Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9216
3.12.09 14:51

Fragolo tak alespoň ví že to bude holčička.Filípek tuhle tvrdil že bude mít brášku a bude se jmenovat Lindulka.
Manžel je borec :mrgreen:
Iviqv já mám CS 3.někde jsem četla kolik je kritické číslo.Zkusim najít
Jinak naše příjmení - Černá
Taky jsem Fragolo zvědavá co nakonec vyberem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
3.12.09 14:56
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
3.12.09 15:15

Tak tyhle stránky jsem našla taky. Ale týden po týdnu +/- jak by to mělo vypadat jsem nenašla.
Já měla ve 32 týdnu CS2.

Mějte se. Jdu pro raracha do školky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
3.12.09 15:20

já ale četla v různých diskuzích, že měly třeba cs 8 kolik týdnů a nic.Já víc než 3 při prvním těhu neměla.Až do konce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
3.12.09 16:19

Ahoj tak jsme doma z venku. Výhodně jsme nakoupili, tak m it ozvedlo náladu :wink:
Já ani envím jaké mám CS :oops:
Jdu si dát vánočku, namažu si ji pěkně máslem a medem a uvařím si kakaíčko :oops:
No a můj pořád tvrdí že si mám ten nadstandard objednat. Je pravda že jsem měla klid a hlavně svou sprch ua záchod. A mohla jsem si v klidu a beze studu zanadávat a heknout když mě někde píchlo 8-)
Bývalá švagrová měla na pokoji příšernou ženskou, tkeré pořád chodily návštěvy a vyzváněl ji mobil a prý to byl děs.
Taky jsem byla vděčná že když jsems e teprve učila kojit a přebalovat že mi nikdo nečučel pod ruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
3.12.09 16:36

To je fajn, že si můžete nadstandart objednat. V Písku je to tak, že mě přijmou a buď ho mají volný (jsou tam dva) nebo ne a jdu na normální pokoj. Nebo si ho teď zapykám a až do porodu ho budu platit, což je blbost. Byla bych ráda, kdyby pro mě byl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
3.12.09 16:43

On nejde objednat, tetina nej kamarádka dělá na novorozeneckém sestru a ona mi to jako protekčně zamluví a když tam pak bude volno dají ho mně :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
3.12.09 16:57

Ahááá, bylo mi to divný :-) . To máš docela štěstí. Ale zase v tom Písku se nerodí o závod, takže by mohl být volný. I když - vlastně bude ten úplněk… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
3.12.09 17:02

No já jsem sama zvědavá kdy porodím, pořád mě děsí že porodím předčasně tak si pořád říkam že vánoce chci strávit doma s rodinkou a nakonec mě nechají přenášet a budu rodit na konci ledna :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
3.12.09 17:11

To já jsem taky zvědavá, ale pořád se nemůžu zbavit pocitu, že to bude dřív… Termín mám devátého ledna, na Silvestra je ten úplněk, tak nevím nevím… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
3.12.09 18:32

Zdravim, koukam, ze uz zas „rodite“ :) Ja to teda hodlam dotahnout az do radneho konce, tzn. do terminu :mrgreen: Jinak co je CS sem si musela najit, protoze tady se behem tehotenstvi vysetreni dolem vubec nedela, cipek nikdo nezkouma, takze tu ziju ve sladke nevedomosti, jak to se mnou vypada, ale snad v poho no..
Toz ja si jdu odpocinout nez vyrazim na tu vanocni party, jeste ze je zitra patek, pracovat budu asi z domova, preci jen uz bych to mela dat vic na pohodku, zejo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
3.12.09 18:52

Kosatkodíky moc… tak je to ok. Nerada bych porodila o měsíc dřív.
Jsem zvědavá kdo a kdy bude první :D. A jsem také z a Veroniku
Mausko uži si večírek
Monteda jo. Snad bude ten druhý porod lepší.

Nevímkdo to psal ale ty porodní boxy vypadající jako obýváček, musoí být super. Si myslím, že se v tom i líp rodí, aspoň mně by se určitěrodilo…ne to deprimující býlo zelené zdi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
3.12.09 18:53

Kosatkodíky moc… tak je to ok. Nerada bych porodila o měsíc dřív.
Jsem zvědavá kdo a kdy bude první :D. A jsem také z a Veroniku
Mausko uži si večírek
Monteda jo. Snad bude ten druhý porod lepší.

Nevímkdo to psal ale ty porodní boxy vypadající jako obýváček, musoí být super. Si myslím, že se v tom i líp rodí, aspoň mně by se určitěrodilo…ne to deprimující býlo zelené zdi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
3.12.09 20:27

Iviqv, kritické hodnoty CS jsou i v průkazce :-) Ve 33.tt jsem měla hodnotu 0 a kolem porodu jsem se „dobrala“ nejvýš na 2 :wink:

Kosatko, tak brácha Linda taky dobrý :lol: A k vašemu příjmení se hodí skoro všechny. My jsme na tom hůř :wink: Rozhodně by k nám nešla nějaká exotika :-)

Mausko, užij si večírek :-)

Lucilko, taky bych šla do nadstandardu, za ten klid by mi to stálo :palec: U nás to asi hrozit nebude, nadstandard máme jeden :roll: Holt rodíme zase v blbé době, „pavilon pro matku a dítě“ se u nás v nem. teprve staví. Budova gynekologie a chirurgie jsou nejstarší v areálu nemocnice. Zato patologii máme fungl novou 8-o

Jinak jsme upekli, máme dvoje rohlíčky a kuličky s lískovými oříšky. Začínám se děsit, jak to u nás bude vypadat až budou kluci v pubertě a jestli budou na sladký, tak potěš koště. Budu obíhat akce v supermarketech a kupovat mouku a ostatní suroviny rovnou po paletách :lol: Ale zase jsem ráda, že jim chutná :-)
Jdu si narovnat záda :wink: M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
3.12.09 22:32

Ahoj těhulinky
tak se mi hezky četlo o vašich zkušenostech a zážitcích po porodu :lol: . My byli s manželem dneska na předporodním kurzu v nemocnici a doporučovali tam ten nafukovací kruh. Ať si ho prý sbalíme rovnou do tašky. Hezky nám sestra popsala jednotlivé fáze porodu, co se může přihodit, jaké tam budou sestry a bylo to celkem fajn. Také jsme měli prohlídku oddělení. Jen mi bylo trochu divně, když jsem koukala na to porodní křeslo a představila si, že se tam budu za pár týdnů svíjet v bolestech.
Holky když jste rodily, tak co jste měly na sobě? Nějakou jejich košili nebo svojí? PA říkala, že je nejlepší být co nejčastěji ve sprše a na balónu nejlépe nahatá. Tak mě trochu zděsilo, že bych se tam měla pohybovat pořád nahá 8-o. Samozřejmě, že ve sprše nahatá budu :mrgreen: , ale mimo ní se moc vystavovat nechci.
Těším se na vaše zážitky z Mikuláše :-D .
Mějte se krásně, :mavam: K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital