Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky holky,
tak mi jsme se vrátili od tchýně. Celkem to ušlo, protože tam byl i manželův strejda ze Slovenska. Akurát mně taky chytli asi poslíčci v jednu v noci stylem, že už polovička přemýšlela kam do porodnice.. prý ve Varech nee. Hodně mi tvrdlo břicho a trochu to střílelo do zad… jsem prodýchavala. Jsem se celkem lekla
Zziny ještě vydržet. Já ještě nechcu…až po Silvestru
Fragy já taky jdu balit polovičku. Odjíždí na týden (snad jen na týden) do Maďarska
. A malý je zlatý
Anděla měla Mikuláše a spol jen ve školce. Tak mitrochu přišlo líto, že jsem neviděla její reakce
Tchýně mi řekla,že mi nějak narostla prdel
To vím i bez ní ![]()
Kosatko, no, manžel přijede ve středu, ale někdy v noci, takže jako by se vrátil ve čtvrtek večer
No, já vím, žádná targedie, nějak to zmákneme
Já jsem vždycky špatná, než odjede a pak je to takovej hukot, že nestíhám a manžel pak volá, že je mu děsně smutno
A je to jen do Prahy, takže v případě nouze by dojel, ale snad nebude třeba
V květnu byl v Anglii a kdyby tam letěl třeba až za měsíc, zabavím kufry a nejede nikam ![]()
Iviqv, vítej do klubu slaměných vdov
Na tchýni se vykašli, tyhle hlášky fakt miluju, obzvlášť jako těhule nebo pár dní po porodu ![]()
Hezké ranko, hura stále jsem 2 v 1, holky díky za podporu
no snad už bude klid až do porodu..
Fragi, Ivi : snad ty dny bez manželů rychle utečou, já jsem slaměná taky , ale jen tak napůl, neb jsou každý víkend hony- od rána do večera, takže se vlastně ani nevidíme..
Ivi: tchýně je teda na facku, to snad už víme taky, že momentálně nevypadáme jako miss supermiss ![]()
Fragi a ostatní : co ty miminka? pořád se nechtějí otáčet ? a co sex , ani to nepomůže k otočce ?
![]()
kosatko: gratuluji k výběru jména, však už byl čas… no my se nakonec po velkém boji shodli na Davidovi, ale asi to ještě stejně není konečný
![]()
Paja: závidím klidné chvilky s manželem, to my už taky tak jaksi neznáme…potřebovali bysme adoptovat ještě nějakou hlídací babičku, jednu sice máme, ale v podstatě 90% času musí trávit v práci
Aliik: držím palce na kontrolu
já jdu ve středu, ale jen asi tak na monitor a hotovka
Jinak jsem stejně zvědavá, čí bude první miminko, no marná sláva, každopádně nám teď v prosinci už minimálně jedno přibyde na konto Ledňátek 2010
to je stejně mazec…
, že už finišujem..
Ahoj holky, ![]()
jsem tady na emiminu nováček, i když prcka už čekám třetího. Tak se sem tak trochu vtírám a snad mě mezi sebe přijmete.
![]()
Ale koukám, že podle toho co tady píšete, tak za chvilku všechny porodíte… termín mám sice až 31.ledna 2010, ale příznaky už mám taky, i když u každého dalšího prcka to asi člověk vnímá trochu více.
Dobry rano,
Berdo, vitej mezi nas ![]()
Zziny, supr, ze je Ti lip, snad uz to ted bude v poho az do ledna. Nakonec jeste budes prenaset, uvidis
A Davidek je fakt krasny jmeno!
Kosatko, gratuluju ke jmenu, Verunka se mi taky moc libi.
Fragol & Iviqv, at vam to rychle utece bez manzelu.
Ja dneska vstala na me pomery strasne brzy a vyrazim do prace, ceka me celodenni maraton schuzek a jednani, ale koncim pristi tyden, tak hned mam lepsi motivaci, kdyz vidim to svetlo na konci tunelu
Malej se porad mele, stehuje sem a tam, ale hlavu dolu porad nedal, zitra jdu na kontrolu, tak uvidim, jak se bude tvarit ma porodni asistentka. Zziny, nevim, jestli ma mit sex nejaky vliv na pretoceni, to uz by musel byt dole daaavno
No, porad si rikam, ze to nejak dopadne a malej se jeste otoci.
Tak vam vsem preju pekny den ![]()
Ahoj,
Zziny, tak koukám, že hlásíš dobré zprávy, to je super, jen ať Davídek vydrží ještě chvíli a nechá prostor prosinčátkám
Teda, s naší frekvencí sexu, nevím, nevím, jestli má prcek šanci se otočit
Mně po sexu děsně tvrdne břicho, tak jsem došla k názoru, že mi to za ty nervy nestojí
Malá se sice někam hnula, rozhodně nemá hlavičku narvanou pod pravými žebry, ale jak tam teď je, fakt netuším
Nechám se překvapit na KO v 36.tt, nějak to dopadne, nebudu se kvůli tomu dopředu stresovat ![]()
Berdo, vítej ![]()
Mějte se, M.
Já jdu na KO v pátek, po 14 dnech a pak už myslím budu chodit častěji.
Mně už dr minule říkal že sex raději ne, když mi tvrdne to břicho, ale přijde mi že už je to lepší s tím tvrdnutím břicha.
Zdravím.
To jsem ráda, že jsme všichni ještě vcelku.
Berdo vítej. S těma porodama to nebude až tak horký. Mrkni na str. 76. Tam máme seznámek, kdy kdo má jak termín.
já jdu na KO až 14.12. Půjdu po třech týdnech, to jsem zvědavá co mudra řekne.
holky už vám některé přišla mateřská? Já ji ještě nedostala a nedostala jsem ani půlku rodičáku. A to ani asi nedostanu, páč do 7. v měsíci už jsem jí měla vždy na účtě.
No já myslím že tento měsíc budem bez peněz. Já to vše vyřizovala v polovině listopadu a měla jsem na úp donést ten potvrzený papír s OSSZ co nejdřív a oni ho pořád neposlali. Takže ani půlku rodičáku nemám a myslím že mateřská přijde tak v lednu ![]()
Ahoj holky, ja jsem na materske od 8.11. a taky mi jeste ani nedorazil papir o te materske, co ho mam pak hodit na zdravotni pojistovnu. Tak jsem se ptala zamestnavatele a nejak jim blbne system, rikali mi neco o zpozdeni, no asi to jeste ani nepredali, a to uz je to mesic. Takze penizky uvidim tak v lednu ci v unoru
![]()
Ja jdu na kontrolu dnes v 15h, tak pak vecer napisu, co a jak. Prece jen uz zacinam 37tt, tak jsem zvedava
![]()
Mejte se, pa Alik
Tak to Luci máme úplně stejné, také mi ještě nic nedošlo s OSSZ. A to jsem to vše vyřizovala na začátku listopadu.
Tak jsem teď domluvila s naší účetní v práci. Jestli náhodou neví jak na tom jsem s tou mateřskou. Vůbec mě nepotešila. Naše firma spadá pod Prahu 7, a ty prý v tom mají takový bordel, že to ještě neudělali. Dneska na OSSZ volala, protože dnes je to přesně měsíc co tam formuláře mají, a zatím na to nikdo nešáhl. A protože mi bylo vysvětleno, že sice mají všude uvedeno lhůtu 30dnů na vyřízení. Ale když v to v dané lhůtě nevyřídej, tak nemají za to žádný postih. Takže je jim to vlastně šumáček.
No budu mít tedy bezva vánoce, snad přežiju ![]()
Manžel v prd..li No to mám zase náladičku ![]()
No to j ási právě holky říkám, co mají dělat maminky samoživitelky, prachy o d státu nedorazí včas ale s placením bytu atd nikdo nepočká-je to bordel.
Naštěstí naše účetní to zanesla osobně hned ale taky říkala že na ossz nespěchají.
Já něco dorpala na miminko a dobalila vše do porodky ale řeknu vám že plánovaný císař má výhodu v tom že víte kdy nastuoujete do porodky a vše připravíte. já se pořád bojím abych byla na štědrý den doma a nevím co nachystat a tak…
to je právě ono, já už jsem teď tak napůl samoživitelka. Skoro ex mi dává na složenky, a ostatní táhnu z rodičáku (mateřský). Takže teď vůbec nevim co mám dělat. Asi půjdu na družstvo, jestli by mne neodpustili jeden nájem. Že jim ho příští měsíc zaplatím. Jinak budem papat asi kořínky.