Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holčiny,
jak to tu tak čtu, tak to abych zítra vyrazila koupit nějakou pořádnou svítilnu
Od pondělí jsem si dala závazek, že začnu cvičit, aby se malá otočila, tak jsem zvědavá
Pak už zbývá jen cedule exit ![]()
Teď jsem si tady vpravo všimla nové diskuze Srpen 2010, to snad ani není možný nebo už to máme fakt za pár ![]()
Mausko, máš můj obdiv takovýhle cestování už by na mě nebylo. I když kvůli nákupům se občas „překonám“, hlavně když můžu vybírat na malou ![]()
Holky pěkný víkend a opatrujte se P.
zase se to smazaloo…
Hezké ranko všem, tak už jen v rychlosti
,
kontrola naštěstí dopadla OK - tuk tuk
- mimčo má 1500 g, takže zas to bude asi prtě jako Leonka, což mně vůbec nevadí..
Jinak jsme opět nemocný, komplet, už si to fakt asi půjdu hodit
, tolik sebestředné okénko.
Omlouvám se že nereaguji, snad mi zítra bude líp…
Takže všem marodům brzké uzdravení ![]()
Bré ránko pupíčci
ZZiny, gratuluji ke kontrole. A ať jste brzo zdraví. Anďa už moc nekašle a mně ťuky ťuk naštěstí pobolívání v krku taky přešlo
Já jsem teď právě moc nemazala (jen dětským olejíčkem sem tam). Při Andělce sem mazala s elastinem ( nebo co to bylo) a břicho mi poslední měsíc, jak kleslo stejně popraskalo
. Teď jsem objednávala olejíček odweledy, tak ho skusím. Se může mazat až do 3tího měsíce po porodu. Už to nebudu řešit…trika nad pupek stejně už nenosí a jednou za čas v plavkách to přežiju
.
A až bude mít polovička hodně peněz, zaplatí mi,,tuning,,
(jen mi řekl, že nový prsa ee, abych mu pak neutekla)
Dnes kácíme velkou lípu na našem pidi parkovacím místě
. Držte prstíky, aby neco nespadlo sousedovi do díry na skleník. Stín mi bude chybět, ale né pokakaný auto… holky už nebudu jako ze Slunce seno… ![]()
Luc moc děkuji za recept
už mám perníčkové koření.
Dobre rano holky,
marodum preju uspesne vykuryrovani ![]()
Ja uz si pripadam jako tesne pred rozpadem, v noci co 2 hodiny mi tvrdlo bricho a bolel celej clovek, takhle po ranu je to trosku lepsi. No uvidime, jak dlouho vydrzim, jdu se prolit magnosolvem ![]()
Zziny ja jsem ted moc zvedava, jak nam prtatko poporostlo, my meli odhad ve 32+1 jeste mene (1420g). Na ultrazvuk jdu v utery, to budu 34+2, tak uz by holcicka mohla mit ke 2 kilum, aspon 1800g, prosim ![]()
Jinak dnes (asi uz naposledy
) vyrazime na vylet, za kamaradama na chaloupku do skal, vecer se tam budou promitat fotky z Himalaji, uz se moc tesim ![]()
Tak se mejte, opatrujte briska a uzivejte vikendu, tady je krasne slunicko ![]()
Alik
AHoj mně už se taky špatně spí a to nás čeká ještě dlouhá doba docela.
A já se teda mažu Bonellou každý den, jen málokdy vynechám.
No nic jdu rychle vařit pá
ahojky, tak já se mažu olejem od weledy, zatim dobrý, ale to se všechno ukáže až teď poslední měsíc.
Za chvíli jedem strejdovi na 60 tiny, docela se těšim že po dlouhé době uvidim příbuzenstvo.tak se mějte,pa ![]()
Ahoj holky,
Zziny, gratuluju ke KO a přeju, ať jste doma všichni brzo zdraví
Přiznám se, že já dneska prchala z obchodu jak cvok, protože snad polovina lidí tam předváděla tuberácký záchvaty kašle
, tak bych nerada něco chytla
Asi přestanu chodit nakoupovat (a tím pádem vařit, ale to by mi asi doma neprošlo
)
Kosatko, užijte si oslavu ![]()
Mausko, s tím svícením nevím
, ale aby pak ty naše děti nebyly zblblý, za chvíli jsou Vánoce, všude samý světýlka, tak aby se nám pak mrňousci netočili v bříšku jak na kolotoči ![]()
Já nemažu
, jsem lenoch, krom toho je mi to nepříjemný se něčím patlat ![]()
Spaní je mizerný už teď, ale u mě hlavně proto, že se v noci vzbudím a začnu přemýšlet a mám po spaní
A to piju meduňku ve velkým ![]()
Mějte se moc pěkně, užijte si víkend a všechny naplánované akce
. M.
Holky, funguje vámn, když kliknete na nějaký odkaz v Nových příspěvcích? Mně to už pár dní nefunguje ani omylem. Třeba vidím, že je nový příspěvěk u nás v Lednu, kliknu a nic a musím se prokousávat přes - Diskuzi a Stejný měsíc porodu
Díky.
Ahooj, mám „akutní (stupidní) dotaz“ ![]()
Jak dlouhý máte dupačky nebo overálky , ve kterých povezete prcky z porodky, můžu si totiž vybrat z délky 42 cm a 46 cm (od ramínek po patu)… a těch 42 cm mi přijde hrozně málo…já už si to fakt nepamatuju (to snad ani není na člověka , ale na panenku). Prostě nekupuju na MMB a jsem z toho už fakt trochu zmatená
Předem díky…
Zziny, 42 cm stačilo i na Ondru, a to byl z našich dětí největší
Určitě mám doma i o trochu menší exempláře dupaček a i ty Ondra nosil ![]()
Připomínáš mi manžela, ten je vždycky v šoku, že to mimčo bude tak malé ![]()
Fragi: moc díky, dám rozhodně na Tebe, kdo jiný to může z nás vědět líp
, ale fakt tady sedím jak blbec s metrem a říkám si, že to není ani možný, aby se do tak malé věci "něco " vešlo ![]()
Zatím přeji klidný večer všem ![]()
Mně ty oblečky přijdou taky pidi a jako na panenku ![]()
Sama jsem zvědavá jestli budem mít zase takového diblíka jako byl Honzík.
Ahoj, jsem na této diskusi poprvé, ale zaujalo mne téma mazání, tak se podělím o zkušenosti. Teda ne o svoje, protože já stále mažu, strije se ještě neobjevily, ale určitě mě neminou… Sama používám olej od Weledy jednou denně, ale uvidíme, asi je to hodně individuální. Moje sestra se mazala tímto olejem a dalšíma celé těhotenství dvakrát někdy i třikrát denně a už to vypadalo, že se jí strijky vyhnou. Rodila týden po termínu a za ten poslední týden se jí bříško hrozně vykulilo a popraskalo ze dne na den. Takže nedělám závěry, dokud neporodím
.
A jinak co se týká těch pidi hadříků, tak zrovna řeším to samé
. Hlavně jsme si nenechali říct, jestli budeme mít holku nebo kluka, tak ještě ke všemu vybírám neutrální, což je taky docela umění…, ale je to krásný. Tak pěkný den
ahoj, přeji krásnou neděli
Tak jsem došla změřit dupačky ve kterých jsme jeli z porodnice, mají 40 cm.Filípek měřil 53 cm a byly mu.Pak jsme je ještě chvíli nosili.Asi ne moc dlouho, ale určitě 42 cm nebude miminku malé.
Fragolo já teda moc nechápu co ti vlastně nefunguje
, ale já mám v oblíbených daný stejný měsíc porodu a pak kliknu jen na leden 2010 na poslední stránku.Ale já jsem trochu antitalent, takže určitě to jde i nějak jednodušeji.to asi bude zrovna to co ti nefunguje.
ahoj Kristy - taky čekáš miminko v lednu?
S tim mazáním máš určitě pravdu že bříško může být celou dobu dobré a pak popraskat najednou.
Kosatko, už mi to funguje
Včera jsem se dívala do diskuzi o připomínkách a chybách nové verze a evidentně jsem nebyla sama, ale už to jede… ![]()
Kristy, vítej ![]()
Strie jsou i dědičná záležitost, takže někdo nemaže a je v pohodě a někdo maže jak blázen a stejně se strie objeví. Já si při prvním těhu myslela, že jsem za vodou, ale ty mršky jsem objevila až po porodu
, ale to jsou věci, které se dají přežít
![]()
Přeju pěkný, i když (aspoň u nás) typický sychravý podzimní den. M.
Ahoj těhulinky,
to je tedy vyloženě spací a žrací neděle
. Já si také mažu bříško i stehna každý den, olejíčkem od Hipp a teď jsem si koupila mléko od Dermacolu na strie a celulitidu.
Jinak já mám na malou všechno koupené raději trochu větší
, tak uvidím, aby v tom chudák úplně neplavala. To bych musela po příchodu z porodnice koupit ještě něco prťavého a to já zase ráda
. Včera jsme si byli vyzvednout kočárek (Teutonie) a je úžasnej, mám z něj velkou radost
. Akorát jsme ho odvezli rovnou k našim, tak jsem si ho moc neužila. Hrozně se těším až budu mít za sebou porod a vyjedu s malou ven
.
Monano, ty tvoje kila vůbec nechápu, já mám nahoře také 14 kg
. Musíš být úplně jako proutek.
Marůdci ať se brzy uzdraví. Opatrujte se
K.