Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9066
25.11.09 07:27

Dobre rano briska,
ke kontrolam - ja chodila cele tehu po mesici, pak cca od 25tt po 3 tydnech, ted uz dvakrat po 14 dnech a pak posledni 3 tydny budu chodit po tydnu do porodky :wink: Akorat na priste me nastvali, jako chapu, ze mam spickovou peci, ale plati se u nich za monitor - teda 300, ale i tak. A nejak se mi nechce na monitor do porodnice a pak se zpravou k nim na kontrolu a utz, to by byly 2 dny zabity… :roll:
No ja jsem zvedava, jak budu s prckem a s varenim valcit :lol: Taky umim tak 3 jidla a polivku z pytliku :lol: :lol: No asi chvilema zapojim babicky, bo musim prte zvykat od mala - od podzima musim nastoupit na pul uvazek, abych neprisla o praci…
Mejte se a peknej den :wink: Alik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
25.11.09 08:17

Kubino, tak jsem na tu depilaci v těhotenství mrkla a už tam fakt nic není. Asi to zrušili jako nevhodnou diskusi. Šlo tam o to, že nějaký týpek z Prahy nabízel těhulkám, že jim bude v těh. holit intimní místa, protože samy se tam nedostanou. Docela odvážná nabídka a dokonce navrhoval i dojíždět. Asi trochu úchyl nebo podivín, ani se nedivím, že to zrušili… :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
25.11.09 08:30

Kristy tak fakt už tam nic neni 8-o
Já to ale stihla přečíst.Fakt magor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
25.11.09 08:42

to je co? Chvíli mi to přišlo vtipný, ale nakonec je to docela síla, co můžeš čekat od takovýho blba. A nechápu, co čekal on. Snad, že budeme mít zájem? No nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
25.11.09 08:50

Ahoj holky,

já se spíš divím, že tam ta diskuze včera vydržela tak dlouho :wink: :roll:

Kosatko, tak to máme doma úplně stejný „Ramba“ :wink: :lol: Váhově i výškově jsou na tom ti naši chlapáci úplně stejně. Míša je na tom s váhou stejně jako Věrka ve 3 letech, k Davčovi se nemá šanci přiblížit :wink:, ten měl 15 kg ve dvou letech… Míša je to takový drobínek. Ale hlady nám snad neumřou :-)

Užijte si pěkný den. M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
25.11.09 12:52

Ahoja maminky,

jsem tu po delší době. dělali (a stále děláme ) tu rekonstrukci bytu, není to rek jako luxusní,a le taková, aby se tu dalo s mimi žít než postavíme. pak se to bude dál pronajímat, tak žádné extra výstřelky tu neděláme.

já nevím co dřív, ale včera jsem konečně donatřela dveře, tak mám trochu času.. no lírám tu jak hadr na holi, až si říkám, že jsem magor. vytoužené mimi a takové práce dalo a já jsem tu celý den v monterkách :nevim: no ale zase si říkám, že kdybych zůstala od toho května ležet (což po mě chtěli doktoři) tak bych se jen sledovala a hlídala. no a takto mi je dobře a nic nesleduji. je tedy pravda, že už bych se měla začít věnovat sobě a mimi..
tak jsem zase tady a ted vás budu prosit o plno rad a porad… a je mi jasné, že jste to již jistě probraly.. ale není v mých silách to dočíst :think:

ani nevím čím začít co koupit, co nekoupit, co si pujčit a nepujčit, co je zbytečné, co mít na první týden musím…
udělat si seznam? nebo je na netu? kde? :think:

holky pomoc, dnes jdu na UZ, to je asi ten poslední a já si uvědomila jak jsem se na to vykašlala…

věcičky - první co jsem udělala je, že jsem byla u našich a vyhrabošila věci a jedu k segře a sestřence pro to co mi dají. pak to projdu a vyřadím staré a sečtu co mám :-))) no nevím jak na to jinak… a pak asi tady budu žadonit, co potřebuji na první 3 měs.

pleny - mám jich děsně moc. pulu po mě (ty kvalitní) a pulku nynejších. a ted nevím co, chtěla bych zkusit bezplenkovou metodu, ale.. kdo ví, jak budu stíhat… nebo jednorázovky? (ale u nás kolega urolog říkal, že děti pak ve větším věku jsou náchylnější na záněty moč cest) a pak ty plenky co dělají ted (takové ty ve tvaru kalhotek, jak se perou celé) jak se mám rozhodnout??? to také nevím 8-o :lol:

no a že si nevím rady s milionem dalších věcí, to je vám jasné… :roll:

no doufám, že už vás budu stíhat a budu moci s vámi poklábosit a vyměnit si něco rad :wink:

zatím pááááá :mavam:

p.s. jinak doufám, že jste všechny 2in1 a všechny zdravé včetně robátek a mužů doma :wink:

marjánka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
25.11.09 13:18

Ahoj lednacky s lednackama,
jsem tu nove, nebot si od pondeli cerstve uzivam zatim te „materske dovolene“ a zacinam premyslet, ze bych si asi mela sbalit do porodnice.
Date mi tipy co sebou? Nechce se mi prolezat cely web. Co si budete brat Vy sebou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
25.11.09 13:26

Nemusíš prolézat celý web, sice je tam toho mega, ale například tady je to dostačující :-)

http://www.porodnice.cz/…va-porodnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
25.11.09 13:40

Diky Kristy - to je super.
A budes mit i tip, kde najdu, co poridit a zabalit pro mimco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
25.11.09 13:47

Ahojda, jen k tomu seznamku - u nas v porodnici Ti erarni obleceni pro Tebe i mimco daji, ale nedavaji vlozky (jen omezene), jednorazove plenky pro mimco a vlhcene ubrousky. A taky nam doporucovali pro mimco ponozticky, ze jim davaji jen kosilky a zavinovacky a byva jim zima na nozicky. No a na cestu domu komplet obleceni pro prcka (ja beru body, dupajdy, kabatek, pro jistotu svetricek, cepicku, rukavicky a kombinezku), cistou plinku a autosedajdu, pripadne neco tepleho do ni :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
25.11.09 14:00

Ach jo. Me se to tak moc nechce resit, ale zase nechci mit nase zouze studene, pocurane a vubec nespokojene. :-(
Zavidim vsem budoucim maminkam, ktere se na dite tak tesi, ze uz ted maji vse pripravene. Ja bych to nejradeji nechala na „nekdy potom“, ale to uz se zase obavam, ze bude pozde.
Takze nedobrovolne si ten seznam veci sepisu a pujdu na nakupy. Kazdopadne za tipy dekuju. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
25.11.09 14:04

Já sjem zase ráda že mám vše nachystané a hotové, že jsem to stihla když sjem byla fit.
Věci na odjezd z porodky mi přinese přítel, nachystám je doma a pak mi to přiveze. Ale vezmu i něco na oblečení, to erární pro mimčo bylo veliké a nic nám nesedělo.
Ale to že jsem si mohla košili vyměnit kyždý den několikrtá mi vyhovovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
25.11.09 14:07

Lucilko, mas muj obdiv. :palec:
Budu si Vas brat jako motivaci a pujdu zehlit. Zatim aspon to svoje a pak sepisu ten seznam. :mrgreen:
Ale nejdriv si pujdu dat obed. Mrne me kope, asi ma hlad:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
25.11.09 14:32

Tak koukám, že mi chybí už jenom svačina pro tatínka :lol: Ale tu asi moc dopředu chystat nebudu, aby ji budoucí tatínek nehonil po sále :lol: :lol: :lol: Se přiznám, že jsem asi ženská děsná, bo sváču jsem manželovi nenachystala do porodnice ani jednou :wink:

Prvomaminy, hlavně klídek, to jen my - matky s robátkama na krku musíme mít všechno už od léta v cajku :wink:

M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
25.11.09 14:55

Já už mám taky všechno připravený, ale nemám ty věci do čeho sbalit, vypadá to až na kufr :lol: . No a sváču teda taky chystat nebudu, snad jsou tatínkové svéprávní a hlady by neumřeli, ne? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí