Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9066
7.12.09 18:48

Ahoj holky, tak se hlasim z kontroly. Jsme tentokrat mensi jen o 7 dni, vaha odhadnuta pres 2,5 kg a dole u me se vubec nic nedeje - porad uplne uzavrena. Takze pan doktor rikal magnesko vysadit, a zacit se lnenym seminkem a malinikem, a ze jsme v poradku a velci dost, klidne muzu rodit :wink: Jo a monitor super, mala jim okopavala pres brisko pristroj, ze to v nem az chvilkama chrcelo, jak byla akcni :lol: :lol:
Jo na kontrolu a monitor jdu pristi utery, zase jeste do Kostelce, do porodnice me predaji az priste, pry zatim ne, kdyz se jeste nic nechysta :roll:
Ivi gratuluju ke kontrole a aj ostatnim preju, at mimisci krasne rostou a zustanou jeste chvilku v briskach :kytka:
 Alik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
7.12.09 19:21

Holky gratuluji k super kontrolám.

Iviqv CS 5 už je docela dost, ne? Teda jestli se nepletu 8-o

kubi Klidně se k tomu vyjadřuj. Ono o tom totiž moc lidí ještě neví. Tak si to tady s váma trochu filtruju. To spíš, kdyby vám to vadilo tak řekněte.

• A neměj strach, malá už je určo v pohodě a tančí ti v bříšku break dence :dance:

Aliik monitory si úplně živě představuji. Když byl Honzík ještě v bříšku, tak se jim do těch sond pořád trefoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
7.12.09 19:51

Ahoj maminy,

Aliiku, gratulace ke KO :-) Pamatuju si, že na monitoru s Davčou sebou tak strašně šil, že ten monitor nešel natočit a já tam místo 20-30 min. strávila skoro hodinu :roll: Ale jako miminko byl pak naprostej kliďas :-)

Iviqv, tobě taky gratulace ke KO, jen to CS teda nic moc. Ale nechi děsit, třeba se CS do porodu ani nehne :-)

Monano, určitě to nikomu nevadí :-) Spíš někdy nevím, co napsat. Moc bych ti přála, aby se manžel konečně rozhoupal a přiznám se, že já bych toho svého asi ubezdušila :oops: Jsou chvíle, ve kterých jsem fakt cholerik :roll: A obdivuju manžele, kteří se dokážou při a po rozvodu na všem bez problémů dohodnou a zůstat přátelé :oops: Tím nechci říct, že je to váš případ, jen ze mě tak padají myšlenky :-)

Jinak já jsem dneska KO :-? 4 děti zvládám jinak levou zadní, ale nějak mi nedošlo, že jsem na ně nikdy nebyla sama měsíc před porodem :wink: , takže už se moc těším, až zalezu do postele :-) Bolí mě kyčle, takže když jsem vytírala schody do sklepa, nadávala jsem u toho jak špaček :wink: No nic, jdu se uklidit do křesla a doufám, že po mě nebude nikdo aspoň 5 min nic chtít :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8737
7.12.09 20:06

Ahoj holky,

moc gratuluji k úspěšným kontrolám :kytka: Nevím, jak to vydržím do své čtvrteční kontroly, se těším, jak na Ježiška :dance: Mudra mi bude dělat ultrazvuk i monitor, tak to budu plná dojmů :-P Doufám, že bude vše OK. Včera jsem si vzpomněla, jak jste debatily o CS, tak jsem hledala, co mi při poslední prohlídce zapsala doktorka do průkazky a měla jsem CS 1, takže asi normálka :wink: Aliiku celkem mě překvapila ta váha Tvého mimi. Píšeš, že je o 7 dní menší, takže je cca jako by mělo být teď moje mimčo a 2,5 kg, když máme ještě měsíc před sebou, tý jo 8-o :lol:
Fragolko úplně Tě chápu, 4 dětičky měsíc před porodem musí být masakr. Občas mám co dělat postarat se o sebe :oops: Opatruj se a nějak to zvládni, máš můj velký obdiv :potlesk:
Monano klidně si tu u nás ulev, stejně jsi kabrňák, že to takhle zvládáš, i když ono asi člověku nic jiného nezbyde :-?
Jdu si taky zalézt do křesla a koukat na telku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
7.12.09 20:09

Fragolko, no prosím tě, co tě to napadá? Vytírat schody do sklepa :?: Vždyť schody do sklepa nejsou ani vidět, tak se na to příště vyprdni a opatruj se. Snad ti ten odpočinek v křesle vyšel :wink: .
Monano, tak se tu filtruj co jen to jde, máme tě rádi :hug: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
7.12.09 20:11

Já to s těma váhama pořád moc nechápu, protože někde píšou že by v mém 35.týdnu mohlo mít mimčo asi 1900g a někde zase že 2500g. jen vím že kamaádka rodila o 4týdny dřív a malý měl jen 1900g. Takže mně dr řekl že on ty odhady nerad dělá protože je to hodně nepřesný, takže vůbec netuším jak jsme na tom, asi se v pátek zeptám jestli jsme pidi nebo macík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
7.12.09 20:11

Tak když šla Pája a Fragolka do křesla, tak já jdu také :-P a vezmu si k tomu ještě brambůrky :mrgreen: .
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
7.12.09 20:12

JJ mony určtiě napiš co tě trápí, já si kolikrát připadá jestli ti nevadí že se tak ptám-je to moc moc nepříjemné co se ti ted děje ale myslíme na tebe :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
7.12.09 20:18

Tak ja jeste jednou vkladam prima tabulku s velikosti miminek podle tydnu tehotenstvi: http://www.maminkam.cz/…en-po-tydnu/
Ja jsem na zacatku 37tt, tak by melo mit cca 2,7-2,8 kg a mame 2,5 kg, takze mi to docela sedi, ze jsme o tyden drobnejsi :wink:
 Alik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
7.12.09 20:23

Jojo tabulečka je to pěkná :wink: Honzík se mi narodil o týden dřív a měřil 44cm a vážil 2540g a to se vyvíjel celou dobu normálně, fakt nevím čím to je ale asi ty naše děti nemají být ani po kom macíčci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
7.12.09 20:39

Ty jo vy jste toho naklebetili.

Děkuji všem za podporu.

Před chvilkou jsem měla doma hororovou scénu. Psala jsem vám, že mám nové komody. Ještě jsme je nechytly do zdi. no a samozdřejmě Honza přišel otevřel naráz všechny šuplíky. A komoda na něj přepadla a dole ten šuplík mu skřípl prsty. To byl řev, než se mi podařilo komodu postavit a vyndat mu ruku. Úplně jsem ji už viděla zlomenou. Naštěstí se asi jenom lekl a trochu prstíky asi bolely. Ale už je dobrej a v pohodě snima mrská.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
7.12.09 20:46

Mon to se tsalo kdysi jedné kamarádce, měla ji z Ikey-nebyla asi dobře udělaná, protože normálně by to komoda měla ustát aby se nepřevrátila i s otevřenými šuplíky. Nevím ejstli ji nějak přidělat ke zdi nebo třeba už si malý dá pozor.No ale jsou to šoky s dětma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
7.12.09 21:35

Ono to tam je i napsaný, že se má komoda přikotvit ke zdi. No musí se to udělat. To víš ono se nám moc nechtělo, protože zrovínka je tam panel.
Fakt jsem se lekla.
No a já frajerka mám ještě na tý komodě postavenej vánoční svícínek. Ještě že nebyl zapálenej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
8.12.09 06:38

ahoj holky, teda vy jste se činily :lol:
Nestihla jsem ještě dočíst všechno, jen jsem zaregistrovala novou příchozí - vítej
Monano on si člověk nebezpečí uvědomí až když se to stane.Mě kolikrát taky nenapadlo že by něco mohlo být nebezpečné.
Fragolo na schody do sklepa bych se taky vykašlala, obvzlášť když si s dětma sama doma.
Kdo ti vlastně hlídá když jsi v porodnici?
Já jdu na kontrolu zítra, teď už chodim každý týden.A ve čtvrtek jdu do nemocnice na monitor a sepsání toho porodopisu.
včera mi bylo celý večer špatně od žaludku, šla jsem do postele fakt brzy.že by se mi vraceli těhu nevolnosti? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
8.12.09 07:31

Ahoj holky, přeji všem hezký a hlavně klidný den :-)
Kosatko díky za přivítání :kytka:
Monano ještě že se malému nestalo nic vážného… nám se něco podobného stalo v létě, když jsme se vrátili z dovolené z Francie. Měli jsme na zdi v obýváku už dva roky přidělanou velkou polici nad televizí a jednou v noci hrozná rána, myslela jsem s manželem, že snad padá celý barák, když jsme přišli do obýváku, tak police byla na zemi, pod ní asi dva měsíce stará televize a hlavně všechno sklo po babičce rozbité po celém obýváku a malé střípky v koberci, byl to děs, ale při té představě, že si tam normálně každý den pod tím hrála naše Rebeka s domečkem mi šel mráz po zádech a sklo po babičce vem čert… hlavně že se něco nestalo jí.
Naše police byla přidělaná na velké liště a ještě osmi dlouhými šrouby ve zdi, ale prostě v létě bylo vlhko a zeď to neustála.
Hlavně, že je Honzík v pořádku, to už by na Tebe asi bylo celkově moc.
Alliku tabulka je to pěkná a celkem i zajímavá, ale stejně je každé dítě jiné… pro orientaci je ale super. Naše Rebeka se narodila o týden a půl dříve a do tabulek by asi taky nepatřila, jelikož měla 43cm a vážila 2100g

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí