Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1226
1.12.09 14:34

Bel, pro jistotu dodavam - oba musi mit doklady - OP, rodny list, popr. doklady o rozvodu ci jinych takovych trablich. Jinak si udelate vylet nadvakrat.

Kosatko, ty mi delas chute - no nemam tu nic jineho nez marcipanovou Rittersport. Holt se pujdu podivat, zda ji nezbodl muj (ne)pritel. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8737
1.12.09 16:44

jak to tu tak čtu, tak se asi taky půjdu poohlídnout po něčem dobrém a uvařím si k tomu kafíčko :lol:

Před chvílí jsem naskládala věci do tašky do porodnice a sepsala, co je ještě třeba přikoupit nebo přihodit těsně před odjezdem :-) Snad tam mám to nejnutnější a zbytek kdyžtak donese manžel. Nemá to daleko, tak se aspoň proběhne :lol:

Jak píšete o těch rychlých porodech, jeden bych si taky objednala, ale na poprvé takové štěstí asi mít nebudu :oops:

Aliiku mám jeden spešl dotaz na Tebe :lol: Nepamatuješ si, jestli na kurzech říkali, zda se tady v nemocnici „fasují“ ručníky? Už teď mám tu tašku poměrně velkou a prý nemáme tahat nic zbytečnýho (takový kraviny si pamatuji), tak nevím, jeden jsem si tam pro jistotu dala, ale pokud by nic nedávali, chce to minimálně tři :nevim: Předem díky za radu :kytka:

jdu hledat tu čokoládu nebo umřu :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pandora 2x
1.12.09 17:50

fragola

Dík za milé přivitání ted jsem dodělala vínočni výzdobu už podruhé. Poprvé jsem to smetla břichem málem jsem brečela vzteky. Jsem už jak dinosaurus .

• Citovat
  • Upravit
pandora 2x
1.12.09 17:54

kralishek

Záleží na tom jak máš doma teplo. Já napřiklad mám zimu tak bude mit malej teplou peřinku i pyžamko.

• Citovat
  • Upravit
pandora 2x
1.12.09 18:00

Alik

Já vim že jsem asi pošuk ale já už to mám od 7 měsíce. Já nevím furt jsem měla pocit že budu rodit předčasně tak jsem to připravila a dala pod igelit. Zatim pa

• Citovat
  • Upravit
9216
1.12.09 18:51

Pajo že by se fasovali ručníky, to dost pochybuju.Ale třeba jo
Právě jsem vypila první hrnek maliníku.Nechutná to špatně.Já bych to jinak nepila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8737
1.12.09 19:32

Kosatko mně se to taky zdá divný, ale nějak jsem to asi zasklila. Radši už jsem si tam ty tři ručníky hodila, manžel kdyžtak donese další :wink:
Maliník si jdu uvařit, ať ho mám akorát k telce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
1.12.09 20:07

Tak já mám na maliník ještě čas 8-) Ale taky mi ta chuť nevadila. Chutná mi i meduňka, ale min. týden jsem si uvařila kopřivový čaj, cucla jsem si, šla ho vylít a byla ráda, že jsem nevyhodila i něco ze sebe :wink:

Vím, že každá porodnice to má jinak, ale u nás se ručníky fasují každý den čisté, a to doknce dva. To je jediné prádlo, se kterým nedělaly sestřičky drahoty. A jinak jsem potřebovala jeden (nebo dva) ručníky na porodní sál…

Nakonec jsme se odhodlali na chvíli ven, tak jsem ráda, že jsme neseděli celý den doma. Začínají mě děsit dárky na Vánoce… Asi budeme kupovat všechno ve 4 exemplářích, jinak se nám naši miláčci pobijou 8-o

Pěkný večer. M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
1.12.09 20:15

Ahoj, tak jsem tady zase po pár dnech a koukám, že už skoro „rodíte“ :-D . No jo, už se nám to krátí. Já mám termín devátého ledna a jak začal prosinec, tak se to na mě nějak valí… Vánoce, balení do porodnice, je toho nějak moc a hlavně ty pocity. Smíšený… Jak to zvládnu, co bude potom. Máte to taky? Teda nemyslím fragolku, ta už je zkušená :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
1.12.09 20:34

Fragolo tak to zírám na ty ručníky.Slyšim to poprvé.To u nás se fasuje skoro vše krom ručníků.
Zjistila jsem že se kvůli nateklým nohám vejdu jen do jedněch bot.Naštěstí zimních, tak ten měsíc snad nějak vydržim.U nás stále platí v nemocnici zákaz návštěv :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
1.12.09 22:29

Kristy, tak já mám obavy také veliké. Je to tím, že vše bude nové, nepoznané a vlastně nevím, co mě čeká. Mám úplně smíšené pocity. Někdy si strašně přeji a těším se až bude malá na světě a někdy si zase říkám, že by bylo lepší, kdyby zůstala v bříšku :oops: . Není to tím, že bych jí nechtěla, to je jasné, ale spíš se bojím, že budu úplně vyčerpaná, nevyspalá a normálního života neschopná matka. ****Fragolko, ty jo, u vás musí být Vánoce pěknej mazec! Kolik tak kupuješ každému dárků? A kdy na to nakupování máš vlastně čas? A co si vůbec přeješ od Ježíška ty? Tak a teď jsem tě totálně zahltila otázkama viď :oops: .
Jdu chrnět, brou :mavam: K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
1.12.09 23:16

Kristy, neboj, já jsem plašan taky. Je to po páté, ale pokaždé jiné :wink: Moc se těším na malou, bojím se, jestli bude mít malá rozum a otočí se… Porodu, ale i toho všecho okolo - myslím, aby se to zvládlo organizačně - hlídání dětí, aby měli většinu nakoupeno apod. No vidíš, taky mám smíšený pocity, i když si řekneš, že už jsem ostřílená matka :-D

Kosatko, tak zimní boty ještě dám a když je tepleji, střídám to i s botkama na podpatku, ale ty už asi moc neee :wink: Dívala jsem se na netu a zákaz návštěv je u nás jen na ARU. Doufám, že k nám epidemie nedorazí v lednu :roll:

Kubi, my jsme doma skromní :wink: (teda, já s manželem). Radši si během roku koupíme, co se nám líbí a co potřebujeme. Dárky kupujeme spíš jen dětem, my si dáme jen nějakou drobnost. Krom toho jde teď většina financí do zařízení toho druhého patra, to je důležitější :-)
No a pro děti? Kdyby záleželo na Davčovi, tak na to praskne klidně i celá manželova výplata, poslední dobou jen posloucháme, co by ještě chtěl od Ježíška :roll:, tak už mu říkám, že by se Ježíšek musel strhat :wink: Jinak Věrka si přeje batoh do školy, Davča veliký popelářský auto, ale bacha, musí být i s kontejnerama :wink: a Míša se k němu přidal :wink: Tak ho koupíme snad i Ondrovi, jinak to bude masakr :roll: Už jsem i zvládla koupit knížky O mašince Tomášovi, to u nás teď děsně letí :-) + oblečení, z toho jsou taky celkem urvaní. Jak prohlásil manžel, jeho to oblečení pod stromečkem děsně štvalo :-D Nějaké dárky kupuju v obchodech, i když musím být jak partyzán, protože samozřejmě nechtějí čekat s manželem venku, ale jít s mnou do obchodu :wink: a jinak to jistí internetové obchody. Díky bohu za ně :-D Tak to jsou ve zkratce Vánoce u nás. Už se moc těším. Hlavně na to, že bude chvíli klid, tento rok byl nějaký divoký, strašně rychle to uteklo… I když mi pořád nepřijde, že je to tak blízko. To počasí blížícím se Vánocům moc nenasvědčuje.
Tak, už jsem toho napsala víc než dost a jdu spát. Dobrou, M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
2.12.09 06:48

tak já dneska vyrážim dokoupit ještě nějaké vánoční dárky abych měla splníno a nenervila se .Filípka budu mít u babičky tak si ty nákupy v klidu užiju.
U nás o vánocích to nepřeháníme, loni dostal Filípek dost dárků a stejně to nestihl všechno ani pobrat.Zaměřil se na jednu hračku a to mu stačilo.Tak už jsme poučeni.Navíc má na silvestra narozeniny tak ty dárky nějak rozdělílme.My s manželem si dáváme maličkosti,všechno co potřebujem si stejně v průběhu roku koupíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
2.12.09 08:11

Ahoj holky,
Pajo, ja jsem se na rucniky specielne ptala a pry se fasujou :wink: Teda nevim, v jakem mnouzstvi, ale melo by se fasovat vpodtstate vsecko, co neni jednorazove - tzn. nocni kosile, rucniky, obleceni pro prcka, latkove pleny… Jen ty jednorazove veci jsou problem, jen jakztakz vlozky a zbytek moc nee.
Ja jsem teda rucnik nezabalila, kdyztak ho nekdo donese, bydlime kousek :lol:
Jinak malinik ja zacnu pit az od pristiho tydne, ted do pondelni kontroly mam pit jeste to magnesko. Kupovaly jste sypanej nebo existuje i sackovej? Ja ze jsem takovej cajovej barbar a davam prednost sackum :lol: :lol:
Jo jeste Pajo, taky dotaz, pokud jsi byla na minulem cviceni, rikali, co bude tento patek? Ja abych neprisla treba na cviceni s micema bez mice nebo tak neco. Diky :wink:
Mejte se a peknej den, Alik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
2.12.09 09:15

Ahoj maminy,
Aliiku, u nás zásadně porcované čaje :pankac: I ten maliník existuje v sáčcích. Čas od času se mi stane, že koupím nějaký sypaný, ale beru to jako děsnou otravu :wink:

Kosatko, dobře nakup :-)

Počasí u nás dneska vypadá o dost líp, tak vyrazíme ven. M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí