Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24837
11.12.09 20:00

Lucilko, gratuluju ke KO

Pajo, užij si večírek :-) Hladit po hlavičce neboz adečku, to je jedno, hlavně, že malá ví, že ji máte rádi a těšíte se na ni :hug:

Iviqv, super, že už budeš mít manžela aspoň v republice :-)

Kosatko, ty si užij večírek taky :-) a s podbřiškem to mám stejné, když mě to chytne venku, tak se kolíbám jak kachna, no, někdy to musí být pohled k popukání :wink:

Berdo, tak to jsem ráda, že nejsem sama, kdo to nepozná, jak je mimčo uložené :-D Ještě nic nevzdávám, jen mi přijde ta KO příští pátek děsně daleko a čekám na ortel, můj gynekolog mi říkal, že finální poloha ho bude zajímat od 36.tt, což zrovna za týden jsem :roll: Pořád si říkám, že na to nebudu myslet, ale nějak mi to nedá :nevim: Ale díky za uklidnění :-)

Mějte se krásně, M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
11.12.09 20:18

Ahoj holky,
ja jsem lehce nervozni, bo mam porad lehce vytok, teda ne ze bych ho nemela cele tehu, ale ted se nejak vic pozoruju :oops: Tak jsem se docetla, ze by to mohla i hlenova zatka, kdyz byl chvilkama hustsi, ze ta muze byt i bezbarva ci belava a odchazet nekolik dni. Mate s tim nektera zkusenost? Plodovka to asi byt nemuze, ze? Mam za den tak vlhke 3 intimky, na vlozku by to nedalo, tak se mi nechce plasit. I kdyz je to na nervy, byt porad lehce v mokru, porad se hlidam a plasim… :oops:
Diky za uklidneni, nejak dneska nemam silu moc reagovat, omlouvam se, zitra napisu vic :lol:
Mejte se, ja jdu odpadnout, prece jen chripka me stale zmaha…
 Alik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
11.12.09 20:22

Berdo… mně půjčila kamarádka tenhle a je super
pupík si nevšímejte holky :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
11.12.09 21:39

Aliiku, mně hlenová zátka odcházela u Ondry od 1.5. a rodila jsem 13., a to ještě po „Hamiltonovi“. A znám ji jako průhledný, bezbarvý hlen, sem tam nitka krve :wink: Uvidíš, ještě bych se neplašila, teď jsi byla někdy na KO, co MUDr. na tebe? Držím pěsti, ať ještě chvíli vydržíte 2v1 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
11.12.09 21:49

Aliik - s tím ti moc neporadím. Já jsi nebyla jistá u Andi. Ale plodovka to nebude. To pak uvidíš ten bazenék :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
11.12.09 22:12

fragolko já si teda minule než jsem šla na ultrazvuk byla stoprocentně jistá kde má malá hlavičku, zadeček a nožičky, ale doktor mi vysvětlil, že je to úplně naopak, tak už si opravdu nejsem jistá kde co má, i kdyby mi to říkal pořád dokola… protože to co tam dělá, tak se mi zdá, že se prostě pořád otáčí, nevím jestli tam náhodou nejezdí na kolotoči, aspoň si tak někdy připadám jak mi lítá břicho. :lol:

Aliiku taky bych řekla, že to může být hlenová zátka, ale ta opravdu může odejít i nějakou dobu před porodem… taky si ale myslím, že to může být i normální výtok a může to souviset i s Tvojí nemocí, teda aspoň tak to občas mám já. Polodovka si taky myslím, že by to být neměla, i když záleží jak je tam miminko momentálně uložené, taky jsem se někde dočetla, že může jen odkapávat díky tomu jak ty porodní cesty blokuje prcek. Asi není ale prcek pořád na stejném místě, tak by pak asi vytekla zase více… a to bys určitě poznala.
Osobní zkušenost v tomto směru ale moc nemám, jelikož mně vždy odešlo všechno na porodním sále. Asi bych se zeptala i doktora, i když přes víkend to není moc reálné, tak uvidíš jak to bude dál pokračovat, ale držím palce, ať to není ani zátka a ani plodovka… :wink:
iviqv děkuji za ukázku a pupík máš super. :palec: Rozhodně si musím takový pás pořídit, při předchozím těhotenství jsem měla taky půjčený, ale teď už bohužel ne, tak mi nezbyde nic jiného než si ho koupit, pořád jsem to odkládala, ale teď už bych ho zase potřebovala celkem akutně.

Já teda nevím jak to všechny děláte, ale já osobně ještě nejenom že nezačala péct, ale trochu to vázne i s vánočním úklidem a dárky teda rozhodně taky ještě moc nemám. :cry:

Přeji všem hezký a klidný večer :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
11.12.09 22:26

tak jsem dorazila z večírku.Takhle brzy jsem doma poprvé :mrgreen: , ale vybouchlo mi hlídání na všech frontách a vůbec se to tam začalo rozjíždět a tak už by to nebylo nic pro mě.
Aliiku taky mám výtok, a teď dokonce takovej skoro jasně žlutej :nevim: . Ale připisuju to těm bobulim co jsem dostala na zavádění do pochvy.
Plodovku bys poznala, hlenová zátka nevim, tu jsem nějak odcházet nepostřehla (myslim u prvního těhu)
Já už teda pás pořizovat nebudu, na tu chvíli to nemá cenu, snad to nějak doklepu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
11.12.09 22:34

kosatko tak Tě vítám z večírku :-) Taky jsem si říkala, že si pás pořizovat nebudu, ale jen se mi to zhoršuje, tak doufám že mi pás pomůže.
Jinak u Tebe to určitě bude od těch globulí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
12.12.09 06:55

Fragolo jako kachna - to je přesný :lol:
Dneska jsem se moc nevyspala.Tam dole mě to bolelo že jsem se ani v té posteli nemohla otočit.Nejsem si jistá že by mi nějaký podpůrný pás vůbec pomohl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
12.12.09 07:05

Simonce přeji všechno nejlepší k svátku.Ať se jí u maminky líbí a otočí se hlavičkou dolů :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
12.12.09 07:39

Ahojte, taky nějak nemohu spát a přidávám se do klubu kachen. Včera mě v Globusu potkal známej a říkal, že vypadám, že budu rodit tam :)
Též Simče vše nej nej, ať má rozum a otočí se a dělá radost mamince. :kytka: :huban:
Dnes mi dojede rodina, jdu uklízet koupelku ikdyž to muž zas zacáká :)
Furt mi nedochází, že za měsíc budeme bez pupku, jsem zvědavá, která s tím začnete :)
Tak hezkej kosa den a marůdci držte se.
Jo a výtok mám též, rosalgin mi pomohl, lactobacily a míň sladit :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
12.12.09 07:57

Hezké ranko :wink:

..tak koukám, že tady se „večírkuje“, no já bych už opravdu nikam nemohla, dostanu se pouze a jen do jedněch kalhot a pak už jen tepláky , sportovní trička a vytahané svetry..ale na těch pár dní se mi nechce už nic dokupovat :-)

ad podpůrný pás: mně cokoli na břichu vadí, takže toto bych asi taky „nepobrala“ , ale věřím, že to může celkem pomoct, já mám pořád tendenci podpírat si břicho rukama.
Jinak mám stahovací pás po porodu, je to fakt děsně sexy :roll: :mrgreen: , ale už mi to dvakrát strašně pomohlo.

Fragi: tak to jo, to potom s těma oknama chápu, ale raději vyšli manžela, ať se tady nepředbíhá s rozením :mrgreen:

Aliik: z výtoku si nic nedělej, dle sebe soudím, že je to úplně normální. Někde jsem četla, že prostě je to tím, jak se ti mimi tlačí dolů a vlastně vyvíjí tlak na ty „žlázy“ dole..takže miminko ti sestupuje, ale rodit se snad ještě nebude, i když mně moc nevěř, já posledně žádnou hlenovou zátku a podobný srandy vůbec nepostřehla :mrgreen: dej vědět, jak jsi na tom..

knizska : díky za bezva info, asi tu linku příští týden využiju, což mě teda děsně štve

Jinak nám kiksnul plynový kotel, je tady zima jak v psírně a min do pondělí nám to nikdo neopraví :zed: , takže to vidím na další marodění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
12.12.09 08:09

tak já se včera ptala účetní, papír na sociálku odeslala a to je vše.Teď už budu jen čekat, jestli mi kolem 17. přijdou peníze. Měla jsem za listopad půl rodičáku a půl už nové mateřské.tak uvidíme.
Tak jsem si včera libovala že mě přestala pálit žáha, a už je to tu zas.Navíc je mi zase blbě od žaludku.Dneska má Filípek vánoční nadílku od obce, tak nevim jestli vůbec vyrazim.Asi vyšlu manžela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
12.12.09 08:11

Zziny stahovací pás po porodu? co to je a k čemu to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
12.12.09 10:11

Ahoj holky,
Pajo, mně mimi leží úplně stejně jako tobě, zadeček vlevo a nožičky vpravo :-P . Škytání cítím úplně jasně dole a že s ním malá nešetří, škytá několikrát za den a docela se divím, jak dlouho to vydrží 8-o .
Ali a Monano, přeji vám, aby ta pitomá chřipka vzala už nohy na ramena a dala pokoj!
Podpůrný pás nemám a už si ho pořizovat také nebudu a vydržím to. I když někdy bych ho brala všema deseti.
Výtok mám celé těhotenství a nejvíc ráno, když vstanu z postele. Všechno mám prý v pořádku, zánět žádnej, tak to neřeším :nevim: .
Mám dneska nějakej splín a jsem naštvaná z manželovo chrápání. Každou noc se kvůli tomu stěhuji do pokojíku a už dva měsíce spíme odděleně. Jemu je to úplně jedno a mě to vadí, protože si připadám už jako spolubydlící. Úplně mě děsí, že to budu poslouchat celej život :-x . Je to ptákovina, já vím, ale jsem pořád sama doma a tím, že jsem se přestěhovala za ním tu nemám žádné známé. Tak se vykecám alespoň vám.
Přeji hezký víkend, :mavam: K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital