Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj já mám ted už 11kg nakoenc mi to jde rychleji nahoru.
A k těm striím-já minule mazala poctivě vše kromě zadku a fakt mi nic nepopraskalo-jen ten zadek-takže poctivě mažu a uvidím no. Mám i poporodní krém tak budu pak taky mazat.
Jdu trochu uklízet, přítel povolal kvůli mému nařízenému odpočinku tchýni tak to tu musím zkulturnit ![]()
teda já vytřela, vyrazila s Filípkem hodinu ven na procházku a jsem zralá si jít lehnout.Už mě to nějak zmáhá ![]()
prsty na rukou mám nateklé pořád, dneska ráno mě ruce i pěkně brněly.
Tak jsem si postěžovala a jdu pokračovat ![]()
Já si, holky, připadám ještě pořád celkem akční
, no, ono mi stejně nic nezbývá, chlap je buď v práci nebo maká o patro výš… Já už se táááák těším, až to bude hotové
Přestěhujeme pokojíky, ložnici a dole budou dvě místnosti volné, jednu necháme dětem na hraní a s druhou se uvidí
Za pár let budeme zase ložnici stěhovat zpět, protože děti budou chtít asi samostatné pokojíky ![]()
Jdu taky pokračovat, peču buchtu a půjdu žehlit. Mějte se, M.
aHOJKY holky
tak já dnes pekla perníčky dle receptu Luc…mnam mnam.
Ven se mi dnes nechtělo…hrozná mlha. A jdu žehlit, aspoń něco málo.
Zítra se těším na kontrolu. Jen předtím ještě skočíme na plicní.
Tak ja jdu na tu kupu prádla a pak ještě asi událám pár stránek kalendáře ![]()
Ahoj holky,
tak ja jsem dneska konecne vyprala vecicky na prte, uz se mi tu susej. A taky si pro jistotu zabalila tasku ![]()
Ale zaciname byt s manzelem oba nachcipani, tak doufam, ze to nic nebude, hlavne abychom byli OK do porodu. Kdyby mi ho nakonec nepustili k porodu kvuli kasli, tak by to nastvalo
Ale treba jen plasim, a budu rodit az v lednu
![]()
Jinak ja mam nahore necelych 13kg, cekam celkove tak 15-16. Uz ted si pripadam jako hroch ![]()
Mejte se krasne, ja jdu lehnout, pa Alik
Ahojky,
tak koukám, že žehlení si počkalo na neděli na víc lidí
, já také žehlila a to plínky. Jen mě docela překvapilo, jak jsou po prvním praní hned křivé a jdou šejdrem
. Nejpevnější a nejkvalitnější mi připadají z Ikei, to mě docela překvapilo.
Hezký večer,
K.
Mně právě přijde že ty plínky co ted prodávají jsou hrozné kvality a po pár vypráních-škoda mluvit. ty co mám schované od mamky-30let staré jsou kvalitnější a drží.
Já bych si měla nachystat tašku do porodky, sousedka měla termín 6.12. a byla víc jak 2týdny v porodnici a včera porodila.
A zítra přijede tchýnka a bude tu až do středy, přítel ji povolal na hlídání kvůli tomu mému ležení…
Bré ránko,
kdepak jste holky? Já dnes první jo? ![]()
ad pleny… jojo je to bídá. Já mám taky pár plen ponás a jsou v lepším stavu jako 10 těch nových. Kvalitní by snad byli ty bio a tak ale dávat 50Kč za jednu se mi nechce.
Jinak kamarádka balí malého tak,, že do pampersky mu šupne tuhle obyč plenu. Jednak má problémy s kyčlema, ale holky…ani jednou opruzený nebyl zatím a už má 4měsíce.
Tak já se jdu zkulturnit a připravitna kontrolu.
Luc ať ti skorotchýně pomůže. Já bych byla jen více nervní. Budu ji tady mít jeden den na mangelovi narodky a už teď mám z toho pupínky
Iviku já taky
Ale přítel ji chtěl taky zapřáhnout, když pořád pomáhá jen naše rodina tak chce mít zásluhy ale těším se na středu ![]()
Ahoj,
tak stále marodíme, ale ležet nemůžu , protože Leonka je celkem akční, i když jí není Ok…
..koukám, že všechny kmitáte, to vaše tempo fakt obdivuju, já už se jen ploužím po baráku..jsem ráda, že uvařím a dítko mi tady neřve hlady… No už abych se z těch nemocí vzpamatovala, protože takhle jinak ten porod nedám…
ad strie: no já u prvního nic , ale teď to vypadá celkem beznadějně. Někdo tady psal o tom olejíčku od Weledy- vyfásla jsem zadara vzoreček na kontrole, ale na můj vkus se to strašně pomali vstřebává, myslím, že je to dobrý na ničení oblečení ![]()
MOc ty strie neřeším, já mám zas jiný radosti- třeba pigmentový skrvny na obličeji a tak ![]()
kosatko: a ptala jsi se na ty otoky Mudr ? co ti řekl?
AliiK: jee a já myslela, že mám zase nejmenší mimi ..tak jsem moc zvědavá jak dopadne další UZV ..
Lucilka : já jsem se pochlapila a tašku mám víceméně nabalenou.. i když pevně doufám, že dřív jak za 4 týdny ji nebudu potřebovat..
iviqv: nás už v porodce učili balit jako kámošku..do pampersky normální bavlněnou plínku. Já tam ještě dávala separační plínky, aby nebylo s praním tolik práce a pohoda, ale byla jsem ráda, že po šestinedělí jsem se toho praní plínek zbavila, to je fakt…
Fragi: místnosti navíc závidím, u nás by to taky bodlo, jsem naplánovala , že donutíme vystěhovat sousedy na bytovce a přikoupíme jejich jednopokojáč a byla bych spokojená, jenže jak to udělat, že ![]()
Jinak u nás je super krize se jménem, fakt se nemůžeme vůbec domluvit, horší, že ani jeden z nás nemá žádnýho favorita a s Leonkou není řeč, tak chce pořád Anežku a nechápe, že to bude kluk ![]()
tak zatím..
ahoj, tak plínky máme taky ještě po mě ![]()
tašku mám sbalenou tak napůl.
Zziny taky se ploužim ![]()
Na otoky jsem se ještě neptala, jdu na kontrolu až za týden.
teda s klukem Anežkou byste byli fakt originální
ale my jsme na tom podobně.U kluka nemáme problém, jen tu maličkost že to bude holka.Nakonec to vypadá na Lindu.Nejdřív jsem jí fakt nechtěla, ale nějak jsem si na to zvykla.I Filípek už říká že sestřička bude Lindulka.A jaké jména máte v užším výběru?
Iviqv, držm pěsti na dnešní KO ![]()
Lucilko, přežij ve zdraví péči skorotchýně
Já bych to asi přes srdce nepřenesla, u mě se pomoc někoho jiného u nás v domácnosti rovná tak akorát nervům pro mě
Holt už asi jná nebudu ![]()
KOsatko, Linda je super, mně se to moc líbí ![]()
Zziny, tak už domaroďte a držím pěsti, ať máte na dost dlouho klid… No jo, Anežka je pro kluka fakt originální
Jinak to moje nemazání bříška právě souvisí s tím, že mě štve, že se většina těch krémů hned nevstřebá a mě ten pocit mastnoty děsně vytáčí
Že byste k sousedům nenápadně zbourali příčku?
, třeba byste je tím nenápadně vystěhovali ![]()
Taky patřím k vlastníkům plenek ještě po mě a ségře, teda, už ne, používala jsem je asi tři roky a pak jsem si je vzala na úklid, bo neznám níc lepšího a stejně už začaly chátrat ![]()
My jsme pěkně projití, u nás je zase krásně, tak jsme trajadali venku skoro 2 hodiny a jsem taková příjemně unavená. tak akorát na šlofíčka ![]()
Zítra nám držte pěsti, jdeme na UZ s Věrkou, má pořád nějaký nález v moči, tak nás naše MUDr. žene na UZ moč. cest, tak doufám, že to bude OK, jinak mě klepne pepka ![]()
Mějte se, M.
Ahoj těhulky,
Fragolko, tak to s Věrkou budu držet palce, no snad tam nic vážného nebude!
Lucilko, tak tobě tedy také držím s tchýní palce
. To jsou nápady viď. Já bych to tedy dobrovolně zažít nechtěla. Třeba ti to rychle uteče a tchýně bude fajn.
Já začínám 32. týden, tak si věci také pomalu kupím na hromádku. Vyperu župan, aby byl připravenej kdyby náhodou, ale připadá mi, že máme s Eliškou ještě dost času. Holky to je stejně hrozný, ani jsme se nenadály a už balíme tašky
, nějak to rychle uteklo. Já osobně si teď snažím užívat bříško každý den naplno.
K.
Uteklo to rychle kubi a na návštěvu už se psychicky připravuju ![]()
Já už s it obříško jaksi neužívám, pořád mě něco bolí a jsem neohrabaná a radši už bych abych měla mimčo u sebe.
Ahoj holky,
zdravím po víkendu, byla jsem u našich a paráda ![]()
Lucilko souhlasím s Tebou, taky si už připadám neohrabaná a moc se těším, až budu mít mimi u sebe. Hlavně mě dnes strašně bolí nohy. Doteď jsem si libovala, že ani nevím, co to je bolest kyčlí a dnes si teda užívám. Bolí celý nohy od kyčlí, přes kolena až po lýtka, fakt lazar ![]()
Jinak bříško se snažím mazat Bonellou vždy po sprchování, zatím to vypadá dobře, ale ještě máme víc jak měsíc před sebou, tak uvidíme, zda to vydrží ![]()
Dnes jsem pro malou na netu objednala teplejší soupravičku a polodupačky, zítra mají dorazit chůvičky, tak to vypadá, že už budeme mít ale opravdu všechno ![]()
Holky, hodně zdravíčka vám i vašim drobečkům, ať vám dopadnou dobře kontroly a mimča se pěkně natáčí hlavičkou dolů ![]()
Opatrujte se a zatím papa P.