Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
5.12.09 20:28

Jo, já to pozoruju taky. Už asi tři týdny. Nemačkat, umýt, tak to všude radí. Už si dávám do podprdy aspoň gázu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
5.12.09 20:32

Holky já se jdu natáhnout, jaksi mě bolí záda.
 Dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
5.12.09 22:44

Kosatko, mně už se mlezivo dělá taky celkem dost dlouho. Mám pocit, že s každým těhotenstvím o něco dřív :roll: Ale jak píšou holky, nechat být :-)

Kubi, on je náš Davča z toho nějaký zmatený :wink: Včera jsme dopekli a on viděl v komoře v misce vajíčka a chtěl je jít s Věrkou malovat :mrgreen: Tak jsem ho musela brzdit :-) Když to vyřkl o tom hasičském autě, tak se manžel začal děsně řehnit, bo si představil, jak Davča drží Mikuláše za vousy a snaží se z něj ten hasičák vymlátit :mrgreen: Ale dopadlo to dobře, dostal i malé autíčko, tak byl klid 8-)

Mějte se, jdu do postele. Dneska jsem celkem lenošila, nějak se mi nechtělo nic moc dělat :oops: , tak to budu muset zítra dohnat. Hlavně vypravit manžela na veletrh :roll: Dobrou, M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
6.12.09 13:24

Nazdárek, tak koukám, že vás snad všechny odnesl čert …taky koukám, že mně někam zmizeli smajlíci … ach jo.

Fragi: no vidíš, děti už myslí i na Velikonoce, aby jsi pak měla míň práce :))

Jinak normálně nevím esi neporodím a to jako beze srandy, od rána mám kontrakce, hrozně nepravidelný, ale žádný tvrdnutí břicha, prostě takový ty pravý … byť po hodině a po dvou a tak… no doufám, že to jsou jen ti zatracení poslíci, ale kdybych se dlouho neozývala, tak víte, kde jsem :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
6.12.09 13:47

Zziny, počkej ještě chvilku.
Kdyby náhodou něco, tak držíme palečky. A hlavně dej vědět jak na tom seš. Jinak budem nervózní, co s tebou je. Nevím jestli jsi si vzala na fragi číslo. Tak ti posílám SZ na mě, ať máme o vás zprávy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
6.12.09 13:48

čéče zziny neblázni. Mně včera celá rodina tak zblbla, že mám nízko břicho a že budu rodit že jsem celou noc měla rodící sny a nemohla jsem spát.
Ted si dávám latté a sněhové pusinky, já se brzo neunesu ale už na to prdím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
6.12.09 14:03

řeknu vám, že ty novoty fakt nejsou na mě… teprve teď jsem si všimla, že když na novým emim. dostanu SZ, tak nebliká okýnko, ale svítí to červeně nahoře :))
takže holky díky za čísla , pevně věřím, že je ještě v prosinci nebudu muset využít…
Noci se teda ale bojím, každopádně když přežiju do zítřka tak snad to byli jen ti poslíčci, ale u L. jsem to neměla, takže nějak nevím co si s tím počít…

Luci: taky pořád koukám, jestli mám břicho dole :)) no a přístup k jídlu stejnej jako ty…nějaký to kilo sem kilo tam … to už nás přeci nemůže rozhodit :o))

tak jdu ležet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
6.12.09 14:24

Zziny ještě chvíli vydrž, aspoň přes vánoce.
Jinak taky zjišťuju že je úplně jedno jestli rodim poprvý nebo podruhý, protože všechno je stejně úplně jinak než to bylo prvně.
S tou soukromou zprávou jsem to taky zjistila nedávno.Lepší bylo když mi to vykouklo přímo před očima.
Jé a taky nemám smajlíky
A cpu se taky jak nezavřená.Včera večer mi byla nějaká zima, naložila jsem se po dlouhé době do vany a myslela že už nevylezu.Za chvíli se nehnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8737
6.12.09 16:00

Ahoj holky,

čerti nás neodnesli, ale byla jsem se pár dní nechat rozmazlovat u maminky :-) Tam jsem si vás vždycky přečetla, ale na psaní moc čas nebyl. Dnes mám pěkně klídek, manžel jel za synem z prvního manželství a já si doma užívám pohodičku. S tím sladkým mi mluvíte z duše. Včera jsme si s mamkou upekly pár lineckých koleček a ona mi, co jsme nezbodly včera, nabalila domů, tak se tady u počítače cpu až mám boule za ušima.
Zziny doufám, že ještě chvilku vydržíš!!! Držím palečky ;-) I když mi doktorka při poslední kontrole (před 14 dny) říkala, že pokud bych nááááhodou porodila, tak už to rozhodně není žádná tragédie. Nicméně pár týdnů by se mimču v bříšku ještě určitě hodilo.
Nevím, jestli Emě tak zachutnalo to linecký nebo by vám taky chtěla něco říct, ale řádí v bříšku až se mi z toho celý klepe a boulí :-D
Fragolko je vidět, že člověk se s dětičkama opravdu nenudí, jsou to naše zlatíčka.
Kosatko, vanu tiše závidím. Včera jsem na ni měla taky takovou chuť. Jenže já ji teď v těhotenství nějak nesnáším, resp. i když ji vydrhnu a x krát vypláchnu horkou vodou, tak stejně chytnu výtoky, protože si tou koupelí rozhodím ph prostředí v pochvě, a to se po koupání osprchuji a vymýšlím, kde co, ale stejně to nějak nepomáhá, tak jsem to vzdala a jen se sprchuji.
Jo a smajlíci se mi taky schovali :-)
Holky, pěknou 2. adventní neděli a držte se ;-)
Pa P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
6.12.09 16:25

Ahoj holky,

teda, člověk tady chvilku nehlídá a už se dějou takový věci 8-o

Zziny, holka, ještě chvíli vydrž, snad mimčo jen laškuje, aspoň takové 2 týdny by se hodily :-? Držím pěsti, ať tel. čísla ještě hooodně dlouho nepotřebuješ :-)

Jinak se i s cukrovím brzdím (na jídlo mám lidi :wink:), už i tak mě děsně bolí kyčle, tak si říkám, že to moc pokoušet nebudu…
U nás je dneska ěkně hnusně :-( Zataženo, akorát na spaní a nic se mi nechce dělat. Ale budu muset, na to lidi nemám :-)
Zatím se mějte a prcci ať si ještě užívají pohodičku u mamin v bříškách. M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
6.12.09 17:21

Ahoj holky, tak zdravim po vikendu. Tady je taky pekne hnusne a poprchava.
Jinak uz se moc tesim, az budu mit taky prcka, to Mikulas chytne uplne jinej rozmer. Takhle se cpu cokoladou sama :lol: :lol:
Zziny moc srzim palecky, at je vsecko v poradku, at uz vcelku nebo s mimcem :wink:
Mne uz taky chvilema pri tvrdnuti briska to dost boli, jako do zad a trisel a tak, tak nevim, jestli to jsou poslicci ci co. Kazdopadne to pravidelny neni, jen tak co 1-2 hodiny, stejne jak mi tvrdlo brisko uz par mesicu. No zitra jdu na kontrolu, ultrazvuk a monitor, tak jsem na prcka zvedava, co tam na me v brisku chysta :lol: :lol:
Mejte se, pa Alik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
6.12.09 17:40

Zajímavé je že mě bříško poslední dobou už tak netvrdne. Spíš mě bolí záda v kříži a začíná mě trápit i zácpa :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
6.12.09 18:38

ahoj, tak u nás padlo rozhodnutí o jméně .
Bude to VERUNKA. manžel se dušoval že už to nezmění, tak jsem zvědavá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8737
6.12.09 18:59

Kosatko, Verunka je krásný jméno :potlesk:

Aliiku asi jsem na tom podobně, poslední dobou, když mi ztvrdne bříško, tak to začíná i celkem bolet, asi se pomalu blížíme do „finále“ :think:

Volal mi manžel z cesty, že se blíží domů, tak se těším, jak si sedneme, dáme kafíčko, zapálíme druhou svíčku na adventním věnci. Miluju tenhle převánoční čas a letos si nějak extra vychutnávám ten klídek a moc se těším, že příští rok už tu s námi bude naše holčička :hug: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
6.12.09 20:00

Kosatko, gratuluju k rozhodnutí :-) Verunka je super :-P

Jinak se mi teď večer „přitížilo“, když jsem chystala manžela na veletrh… Tak je to snad u mě psychický, jsem nervní, že jede pryč, ale jsem velká holka, tak to zvládneme :wink:

Pajo, užijte si s manželem pohodičku :-) Já mám občas pocit, že jsme s manželem naposled v klidu mluvili po prvním porodu, kdy mě nechali 2 hod odpočinout na sále a pak, když nám malou donesli na pokoj :-) A pak už byl klidu konec :mrgreen: Ale zase je u nás takovej správnej šrumec :wink:

Pěkný večer, M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital