Poradna duly
Jana Čurdová
Jo, já to pozoruju taky. Už asi tři týdny. Nemačkat, umýt, tak to všude radí. Už si dávám do podprdy aspoň gázu.
Kosatko, mně už se mlezivo dělá taky celkem dost dlouho. Mám pocit, že s každým těhotenstvím o něco dřív
Ale jak píšou holky, nechat být ![]()
Kubi, on je náš Davča z toho nějaký zmatený
Včera jsme dopekli a on viděl v komoře v misce vajíčka a chtěl je jít s Věrkou malovat
Tak jsem ho musela brzdit
Když to vyřkl o tom hasičském autě, tak se manžel začal děsně řehnit, bo si představil, jak Davča drží Mikuláše za vousy a snaží se z něj ten hasičák vymlátit
Ale dopadlo to dobře, dostal i malé autíčko, tak byl klid ![]()
Mějte se, jdu do postele. Dneska jsem celkem lenošila, nějak se mi nechtělo nic moc dělat
, tak to budu muset zítra dohnat. Hlavně vypravit manžela na veletrh
Dobrou, M.
Nazdárek, tak koukám, že vás snad všechny odnesl čert …taky koukám, že mně někam zmizeli smajlíci … ach jo.
Fragi: no vidíš, děti už myslí i na Velikonoce, aby jsi pak měla míň práce ![]()
Jinak normálně nevím esi neporodím a to jako beze srandy, od rána mám kontrakce, hrozně nepravidelný, ale žádný tvrdnutí břicha, prostě takový ty pravý … byť po hodině a po dvou a tak… no doufám, že to jsou jen ti zatracení poslíci, ale kdybych se dlouho neozývala, tak víte, kde jsem ![]()
Zziny, počkej ještě chvilku.
Kdyby náhodou něco, tak držíme palečky. A hlavně dej vědět jak na tom seš. Jinak budem nervózní, co s tebou je. Nevím jestli jsi si vzala na fragi číslo. Tak ti posílám SZ na mě, ať máme o vás zprávy.
čéče zziny neblázni. Mně včera celá rodina tak zblbla, že mám nízko břicho a že budu rodit že jsem celou noc měla rodící sny a nemohla jsem spát.
Ted si dávám latté a sněhové pusinky, já se brzo neunesu ale už na to prdím ![]()
řeknu vám, že ty novoty fakt nejsou na mě… teprve teď jsem si všimla, že když na novým emim. dostanu SZ, tak nebliká okýnko, ale svítí to červeně nahoře ![]()
takže holky díky za čísla , pevně věřím, že je ještě v prosinci nebudu muset využít…
Noci se teda ale bojím, každopádně když přežiju do zítřka tak snad to byli jen ti poslíčci, ale u L. jsem to neměla, takže nějak nevím co si s tím počít…
Luci: taky pořád koukám, jestli mám břicho dole
no a přístup k jídlu stejnej jako ty…nějaký to kilo sem kilo tam … to už nás přeci nemůže rozhodit
))
tak jdu ležet
Zziny ještě chvíli vydrž, aspoň přes vánoce.
Jinak taky zjišťuju že je úplně jedno jestli rodim poprvý nebo podruhý, protože všechno je stejně úplně jinak než to bylo prvně.
S tou soukromou zprávou jsem to taky zjistila nedávno.Lepší bylo když mi to vykouklo přímo před očima.
Jé a taky nemám smajlíky
A cpu se taky jak nezavřená.Včera večer mi byla nějaká zima, naložila jsem se po dlouhé době do vany a myslela že už nevylezu.Za chvíli se nehnu
Ahoj holky,
čerti nás neodnesli, ale byla jsem se pár dní nechat rozmazlovat u maminky
Tam jsem si vás vždycky přečetla, ale na psaní moc čas nebyl. Dnes mám pěkně klídek, manžel jel za synem z prvního manželství a já si doma užívám pohodičku. S tím sladkým mi mluvíte z duše. Včera jsme si s mamkou upekly pár lineckých koleček a ona mi, co jsme nezbodly včera, nabalila domů, tak se tady u počítače cpu až mám boule za ušima.
Zziny doufám, že ještě chvilku vydržíš!!! Držím palečky
I když mi doktorka při poslední kontrole (před 14 dny) říkala, že pokud bych nááááhodou porodila, tak už to rozhodně není žádná tragédie. Nicméně pár týdnů by se mimču v bříšku ještě určitě hodilo.
Nevím, jestli Emě tak zachutnalo to linecký nebo by vám taky chtěla něco říct, ale řádí v bříšku až se mi z toho celý klepe a boulí ![]()
Fragolko je vidět, že člověk se s dětičkama opravdu nenudí, jsou to naše zlatíčka.
Kosatko, vanu tiše závidím. Včera jsem na ni měla taky takovou chuť. Jenže já ji teď v těhotenství nějak nesnáším, resp. i když ji vydrhnu a x krát vypláchnu horkou vodou, tak stejně chytnu výtoky, protože si tou koupelí rozhodím ph prostředí v pochvě, a to se po koupání osprchuji a vymýšlím, kde co, ale stejně to nějak nepomáhá, tak jsem to vzdala a jen se sprchuji.
Jo a smajlíci se mi taky schovali ![]()
Holky, pěknou 2. adventní neděli a držte se ![]()
Pa P.
Ahoj holky,
teda, člověk tady chvilku nehlídá a už se dějou takový věci ![]()
Zziny, holka, ještě chvíli vydrž, snad mimčo jen laškuje, aspoň takové 2 týdny by se hodily
Držím pěsti, ať tel. čísla ještě hooodně dlouho nepotřebuješ ![]()
Jinak se i s cukrovím brzdím (na jídlo mám lidi
), už i tak mě děsně bolí kyčle, tak si říkám, že to moc pokoušet nebudu…
U nás je dneska ěkně hnusně
Zataženo, akorát na spaní a nic se mi nechce dělat. Ale budu muset, na to lidi nemám ![]()
Zatím se mějte a prcci ať si ještě užívají pohodičku u mamin v bříškách. M.
Ahoj holky, tak zdravim po vikendu. Tady je taky pekne hnusne a poprchava.
Jinak uz se moc tesim, az budu mit taky prcka, to Mikulas chytne uplne jinej rozmer. Takhle se cpu cokoladou sama
![]()
Zziny moc srzim palecky, at je vsecko v poradku, at uz vcelku nebo s mimcem ![]()
Mne uz taky chvilema pri tvrdnuti briska to dost boli, jako do zad a trisel a tak, tak nevim, jestli to jsou poslicci ci co. Kazdopadne to pravidelny neni, jen tak co 1-2 hodiny, stejne jak mi tvrdlo brisko uz par mesicu. No zitra jdu na kontrolu, ultrazvuk a monitor, tak jsem na prcka zvedava, co tam na me v brisku chysta
![]()
Mejte se, pa Alik
Zajímavé je že mě bříško poslední dobou už tak netvrdne. Spíš mě bolí záda v kříži a začíná mě trápit i zácpa ![]()
ahoj, tak u nás padlo rozhodnutí o jméně .
Bude to VERUNKA. manžel se dušoval že už to nezmění, tak jsem zvědavá ![]()
Kosatko, Verunka je krásný jméno ![]()
Aliiku asi jsem na tom podobně, poslední dobou, když mi ztvrdne bříško, tak to začíná i celkem bolet, asi se pomalu blížíme do „finále“ ![]()
Volal mi manžel z cesty, že se blíží domů, tak se těším, jak si sedneme, dáme kafíčko, zapálíme druhou svíčku na adventním věnci. Miluju tenhle převánoční čas a letos si nějak extra vychutnávám ten klídek a moc se těším, že příští rok už tu s námi bude naše holčička
![]()
Kosatko, gratuluju k rozhodnutí
Verunka je super ![]()
Jinak se mi teď večer „přitížilo“, když jsem chystala manžela na veletrh… Tak je to snad u mě psychický, jsem nervní, že jede pryč, ale jsem velká holka, tak to zvládneme ![]()
Pajo, užijte si s manželem pohodičku
Já mám občas pocit, že jsme s manželem naposled v klidu mluvili po prvním porodu, kdy mě nechali 2 hod odpočinout na sále a pak, když nám malou donesli na pokoj
A pak už byl klidu konec
Ale zase je u nás takovej správnej šrumec ![]()
Pěkný večer, M.