Poradna duly
Jana Čurdová
Ty jo holky vy jedete. Večer jsem tu seděla na diskuzi sama. ááááááá tak se mi chtělo písmenkovat, no a samo že nikde nikdo.
Moc jsem zatím nedočítala, mám toho od rána nějak moc a jdu vařit slepici na paprice.
Hest vítej ![]()
Zbytek snad po O.
Ahojda pupkaté spisovatelky, vy teda jedete.
Taky bych potřebovala v bytě ještě hodně udělat…ale zas nebolení kyčle a bez břicha a moct si zapnout boty by bylo fajn. Vůbec mi nedochází, že budeme rodit. Hlavně nemůžu najít žabky do sprchy, takže žádné rození nepřichází v úvahu ![]()
Dnes jdu na poseldní kurz a pak besídka manželovi práce, to zas bude únava
a navíc to hezké počasí… ![]()
Luc: to je supr, že to najednou takhle hezky jde…hold si pasujete.
Frag: chí…tohle čekám u nás, maželovi se budu smát, jak je prostě chlap a pak sama dělám obdobné věci.
Mon: asi se uvidíme až budeme zdravé, ne?
Studentům, marodům a pracantům zdar, hezký den holky.
Ahoj holky,
hlásím návrat od našich
Mon. k obědu budu mít taky slepici na paprice, mamka mě nabalila oběd, babička přidala cukroví a brambory, prostě kráááása ![]()
Se spaním to mám podobně jako vy. Nad ránem čumákuju do stropu a odpoledne prosím klidně 2 hodiny. Nejdřív jsem se snažila to překonat, že jako budu spát líp v noci, ale skutek utek, takže si odpolko klidně ty 2 hoďky schrupnu ![]()
Lucilko je super, že se to všechno nakonec takhle podařilo a čekáš druhé mimi.
Sylvii super, že se škola umoudřila a můžeš to pěkně dodělat. Tu práci nějak zmákni ![]()
Zziny doufám, že ještě chvilku vydržíš, i když teď už by mělo být mimi dost velký a i plíce by mělo mít v pohodě, škoda jen těch Vánoc, ale uvidíš, že mimi to vymyslí ![]()
Hest vítám Tě mezi námi
… a víc už si nepamatuju
, jen snad že se přidávám do klubu otékajících ![]()
Holky, ať dopadnou dobře kontroly, monitory atd. Pěkný i když zamračený den Paja
Mně dens holky hrozně svědí břicho ![]()
Jinak boty už taky sotva dopnu a valím se jako kačena když jdu
Jenže my už ěmsíc čekáme na postel, která měla termín dodání týden a přád to posunují, poslední datum bylo 15.12. což nestihli. Chtěla jsem v klidu vystěhovat postýlku z pokojíku do ložnice a Honzíkovi nachystat velkou postel do pokoje. Jsem zvědavá co z toho vyleze ![]()
Lucilko - to máš jak já, kočár prej bude až v únoru…
Hlavně že jsem ho objednávala v říjnu… ![]()
Uf, to bych nedala, takhle čekat na věci. Já musím mít všechno nachystaný s předstihem, jinak bych snad neporodila
. Kočárek mám už asi tři měsíce a teď uháním sestřenici, aby nám konečně vrátila autosedačku, kterou má půjčenou od mé ségry. V sobotu pro ni jedu, abych měla klid. I ten porod bych si nejradši naplánovala na den a hodinu, takhle jsem dost nesvá
, asi blázen… ![]()
No s kočárkem to máš horší to ti nezávidím.
Mně kamarádka poradila že malého máem zvyknout na velkou postel před narozením mimi.objednali jsme ji na začátku listopadu-dodání že bude do týdne. pak psali že jsou vyprodané a že dalšíá várka bude 10.-15. 12. no tak jsme čekal ia čekali-já už nervozní-nechci tady 22. před vánoci stěhovat a kramařit ![]()
Stačí že v pátek nám přijdou opravovat plovoučku-Honzík jede na hlídání a přítel má dovču tak jsme to chtěli zvládnout v jednom.
Mymáme taky vše dlouho dopředu anchystané-já jsem plašan a co kdybych rodila o 2měsíce dřív
Takže kočárek máme doam od konce září a ostatní taky. Jen ta postel............ale není zas tak nutná, šlo by to zařídit jinak, ale narození mimča bue pro Honzíka velká změna tak jsme chtěli aby si na velikou postel zavčas zvykl.
KPKristy: já taky nesnáším nebejt připravená…objednané to bylo zavčas…ale výrobce je vtipálek… Už jsem ho měla mít doma…
Lucilka: No to chápu, my ani stromek nebudeme mít, v děcáku je štuk, schne (v tomdle počasí teda moc ne) a ještě nás čeká strhnout lino… Děcák nespěchá, ale není kam dát věci, takže vše je v koupelně a tak různě v igelitech, opravdu krásné Vánoce a klidný příchod mimi
Je tu tak nečisto, hrůza ![]()
No to Kecko nezávidím teda ![]()
my se tak jednou stěhovali 23.12. ale bez dětí tak to šlo.
A co máš objednaný za kočárek, že s ním tak nadělají?
Maxi cosi mura 4 (hnědej), od října už stará kolekce nebyla a nová ještě nebyla..ale mělo to být na konci listopadu, takže pohoda a ejhle…No snad od někoho půjčím, bo jsem koukala a fakt nevím jakej jinej…
Tak my zatím první mimi, jen kočka tu loví kde co a i pytle, takže se snažím tak nějak poklízet, ale to furt nejde a prach tu hold je.
Na Štědrej den jdeme ale ke tchýni, takže alespoň tam bude stromeček. Já furt muže uháněla, že mateřskou chci už v poho a se stromekem a nějak se vše protahuje…ale co, nehořím že… ![]()
Snad nebudu rodit dřív, chci až fakt 15.1., v den vejplaty, chi chi chi.
N oa to se objevovali lidi co si klepali na čelo že jsem kočárek řešila od srpna-ale než člvoěk vybere a vidíš než vůbec dojde ani se to nemusí stihnout.
Tak to drzim pesticky, at kocarek co nejdriv dorazi. Jste mne nasadily brouka do hlavy, ja chci kupovat sportak (jezdit v nem od leta, az mala vyroste z hlubokeho), a koukam, ze uz bych si ho mela pomalinku vyhlizet a na jare objednat. Manzel porad tvrdil, ze se to vyresi az to bude potreba, dojede se a koupi a koukam, ze to tak jednoduche neni
![]()
No já nakonec aliku brala kočárek přes net a oni měli dodací lhůtu rkatší než v obchodě. Paní v obchod mi řekla že tak 6 týdnů a paní přes MMB mi h ododala do týdne a o 4tis levnější.
Mně právě každej říkal, že je brzo…i já se bála dřív…i tchýně doteď říká, že mám koupit po porodu v obchodě… No jo…v říjnu pozdě objednat nebylo a zas jen tak nějakej nechci… Dodělávám oběd, kuřecí se smetanou a žampiony a jdu si udělat fasádu na ksichtíku a frčím. Tak papa cholky a bříška ať prospívají.