Leden 2010

• Fotoalbum (50)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9216
8.12.09 09:48

Knizsko ty doktoři jsou fakt někdy na palici.Vůbec si neuvědomují jak člověka vyděsí.Kontroly jsou určitě dobrá věc, ale všeho s mírou.
Zziny termín mám 29.12. , ale pořád se nemůžu zbavit pocitu že to bude dřív.I když dle mých pocitů bysme měli čekat kluka :lol: :lol:
Na sepsání porodopisu jdu ve čtvrtek, jeden papír mi už dali u nás na gyndě, zbytek se sepisuje v nemocnici.Asi je to všude jinak, ale u nás co si pamatuju to bylo spojené s monitorem.natáčeli mě a přitom jsem jim ty údaje diktovala.Takže u nás to trvá vlastně dlouho jako monitor.Asi 20 minut, když dítko není líné a jde to natočit :-D
Monano koukám u tebe samé lepší zprávy :evil:
Tu „fotografku“ bych poslala někam , a kdyby byla co k čemu, udělá ti fotky gratis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
8.12.09 09:52

To víte. Jak se to říká " když se to, tak se to"

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
8.12.09 09:52

Ahoj maminy, teda vy jste toho nakecaly :-D
Kosatko, nám hlídají naši, když rodíme. No a když jsem v porodnici, tak chodil k dětem tchán a manžel aspoň mohl jet za náma sám do porodnice :-)
Výpravy ven taky miluju, ale zase mni to za tu námahu stojí, protože být se všema doma celý den, tak večer lezu po zdi :wink: Ale je fakt, že než je obleču, jsem zpocená a zralá na odpočinek. Nedovedu si představit, bydlet v paneláku, jak bych je všechny stěhovala :roll: A vůbec nejlepší je, když už je konečně obleču, tak zjistím, že dva kluci mají v plíně nadílku, takže vyslíct, přebalit a zase oblíct. To mi udělali Davča s Míšou, když byli menší, a to jsem fakt tekla :wink: Takže blahořečím parnému létu, to je s oblíkáním pohodička 8-)

Zziny, taky v noci často skáču z postele elegantní šipky kvůli křečím do lýtek či chodidel :roll: Nedávno jsem si taky říkala, že jsem takového pohybu ještě schopná :wink: Hele, vytřít schody do sklepa není žádný vánoční úklid, to dělám každý den :-) , jen mi na kyčle nedělá dobře pracovat v předklonu, to je slast :-?

Berdo, Lucilko, kde se berou takový malý děti? :-) Taky bych jedno takový menší brala. Stačí tak do 3kil :wink: No jo, tabulky jsou pěkná věc, ale jsou vyjímky, co potvrzují pravidlo :-) My bysme se s Míšou a Ondrou do tabulek taky nevešli :wink:

Knizsko, hlavně, že jsi v pořádku a není to nic vážného :-) Teda, můžu být ráda, že mám gynekologa kliďase. Sama jsem nervák, tak kdyby ještě někdo takhle děsil mě, tak mě trefí :wink:

Mějte se, M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
8.12.09 10:21

Ahojky bříška…
takjá ránobudila malou, tahala z postele, odvedla do školky, sedla do auta a jela na plicní KONEČNĚ. A ona tam dr. není.. až v pátek

Berdo jojo to patřilo tobě :kytka:. Děkuji za pochvalu ujména. Kolik je Vaší Rebece? Tady se skoro nikomu Rebeka nelíbí, ale ať. Už iAnďa říka bříšku jménem :).

no s tím CS jsem kooukala do průkazky a je to dle toho ok. Tak snad nebudu mít za 2 týdny CS 7. Moje dr. jehodně opatrná, ale co jsem ležela v porodnici předtím, tak vím, že na ni setřičky nadávali, že dělá zbytečně spoustu vyšetření.
A váhu mimi mi také nikdy neřekla. Ale zase čekám něco přes 3 kila pokud bude v termínu.
Já taky zobu železo s B12 a kys. listovou. A to jsem měla tuším 115

Mon ještě, že se malému nic nestalo. Naštěstí jsou děti gumový. A s tím focením bych.. vrrr Nám udělali hezoučké fotečky. Hodím je sem pak. Akurát ji oblékli obráceně šatičky :D. knoflíčky dopředu

Kosatko já taky žiju s pocitem že budeme rodit min o 2týdny dřív. Nevím proč. Jen doufám, že to bude až v novém roce.

já se také těším na monitor. Teď už nebudu muset do porodky. dr. má monitor v ordinaci s velkým pohodlným křeslem

FRAGYvytírat schody každý den :D. Máš můj neskutečný obdiv. Já bych vytírala, kdyby mi někdo hadr namáčel a ždímal.. abych se nemusela ohýbat. Strašně mně pakbolí břicho.

Včera jsem si koupila ty kalhotky. Nějaký levnější a jsou holky děsné… není to sítka ale takový ten průhledný papír :D :D :D a ještě velikost XL

Tak já jdu k zubařce. A snad dnes udělámvanilkové rohlíčky… aspoň těsto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
8.12.09 10:28

tak já upekla 6 druhů cukroví, dva dostanu od mamky a to mi bohatě stačí.úklid řešit nebudu, jen tak provizorně.co stihnu, to stihnu.
Holky jak dlouho se vám dívaj děti na pohádky? já byla vždycky proti tomu , ale jak vstáváme každé ráno před šestou, tak vždycky ráno kouká.A pěkně si na to zvykl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
8.12.09 10:47

Já byla taky vždycky proti tomu ale nakonec taky docela koukáme na pohádky :oops:
Já letos asi moc péct nebudu, mamka říkala že napeče z více dávek a že se podělíme že mám odpočívat. tak o víkendu možná něco málo.
Můj dr má monitor taky v ordinaci ale pak budu chodit i do porodky-mají tam nějaký lepší-no a porodku máme vedle baráku tak to budu mít kousek.
Já bych taky rodila raději o 14dní dřív než a 14dní p otermínu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
8.12.09 11:31

Kosatko, to víš, že děti taky koukají na pohádky :-) Sice jsem byla ze začátku celkem proti tomu, ale člověk časem dost sleví ze svých zásad :wink: Zase si říkám, že je to fajn, když potřebuju nutně něco udělat a nepotřebuju u toho asistenci našich dětí :wink: A taky je to dobrý večer na zklidnění před spaním, jinak by mi tady lítali jak pošuci :mrgreen: Takže za mě, pokud u pohádek nesedí non-stop, tak klidně :-)

Já mám napečeno patero, ještě bych něco chtěla zvládnout, uvidíme, každopádně nemám cukroví hotové, potřebuju udělat krémy, ale teď se do toho stejně pouštět nebudu, když jsme sami doma :-)
No nic, jdeme se podívat ven, byla jsem vynést odpadky, tak to dneska vidím jen na chvíli, je tam pěkně hnusně :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
8.12.09 15:01

Ahoj holky,
tak s námi budou sepisovat porodopis v porodnici až když přijdu rodit. Jak píše Berda, že to sepíšou doma tak to je fajn, alespoň to proběhne v klidu a v pohodě. Mimochodem Berdo, sice jsem trochu opožděná ale vítej :kytka: .
Ty jo Monano to v tobě muselo hodně hrknout, když žuchla ta komoda. Hlavně, že se Honzíkovi nic nestalo!
Jinak já mám pocit, že mě v poradně také nijak extra nehlídají. Doktor je spíš takovej laxní a nic moc neřeší.
Knizsko, tak hlavně, že to s tou cukrovkou dobře dopadlo a není to nějaký tragický. Je ale opravdu neuvěřitelný, jak se ty doktoři v názorech liší a rozchází. Člověk by rád doktorovi věřil, ale v dnešní době je někdy lepší, zeptat se na názor ještě někoho jiného. Já mám třeba takovou zkušenost, že jeden doktor mi dělal laparoskopii, našel ložiska endometriózy a řekl mi, že nejdou odstranit, protože jsou uložené tak, že to prostě nejde. Rok jsem do sebe kvůli němu cpala hormony, že prý je to jediná léčba. Po roce jsem se dostala k jinému doktorovi, který mi řekl, že ty hormony mě nikdy nevyléčí, udělal laparoskopii a ložiska úplně normálně a prý velmi lehce odstranil. Takže jsme nad tím také kroutili doma hlavou.
Mějte se krásně, :mavam: K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
8.12.09 15:01

fragolo ani nevím kde se berou tak malý děti, jen vím, že když se narodila Rebinka, tak mi v porodnici říkali, že já budu vždycky rodit malý děti, ale podle mého břicha bych řekla, že tentokrát opak bude pravdou. :think:

iviqv s tím jménem Rebeka je to tak, buď se někomu rovnou líbí nebo nelíbí, skoro celá rodina nám to jméno vymlouvala a teď už se všem naopak zase tak líbí a hlavně jsou rádi, že je to jméno používané minimálně. Opravdu jsem se u toho jména ještě nesetkala s neutrálním názorem. Dokonce i v porodnici mi tenkrát říkali, že je tam první, :-) Vím, že jsme tenkrát zvažovali zda dát Rebeka s „k“ nebo s „c“ nebo dvě „cc“, nakonec zvítězila jednoduchost a máme jí s „k“.
Teď čekáme další holčičku a nad výběrem našeho jména zase někteří kroutí hlavou a někteří jsou zase nadšení… myslím, že důležité je, že se líbí vám. :-) Jinak naší Rebece teď koncem prosince budou 3 roky.

kosatko jo jo, na pohádky si děti bohužel rychle zvyknou. Taky jsem byla vždycky proti, aby mi u toho malá seděla dlouho, ale někdy to člověku tak bodne, když si potřebuje třeba něco udělat, že jsem v tomto směru hodně polevila… Naše malá kouká na pohádky někdy chvíli a někdy bych řekla, že pořád, ale s tím stejně asi nic nenadělám, jestli chci občas něco udělat. :-?

Kubino díky za přivítání :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
8.12.09 15:23

Berdo, teda, jak jsi psala tu váhu malé, tak mě prvně napadlo, že byla nedonošená a když jsem dočetla dál, že byla v termínu, tak mi jen padla brada :wink: Já jsem se narodila v 8. měsíci, přesný TT nevím, ale měla jsem 2,15kg :-) Stejně je to zajímavý, že někdo rodí taková miminečka a někdo obříky :wink: Jen doufám, že mě tentokrát nečeká rovnou předškolák :wink:

Kubi, kdybych nezměnila gynekologa, tak bůh ví, jestli mám aspoň jedno dítko 8-o Moje první MUDr. dělala, pokud vůbec něco, tak jen napůl nebo přibližně :roll: No jo, není doktor jako doktor :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
8.12.09 15:32

Berdo tak to máme dítka stejně staré.Filípek je taky koncem prosince.
A jaké jméno máte vybrané tentokrát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
8.12.09 16:48

fragolo taky se na porodním sále porodní asistentka divila, že je tak malá, když je v podstatě v termínu, ale nakonec to uzavřeli tak, že jí špatně vyživovala moje placenta. Zase musím říct, že aspoň byla na světě rychle, narodila se asi za 20 minut. :-) Když jsou děti větší, tak je asi větší problém při porodu, ale to já zatím neznám, tak nemůžu posoudit.
Moje první dcera se zase narodila skoro o měsíc a půl dříve a měřila 45cm a vážila 2400g, takže byla větší než ta druhá co byla v podstatě v termínu.
Teď bych ale řekla, že se mi narodí už větší prcek, jelikož mám rozhodně větší pupek a hlavně se pořád něčím cpu. :-? Asi bych měla přestat, jinak se mi taky narodí předškolák. :-D

Kosatko myslím, že takový odstup dětí je super, v tomto věku už vědí co chtějí a aspoň ta naše se na prcka moc těší. Jméno si moc neodvažuji napsat, protože vím že je zase trochu jiné než běžné a buď se někomu rovnou hrozně líbí nebo rovnou hrozně nelíbí… nicméně očekáváme Bereniku.. :mrgreen:

Jinak všem přeji hezký večer, za chvilku odjíždím do kina… po porodu se už asi jen tak nikam nedostanu, tak musím využít toho, že bude manžel hlídat. 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
8.12.09 17:28

Ahoj holky :-)

na tomhle fóru je to TAK ukecaný :-) já sTe svou frekvencí jsem tu skoro cizák :-) uaaaaa

Máte můj obdiv, že jste tak nachystané na Vánoce.. to já teda vůbec.. Péct budu jeden den s kamarádkama a zbytek posbíráme u našich a tchýňky :-)

Tyjooo.. TP už 29.12… za chvilku tu budou miminka!! To je super :-)

Jináč jsme vyhráli na aukci dvojkočár ABC design ZOOM a o víkendu si pro něj jedem, tak jsem zvědavá.

Jinak je to ale trochu na prd,páč jsem se dověděla, že manža za poslední tři roky nadělal dluhy na pojištění a daních, takže teď musíme zaplatit do konce roku 200 tisíc.. a ty samo nemáme.. nemáme nic..
Je z toho děsně špatnej, tak se ho snažím podpořit.. no ale trouba to je, že jo..
Takže Vánoce budou OPRAVDU chudé.. Jen doufám, že nějak zvládneme z toho skladiště, které zatím je v jednom z našich dvou pokojů, udělat samopomocí aspoň trochu hezký dětský pokojík. Barunka už tam totiž spí, chudinka.. děsný prostředí.. Ale musim ji pochválit.. až na výjimky spinká celou noc.. včera a dnes dokonce do 8 nebo 8:30 !!!

No..musim si to užít, když za chvilku přijde zase ten kolotoč vstávání.. :-)

tak jdu aspoň prát :-) papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
8.12.09 17:30

BERDO, Kosatko se mi líbí jak tady máme stejně staré prvorozené… Anďa je 3.1. A to měla být 1.1.
Rebeka bylo jediné jméno na kterém jsme se zhodli. Já a malá jsme chtěli Agátku.
A i mně zajímá jméno Vaší bříškoprincezny

A taky koukáme pohádky. Hlavně teď když je ošklivě. V létě nám skoro vůbec telka neběží.

6 druhů cukroví.. teda… to by jsme jedli ještě v létě :D

Dnes jsem posílala papír na mateřskou. Tak jsem zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
8.12.09 17:49

Já vždycky pekla tak 15-18 druhů ale bývalý byl na sladké. Přitel moc sladké nejí a ani j áse nehodlám letos strhat pečením a úklidem. Takže upeču jen něco a zbytek bude péct mamča s bráchovou asistencí.
No a s těm itermíny, já budu hlavně ráda abych nebyla v nemocnici přes vánoce-jsou tu pořád zakázané návštěvy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí