Poradna duly
Jana Čurdová
Aliik, přesně tak to mám já - vpravo prdelka, vlevo nožičky a dole škytání
. Docela často na mě vystrkuje zadek… ![]()
AHoj holky,
tak u nás kontrola v pořádku. je nLukášek monitor prospal tak jsem ho musela budit. Hlavička už zůsatala doel tak snadt tak vydrží. Magnésko už mi vysadili a za týden jdu zase do poradny.
Přeji hezký den.
Tak já to mám přesně naopak, zadeček vlevo a nožičky vpravo. Včera jsme se s manželem děsně smáli tomu, že jak jsme si furt mysleli, že je hlavička nahoře, tak když vystrčila zadeček, tak jsme jí po něm hladili jako po hlavičce (podle utz ve 30.tt tam měla hlavičku)
To škytání je fakt asi dobrý na orientaci, když tak nad tím přemýšlím, tak když škytá, tak to taky cítím dole
![]()
Jdu se natáhnout. Večer máme „besídku“ z práce, tak ať tam chvilku vydržím a neusínám u stolu. Bude stačit, že budu furt lítat na záchod
Už se tam moc těším, i když ještě vůbec netuším, co si vezmu na sebe. Poslední dobou mám pocit, že mi ze všeho leze bříško, to bude ještě boj ![]()
Ahojky,
tak nám se tatínek vráti do 4 hodin. Příští týden sice bude znovu pryč, ale už v čr.
PajoF-naše malá je stejně jako vaše
. Teď škytá vlevodole
Luc- gratulace ke kontrole. Já jsem zvědavá kdy bude první monitor. Asi mezi svátky.
Ahojky
Jenom v rychlosti, protože choroba mi dává slušně zabrat.
Luci gratuluji ke kontrole. Já jdu v pondělí, už se těším.
Dneska jsem vařila fazolové lusky ve smetanové omáčce na kyselo + bramobory a vejce natvrdo. Moje oblíbené jídlo, jenže jsem si vůbec nepochutnala. Vůbec jsem žádnou chuť nezaregistrovala jak mě bolí v krku a přes tu rýmu.
Tak se opatrujte, hlavně ať nikde nic nechytnete. Je to opravdu opruz ![]()
Holky zdravím, chci se ve svém příspěvku vrátit k tomu, že nás tu docela dost čeká na nemocenskou za říjen, popřípadě se opozdila mateřská…
Na stránkách Státní správy sociálního zabezpečení je informace, že zřídili od prosince call centrum nemocenského pojištění (+ dotazy na mateřskou a rodičák), číslo je 840406040, pondělí a středa 8-17, úterý a čtvrtek 8-14:30 Třeba se tam dozvíme něco bližšího k výplatě peněz
![]()
Jo a v „prosinci“ mají rodící smršť, už se těším, až to bude tady u nás ![]()
Teda s tou mateřskou a nemocenskou to máte hrozný!!! Jak je možný, že na to čekáte tak dlouho? Já dostávám nemocenskou od října a vždy přijde desátého (Č.Budějovice). Nedokážu si představit, že bych se svou hypotékou čekala měsíce, než dorazí
. To je ovšem nemocenská. Vzhledem k tomu, že nemám nárok na mateřskou, budu marodit do konce šestinedělí a pak najedu rovnou na rodičák, tak doufám, že bude taky chodit včas. jinak se asi budu pást… Jo, jen když jim dlužíte korunu, to by se posrali, jak okamžitě natlačí penále. Jsou to parchanti. Omlouvám se za výrazivo, ale to je do nebe volající…
![]()
ahoj, mě mateřská chodí vždy 17. tak jsem zvědavá jestli ještě přijde zbytek za listopad.Dneska máme ten večírek z práce tak se tam schválně účetní zeptám.
Ahoj holky, přeji všem hezký večer ![]()
Fragolko taky nečekám první dítě a popravdě řečeno, kdyby mi doktor neřekl kde má hlavičku, tak taky pořádně nevím… Hrozně se tam mele, pořád mi jezdí celé břicho. Předtím byla hlavičkou nahoře a na posledním ultrazvuku hlavičkou dole, ale i tak bych řekla že tam stále dělá kotrmelce, tak se ještě může stát že se otočí hlavičkou nahoru a nějak to asi neovlivním. Ale být Tebou tak neházím flintu do žita, opravdu se Ti může ještě krásně otočit, aniž to pořádně postřehneš. Držím palečky ![]()
holky taky vás tak bolí dole v podbřišku? já někdy sotva chodim.Asi je malá hodně dole nebo co.
Jinak bych taky nepoznala kde co má ![]()
Kosatko mám stejný problém, ta bolest v podbřišku je někdy fakt hrozná a je pravda, že je malá hodně dole… doktor mi říkal, že má nacpanou hlavičkou v porodních cestách. Mám hlavně problém v autě, když řídím.
Jinak všem gratuluji k úspěšným kontrolám. ![]()
Kosatko: i mně boli vcelku podbřišek. Hlavně večer. Nekdy zabere podpurny pas… nekdy i mam problémy i usnout
iviqv jsem na tom stejně, nejhorší je to večer, i když přes den to taky není žádná sláva. Taky jsem slyšela, že podpůrný pás funguje, tak jsem si ho chtěla koupit, ale paní tam měla jen takový slabší, tak to si myslím, že nemá takový účinek… tak si ho potřebuji ještě sehnat. ![]()