tak doufam, ze nic nechytnu. Ty septoletky mi minule moc nepomohli

Nohy uz zacínají taky otekat.
A cukrovicka jsem taky moc nepojedla. Zato Anda jede: uz nemame linecký…tak dnes upeceme slehackový

Zatím pa a drzte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
27.12.09 14:29

No já holky pořád myslím dky to bude a jsem nervozní, přece jen budu rodit vlastně jakoby porpvé-plánovaný císař je něco jiného. Vůbec nevím co čekat apod a pořád jen myslím na to abych už porodila.Tím si to určitě oddálím :mrgreen:
babi s dědou si vzali Hnozíka na hlídání tak máme pohodičku.Ale jak je ted přítel doma nedělá mskoro nic :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
27.12.09 14:29

Taky jdu zítra na kO a monitor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
27.12.09 15:47

Fragolo otec u porodu být může když je zdravý.Zákaz je návštěv potom, ale to už neřešim, to už to budu mít za sebou :wink:
Já jsem dneska taky doma sama, tak se jen válim.Co když je to poslední odpočinkový den :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
27.12.09 16:04

Já si ted dala v klidu vanu-sice je to v neobvyklou dobu ale užívám si toho klidu :oops:
Tý jo Kosatko ty už máš jen dva dny d otermínu-to je mazec.
Já jsem zvědavá co mi dr řekne zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
27.12.09 16:47

joisefine mě osobně stačí to co mi tam dělá ta jedna v tom břiše, dvě si snad ani nedokážu představit. A jak jsou podle UZ holky asi tak velké? Dvojčátka bývají o dost menší než když se narodí jen jedno, ne? Kdyby taky ne, tak by ten pupek snad musel vylezát i na zádech. :mrgreen:

kosatko já myslím, že je to individuální, všude asi nechávají přenášet jinak, podle situace. Ale Tvůj termín se neodkladně blíží, tak hlavně ať vše proběhne v klidu a v pohodě. Držím palce. :palec: Za přání pro Rebeku moc děkuji a třeba si tu oslavu taky ještě užiješ, i když v našem stavu už si toho člověk moc neužívá.

KPKristy tak s nachlazením jsem na tom teď stejně, taky jsem si říkala jak je to super, že se tak dlouho držím a teď když jsou svátky a chtěla jsem si pořádně užít rodiny, tak to u nás vypadá spíš jako v čekárně v ordinaci, všichni tady frkají, kejchají atd. :-( Brzy se uzdrav. :wink:

fragolo taky děkuji za přání pro Rebeku. :-D S tím porodem to mám taky pořád na talíři, až je to někdy otravný. Manžel mě pořád podezírá a ptá se jestli už jedeme, že zase nějak divně mlknu, což prej není zvykem… takže u nás se teď v podstatě rodí každý den, ale zítra jde do práce, tak si od toho zase odpočinu. :-D

Monano je super, že jste měli s Honzíkem hezké Vánoce. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
27.12.09 16:55

Ahoj Berdo 74
Tak já jsem nejsem moc velká, mám nějakých 160 cm, takže ani nemám úplně mega pupek :-) teda já si to myslím, doktoří říkají že velkej je tak nevím.. :-) :-) podle UU mají něco okolo 2,5 kg ale jedna je o nějakých 300 g menší, ale zase jsou to jen odhady..ale dr. říkala že na dvojčátka a kor holčičky je to v tomto týdnu dobré( zítra to je 34tt)tak uvidíme jak to bude..zase úplně prtítka to nejsou, koukala jsem někde na nějaké příspěvky a někdo porodil dvojčátka s váhou kolem 1 kg což asi prťátkový trošku jee.. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
27.12.09 17:13

zziny díky za přání pro malou :-) Já myslím, že na stesk nebudeš mít ani pořádně čas a hlavně, když bude vše v pořádku tak Tě stejně z porodnice vyšoupnou co nejdříve. Jinak se říká, že každý další porod je o něco rychlejší, tak se tím aspoň můžeš trochu uklidnit. :wink: U mě to zatím tak bylo, ale pokud to bude i teď rychlejší, tak možná porodím cestou do porodky. :lol:

fragolo je pravda, že malé věkové rozpětí je snad horší než dvojčátka, teda aspoň podle toho co všichni říkají a já si teda taky myslím, že je to náročnější. Na druhou stranu, každému vyhovuje něco jiného. Dvojčátka jsou super, ale rozhodně si s nima člověk odpočine až po několika letech.

iviqv taky díky za přání pro malou. :-) Jinak s noťasem je to blbý, ale v tomto případě si člověk dobu asi moc nevybírá. :-(

Lucilko teda vanu závidím, co já bych za ní dala. Máme jen sprchu a vanu bych teď fakt ocenila, už jen ta představa, že se do ní naložím. :-) Jinak ať KO dopadne dobře. :wink:

Já jdu na kontrolu a na monitor v úterý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
27.12.09 17:14

a holky je tu nějaká maminka také z Prahy co třeba rodila v Motole? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie