Leden 2010

• Fotoalbum (50)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3952
10.12.09 10:56

Ahojda :-)

tak jsme dneska zase spinkali do 8:15.. jej, jak mně se nechce se zas připravovat na to noční vstávání :-)

Koukám tady nemoci a zuby.. no potěš.. tak ať je všem líp.

Mariee nic si z toho nedělej.. jednak to není 100% a i kdyby bylo.. není to tak zlé to vědět.. za pár týdnů už to bude fuk :-) Chápu samo, že to naštve.. na druhou stranu se to může stát.. myslím doktorovi.. že si to nikam nepíšou.. no nepíšou.. :) ze zkušenosti kamarádl vím, že to chce připomínat. Vždyť člověk se často prořekne i sám třeba před kamarády.. a doktoři prostě jdou hlavně po tvé zdravotní stránce a holt si tolik nepamatují, jestli chceš nebo nechecš vědět, co to bude.. prostě se to stane.. tak paní doktorku nelynčuj :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
10.12.09 11:05

Taky jsem si zvykla že se s Hnozíkem už v klidu vyspíme celou noc až na pár výjimek.
Teda měn pořád nepřišel ten potvrzený papír ze sociálky :roll:
Holky všechny se brzo uzdravte. Jo a paralen se může a sem tam i ibalgin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8737
10.12.09 11:36

Fragolko snad se Ti malá ještě otočí. Určitě Tě jen napíná :wink: Já se dnes doktorky ptala, jestli se mi ještě nemůže otočit zpět, tak říkala, že možný je všechno, ale že to je hodně málo pravděpodobný už tím, že mám míň té plodovky. Tak snad jo :twisted: Prý ale zažila, že se mimčo otočilo ještě u porodu. Na příjmu bylo KP a než se došlo na sál, tak bylo hlavičkou dole a šlo se rodit normálně, to by bylo něco na moje nervy :lol:

Jinak se mi dnes poprvé stalo, že po kontrole krvácím. Snad to je jen tím, jak kontrolovala čípek. Uvidím, snad to brzy přejde nebo jí ještě odpolko brnknu :roll:

Mariee chápu, že Tě to naštvalo. Když už jste to vydrželi doteď a najednou to doktorka takhle blbě proflákne. Mně se vždycky ptá, jestli vím pohlaví, takže mám event. dost času jí říct, že ho znát nechci, i když my ho znát chtěli :oops: , tak si to jen „odsouhlasujeme“ :lol:

Pracny mám dnes taky v plánu, tak ať se nám podaří :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
10.12.09 12:01

Já chci taky péct pracny ale až zítra, jak bdue jirka doma. ted se chystám odpočívat, ale myslím že Hnozík neusne, vstávali jsme dnes až v 8,30 8-o
Jejda já nakukuju na prosinec a jak tam přenáší-to bych nerada teda 8-o
Zítra jdu taky na KOa na monitor tak jsem zvědavá.Jirka bdue hlídat tak jdu v klidu sama bez Honzíka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
10.12.09 12:12

Lucil tak to Barunka už zase hodinu spinká :-) i když jsme vstávali až po osmý :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
10.12.09 12:16

Honzík povídá a povídá. Ale pokud nebude nadávat, nechám ho jen odpočívat. Někdy po obědě nespí ale odpočívá. Já se jdu ale asi natáhnout na gauč, sezení u pc mi nesvědčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
10.12.09 12:17

Ahoj,
ani vas pomalu nestíhám dočítat :oops:

Aliiku : jejda tak se ještě pár dní drž, i když asi by už o nic nešlo. Úplně tě chápu, já taky vůbec nevěděla co s těma bolestma počít, jestli plašit nebo čekat.. :roll:

Monana: moc přeju brzký uzdravení..já jsem štastná jak blecha, že už nám 4 dny nic není, tak snad jsem to ted nezakřikla

Mariee: gratulace k promoci :kytka: , z Mudr si nic nedělej, stejně by jste se to tak jak tak za chvilku dozvěděli 8-) asi toho maj moc :wink:

Holky gratuluju k otočení miminek :kytka: :kytka: moc vám to přeju..

Fragi: tak to ti brzo otrnulo :-D jestli se nepletu, tak manžel je doma teprve od včerejška :-D , i tobě přeju, ať se Simi umoudří a ještě udělá kotrmelec.

Jinak u nás naštěstí novýho nic, jen mám pořád dilema jestli malou dát příští týden do školky , protože tam hrozně chce a bude besídka ..a zase riskovat celej nemocenskej kolotoč..nebo se na to vyprdnout a dát ji tam až v únoru :nevim:

Ach jo, to břicho mě už fakt hrozně neba.. kdybych už mohla, tak začnu těžce vyvolávat :mrgreen:

Tak se holky zatím držte..musím si jít hrát s L…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
10.12.09 12:30

Hezký den všem - zdravým i nemocným!
Pro zlepšení nálady se můžete pobavit na můj účet - začala jsem pomalu kupovat nějaké zásoby plenek (aby bylo něco do začátku kdyby třeba mrzlo a nedostala jsem se moc ven) a tak jsem koupila Babylove newborn 2-5 kg v DM drogerii. Není jich tam moc, jen kolem pětadvaceti. Za dva dny mi dala nečekaně další balíček kamarádka, že jim to jako zbylo. Dneska jsem šla z města nalehko, tak jsem se rozhodla ještě koupit balík větších plínek a chtěla jsem na zkoušku ty Tesco, když na ně čtu po diskusích úplné ódy. No a podržte se - koupila jsem Newborn 2 (44 kusů, 3-6 kg) a oni jsou úplně stejně velký (spíš malý :lol: ) jako ty babylove. Tak se modlím, abych nevyhazovala 3 balíky plen, když měla malá ve 32. týdnu už před 1900g. S newborn teda definitivně končím :mrgreen:
No jo, holt prvorodička no :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
10.12.09 12:35

Já právě ty newborn nechtěla ani kupvoat, koupila jsem ve schleckeru jakési obyč kde bylo jen 28ks a po narození prcka uvidíme a někoho vyšlu-bud koupí newborn a nebo už větší. honzík byl pidi miminko tak se nám newborn hodily ale co vím jak bude velký Lukášek. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
10.12.09 12:46

koukám, že se to tady hemží dobrejma zprávama. Holky gratuliji k otočení mimísům. Fragi neboj, tobě se otočí určo taky.

Já myslím, že newborn plínky zděláte. Ono při představě, že jich za den vyhodíme kolem deseti. To bude rychlý.

Papír ze soccky, taky pořád nemám. A podlo toho co se mi doneslo. Jak už jsem tady psala, tak hned tak nedorazí.

Dneska jsem si přecevzala, že upeču dva druhy cukroví. Tak jdu pomalu na to a ještě musím namatlat linecký marmoškou.

Před chvilkou mi volala Honzíkova učitelky ze školky, že paní fotografka Honzíka vyfotí v pondělí dopo. :dance: :dance: Takže na konec týdne alespoň nějaké pozitivum :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
10.12.09 13:09

Ahoj holky,

všem přeji hezký den, i když tady u nás to stojí za prd… :-( ráno svítilo krásně sluníčko a než jsem se vrátila z malou ze cvičení, tak se zatáhlo a je pěkně hnusně.

Jinak jsem ráda, že se většině naše vybrané jméno Berenika líbí, všem děkuji… :huban: potěšilo mě to, jelikož mám zkušenosti s Rebekou, která se zase moc nelíbila.

Dva dny jsem tady nebyla a teď nesíhám číst. :-( Bohužel mám čtvrtek většinou narvaný, jelikož chodíme cvičit a pak ještě plavat, tak toho času moc není.

Všechny vás tady obdivuji, jak máte naklizeno a upečeno, já netvládám zatím ani jedno, protože když se do něčeho pustím, tak mi okamžitě začne tvrdnout pupek a musím toho nechat a pořád jsem si myslela, že se zapojí zbytek rodiny, ale zbytečně :roll:

Mausko přidávám se a gratuluji k otočení a snad už tak zůstane :palec:
KPKristy obdivuji, že nevíš co budete mít, taky bych na jednu stranu ráda měla překvapení, ale na druhou stranu vím, že bych to nevydržela, tak máš můj obdiv. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
10.12.09 13:28

Mariee dodatečně moc gratuluji k promoci :kytka: :kytka:

zziny já si sušičku nemůžu vynachválit, už jí máme asi dva a půl roku a od té doby nežehlím ani košile, ale záleží taky co má člověk za sušičku. Sušička 2 v 1 i s pračkou není zase takový zázrak, i když asi je to lepší než nic, ale rozhodně když vypereš, tak pak musíš vyndat část prádla, protože sušička tolik prádla nepobere, proto mají sušičky tak velký buben a hlavně to není ono. A jestli je to hlavně kvůli místu, tak se dělají i výhodné sady, že můžeš dát sušičku s pračkou na sebe a tím je místo vyřešené. Naše sušička je fakt super, suším tam i věci co by se sušit neměly a zatím vše v pohodě. Ale nejdříve jsme jí koupili v kamenném obchodě a pak jsme jí vraceli, jelikož jsme jí nakonec přes internet sehnali o něco levněji a dokonce i s pračkou dohromady. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
10.12.09 13:28

Taky jsem dneska po KO. Jsme stále hlavičkou dolů, monitor super a na porod se ještě nechystám :-) . Už budu chodit na monitor každý týden. Chtěla jsem péct, ale tak šíleně mě bolí záda, že se na to vykašlu. Nemáte některá radu, jak na ně? Nahoře mezi lopatkama to mám jakoby zabloklý, můžu chvíli sedět, pak lehnu, ale jen na chvilku, pak musím chodit… hrůza! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
10.12.09 13:35

Tak ten náš zbojník enspinká ale nechám ho ještě odpočívat.
Na záda v našem stavu už pomůžou snad jen protahovací cviky, nebo možná kočičí hřbety a lehnout si na tvrdou zem a jakoby se srovnat-jinak nevím.
Já jsem taky ještě nezačala péct a vánoční úklid jaksi neřeším.
Dárky už máme všechny, jen je musím zabalit.
Mamča mi pořád říká že letos napeče ona a dá nám ale já bch spon pro tu atmosféru něco upekla. Máme jen perníčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
10.12.09 13:41

Teda holky s tím otočením miminek bych si takovou hlavu nedělala, protože i když je teď většina otočená hlavičkou dolů, tak to ještě neznamená že to tak zůstane. Moje kamarádka rodila před půl rokem a stalo se jí, že se jí malá otočila ve 39 týdnu do šikmé polohy hlavou nahoru, nožičku měla ve vchodu… nakonec se jí stihla přetočit zpět těsně před porodem. :-)

Příspěvek upraven 10.12.09 v 20:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital