Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3657
16.12.09 19:07

Já mám dobrý těhu kalhoty. Jsou pod pupík, nastavitelným páskem. Kde teda nejsem ani v polovině. Mám je přes MMB za 150,– a jsou zn bebefield vel 36 od jedný maminky.
Já když jsem hledala nějaký těhu oblečení při Honzovi, tak mi bylo strašně všechno obrovský.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
16.12.09 19:12

Mně dnes taky to bavlněný na břicho klouzalo dolů.
teda mony to je ale ................ co by sis asi přála jiného než klid a být o vánocích pohromadě-to mu není jasné :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
16.12.09 19:26

tak to mu jasné asi je, spíš prostě neni rozhodnutý.

No nic, budem se bavit o příjemnějších věcech. Honzík mi už usnul, takže půjdu asi balit dárky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
16.12.09 19:28

Ježiši já mám normálně chuť na sklenku vínečka. Ale otevírat kvůli sklence láhev je mi blbý. A pít sama, to je taky dost divný, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
16.12.09 19:33

Monano, jen si dej vínečko, když máš chuť, načatá láhev v lednici vydrží :-) . A když ti to zlepší naladu, proč ne… Teď už můžeme, ne? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
16.12.09 19:40

Já měla včera na večírku taky vínko, jen si dej mony :wink:
já jdu odpočívat a dát si pomelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
16.12.09 19:51

Monano, já bych si taky dala :wink: Dáš si ji na 2-3× a bude, no :-) Já kdybych si říkala, že je mi blbý otevřít si sama víno, tak si nedám nikdy. Chlap nepije, leda, že bych se s ním dala na mlíko :wink: Jen si dej a ideálně červený na krvinky 8-)

Taky bych měla zabalit dárky, ale jak se znám, uděláme „akci hurá“ s manželem v noci na Štědrý den :wink: Dneska dorazilo objednaná hasičské auto pro Davču (nakonec místo popelářů vyhrál hasičák :wink: ), tak byl chlap načisto smutnej, že už není dítě :roll: . Tak jsem mu slíbila, že si s ním může večer hrát, až půjdou děti spát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
16.12.09 20:05

Mám červený, asi si opravdu dám do nosánku.

Fragi tvoje drahá polovička je absinent? A hasičský auto je bomba, to by se Honzíkovi taky líbilo. Já mu koupila takovou čtyřpatrovou garáž, dřevěný puzzle nebo je to vkládačka jako abecedu a to samý s číslicema. Nějak se teď hrozně zajímá o písmenka, tak toho chci využít. A sadu nějakejch angličáků k tý garáži.

http://img.mimishop.cz/…/a808728.jpg

http://img.mimishop.cz/…/b749325.jpg

http://img.mimishop.cz/…/b833760.jpg

Doufám, že bude z garáže nadšenej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
16.12.09 20:06

Holky, vy už máte všechny dárky… Já jsem nějak pozadu a bez energie. Naštěstí má manžel ty tři dny před Vánoci dovolenou, tak to dotáhneme. Jinak jsem vyřízená. A taky mě dneska nasrala jedna věc - člověk si objedná zboží balíkem, aby to nemusel tahat z krámu a ten pitomej doručovatel se ani neobtěžuje zazvonit a rovnou mi napíše do schránky lístek. Přitom já byla prokazatelně doma a na ten balík čekala. Zítra si asi na poště trochu zchladím žáhu. Běžně se nám to stávalo i v práci, když jsme čekaly na zboží. To jsou teda služby :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
16.12.09 20:24

Kristy to je u nás úplně normální. U nás už si stěžovalo takovejch lidí a stejně to nepomohlo. Kolikrát ti nedají ani papírek o tom, že máš vlastně něco na poště.
Dneska jsem dostala pplkem jeden balíček. Pan řidič mi volal jestli jsem doma, a že prý už tady byl včera a telefonoval mi na mobil. Já byla celou dobu doma a na telefonu žádný zameškaný hovor. No všechni si dělají co chtějí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
16.12.09 20:30

No jo, PPL taky dobrý. Když vezli ségře balík, tak jí volali, že do jejich vesnice nepojedou, ať se sejdou jinde, kde to mají po cestě a tam jí ho předají (cca 20km). Tak jim řekla, ať si to nechají, že nemá zájem. A za to platíme dopravné minimálně stovku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
16.12.09 21:01

ahoj holky, mám sotva sílu dočíst.
vítám novou těhulku.Monano tobě přeju ať všechno dobře dopadne.A už nevim komu, ale ať kočárek přijde včas.
Na nás přišla akorát tak chřipka :evil:
Filípek už celkem dobrý, ale já sotva lezu.Všechno mě bolí.Teplotu mám jen zvýšenou, ale připadám si jak kdybych měla aspoň 39.
Dneska jsem byla na KO, doktor mi řekl že na teplotu můžu paralen nebo ibalgin.A k porodu to prý zatim nevypadá, tak doufám že Verunka tam ještě chvíli vydrží než se dám dohromady.
Jdu zalehnout, mějte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
16.12.09 21:05

Kosatko přeji brzké uzdravení. Jó chřipka to je prevít :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
16.12.09 21:30

Kosatko, také přeji, aby ses rychle vykulírovala! Je dobré, že můžeš ten paralen, alespoň něco. Hlavně opravdu co nejvíc ležet.
Monano, dárek pro Honzíka je moc pěkný :potlesk: , bude určitě šťastnej jako blecha. Mám jednu otázku, ale nemusíš odpovídat jestli nechceš. A to když by se ten tvůj neměl k návratu, tak tam tchán s vámi zůstane na pořád?? Mony já ti povím, ty máš ale nervy. Já bych mu už dala nůž na krk, aby se to dál už neprotahovalo. Ono se to třeba nezdá a i když se cítíš třeba v klidu, tak stres určitě máš a čím déle to trvá, tím víc se to potom podepíše na tvém zdraví.
A to víš že jo, vínko si dej, když ti to udělá dobře :wink: . :mavam: K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
16.12.09 21:48

Kubi já teda alespoň trochu věřím, že se Radek (můj manža) umoudří a vrátí se k nám. Přeci jenom jsme spolu 14 let. A bylo nám dobře, doteď!!
Tchán nemá kam jinam jít, máme ho tu psaný v bytě jako věcný břemeno. On totiž ten byt byl původně jeho, ale nasekal strašně moc dluhů. No a my je za něj platíme a byt nám přepsal.
Mám takovej plán, že kdyby jsme se rozvedli. Prodáme tenhle byt, zaplatíme všechny dluhy co jsou společný a zbytek si rozdělíme. Jenže já v Čelákovicích za ty prachy žádný byteček neseženu a musela bych se odstěhovat úplně někam do pryč. Což by se mi moc nechtělo. No a Radek by si musel vzít tátu s sebou, asi na ulici by ho nenechal.
To víš že se mi to pořád mele v makovici, nejhorší je usínání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí